Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bemutatkozás topic

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1112 hozzászólás a témában

Iguana

Iguana

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás

Üdv !

Zvolenszki Zoltán

...

Késõbb hallatok majd magam felõl.

Höjjj!!!

Guga a án*sz... :D:D:D

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
És leendõ tagok is vannak már! ;)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
akkor az egyesülethez van már hitelezõnk, ügyvédünk, sõt mérnökünk is ;D összefog ez állni...

zsol-T

zsol-T

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
hello mindenki :D
Romanszky Zsolt a becs nevem, 29. évemet "tekerem" ;) 16 évesen kaptam rá a bringázásra, sokat túráztunk, majd megpróbáltam cc-zni, de 3 darabba törtem a kezem egy kusza ugrás után, meg a bicajt is szerte szana. ozt 4 éve vettem egy újat- noname, majd egy szkottot, majd egy vílert, és most van egy k2-m, amit nagyon szeretek ;D.
2 éve maratonozom futottak még ;)kategóriában a táj szépségéért, a semmihez nem fogható fílingért 8) és a szenvedésért :-X

ja Bp a székhelyem, és bankban dogozom, mint vállalati hitelezõ.

üdv mindenkinek :D :D :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Helló Pécsi Srác!
Én is pécsi vagyok!Márió.Városban lehet néha látni meg a Mecseken!Ha valahol lácc,szólj nyugodtan!Wheeler 2900zx+jrt!Azt majt teknikázunk egyyüt!Vagy Nem!
Háj

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 hozzászólás
Hali mindenkinek! A BME-re járogatok, gépészkarra, így azért nincs oly sok idõm hódolni szenvedélyemnek.
Bringa? Isis. Oúti, meg monti is van, de alapgépek, ahhoz nem vagyok elég profi, de szeretnék fejleszteni és fejlõdni. Nekem tökmindegy, merre járok, csak bírjam szusszal ;D
Zene? JA, bejön...
Tcs, Beatrice, Rhcp, Guns, Unique, meg hasonlók.
Csákány!
ui.: Motorokból a Supermoto a legkirályabb, bringában nm tudom, mi lehet a megfelelõje.
ui2: Aki szívesen edzene velem kezdõ szinten, ne kíméljen!

vendég__*

vendég__*
  • vendég
hály! én lenni bépén lakó szakállas (csak Jorus kedvéért, de nem kamu) Cécé rájdör. az egyetemtöl messze lévén (ugynevezett gimnázium nevü pokoljárást látogatom nap mint nap és szembeszállok egy órákon át tartó közdelemnek...) nincs sok dolgom, ezért van idõm cczni.
(de egyre jobban húz a szívem valami kevésbé izzados dolog után. hmm freeride? :)izé.. zene: sok mindent szeretek, de talán a jól ismert anóhangu cradle of filth áll hozzám legközelebb. ami meg a gépemet illeti, elég CCs és elkéne rá egy teló. a bikemagról raktam össze, ugyhogy 1-2 ember majd ráismer 1-2 dologra :) egyébként egy '98as crux a saját villájával, bár erõsen gondolkodom,h ha lesz más, akkor építek belõle egy SSt.
amugy med deore és lx szett kb és ennyi. semmi xtra :) jo nyaralást... :()

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Üdv Kollegák!

Pécsi Bringás volnék, bár nemrég csöppentem az iparba egész pontosan szeptemberben :D
DE azóta megállás nélkül.
Paripám ha fogalmazhatok így egy made in ME**O alapra épült :-\ de mostanra 3-4 alapbringa futna belõle.
Stilusomat tekintveeee ööö CC, Város meg Freeride ??? bár úgye az nagyon tág fogalom...
Sajnos mind technikailag mind felszerelés ügyileg fér rám fejlödés de sebaj ::)

Szal várom esetleges pécsi Rider társak jelentkezését egy kis tekergésre...

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Üdv mindenkinek!

Peti vagyok. A mamám, nagyon szeretem.... izé, bocs. Szóval szombathelyi lakos vagyok, Gyõrben járok fõsulira, amit jövõre remélhetõleg befejezek, bár még szívesen (nem) járnék suliba. Hauserrel kezdtem a bicajozást, amit egy nagyon gonosz ember ellopott. Aztán jött 99-ben egy GT Timberline, amit tavaly elkezdtem fejlesztgetni, amibõl mára csak a markolat van meg. Idén sikerült összeépíteni (ösztöndíjból) egy Mongoose Fairlanet. Bicajozási stílusomat tekintve mindenevõ vagyok, de mindent csak módjával. Szeretek iszonyat gyorsan zúzni lefelé, dehát ahhoz fel is kell mászni.

Zene: Metallica, Demonlord, Ossian

Rólam nagy szerencsétekre nincs olyan fénykép, mint ericcartmenrõl. Van egy ugratós képem csak azt nem tudom hogyan kell belinkelni.

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
;D

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Hihetetlenek ezek a ma fiatalok... Én 15 évesen úgy néztem ki, mint egy mai óvodás... Áronnak is térdig ér a szakálla, azt õ is 15... svihák! ;D

vendég__*

vendég__*
  • vendég
megnyerõ kép... és még a monitor sem világított ?

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
;D Kissé kialvatlanul egy bulej után. ;D

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
Ezt az érdekes képekbe kellett volna ;D ;D ;D

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Ez lennék én. ;D

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Köszike!
Hát igen mostanság ritka vendég vagyok erre, de ezen majd változtatunk! ;)

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás
most mar ertem miert latlak ritkan a forumon ..

andix ! .. most mar vege.. ;) es gratulalok .!!!!!

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Úgy néz ki, hogy informatikus lettem. :)
(Meg még az osztályból vagy 12en... ;D)

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Restellem a dolgot, de csak ma leltem rá erre a topic-ra...
Régebben (10 éve) országútis VOLTAM, ózdi VAGYOK, és augusztusban 30 LESZEK.
Az aktívabb tekerést anno egy Favorit-tal kezdtem, aztán kimaradt vagy 10 év :'(, majd tavaly nyár elején vettem egy Highlander-t. Mert szeretem a hegyeket, az erdõket, és a Bükk-öt. Kategória? Passz. Talán cc, Maratonok. A TT-k sem lehetnek rosszak, még gyalog sem ::). Idén Caprine-maraton, remélhetõleg Bükk-és Mátramaraton.
Zene: DM, Massive Attack, Faithless, RHCP, Cranberries, és még sokan mások...
Film: Az utolsó cserkész, Blöff, Presszó, Miért éppen Alaszka (sorozat...)
Szeretem a finom borokat, és-ha nem köptök le-elárulom, hogy dohányzom is... :(
Vegyipari technikus vagyok, biológiatanár-nak készülök (4. év!!! :D :D :D), a nick-em pedig még abból az idõbõl származik, mikor még a mostaninál is kevesebb volt az önbizalmam...
Úgy érzem teljesen normális vagyok, és a hangok is ezt monják!!!

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
Mi van?

Hozd el anyádat is!

I'll be back! Trmntr