Hát akkor szeretettel várunk az õrültnél õrültebb megmozdulásainkon.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Bemutatkozás topic
Indította
rob
, 2001. november 06. 17:56
Írta 2004. március 05. - 14:52
Írta 2004. március 05. - 14:28
Írta 2004. március 05. - 14:01
Szia Kerub!
Jó helyre tévedtél! Olvass vissza egy kicsit a sziklamászó , és a Bringás lányok topikba, hasonló szõrû (érdeklõdési körû) embereket találsz ott.
Ja és az ország mely részén élsz?
Jó helyre tévedtél! Olvass vissza egy kicsit a sziklamászó , és a Bringás lányok topikba, hasonló szõrû (érdeklõdési körû) embereket találsz ott.
Ja és az ország mely részén élsz?
Írta 2004. március 05. - 12:55
Írta 2004. március 05. - 00:22
Hali!
Már 1* bemutatkoztam itt, de akkor nem tettem fel képet a cangámról, szóv. most pótolom:
http://www.ds.ngo.hu/agang.JPG
Egy Author A-gang triál bringám van, szeptember óta nyomom, elõtte másfél évig (és més most is) flatland bmx-ezem. Jó párposítás mi? Flatland-triál a két véglet. Ez jól kifejezi az ellentétekhez való vonzódásomat más támában is.
Mára Ennyi. Csõváz!
Ui.: nézzétek meg a dunaújvárosiak street bringás videóját, amit szerénységem jegyez.
link az aláírásomban. letöltésre fel!
Már 1* bemutatkoztam itt, de akkor nem tettem fel képet a cangámról, szóv. most pótolom:
http://www.ds.ngo.hu/agang.JPG
Egy Author A-gang triál bringám van, szeptember óta nyomom, elõtte másfél évig (és més most is) flatland bmx-ezem. Jó párposítás mi? Flatland-triál a két véglet. Ez jól kifejezi az ellentétekhez való vonzódásomat más támában is.
Mára Ennyi. Csõváz!
Ui.: nézzétek meg a dunaújvárosiak street bringás videóját, amit szerénységem jegyez.
link az aláírásomban. letöltésre fel!
Írta 2004. március 03. - 21:31
ja
amúgy horváth bence
born-live-learn in kecskemét (éjjen az alföld)
gimis, 11. es vagyok.
van egy hülyéregyepált épített meridám... 3 éve vagyok a szakmában... maratonok túrák 24 órás, megy minden amibe bele lehet dögleni....
mit mondjak még? 180cm magas 50-60 kiló (szösz)barna nagyszájú, szép.... idõnként meg elszalad velem a ló ;D
hi
amúgy horváth bence
born-live-learn in kecskemét (éjjen az alföld)
gimis, 11. es vagyok.
van egy hülyéregyepált épített meridám... 3 éve vagyok a szakmában... maratonok túrák 24 órás, megy minden amibe bele lehet dögleni....
mit mondjak még? 180cm magas 50-60 kiló (szösz)barna nagyszájú, szép.... idõnként meg elszalad velem a ló ;D
hi
Írta 2004. március 02. - 15:49
Írta 2004. március 01. - 21:22
Írta 2004. február 28. - 02:04
Írta 2004. február 27. - 23:56
Írta 2004. február 27. - 21:49
Szia extremman! Kicsit többet is írhatnál a bringás "múltadról" és jelenedrõl!
Yasec: bocsánat, nem készültem fel belõled. A többiek biztos ismerék egész munkásságodat. Annak örülök, hogy bringázik az az ember, aki bringákat épít
Hali!
Nem kell bocsánatot kérned, felkészülni meg fõleg nem!
Sosem volt célom, hogy személyiségemet mutassam mindenfelé. Végül is a cuccosokból többet lehet tudni, abban benne van az is, amit egy fényképen nem lehet visszaadni. A legtöbb bicajboltba be tudok úgy lépni, hogy azt sem tudják, ki vagyok. De én jobban szeretem így! 8)
Hát a bicajozás volt amúgy elõbb, aztán jött a gyártás. Nem üzleti megfontolások vezettek ehhez a szakmához, és talán ez is a titka, hogy még mindig ezt csinálom.
Remélem még sokat tekerhetek, hál'Isten a bicajsport olyan, hogy nem lehet rá egybõl azt mondani, hogy 30-40 évesen már öreg vagy hozzá.
Sõt, egy bicajversenyen már ment el mellettem szakállas papa, pedig akkor még egész jó formában voltam!
Üdv.: Yasec
Írta 2004. február 27. - 13:51
Szia extremman! Kicsit többet is írhatnál a bringás "múltadról" és jelenedrõl!
Yasec: bocsánat, nem készültem fel belõled. A többiek biztos ismerék egész munkásságodat. Annak örülök, hogy bringázik az az ember, aki bringákat épít
Írta 2004. február 27. - 13:37
Írta 2004. február 27. - 12:53
Szia Yasec: és hol tekersz, országútis vagy, vagy az erdõben nyomod? Jársz versenyekre is?
::)Te vagy az, aki egyedi vázakat (bringákat) épít?
;DJaja, én volnék az! Legrégebben az országúton nyomtam, mert akkor még nem volt monti, meg az összes haver ott nyomult.
Utána talán az ország elsõ montiját (de biztos az elsõk köztit) sikerült behoznunk egy haverommal, és akkor természetesen azzal nyomtam többet.
Isten igazából szeretem mindkettõt, de most egy singlespeedet gyártok magamnak, azt is ki szeretném próbálni. Országútim most átmenetileg nincs, ami volt, azt eladtam.
Még megvan a jóöreg acél montim, amit még a Tibeti túra elõtt csináltam. Igaz, gyerekülés is van rajta. ;D
Azt mondjuk egy régi XTR csõre tettem rá (acél), az olyan bivaly, hogy lazán elbírja a gyerkõcöt+engem.
Ha csak montizni szeretnék, akkor nyeregcsõ-nyereg kombináció csere.
Mostanság nem jutok gyakran bicajozáshoz, de remélem ez változni fog mostanság.
Üdv.: Yasec
Írta 2004. február 27. - 12:30
Írta 2004. február 26. - 13:06
Szia Yasec: és hol tekersz, országútis vagy, vagy az erdõben nyomod? Jársz versenyekre is?
Írta 2004. február 26. - 12:21
elõástam egy õsrégi MBAH-t abba' vót' egy riport veled..ott még dagattabb voltál.. ;D
Írta 2004. február 26. - 00:12
;D
Ne legyek illetlen, akkor bemutatkozom, bár azt hiszem, ez már sikerült! :-\
Na, hát én volnék, a kimondhatatlan nevû Zügn Károly.
Már egy ideje Yasec géppel tekerek, ha éppen van rá idõm. 1970.05.29-es, meg két gyerkõc apja, szóval már ilyen "viseletes".
188cm, 73kg, azt mondták, ne fogyjak.
A többirõl a "beszólok Yasecnak" címû topicban, akarom mondani, valami yasec.hu-s topicban olvashaccc! ;D
Sunshine!
Yasec ;D
Ne legyek illetlen, akkor bemutatkozom, bár azt hiszem, ez már sikerült! :-\
Na, hát én volnék, a kimondhatatlan nevû Zügn Károly.
Már egy ideje Yasec géppel tekerek, ha éppen van rá idõm. 1970.05.29-es, meg két gyerkõc apja, szóval már ilyen "viseletes".
188cm, 73kg, azt mondták, ne fogyjak.
A többirõl a "beszólok Yasecnak" címû topicban, akarom mondani, valami yasec.hu-s topicban olvashaccc! ;D
Sunshine!
Yasec ;D
Írta 2004. február 16. - 16:29
Reményeim szerint a találkozón nem fogjátok megúszni a jelenlétem, én is ott akarom rontani a friss bükki levegõt. Paraferee listáján is rajta vagyok. Tehát aki ott lesz megismerhet.
1ébként már régóta olvasgatom a fórumot, csak eddig elég passzív voltam a hozzászólások terén. Nem tom pontosan, de vagy 2 éve regisztráltam magamat, az adatlapomon csak hónap, nap szerepel.
1ébként már régóta olvasgatom a fórumot, csak eddig elég passzív voltam a hozzászólások terén. Nem tom pontosan, de vagy 2 éve regisztráltam magamat, az adatlapomon csak hónap, nap szerepel.
Írta 2004. február 16. - 14:28
Szia Csucsu! Te is maratonozó vagy? Ezután a versenyek elõtt és után, keresd a legnagyobb létszámú vidám csapatot, mert az a BMFT lesz. Bátran gyere oda, hogy személyesen is rád ismerhessünk.
:-* Era
:-* Era