Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

BKV-ellenõrök, rendõrök, erdészek - társadalmi problémák

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1660 hozzászólás a témában

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás

na.. azert van ez mashol is.,hely Usa .Erre aztan igazan van mit csinalni a rendoroknek ...drog , fegyver az utcan stb.. elo pelda / tegnap >:( /

.. leallitott a rendor mert nem egett a tompitott az egyik oldalon . kaptam egy bunteto cetlit ... es asszem nem kezdem el szidni a rendort .. hanem tanulok belolle..

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
A rendõrök többnyire olyan esetekre tartogatják az energiájukat, ahol mernek intézkedni, ahol eleve be mer szólni és játszhatja a félistent (tisztelet a ... ::)) és azt mondhatja: "most ezt vagy azt tehetném...", hiszen õ is csak egy e-honi mentalitású ember, ezt látta mindenhol. Nem is mennek oda a sok paraszt erõszakos puntós, bmw-s, golfos, audis zsírnyak-fuksz-bélháj-papucs-kormánytegyeneskézzeltámaszt jólszituált bumburnyákhoz, ha beáll az utca közepére, mert kiszállt lájtkóláért.
Na a Gergényi pont nem ilyen, le is fogják lõni, vagy a saját kollégái csinálják ki a már évek alatt jól beágyazott kapcsolataikat féltve.

A többivel természetesen egyetértek: ha hibás vagy ne pofázz, ne hõzöngj!
Ha mindig azt mondjuk: "dehát õ is....." --- akkor marad minden a régiben, ezért is tartunk itt.

Elõbb mindenki a saját portáján....

bucimail

bucimail

törzsvendég

• fórumtag
  • 286 hozzászólás
Ez mind igaz.
Bár szvsz a rendõrök felé anyyi kritika azért eshetne, hogy ne az ilyen pitiáner dolgokkal foglalkozzanak amíg vannak ennél nagyobb bajok is!
Bár az utóbbi idõkben vmivel jobban végzik a dolgukat.

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás

átszoktam menni a piroson. Sõt, bicajjal is néha. Viszont egy dolgot nem felejtek el: hogy megszegem a közlekedés szabályait. És hiába hápognék a rendõrnek, hogy jajj mégse büntessen már meg mert csak, tudnám, hogy igaza van. És nem állna nekem feljebb.

bruce irja jol , sokan atmennek piroson , de azt kellene belatni hogy mert meg allit a rendor azert szidod..? tanulni kellene belolle inkabb ..

szerintem az lenne a helyes ha az embernek az jonne elosszor hogy de hulye voltam .. kis onkritika kellene , aztan ha ez mar megy... talan masokat ....

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
akkor is azt mondom:
fuck off erdészek

mrc

mrc

törzsvendég

• fórumtag
  • 295 hozzászólás
A motorosokat annyira utaljuk, hogy meg kulon FUCK OFF topicjuk is van ;)
http://www.bikemag.h...y;threadid=3715

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Nekem a címben említettekkel sok gondom még nem volt, bár az erdészek már kezdenek Szombathely környékén is rendezkedni. Állítólag õk döntöttek szét két ugratót is, ami nem volt túl frekventált helyen. Nekem inkább a seggfej motorosokkal van problémám. Büdösek, hangosak és még az erdõt is tönkreteszik. Igaz, hogy faralgatással a bicajosok sem használnak a talajnak, de azért a kettõt nem lehet összehasonlítani, mert a motorosok egész útjuk alatt rombolják a talajt. A mûltkor esõ után, amikor jó döngölt lett volna a talaj, ment elõttem négy motoros és kb. 5 centi mély lett az út. Ráadásul itt sokszor 12-15 éves kiscsávók motorozgatnak több ezer éves Simsonokkal, mi meg meghalunk tüdõrákban. Most ráadásul a favágókkal is meggyûlt a bajom, mert Kõszegen erdõirtásba fogtak, ami ellen nem lehet mit tenni, de legalább eltakarítanák maguk után a kisebb ágakat amin azért bicajjal kellemesen át lehet esni, ha az amber nem számít rá. Ráadásul ez eléggé frekventált helyen van (sok a túrista) úgyhogy még nem is egy eldugott helyen van, ahol senkit nem érdekelne. Bocs, hogy ilyen hosszú voltam, de itt legalább kidühönghettem magam. A motoros úgysem hallja, ha utánnakiabálnék valamit.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
kellemes élmény: kaller néni megengedett 3 bicajt felrakni a peronra, mikor is ob-rõl jöttünk hazafelé...rendes volt azé' tõle, pedig alig lehetett elférni....
thx

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
JAJ...Nem Fakk off biztonsági õrök,legalábbis nagyon hasznos tud lenni,ha a városban járva le tudod kötni a keródat egy marcona kinézetû szekus mellé,akkor azért rendesen csökken a meglovasítás esélye.

mrc

mrc

törzsvendég

• fórumtag
  • 295 hozzászólás
hozzatennem:
FUCK OFF BIZTONSAGI OROK!

Ugyanis: tegnap esti keso esti aszfaltos levezeto tekeresem a Janos-hegyre vezetett. A vegcel a kilato terasza volt. A kilato labanal lihegtem eppen, amikor valaki kedves hangon elkezdett benntrol ordibalni: HUZZA MAR EL INNEN! Kivancsi voltam, milyen allat adja ki ezt a hangot, ugyhogy vartam egy kicsit... Par masodperc mulva ki is jott az or emberkedni, en meg kozoltem vele, hogy semmilyen tablat nem lattam, ami megtiltja a kilato teraszan valo ejszakai tartozkodast. Aztan mivel kb. 50 kiloval nehezebbenek tunt nalam, es tovabbra is ragaszkodott ahhoz, hogy "TAKARODJA INNEN EL AZONNAL", leleptem. Elgondolkodtam rajta, hogy nyomot hagyok a bokorban parkolo Ladajan, aztan elvetettem az otletet, mert ennek legfeljebb annyi eredmenye lenne, hogy ezentul minden errejaro bringast figyelmeztetes nelkul agyonver.

Ceterum censeo FUCK OFF BKV & ellenorok & cops & erdeszek & security

don karTács

don karTács

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás
azt értem, én is tisztában voltam vele, hogy helytelen dolgot csináltam, nem is nyafogtam a rendõrnek, de az ahogy fenyegetett a büntetéssel az nagyon nem tettszett >:(
és én sem ugatok be a kallernak, sõt még bérletem is van.
de viszont nem mindig értek egyet a szabályokkal, és az sem tetszik, hogy ha az illetékesnek szól az ember az rászarik.
pl a nemzeti bank mellett van egy keresztezõdés ahol majdhogynem hetente van/volt baleset, mert könnyen elnézhetõ a forgalmi rend. több levelet is küldtek az ott dolgozók, hogy történjen valami, mégsem csanálnak semmit, pedig csak néhány tábla kéne....

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

Fantomasz: de, átszoktam menni a piroson. Sõt, bicajjal is néha. Viszont egy dolgot nem felejtek el: hogy megszegem a közlekedés szabályait. És hiába hápognék a rendõrnek, hogy jajj mégse büntessen már meg mert csak, tudnám, hogy igaza van. És nem állna nekem feljebb.

Ez hasonló ahhoz, mint ahogy a kalleroknak visszaugatnak emberek, amikor igenis van egy olyan szabály, hogy csak 2 bringa/peron. És a kaller nem (feltétlenül) az arcod alapján ítél. Neki a szabályokat kell betartatnia.

Én úgy érzem, hogy sosem bunkózok a kallerokkal. És meglepõ módon, én sem emlékszem olyan esetre, ahol õk bunkóztak volna velem. Talán azt várjuk el a másiktól, amit mi is nyújtunk. Hiába ez a munkája.... ember õ is. És nem fogja fényesre nyalni a popsidat, hogy ha rossz napod van. És ezt meg is értem.

::)

don karTács

don karTács

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás
Bombr.--->
már sajnos volt kalandom olyan autóssal.
!!!! és a rendõröket akik kijöttek megvesztegette a nõ aki elütött.(piroson jött át! és gyorsabban mint 50-vennel) ezt onnan tudom, hogy elmondta szüleimnek, mikor valami pénzt akart kicsalni belõlük, amiért nem tud dolgozni, merthogy ahhoz neki kell kocsi...

hát ezek után mégis mi tgondoljak???....

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Bár megtehetném, én most mindennemû indulattól mentes leszek, és senkit sem fogok gyalázni - bár megérdemelnék!

Szal. Tegnap voltunk a Pilisben, 10-en bmft-sek.
A Dömörkapui-úton elszáguldott mellettünk egy Skodás arc, mi beszóltunk neki, mire õ visszatolatott, és kioktatott minket, hogy mért nincsen elõl lámpánk. Este 8 fele járt az idõ, de még nem volt sötét! Mikor azt kérdeztük, hogy ugyan milyen jogon mond ilyeneket nekünk, a srác azt mondta, hogy õ erdészeti felügyelõ.
Késõbb -miután letértünk a betonról- találkoztunk erdészekkel, akik azért szóltak meg minket, hogy mit keresünk bringával az erdõben, ahol csak gyalogosan lehetne lenni. Õk azonban tagadták, hogy ismernék azt a ficsúrt ott a Skodában.
Valaki tehát hazudott.

Következtetés: sose bizz az erdészekben. Még ha azt is állitják, hogy õk erdészek.

don karTács

don karTács

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás
okés, vágom, hogy én voltam a rossz(nem is mondtam, hogy bárki tegyen így), de nemondmár, hogy te nem mész át gyalog a piroson ha nem jön senki?!
+ a kocsiknak pirosra váltott akkor indultam.
jó lehet, hogy te nem mész át de a többség igen.

a rendõr meg lekezelõen leint és ilyesztget!? ez a gestapós megfélemlítõs módszer amit alkalmaztak, hát nemtom, szal ez kicsit erõs. és ne mondd,hogy szükség van erre, különben nem lenne rend.
!!! nem az elsõ eset, hogy olyat látok/ hallok mikor a rendõr azzal fenyeget, hogy õ most ilyet és olyat tehet.
és talán nem véletlenül alakult ki negatív kép a rendõrökrõl.

EZER BOCS ha valakinek a hozzászólásommal belegázoltam a szépen felépített világnézetébe.
vettem a lapot, de nem fogok sírva fakadni ha megköveztek...

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Szeretem, amikor valaki úgy szidja a másikat, hogy annak a másiknak van igaza.

Szeretem, amikor valakire rájön az a mentalitás, hogy mindenkit mindenhol leugat, hozzám ne szóljanak, mert én vagyok fõmájer.

Szeretem, hogy mostanában egyre több az ilyen fõmájer.

Szeretem, amikor aztán ezek az emberek nagyban nekiállnak fikázni mindenkit, mert hogy csak.

És aztán meg azért szidjuk a fakabátokat, hogy nem segít megtalálni az ellopott bringádat? Vagy leszarja, hogy éppen reszelik a lakatot? És csodálkozol, hogy nem teszi a dolgát, amikor te csak olyat játszottál, hogy ki tud átmenni a cipõjén bringával?

Kezdünk lesüllyedni ama bizonyos szagos (büdös) kisebbség szintjére, aki állandóan bírja ordítani, hogy neki jogai vannak, viszont nincs munkája és állandóan lopja a bicikliket.

ps
nagyapámat büntették már meg, hogy átment a piroson...
...gyalog!

bucimail

bucimail

törzsvendég

• fórumtag
  • 286 hozzászólás
5000 ft lett volna a bírság minimum.
De egyszer az életeddel is fizethetsz ezért mármint engem már majdnem elütöttek így.
de amúgy tökmindegy hogy piros vagy zöld, mostánában a zöldön is 2x körbe kell nézni.
Tehát az autósokkal vigyázz ne a zsernyákokkal.

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás
f.tomasz ezzel csak magad egeted, gondolod az hogy te kerekparral kozlekedsz a szabaly rad nem vonatkozik ..? szidkolodzas helyett azt kellene elsajatitani hogy azzal hogy igy gondolkozol dolgokrol csak lefele sulyedsz .. bezzeg ha jonne egy autos aki hasonlo magatartassal birna es talalkoznatok , nem tom .. lenne -e esely megbeszelni ki hol vetett .. mindegy .. szidhatod a rendoroket , es ha a segitsegukre lessz szukseged .. / ne legyen !!../ gondold ezt azert megegyszer at ..

don karTács

don karTács

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás
Ma hegyrõl hazafelé megállított egy rendõr mert átmentem a piroson(járda-->gyalogátkelõ).
Persze azt nem mondta, hogy járdán kerékpározni sem szabad...
Azzal ijesztgetett, hogy kiállít egy 10,000 ft-s büntit, de csak nevetgéltem a helyzeten, és végül elngedett :D

azért kivácsi lennék tényleg annyi-e a büntetés, vagy csak práztatott...
hát, szal, fuck cops

ja, és fél óra múlva ugyanúgy át a piroson és megint 2 rendõr :D nem vártam meg míg az is leállít ;D

bucimail

bucimail

törzsvendég

• fórumtag
  • 286 hozzászólás
Hát itt számítanak a perem feltételek.

Másképp vannak megszabva a véralkohol szint határok. Pl. Mo-n 0 %° máshol több
/a itthon megiszol egy pohár pezsgõt, és beülsz már ittas vezetés/,máshol nagyobb a határ érték. A finnek meg azért nem mernek mert náluk korlátozva van az alkohol fogyasztás a sok alkoholista miatt, akik a térség nyomasztó idõjárása miatt isznak /sok esõ, szürke idõ, kevés napfény, blabla/ Náluk nagyobb büntetés jár ittas vezetésért ezen okok miatt.

A pénztárcás dolog,nekem sok pénz 10000 Ft, és ha nincs benne semmi adat a tulajdonosra vonatkozólag nyugodtan elteszem. Azért más országban jobbak a fizetések tehát nem kell nekik annyira.

A többi meg sajnos így van.
A