;D ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
BKV-ellenõrök, rendõrök, erdészek - társadalmi problémák
Indította
Bikemag
, 2001. június 02. 04:21
Írta 2003. szeptember 09. - 19:09
Írta 2003. szeptember 09. - 19:05
Nekem semmi bajom az erdészekkel-csak utállom az összeset,fõleg mióta a Szombathelyi-parkerdõt ûrfelvételek alapján sûrûnek találták-tarravágták-hamarosan lignitbányába járhatunk futni...
Sõt szervezek nekik akciót:Támogassátok Tanzánia erdõsítését-ültessetek el egy makkot fejjel lefelé!!!
Sõt szervezek nekik akciót:Támogassátok Tanzánia erdõsítését-ültessetek el egy makkot fejjel lefelé!!!
Írta 2003. augusztus 18. - 12:30
Tényleg igazi bár én se hittem el!! De most megy eg mûsor a discoveryn ezekkel
Írta 2003. augusztus 18. - 11:35
ezek a gépek naaaagyon durvák.. igen a Bükkábrányi lignitbánya tudna mesélni errõl egy nap alattmit tud végezni egy ilyen :-X
Írta 2003. augusztus 18. - 07:49
freer!
Szerintem Bükkábrányban a bányánál, vagy Visontán az erõmû bányájánál érdeklõdj!
Ott láttam ilyeneket, nem tudom, hogy eladó van-e? ;D
Minden esetre legalább ekkorák! Nem Krupp, hanem TAKRAF, de mûködnek!
Szerintem az erõmûvel is beszélj, villamos energia ügyben!
Legszebbcsávó!
Igen, valódi. Meganagyok ezek a gépek és ráadásul futószalagra temelnek úgy, hogy közben mozognak elõre, oldalra.
Szerintem Bükkábrányban a bányánál, vagy Visontán az erõmû bányájánál érdeklõdj!
Ott láttam ilyeneket, nem tudom, hogy eladó van-e? ;D
Minden esetre legalább ekkorák! Nem Krupp, hanem TAKRAF, de mûködnek!
Szerintem az erõmûvel is beszélj, villamos energia ügyben!
Legszebbcsávó!
Igen, valódi. Meganagyok ezek a gépek és ráadásul futószalagra temelnek úgy, hogy közben mozognak elõre, oldalra.
Írta 2003. augusztus 18. - 07:37
A szennyrádiók mai vezetõ híre:
"piroson áthajtás bringával 10.000, járdánbringázás 5000 (nem kifogás, hogy az úton nem lehet a forgalom miatt)" - fokozott rendõri jelenlét
Vigyázzatok!!!!!!
gondolom a járdánbringázást úgy értik, hogy olyan helyen, ahol egyébként szabad az úton, vagy van bringaút
Írta 2003. augusztus 18. - 07:35
Írta 2003. augusztus 16. - 22:12
Nos ebben az esetben szánom bánom bûnömet!!! Bár én részegen biztos nem ezzel szórakoznék hogy 40 kiló föld alol 20 kilós rönköket huzogálok. DE ha nekik ez tetszik!! :-\
Írta 2003. augusztus 16. - 21:49
dehonnem! mi egy haverral diosdon építettünk egy dirtet, meg egy szakadékátugrást. másnap visszamegyünk, mi fogad? motor keréknyomok, sörösüvegek, valamint a szétszedett ugratók. 20 kilós farönköt kihúzták belöle, csak úgy. és a sörösüveg nem enged erdészre gondolni... hanem sok hülye ráérõ alkoholista füves... akinek nincs jobb dolga, mint rombolni... az erdész elöbb kérdezne, utána szerel... peresze csak ha útban van. de szted odamegy egy lapáttal, és elkezd ásni? annyi fizetésért? ;D ;D ;D
egyántalán nem valószinû... szal erdészek nem csinálnak ilyet... azok az egyetlen normális állatfaj, legalábbis pesten még nem volt összetüzés velük sok...
egyántalán nem valószinû... szal erdészek nem csinálnak ilyet... azok az egyetlen normális állatfaj, legalábbis pesten még nem volt összetüzés velük sok...
Írta 2003. augusztus 16. - 21:40
Most szégyenlenem kéne magam!!! Lehet hogy részeges kirándulók voltak. DE a több kilós farönkökkel én se szórakoznék részegen. Mert itt nem csak a föld volt széttúrva
Írta 2003. augusztus 16. - 18:40
Nem tudom miért gondoljátok, hogy cak az erdészek verhetik szét az ugratóitokat.
Arra véletlenül sem gondoltok, hogy azok a "kirándulók" akik csak sörözni mennek fel a hegyre és túlönt a garaton, vagycsak simán szétzúz mindent amit valaki élvezhetne.
Amikor az elsõ NS-t szétverték mi is az erdészekre gondoltunk, de biztos nem Õk voltak, mert az építkezést is észrevették és azt mondták, hogy:
Mivel ezen a helyen csak kidõlt fák vannak, gyalogosok sem járnak erre nyugodtan elkészülhet a Shore, ha rendet hagyunk magunk után. Õk nem fogják tönkretenni.
Akik meg szétb@szták azok szétszórták deszkákat szögeket.
Azmikor egy Erdész ránk szól akkor moindenbizonnyal igaza van, sõt a rendörnek és az ellenõrnek is.
Az a viselkedés ahogy néhány kis suhanc viselkedik a fogason, janin az teljességgel felháborít. Legszivesebben néha lekevernék egy-egy pofont, pedig nem tartozom bele a "Fuck OFF" csoportba.
Palmer
Arra véletlenül sem gondoltok, hogy azok a "kirándulók" akik csak sörözni mennek fel a hegyre és túlönt a garaton, vagycsak simán szétzúz mindent amit valaki élvezhetne.
Amikor az elsõ NS-t szétverték mi is az erdészekre gondoltunk, de biztos nem Õk voltak, mert az építkezést is észrevették és azt mondták, hogy:
Mivel ezen a helyen csak kidõlt fák vannak, gyalogosok sem járnak erre nyugodtan elkészülhet a Shore, ha rendet hagyunk magunk után. Õk nem fogják tönkretenni.
Akik meg szétb@szták azok szétszórták deszkákat szögeket.
Azmikor egy Erdész ránk szól akkor moindenbizonnyal igaza van, sõt a rendörnek és az ellenõrnek is.
Az a viselkedés ahogy néhány kis suhanc viselkedik a fogason, janin az teljességgel felháborít. Legszivesebben néha lekevernék egy-egy pofont, pedig nem tartozom bele a "Fuck OFF" csoportba.
Palmer
Írta 2003. augusztus 16. - 17:53
Írta 2003. augusztus 16. - 17:40
A barátaimmal építettünk egy dirtöt az ördögorom tetején ill. már volt egy alap és ezt javítottuk meg majd tovább építettük. Most voltam fent az erdészek teljesen szétrombolták! >
Most elhatároztuk hogy egy olyat építünk amit biztos nem tudnak szét szedni! Szóval nem tudja vki. hogy hol lehet ilyet szerezni/bérelni:
;D
Most elhatároztuk hogy egy olyat építünk amit biztos nem tudnak szét szedni! Szóval nem tudja vki. hogy hol lehet ilyet szerezni/bérelni:
;D
Írta 2003. augusztus 14. - 11:06
hulp ne is mondd....
télen tekertünk a mínusz fokokban és hóban a beton úton, és szembejön velünk egy erdész csoport TEREPJÁRÓVAL, megállnak, és ott pofáznak nekünk....
én odébb is mentem, mert alig bírtam uralkodni magamon....õk pofáznak nekünk, amikor terepjáróval közlekednek...ez már szánalmas...az iq-juk az ilyen böszme fajankóknak stabilan a negatív tartományban stagnálhat elég rég óta, az tuti...én erõsen szégyenleném magam a helyükben
a múltkor meg egy terepjáros kergette meg haverokat, ha nem megy le az egyik srác szûzelni az erdõbe, el is gázolta volna õket
bezzeg a hegyimotorosoknak nem mernek szólni, cak minket baszogatnak, de próbáljon csak meg elkapni valamelyik
ennyi barmot egy rakáson... ez nem erdõgazdálkodás, ez sima erdõírtás....olyan helyeken vágják tarra a meredek oldalakat, ahol a turisták nem nagyon látják, de mi igen
mind1
ehh
télen tekertünk a mínusz fokokban és hóban a beton úton, és szembejön velünk egy erdész csoport TEREPJÁRÓVAL, megállnak, és ott pofáznak nekünk....
én odébb is mentem, mert alig bírtam uralkodni magamon....õk pofáznak nekünk, amikor terepjáróval közlekednek...ez már szánalmas...az iq-juk az ilyen böszme fajankóknak stabilan a negatív tartományban stagnálhat elég rég óta, az tuti...én erõsen szégyenleném magam a helyükben
a múltkor meg egy terepjáros kergette meg haverokat, ha nem megy le az egyik srác szûzelni az erdõbe, el is gázolta volna õket
bezzeg a hegyimotorosoknak nem mernek szólni, cak minket baszogatnak, de próbáljon csak meg elkapni valamelyik
ennyi barmot egy rakáson... ez nem erdõgazdálkodás, ez sima erdõírtás....olyan helyeken vágják tarra a meredek oldalakat, ahol a turisták nem nagyon látják, de mi igen
mind1
ehh
Írta 2003. augusztus 14. - 01:39
Királyul mûködik Kõszegen az erdõgazdálkodás. Ahol szép az erdõ, egészséges fák vannak (Hétforrás), ott szétbarmolják, ahol meg tele van az erdõ kidõlt fákkal (70-es út környéke) ott szarnak az egészre. Pedig itt bármikor megindulhat az egész hegyoldal. Valószínûleg a kidölt fákból nem lehet hasznot húzni, ezért hagyják az egészet, majd elbomlik x év múlva. Szombathelyen a Parkosban is elég rendszertelenül vagdossák ki a fákat. Haverom mondta, hogy biztos mûholdról nézik az erdõket, oszt ahol sûrû, ott megritkítják. Mi lesz itt, ha beindítják a fával mûködõ erõmûveket? Mérges vagyok!
vendég__*
Írta 2003. augusztus 13. - 23:33
én ugy halottam, h mióta szétvertek egy ellenört a részeg déhások (bocsesz, nemmind1ik részeg, de a story akkor is így van...) és azóta nuku ellenõr. m,ondjuk én nem is találkoztam még a fogason ellenõrrel... rég nem voltam
Írta 2003. augusztus 13. - 23:25
piroson áthajtás bringával 10.000, járdánbringázás 5000
oké, én meg erre reagáltam az elébb
Írta 2003. augusztus 13. - 22:01
hmm:) fene azt a nagy szabalyosssagot, en legotbbszor sietek annyira, h atmegyek piroson.. most szanom banom bunomet, de utalok varakozni.. tudom ezen valtoztatni kene, de akkoris... de viszont en az autokkal direktbe nem tuzok ossze... szal ha jnnek, megvarom oket, ha meg nem akkor megyek.. akar piros akar zold... amugy nincs buntetes.. neha neha egy egy gyalogost ezert lehuznak, de semmi komoly... de ez engem nem is erdekel annyira mint a kerekparut. arra allergias vagyok... ize, tul erzekeny... ;D ;D ;D
Írta 2003. augusztus 13. - 21:38
mért, te átmész a piroson, ha jön az autó? :-\
Vagy ha téged brinyóval elüt, akkor semmi gáz ?!
Azokra gondolok (mindenki szinte) akik a "piros a lámpa de még/már nem nem jön senki kategória. Nyílván bájkerbõl is ilyen a több :
NA 8)
Vagy ha téged brinyóval elüt, akkor semmi gáz ?!
Azokra gondolok (mindenki szinte) akik a "piros a lámpa de még/már nem nem jön senki kategória. Nyílván bájkerbõl is ilyen a több :
NA 8)
Írta 2003. augusztus 13. - 21:35
jajj! az a par autos, akik elutik oket: de csekk helyett vagy minusz egy elet, vagy minusz par csont.. + bonusba kesedelmi dijkent par belso verzes, ill lebenulas...