Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

BKV-ellenõrök, rendõrök, erdészek - társadalmi problémák

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1660 hozzászólás a témában

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
És FUCK off rohadt MÁV!!!

Tegnap mikor leutaztunk Bicskére egy TT-re történt velünk valami a vonaton, amitõl jócskán felment bennem és Zedben a pumpa: a kaller nõci ugyanis le akart minket parancsolni a bringás jellel megjelölt kocsiból (tudjátok, ahol a bejáratnák, az ajtók fölött van 1-1 kampó) Egy idõ után elkezdett üvöltözni, hogy szálljunk le, mert útban vagyunk. Ott a kerékpárszállitó jel - nem érdekli, akkor se legyenek ott a bicajok. Ott a két kampó, - akkor is útban vagyunk. Persze nem szálltunk volna le semmi pénzért.
Volt azonban velünk egy harmadik cangás is - egy lány csomagokkal, aki szintén Csákvárra igyekezett. Na õt végül leszállitotta és a hátsó kocsiba parancsolta. A másik kaller nõcivel együtt karba tett kézzel nézték, ahogy a lány egyedül próbálja felnyomni a nehéz bicajt a kocsiba. Szörnyû volt.

Majd miután leszálltunk Bicskénél és az elsõ kocsiból odajött hozzánk Bors és elkezdtem neki mesélni a történteket, kb igy: "és akkor a kaller azt mondta, hogy..." a nõci meghallotta, mert nem messze álltunk a kocsitól. Ekkor felháborodottan elkezdett nekem üvölteni,hogy "kaller az anyád".
Ezt már mi se hagytuk szó nélkül és elkezdtünk visszakiabálni, õ még valamit visszaorditott és becsapta a vonatkocsi ajtaját.

Szörnyen felháboritó ez és az ehhez hasonló történetek! Felháboritó, hogy a kallerek kiélvezik teljhatalmukat és elõszeretettel alkalmazzák. Mert ugyan miért ne lehetne oda beszállni bringával ahol van erre kijelölt hely? Na menjenek a nem mondom hova!

Ja és egyékbént még elõtte, mikor a jegyeket vettem, két pénztár úgy zárt be, hogy egy szót nem szóltak a hosszú kigyózó sornak, és a szerencsétlen emberek újra beállhattak egy sor végére. Én is igy jártam, és bizony nagyon lehangoló volt. Aztán a "pénztárkisasszony" szó szerint kibaszta a visszajáró aprót!

Ma pedig, mikor jöttünk haza, a bringás kocsihoz (mert volt olyan!) vezetõ ajtó zárva volt és úgy kellett külön felkérni a kallert, hogy nyissa már ki nekünk. Miután beültünk a mellette lévõ ülésekbe, hamarosan megjelentek a kallerek is (volt vagy 3 faszi), és bizony kissé spiccesek voltak és piától szaglottak. A nemdohányzó kocsiban mindegyik rágyújtott és füstölt a Keletiig! Nem semmi!

Gyûlölöm a Máv-ot, az egyik legundoritóbb intézmény.

Mad002

Mad002

vendég

• fórumtag
  • 57 hozzászólás
megijedtek?... ???

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
most mondj valami újat is ;-D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ras te vagy a kivalasztott!
:-)

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
hétvégén kétszer mondtak le az elsõbbségükrõ la gépjármûvek, egy BKVs busz meg egy suzukis...

vannak még csodák :D

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
a kamionsofõrök is belopták magukat a szívembe, miután ma az egyikük egy kb 60 cm-es vasdarabbal kergetett az udvaron...
a biztonsági õr meg engem b@szott le utána ;D

kiscsango

kiscsango

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
privát ment.
nem egy szimpla probléma.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
sehogy!
haver kell hozza!
vagy feljelentes!

de megprobalhatok vmit :-x

kiscsango

kiscsango

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Hello mindenki!
Hogyan tudok hozzáférni a rendõrség autó/rendszám adatbázisához?

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
de..szal fákoff mindenki ;Dvan bicóm szal megyek..már elöre látom mennyi balhé lesz a HÉV örökkel..nem szeretjuk egymast ;D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
kisvajda:D itt most nem rolad volt szo ;D teged eddig is ismert, es ha eddig nem emlitett meg... 8) ;D ;D ;D
most inkabb a pizzas arcokrol van szo ;D de te meg pizzazni sem jarsz ;D

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás

és milyen lehet egy FReeriDHer arCC?

sok Fórumon fikázott fogas arcról derült ki,h jó fej

jajj..kössz Kala..nem kellett ovlna ;D ;D ;D ;)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

és milyen lehet egy FReeriDHer arCC?

Olyan,mint én ;)
Na még 1 dolog zárásként; tényleg túl soxor alkottam én is így véleményt,mint fruitfly,vagy biczaj,de azóta sok Fórumon fikázott fogas arcról derült ki,h jó fej (sztem legalábbis) - és persze sok srácról derült ki,h tõbõl tapló ;D
Jahh,és FUCK piás vezetõk,nemrég majdnem elütött 1 -------------------

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
bomberrel dh-zni ;D nyam.nezze meg mg-t neki attol eltort, hogy legurult a spar-ba egy 3 fokos lepcson... no telleg mind1 ;D ezt a temat mar EZER topicban koruljartuk, es mivel nincs ott, hogy:
Re:Fuck OFF BKV & Ellenõrök & Police & Erdészek & DH-sok 8) & CC-sek 8),
ezert nem is itt fogjuk ;D ;D ;D ;D 8)

Jabbar

Jabbar

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás
és milyen lehet egy FReeriDHer arCC? ??? ;D

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
nos akkor most fejezzük abba ezt az egészet... nem kell rá reagálni okézsoké? ;)

peace

vendég__*

vendég__*
  • vendég

ez most hogy jott?? komolyan. es ki mondta ezt neked? kala bizonyithatja ennek ellenkezojet... csak a divat dh-sok fr-erek csainaljak ezt... sztem a tobbsegnek nincs baja veluk... de komolyan. ez hogy jott ide??? ja es ha ezt az oldalt nezzuk, en a masik vagyok. tehat. miert lekezelok velunk a cc-sek? na? te meg erre valaszolj... sztem ez mar lejart tema...

héhéh, nyugii. a cécések békés emberek. a déhások kevésbé, de a jófejek nem szidnak senkit. a divat dhsok meg huzzanak a faszba. most is odajött egy, hogy látszik rajtam meg a haweromon, hogy nem vagyunk bicósok. erre azt mondtam, hogy ... . aztán jött azzal, hogy õ már eltörte a bomberét, mert olyan keményen zuzza. hát igen mindenki tud csõröst ugrani. erre kiakadt szegény és már nem tudott mit mondani. ezzel csak azt akartam mondani, hogy a dhzás most nagy divat lett, de jó doolog is, csak vigyázni kell ezekkel a deszkásbóldéhás fajzatokkal.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
ez most hogy jott?? komolyan. es ki mondta ezt neked? kala bizonyithatja ennek ellenkezojet... csak a divat dh-sok fr-erek csainaljak ezt... sztem a tobbsegnek nincs baja veluk... de komolyan. ez hogy jott ide??? ja es ha ezt az oldalt nezzuk, en a masik vagyok. tehat. miert lekezelok velunk a cc-sek? na? te meg erre valaszolj... sztem ez mar lejart tema...

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
???már majdnem mindent értek,utállunk majdnem mindenkit,mert a fu.k után minden szó megtalálható-de miért utálják pl a dh-sok,a cc-seket??Erre mondja már meg valaki a választ!!!?? ???

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
ja, meg a mátramaratonra visszatérve. tök szép a mátra.. csak picit hüvös volt még reggel, de sebaj, az ottaniak megoldottak. 20 percenket egy tarrá vágott hegyoldal, ahol át tud minket melegíteni a nap.. de sztem ennek nem kéne így lennie. vagy csak én gondolom rosszul???????????????