Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bemutatkozás topic

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1112 hozzászólás a témában

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
sot meg munkanelkuli tanar/jogyasz/kozgazdasz is lehetsz!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
A hiú remények 8)

De sok sikert... ;)

Juhászka

Juhászka

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Szevasztok! Norbi vagyok. És a lényeg SALGÓTARJÁNBÓL!!!! Egyebkent kezdõ cangás vagyok, mivel csak 14 éves srác vagyok! Hehe.
Én még lehetek világbajnok is!! ;D

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
Sziasztok!

Nevem Berényi Zsolt.

94 óta többé-kevésbé érdekelt vagyok DH, 4X, stb szakágakban, irányzatokban. 2 évig megbízott szakágvezetõ is voltam.

Régebben aktívan, de mindenféle eredmény nélkül versenyeztem is ezekben a szakágakban. Manapság már inkább kisérgetem a kedvesemet (Kiss Dalma - http://dalmamag.hu) és/vagy a többieket.

A bringám - sajnos - évek óta épül, ami jó alapot ad az ismerõseimnek némi poénkodásra...

JoeBlack

JoeBlack

vendég

• fórumtag
  • 44 hozzászólás
Nos hali.

Van aki ismer, van aki nem, lévén hogy kb 40 hozzászólásom van, de azér Ljárok ide-oda.

1986 Február 13án születtem. RaveAce ezen vmiért jót röhögött... ;)
Budán lakom, a TREK Józsefhegyi SCnél vagyok, ebbõl kiderül, hogy a bütykök a gumijaimon kapaszkodásra szolgálnak (madaraknak:CCzem)

Most éppen a Radnótiba járok, idén érettségizem.
Tervem:Szakács akarok lenni/leszek

Bicóm: jelenleg épül, de
- átalakított (ca. 1300g) Mali Python, jelenleg "DEVIL" felirattal, homokfújt színben
- Hungary:A Twin 4 teló (100mm, olaj-levegõ), de dolgozom egy Skareb Superen, FSA Orbit SL tûs kcs
- XtasY stucni Acor Carbon korm IKE kormvég
- SRAM 9.0 Composite fékkarok, AVID SDMag fékek, de lehet h lesz XTR
- 9.0 Gripkók, Lx e.váltó, 9.0SL hváltó
- AC 68grammos e.agy, FIR felni DT 2-1.8-2 küllõk
- XT h.agy, Ritchey OCR Pro felni DT 2.1 küllõk
- 9.0 fogsor
- Shark nyereg/BBB csõ
- Hajtómû vagy FSA Vdrive+XtremePro ISIS
vagy RooX XC + Syncros JIS

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
Hi oll!
Egy ideje már olvasgatom a fórumot de ez a topic elkerülte eddig a figyelmem. Szóval akkor bemutatkoznék, mert úgy illik :)
Máté vagyok, nemsokára nagykorú :D Bringát már egy jó ideje nyomom, de csak most nyáron kezdtem el igazán intenzíven, mivel most lett meg az elsõ komoly gépem. Igaz ez is "csak" egy Magellan Polaris, de ugye mindenki arra büszke ami van neki :) Kõszegen lakom és azt hiszem igen szerencsés helyzetben vagyok emiatt :) Igazából minden ága teccik a kerózásnak..szeretek mászni, de lejtõzni is, városban hülyülni és olykor vmi triál félét próbálgatni :)
Szóval ez lennék én..
Üdv mindenkinek!
MaTT

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 hozzászólás
...hanem a lovaglassal ;)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
az senkit nem fog csak ot fogjak de nem a brinagazassal!

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Lens, lens... Akinek nincs b.nõje, az kit fertõzzön meg? :'(

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Nekem nem sikerült :-\

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Prefi ;D ez itt a reklám helye!

Egyébként a barátnék bicajjal való megfertõzése már egy külön tudományággá nõtte ki magát! Szakirodalmat olvasd el mindenképp! :D

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
1
http://www.bikemag.h...=3497;start=285

2 (de ebbõl csak azt fogod megtudni, hogy van olyan szerencsés, akinek a b.nõje is bringázik, és még fórumozik is)
http://www.bikemag.h...3601;start=3825

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
Csõváz Mindenkinek!
Túl sok hozzászólásom még nincs, de most mégis azt gondolom, hogy ezzel illett volna kezdenem: Zoli vagyok, 21 éves Tiszaújvárosból, a Debreceni Egyetemre járok töri-néprajz szakra. kb 6 éve nyomom a montit, bár igazi mountain bike-om csak januártól van: Kona Hahanna, 1998-as és Cro-Mo (régimódi vagyok, szerintem megbízhatóbb hosszú távon, mint az Al). Funkcionális felszerelés: régi jó minõségû cuccok (LX hm, e.váltó, Sun felnik stb.) és újak is akadnak (Deore h- váltó). Büszkeségem a Ritchey Logic cantifék szett tokkal vonóval. Eddig a szülõk nem támogattak anyagilag (nem fusssa), önerõbõl meg kicsit döcög a dolog, pl. nincs telóm, szart nem akarok, felsõ középkategóriára épp gyûjtök. A Bükkbe járok túrázni, az egynaposokat kedvelem, jövõre megyek maratonozni is, ha kell, hát merev villával.
Mondja meg nekem vki, hogy a barátõt hogyan lehet rávenni a montizásra (lehet hogy ez egy ön álló topicot is megérdemelne???)?

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Azé' emmá' igaz! ;D

RobScabRóka

RobScabRóka

vendég

• fórumtag
  • 103 hozzászólás
u must respect women, cos every bitch is a slut... ;D

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
"Nincs nõ és nincs is több sírás..." ;D ::)

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
a bukó azért van, hogy ha esek több esélyem legyen a túlélésre

http://kep.tar.hu/to...844&pid=3344829

a háttérben asszem én vagyok (na ennyire neonzöld)
és azért neonzöld, mert egyrészt féláron vettem, másrészt elvileg fényvisszaverõs, ami biciklin nem hátrány. B.nõm meg tényelg nincs

ezvan
Prefi

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Hej,ez nagyon dicséretes, ilyen hosszú bejegyzést tenni, csak nem nõt keresel? ;)
Egyébként meg ne viccelj, neonzöld bukóban nincs önbizalmad??? Nekem egyszer volt egy citromsárga Vetta, de csak sárban volt rajtam meg este, mer' olyan ronda volt...

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
ja, még annyit akartam, hogy önbizalomügyileg nem vagyok a csúcson :-\

és hogy imááááááááááádok úszni :) :) :) :) :) :)

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Szóval. Az 500adik hozzászólásomban mondanék magamról pár szót.
Civilben Szatmári Zoltánként élem életem. 86-ban születtem, tehát még elõttem az élet. Miskolc mellett lakok egy 4,5-5 ezres faluban (Miskolc + 10 km), de Miskolcon járok suliba, a Földes Ferenc Gimnáziumba. Most vagyok 12.es. (jajjajj, érettségi a láthatáron). Cél a BME vagy a Miskolci Egyetem (de inkább BME)
Bicikli-ügyileg vmi CC-szerû területen vagyok a leginkább otthon, de a normál CC-nél sokkal lightosabban nyomom (sajna elég régi bicóm van: acélvázas Gepida, Shimano Acera cuccokkal, meg menetes kormánycsapággyal, meg racsnival... :'( ) Elõ szoktam fordulni egy-két maratonon is (eddig 2002-ben Szilvásvárad Maraton, 2003-ban Mátra-maraton + Cegléd-maraton).
A zene terén nagyjából mindent szeretek, kiv: R&B, rap, hip-hop.
Könyvek: A 22-es csapdája, Búcsú a fegyverektõl, Öreg halász és a tenger, és még sokan mások, csak sajna nem igen van idõm olvasni, de majd most télen...
Film: hmmm... sok jó film van. a háborús filmeket (is) szeretem. De a mostanában divatos amcsi szuperhõsös izék (akciófilmek?) nem nagyon fognak meg
Mit írjak még?
Ja, a nickem.
Asszem a Harry Potterbõl van. ;D ;D (olvastam az összest, vmelyiket angolul is). Idén nyáron egy bicós boltban dolgoztam 6 hétig, tavaly nyáron pedig egy hónapig Kanadában voltam 8) (szerintetek melyik volt jobb?) jövõre kanadai bicikliboltban akarok dolgozni.
Sajna nagyon hangulatember vagyok, és õsztõl tavaszig vhogy mindig rosszabb a kedvem, mint tavasztól õszig. Ezt jól meg mondtam.

Kb ennyi. Ha Miskolc környékén vkit neonzöld bukóban láttok busz/kamion mögött menni, na akkor az én vagyok

Bye mindenkinek, pussz a széplányoknak, és peace
Prefi voltam

még akartam vmit írni, de sikerült jól elfelejtenem