Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

BKV-ellenõrök, rendõrök, erdészek - társadalmi problémák

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1660 hozzászólás a témában

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 hozzászólás
ÉS:

A gyalogosokat mennyire büntetik meg, ha a bicikliúton sétálnak (mondjuk 15km/h alatti sebességgel), vagy piros lámpán mennek át ?!?!?!??!?!?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
:D jajj.. a bor beszelt beloled:D amugy ha akkor szallsz fel a hevre, mikor jhon a szmebejovo a battyanyin, marmint a sok ember, akkor eszre sem veszik, h atmentel a vonalon.. en ezt bicoval jatszottam el.. nem vettek eszre:D amikor meg masodszor mentem arra, akkor meg : berletem van kialtas, es szaladtam tovabb a HEV utan:D

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
ugyaaaan...
sziget idején volt nonstop ellenõrzés Batyin,és mi csakazétis blicceltünk,pedig suliidõben mindig veszünk bérletet.megyünk fel,kaller megállít
kér jegyet,bérletet,aztán iratokat,én meg elõvettem a legborosabb mosolyom,kissé idegesen megmarkoltam a zsebemben a tárcám,és mondtam,h nincs,erre elkezdte,h ott a rendõr (télleg ott állt),majd õ megtudja,mondom,ha van kedve ehhez a macerához,akkor csak hajrá.Morgott 1et,h "elmész a f@szba,düdös kölök",aztán Lengedett.többiek persze addigra lassan szétrepedtek a röhögéstõl :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
;D
siman... meg mielott kihivja a rendorseget..

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
HAHA!
megoldás;bizonyítsa be,h bicóval vagy! védõket mindenki bevágja haver táskájába,és...ilyenkor kaller hátramegy bicót számolni,de ha nagy a zsufi,mindig belezavarodik :) no meg ha az elsõ 7-8 nak van jegye,akkor a belsõket nem tudja kiszedni,és fent a képébe lehet röhögni.

freestyle

freestyle

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Az ellenõrök mennyenek a p....ba.
Ma besétáltak a fogason az elsõ kocsiba. Persze csak az elsõbe mert hogy ottvannak a bringások (úgy se szívnak eleget).

Mutatom a bérletem futó pillantás (észre se vette hogy lejárt az ideiglenes diákom 4 hónapja)
Elsõ szava: Biciglivel van? (a kretén azt hitte kesztyûbe és térdvédõvel kirándulgatok)
Szivesen hazudtam volna de rutinosan a végá elött 2vel száltak fel hogy a végán ellenõrizzék kinek van mégis bringája.
Aztán helyszini birság.És még pár bringásnak is.

Most már kénytelen leszek jegyet venni.

bucimail

bucimail

törzsvendég

• fórumtag
  • 286 hozzászólás
Ellenõrökrõl még nem is beszélve!!!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
:) siman.. egy ilyen anno letezo katonai hatizyaknyi zsebtrafipax, kb 30 kilos menetfelszereles.. mindezt csak h minket meg lehessen vagni.. de van egy olyan megerzesem, hogy azokat a bizonyos AUDI-kat konnyebben fogjak elkapni mint engem... nemistudommiert... de majd meglassuk hogy alakul ez az egesz szerencsetlenkedes... es ilyankor mondja minenki h menjunk ki a szabadba kerekparozni, sportolni... kozben mar el sem tudunk jutni odaig ;D ;D mee kozben 3szor buntetnek meg minket a rendorok..

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Annyiból érdemes vigyázni a rendõrrel, hogy egy rendõr valóban nem számít szemtanúnak, viszont ha ketten voltak, akkor már igen! (sajnos el is fogadják.)

Lehet, hogy zsebtraffipaxot kapnak a zsaruk? ;D
Így legalább meg tudja mérni a sebességet.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
ja, de azert rendes volt, mert nem csinalt semmit, csak lekerdezte a kozponttol h tisztak vagyunk e... (itt allt meg bennem az uto, mert a tobbiekre rogton: "a nev nemleges, diktalja a kovetkezot" jott, nalam meg legalabb 15 masodpercet vart.. pedig nem is csinaltam semmit... de az a rendorneni.. az egyik srac vegig kacsingatott neki, mikozben buzlott az alkoholtol... jarni mar nem nagyon tudott, de bicozni:D szal mazlink volt, h volt nalunk szemelyi, es nem szondaztatott...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
siman:D de amikor kiszallt a rendorbacsi a kocsibol(o kezdett oltani minket) akko razthittem meg fog engem verni.. eloszor engem nezett ki, odaaltt 5 centire a pofamtol, es elkezdett kajabalni:" a k**a eletbe ma, hogy kepzelitek, mindjart megpofozlak, hé, hogy itt a mi kis varosunkban vandalkodtok, honnan jottetek b***-okmeg, hogy igy viselkedtek?"
"meg mehettek a birosagra, mert ebbol az lesz, fiuzethetitek az ugyvedet, stb... meg van eleg dulgunk a sok kocsog cigannyal meg randalirozoval itt epp eleg..."
ad1: ez max penzbirsag & priusz, mondjuk nem kene egyik sem.
ad2: felloktuk a kukat, egy elhagyatott aluljaroban(ismetlem, hajnali 2) aki ismeri a teruletet, balatonalmadi vasutmegallo, feljottunk a mekinel, es elmentunk meg egy sarokra sem voltunk mar jott szembol a niva, kezifek, 180°, vissza, majd 40el 90°-os kanyar be elenk a jardara. ajto kicsapodik, rendorbacsi kiugrik, es lekiabalja a fejunket.. mi meg neztunk ki a buksi fejunkbol, h mi van, alig 2 percen belul(a kuka felboritasa.. egysarok) mar itt is a rendor? ah mindenhol igy mukodne a kozbiztonsag... de NEM..
no ennyi

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

igaz, h epp igazoltatott vandalkodasert, de az nem szamitott, mert el lett tusolva az ugy

gyors alászedés,és már engedett is tovább,igaz? :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

Egy jó ügyvéd még a gatyát is leszedi a rendõrökrõl!

kössz, ezzel megnyugtattál :D

jajj:) a rendorokrol ne..
inkabb a rendornokrol!
penteken is olyat lattam, hogy csak na! huszoneves, szoke, es szep! igaz, h epp igazoltatott vandalkodasert, de az nem szamitott, mert el lett tusolva az ugy ;D (nem en voltam, en csak jelen voltam.. ugye mar megint ezek a hulye biciklisek...! ;D) olyan szoveggel jott...:D hogy ez itt balatonalmadiban nem szokas, stb:D jajj.. alig birtuk ki rohoges nelkul, pedig akkor mexivtuk volna, foleg h volt parunkban pici alkohol is.. mindez hajnali 2kor:D na mind1. azert jo volt:D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
ja, a masik meg:D bizonyitsa a rendor, hogy tobbel mentel mint 10... egy rendor NEM szemtanu, minimum az is kell egy(szemtanu) de ki a faxom fog megallni, es pereskedni, meg hasonlok, h egy bicos a jardan ment? beideztetni magat stb... jajj. nemsokan. a masik meg(meg masikabb ;D) hogy a kerekpar alapjabaveve GYORS eszkoz. ;Dmutass egy rendort, aki olyan gyorsan szalad, mint en tekerek ;D... en meg nem lattam, bar mar probaltam...
rendszam (meg ;D) nincsen, tehat rambizonyitani semmit sem tud...

vendég__*

vendég__*
  • vendég

Egy jó ügyvéd még a gatyát is leszedi a rendõrökrõl!

kössz, ezzel megnyugtattál :D

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
A rendõr helyszínen nem vehet el pénzt, mert átvételi elismervény sincs nála, illetve nem jogosult rá. Egyszerûen egy csekket fog átadni neked, aminek az átvételét az aláírásoddal kell igazolnod. Innentõl kezdve ha jól tudom, 15 nap a befizetési határidõ.
Gondold meg, hogy aláírod-e?
Szerintem egy feljelentés még jobb is lehet, mert a KRESZ alapján tudsz védekezni. Nincs meghatározva, hogy az úttest mikor alkalmatlan kerékpár közlekedésre. Egy jó ügyvéd még a gatyát is leszedi a rendõrökrõl!
A bringádat nincs joga elvenni, mint ahogy utasítást sem adhat arra, hogy szedd ki a szelepet stb.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
azért kíváncsi vagyok mit csinál a rendõr, mondjuk ha a körútón megyek járdán, mert éppen nincs kedvem meghalni, õ meg ott csücsül a dugó közepén. és ha nincs pénz elveszi a bringámat? az eddig oké, hogy nem lehet járdán közlekedni, de ha már az úton sem, mert a f***kalap autosoknak éppen carmageddonozni van kedvük, akkor várjam meg amig egész budapestet behálózzák bicikliúttal? ma az mentette meg az életem, h bemutattam egy hülyének aki megállt emiatt és ezért a piroson áthajtó autó is meggondolta a fékezést, mert egy kisbusz más mint egy biciklis. hát elmehetnek melegebb éghajlatra.
az lehet, h nem kéne általánosítani, de a magyar autósok 80%a nem tud vezetni, mert nem tanították meg nekik nrmálisan és önmaguktól meg hülyék rájönni.
uff

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Jorus4
Az van, hogy a kígyó a farkába harapott és cirkulál benne a méreg.
Egy hülye elmebeteg megint kitalált valami bevételi forrást és ez most minket érint. A Kresz be nem tartása esetén rendben van. De amit nem tilos, azt szabad (én még így tanultam)

süti

süti

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Magunknak kell kiharcolni a területet.
Kicsit más jellegû de hasonló a MÁV esete is. Elöbb utóbb kezelhetetlenné válik a helyzet rendõrök és szabályok ide vagy oda.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Én éépen most vakarok le egy kb 35 éves pasit a kormányomról.Azt hitte,szórakozhat velem a bicikliúton.Csak az a gond,h mégnehezen járok,mert a jobb cipõtalpamból nem akar kijönni egy pofátlan kocsis visszapillantója.... ;D