Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bemutatkozás topic

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1112 hozzászólás a témában

Hagymas_noveny

Hagymas_noveny

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
"Késõbb hallatok majd magam felõl."

E/A ;D

guga

guga

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Üdv !

Zvolenszki Zoltán

Kerékpáron kívül még nem ültem más szerszámon...enpera.
Gyermekkorom óta tekerek, nem hétvégi kerós vagyok, hanem reggeltõl-estig (Budapest). Mindent kerékpárról intézek.
Egy barátom ajánlotta ezt a weboldalt és egy ideje már olvasgatom a fórumot, ma határoztam el, hogy regisztrálom magamat.

Aki többet szeretne tudni rólam (mindenképpen) az hesszöjje meg az adataimat.

Késõbb hallatok majd magam felõl.

tdns

tdns

vendég

• fórumtag
  • 64 hozzászólás
Útvonalajánlatokat nekem is lehet mondani!
Az a lényeg, hogy lájtos legyen (merev, nem montival is járható) és a jó öreg, forrón szeretett fõvárosunknak közelében
:D
Boldog szülinapot Sopron!

Gagesz

Gagesz

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Sziasztok! :)

Nevem Gallé Andrea, 28 éves vagyok. Egy bankban dolgozom, ügyfelekkel foglalkozom.
Szabadidõmben rendszeresen bicajozom, bár a viszgaidõszak alatt ezt a tevékenységet elhanyagoltam. :(
4 éve vettem meg Cheyenne Mustang bringámat, azóta a villát RST telóra cseréltettem. Nem egy nagy szám, de nekem egyelõre megfelel, azért gyûjtöm a pénzt egy másik bicajra. :P
Hobbista vagyok, már háromszor végigtekertem a Duna Maratont, egyéb versenyeken nem szoktam részt venni.
A Fórum témáit 2-3 hete rendszeresen olvasom, remélem itt új barátokra lelek! :)

Mindenkinek további szép napot!
sziasztok!
Gagesz

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
Bocs, a lényeg lemaradt: becses nevem Kovács-Gombos Ádám!

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
Mint a nevembõl sejthetõ eredetileg soproni vagyok, bár már inkább fõvárosinak tartom magam ill. itt is élek. Korom vasárnaptól 25. Államvizsga elõtt álló német-kommunikáció szakos pázmányos bölcsész vagyok. Szakmám is van: segédoperatõr-kameraman, de emellett elég tûrhetõen fényképezek is, bár a bringás fotózást még csak most kezdem (elég nehéz!). Jelenleg polgári szolgálatosként tengetem az életemet a Fonóban.
Bringa: mindenevõ vagyok. Van egy zöld Hitec cc gépem, bár most váltok Magellan Pyxisre, tehát a cc és maraton vonal adott. A másik gépem egy ugyanolyan zöld Magellan PX, amivel meg a dirt, urban, dh, ds, 4x vonalon pusztítom magamat. Ez utóbbi egy leheletnyivel közelebb áll a szívemhez, de mostanában elég sokszor megtörtem magamat, így kezd erõsödni a túra vonal.
A lényeg, hogy tekerési ajánlatokkal ne kíméljetek!
Ja, sokan írtatok zenérõl: nálam a rock, hc (Biohazard, Downset, Therapy?, Such a surge, Bad religion, Sick of it all, System of a down...stb.), de fõleg a népzene (elsõsorban a moldvai csángó), ill. a világzene a nyerõ.

Hollo

Hollo

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Üdvözlet sporttársak!
Nevem: Holló Gergely
Korom: 20 éves
biciklizni 3éve tekergek komolyabban. cc/maraton versenyeken elõfordulok. Fél éve egy csapatban erõsitem a hobby kategoriát.
A másik életemben Gépészmérnök leszek valamikor ::) a BME-n.
További jo tekergést

Hagymas_noveny

Hagymas_noveny

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Udv.

Nos akkor a bemutatkozas, ha az az illem :)

Kor: 30 ev
Foglalkozas: r. nyugdijas
Lakohely: Sopron

Bringas eloeletem: skolnyik, szputynyik, aztan egy otvaltos csepel...majd egy jo darabig (10 ev kihagyas) jelenleg egy Kelly's Imagine-el nyomom.
Elsosorban a kornyezo erdokben, foleg a hatar :) kozvetlen kozeleben nyomom (persze ovatosan, mert ket TEP is van bennem).

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 hozzászólás
Csekk priv.

tdns

tdns

vendég

• fórumtag
  • 64 hozzászólás
De igeeen!!! ;D ;D

Téged is az Okti tanított?
Mi a véleményed róla?

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 hozzászólás
Szeva Dénes!
Én a Németh Laciban végeztem, mi voltunk az elsõ 8osztályos fehéregércsoport ;D vagyis a kísérleti osztály.

Ugye nem az Október tanít bioszra? :P

tdns

tdns

vendég

• fórumtag
  • 64 hozzászólás
Még valami: szereti vki az Offspringet??

tdns

tdns

vendég

• fórumtag
  • 64 hozzászólás
Hahó mindenki!!!

Mindössze két hete találtam rá erre a fórumra, úgyhogy egészen új vagyok itt. De nagyon örülök, hogy itt lehetek, mert már 2-3 éve rendszeresen sokat (egyre többet) tekerek, és eddig teljesen egyedül voltam, és most jöttem csak rá, hogy milyen sokan vannak olyanok, mint én!! 8) ;D 8)
Ez a topic is jó ötlet, ezért írom amit írni kell:
Tehát 3 éve egy nagyon régi kék scott monti vázzal, 26x1,95 kerekekkel, és valami rémesen ócska váltóval kezdtem, ami már 6 hónap múlva fölmondta a szolgálatot, így mindig a legerõsebb fokozatban gyorsítottam, de legalább jó erõs lábaim lettek ;D
A végén már szinte minden alkatrészt rozsdás drótok tartottak, gyakran útközben leesett valami (pénzem az akkor se volt és ma sincs). Idén év elején használtan vettem egy schwinnCsepelt, aminek 28x1,75 kerekei vannak és iszonyatosan rémesen nehéz acélváza, a váltója ty22, de legalább bírja a kiképzést (kosár van a csomagtartóján, mert néha 12 kilót is szállítok vele, és iskolába is járok vele). És mivel még nõivázas is és lila, nem mindennapi látvány lehetek rajta
;)
De mindez mindegy, mert az a fõ, hogy imádok tekerni, és majd egyszer lesz szép meg jó gépem is :D (azért ezt a mostanit is nagyon szeretem) .
Majdnem elfelejtettem: a nevem Dénes, és ebbõl jön a nicknevem is, mert nem jutott más eszembe és az email címemben meg sok más helyen is ez a nevem.
Rossz tulajdonságom, hogy mindig túl sokat írok, most is már hol tartok, de még mondok néhány dolgot, hét közben úgysem leszek itt, majd olvashattok eleget..
8)
Én 87 áprilisban születtem, sajnos/hál'Istennek Budapesten, és azóta is itt élek. Most a Németh Lászlóba járok (jó suli nagyon [...] a bicókat az alagsorban lehet tárolni, jó idõben 430 diákból max 10 jön biciklivel), a biológiát nagyon szeretem, ezért azt fogom továbbtanulni egyetemen.
Biciklizésen kívül úszom is, vagy barátaimmal vagyok, vagy zenét hallgatok, vagy nagyon szeretem a természetet, illetve a kertet.

A joghurtot én is nagyon szeretem, de Para, te a natúr vagy a gyümis joghurtot szereted??
Én a natúrt részesítem elõnyben 8)

Úgy látom hosszúsági rekordot döntöttem ezzel a hozzászólással :-[ úgyhogy be is fejezem, ha valamit kihagytam, akkor még írok ide 8)

Üdv. mindenkinek: Dénes

bucimail

bucimail

törzsvendég

• fórumtag
  • 286 hozzászólás
REMETEKÉPZÕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ez jó!

micike

micike

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 hozzászólás

mármint arra gondolsz- hogy 20 éves szöke gepidás vagyok a kando jozsef református remeteképzön tanitok dzsúdót..???

vendég_Master_*

vendég_Master_*
  • vendég
Sziasztok. Ez nem a bemutatkozás topic??????????????? ??? Jó lenne ilyesmi hozzászólásokat olvasgatni. :( Nem de? ;)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Szabolcsi Szilvirõl már kiderítettük, hogy sakkozó, nem? ;D Istenem a régi szép idõk... ::) :)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
en kicsit reszeg allapotomban minidg azt szoktam kerdezni a fekhivott emberektol, hogy ki vagyok en?!

de nem tudnak valaszolni!
mondjuk idejuk sincs.

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Én jobbat tudok:
Ki a f@** az a Szabolcsi Szilvi??? ;D ;D ;D

tamaska

tamaska

Beast of the East