Állom!!! ezért megéri, bármelyik okostojás feltekerhet az enyémmel is, azt sem bánom, hogy elfogy a méregdrága gumim fele, meghogy szétnyújtja a láncomat, meg a térdét szétrúgja a teló felsõ vállán mire felér.
Egyébként meg egyáltalán nem ciki ha valaki nem megy s*arni is tekerve, lehet hogy õ így döntött vagy ennyit bír, ez nem ciki és senkinek semmi köze nincs hozzá.
Ne kezdjük már megint a CC vs. DH-t :
A román becsületes vendégmunkásokról meg annyit, hogy sajnálom õket, amiért egy olyan fos rendszer szülöttei, ami miatt idejönnek dolgozni, de elõbb inkább a magyarnak nem kéne annyira mû-önbecsült, túlképzett seggarcnak lennie, hogy õ már azt a melót nem csinálja meg.
Nem is lenne munkanélküliség, mert azért hálistennek még nem mindenki egy agymosott mûmenedzser mindenkin-áttaposok-hogyelõrejussak- diplomahajhász mindentjobbantudok-jános (ez egy új embertípus ;D, arról ismerszik meg pl, hogy nem ad jattot, sõt külön fizet és forintra kigombozza :-*).
Lenne itt is bõven aki megcsinálná és inkább erre kéne törekedni.
Hopp bocs ez már más téma.
A témához annyit, hogy 5 ezerért nem veszek bérletet, a fogason+egyéb meg lesek, ha jönnek likasztok, nem szeretek vitatkozni.
Az tiszta sor, hogy szolgáltatás, de én erre azt mondom, hogy az általam nyújtott szolgáltatásnak a rendszer bénasága miatt én sem kapom meg az ellenértékét, így nincs különösebb lelkiismeret-furdalásom.
És végül a kedvenc idézetem, idevág:
"Fejétõl bûzlik a hal"