Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bemutatkozás topic

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1112 hozzászólás a témában

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
rave ace: köszönöm szépen.
:-*

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Azért ez nem semmi. Jön Boszi és mindenki vele akar bringázni... :D

Ez biztos a személyes varázs. Nekem ilyen sose lesz. :-\
Csak az biztos hogy én onnét rohadt messze lakom, így én tuti nem megyek Boszival tekerni. Hát így.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
Boszi!
Ígérem amint meggyógyulok olyat bicózunk együtt, hogy csak na!! ;D

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Lor boldog névnapot... :D
Egyébként ne sajnáljuk már az éjszakásokat.. ;D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás

Az azért túlzás, hogy meghasadok, mindössze csodálkozásomnak adtam hangot, hogy egy reményeim szerint népes kissebbségbõl mindössze én virrasztok.
Egyébként légy üdvözölve az éjszakai mûszakban...

ja.

ejszakai?

hmm erdekes

nervex

nervex

vendég

• fórumtag
  • 199 hozzászólás
Az azért túlzás, hogy meghasadok, mindössze csodálkozásomnak adtam hangot, hogy egy reményeim szerint népes kissebbségbõl mindössze én virrasztok.
Egyébként légy üdvözölve az éjszakai mûszakban...

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
de ugy egyebknet sem.
kulonben nem orditanal itt a vilagba, hoyg meg hasadsz ha nem jon vki es ir vmit.

vole: ez az en szovegem volt!!!
elloptad te
te
te pocok!
:-)

irtam von azt, hoyg te te-tû
de ez lehet nem jon ki olyan jol.
:-/

nervex

nervex

vendég

• fórumtag
  • 199 hozzászólás
Ha az edzésekre gondolsz, egyre nehezebben.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
nem birod a maganyt?!
:-)

nervex

nervex

vendég

• fórumtag
  • 199 hozzászólás
Hmm!

Emberek, jöjjön már be valaki, mert kong az ûrtõl a fórum! Szomorúan konstatáltam, hogy egyedül vagyok, ami tekintve, hogy mennyi az idõ nem túl meglepõ. Ami az országútról összeszedett állóképességet illeti most tartok a 18. munkaórámnál, ami valószínû már szünet nélkül folyik bele a mai (vagy melyik?) munkanapba. Ezt a dilit anélkül nem lehetne kibírni, hogyha mellette nem bringázna az ember fia. A durva az, hogy nem vagyok fáradt, pedig már túl vagyok a bûvös hajnali egy órás holtponton, ami most nem volt holtpont.
Ami az átsejlõ fehér segget illeti, nem légbõl kapott a történet. Amikor meguntam nézni, megajándékoztam a csávót egy új gatyával.
Ami engem illet, ha vége lesz ennek a szaftos idõnek, bárkivel bármikor hajlandó vagyok bringázni, korra, nemre való tekintet nélkül. Saját magam társasága hosszú távon unalmas számomra.

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.228 hozzászólás
Meg az, hogy nincsen bicajod! ;D Te nõcsábász! :D

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Ket lehetseges hiba tortent evekkel ezelott...

1. Boszi nem Budapestre szuletett...
2. En nem Szombathelyre szulettem...

;D ;D ;D ;D
Ha nem lett volna ilyen, akkor most bringazhatnank egyutt Boszi ;) ;D

Boszi

Boszi

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Azt javaslom vigyük má'; el kedves Boszit bringázni, senkinek sem árthat, ha megszokott edzõtársa nájlonharisnyává kopott gatyóján átvillanó fehér hátsója után valami kellemesebben is gyönyörködhet. A fanatikus nõi országútis olyan ritka, mint a fehér hollók csapatos repülése, úgyhogy becsüljük meg az effajta boszorkányokat.

koszonom! egy pokolban eltoltott hosszu, faraszto es unalmas nap utan ilyet olvasni valami olyan erzes, amit most nehezen tudnek visszaadni igy ejjel, faradtan! de koszonom szepen, hogy van valaki, aki meg tud orulni annak ma, hogy vagyok!

nervex

nervex

vendég

• fórumtag
  • 199 hozzászólás
Szép jó estét mindenkinek!

Nem szívesen szakítom félbe a szombathelyi szálak felfejtegetését, de mégis megteszem, bocs.
Jómagam ortodox országútis vagyok, még a városi lótifuti gépem is ilyenfajta. Sohasem vágytam másra, az egyeneskormányos vastagkerekû masinák hidegen hagynak. Kerékpáros pályafutásom kezdetei a kilencvenes évek legelejére nyúlnak vissza, amikor teljesen véletlenül egy kritériumverseny nézõközönségébe keveredtem. Nos, szerelem elsõ látásra, az bizony létezik, ilyen téren legalábbis úgy tûnik igen. Azóta bringázom, kezdetben igazolt, mostanság azonban csak amatõr versenyzõként. Valójában nem tartom magam jó bringásnak, nem vagyok gyors, nem vagyok robbanékony, talán a kitartásom, ami egyedül erényemnek felhozható, meg a bringázás iránti fanatizmusom. Hegyet mászni szeretek, valamelyest talán tudok is. Hivatalos lakóhelyem Sopron, ahol a szakmában a legfiatalabb generációtól eltekintve nagyjából mindenki ismer, és én is viszont. Kevés olyan figura van Sopronban, aki több mint tíz éve folyamatosan bringázik. Újabban retro országúti gépekben utazom, legfiatalabb bringám éppen tíz éves.
Azt javaslom vigyük má'; el kedves Boszit bringázni, senkinek sem árthat, ha megszokott edzõtársa nájlonharisnyává kopott gatyóján átvillanó fehér hátsója után valami kellemesebben is gyönyörködhet. A fanatikus nõi országútis olyan ritka, mint a fehér hollók csapatos repülése, úgyhogy becsüljük meg az effajta boszorkányokat. Ha valaki arra gondol, hogy nem bírják a tempót szegények, annak azt az esetet ajánlom figyelmébe, amikor egy amatõr kupán Roszik Adrienn szélárnyékában roppantmód sunyin meghúzódva másztam vissza az élbolyra. Vagy amikor egyik csapattársam, miután konstatálta, hogy Vajda Márti már a célban volt, mikor õ beérkezett a következõ veretes mondat kíséretében vágta az árokba jármûvét: ";B......g, már nõk is megvernek...";. Ez a mondat többé-kevésbé egybeesett kerékpáros pályafutásának végével.

Boszi

Boszi

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Melysegesen meg vagyok sertve!!

azt hiszed, hogy Boszi megall a hegy kozepen?? hat koszonom! latszik, hogy nem ismersz! ez volt a legelso alkalom, hogy csak addig mentem. Amugy is montival voltam, es eletemben eloszor voltam montizni, outival felmentem volna. meg le volt fagyva az ut es a homero higanyszala tutira alulrol rugdosta a 0 fokot!

tudom, hogy aki magyarazkodik, az mar reg rossz... amugy meg irottkore Ausztria felol erdemes menni. Bozsoknal kimesz a hataron, high quality ut, turelmes autosok, es sokkkkal tutibb az emelkedo!!!!! lefele meg sokkal biztonsagosabb!!! ;D

ja, ha majd itt leszel, meg visszjott a terded is, akkor keress meg, es esetleg tekerhetunk egyet!

Puszi

Boszi

Gab#

Gab#

vendég

• fórumtag
  • 81 hozzászólás
Hello!

Megint itt vagyok! (mint Boszi:)!) Ja nem akkor most mégse...
Az az igaszság én az országúton szerintem kicsit gyengus vagyok(nem úgy mint Boszi!). Én ha már az Avar Szállónál vagyok akkor nem szívesen állok meg az Írottkõig (nem úgy mint Boszi:)), de bevállalom az aszfaltot is, de például van kölcsönbe egy kistúlzással montembájknak nevezhetõ régi bringám is (Gepida Sirmium 1996/7-bõl)
Én nekem SZombathelyen jóformán már senki sincs akivel tekernék, anno volt egy kis bandánk akikkel nyomultunk, de most ki itt tanul meg ki ott dolgozik hol meg csak lusta disznó. Ez szomorú.
Amúgy valószinû jövõ héten otthon leszek ugyanis tegmap kiment a térdem, vagy én nem tudom mi lett
vele csak ezt nem tudom hogyan egyeztetem össze a bringázással.

Mindenki csak óvatosan!
Gab

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
hmmm... alakul itt valami? ;D

Boszi

Boszi

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Persze, ismerem a Szaszat, voltunk egyutt tekerni tobbszor :D

Mumszit is ismerem, meg jo, a Zolit is, meg a szerelofiukat is ::)

te ki vagy? mi nem ismerjuk egymast??

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
Boszi!!!

Én a fórumba jártam még szeptemberig, de a biciklonaba is ismerek "szinte" mindenkit!!!
Fõleg a Mümszit!!!! JEEE jó csákó.

Akkor biztosan ismered a Lendvai Szaszát õ is ott országútizik Sz.helyen. Na üdv...

yala

Boszi

Boszi

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Na Hello!!!!!

mi az, hogy Boszit nem erdekli???
Boszit igenis erdekli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tiltakozom!

amuuugy... nem ismerjuk egymast? gondolok a szombathelyiekre... mert ez nem nagy hely am... es szereny szemelyemen kivul egyetlen nonemu leny sem orszagutizik errefele ugy komolyabban... szal ha lattok szombathely utcain egy szoke, pici lanyt az autok kozott eszetlenul szaguldozni, helyenkent valami csunya zsinorral a fuleben, 48as vazas noies orszagutin, az ÉÉÉÉÉÉÉN vagyok!!!!!!!!

montit eddig nem probaltam, akarom mondani a MAI napig!!! eletem elso montis tekerese soran eljutottam az Avar Szalloig... (tapsvihar most!) ééééééés tok joooooo volt!!

amugy melyik boltba jartok? (nem a reklam miatt, csak altalaban ez osztja meg a helyi kerekparos tarsadalmat) en specko biciklonos vagyok, es sajna nem sok kanyonost ismerek (ha eltorzitom a nevet, az mar nem is reklam, ugye?) de! szivesen ismerkedem, mert soha senki - vagyis csak ritkan - jon el velem akarki is tekerni!! :'( :'( :'(

puszilok mindenkit!

Boszi