Legszebbcsávó:
Vedd úgy hogy csak kamu volt az egész... jó
Üdv:Szammer
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
BKV-ellenõrök, rendõrök, erdészek - társadalmi problémák
Indította
Bikemag
, 2001. június 02. 04:21
Írta 2004. február 05. - 16:38
Írta 2004. február 05. - 15:11
Legutóbb egy enyhén be@aszott srác gondolta úgy hogy kipróbálja milyen lehet egy metró szerelvényben hányni,
hát felemelõ illat lengte körül a belsõ teret... :-\
A következõ megállóban a szerelvényben lévõ tagok száma hirtelen felére csökkent.
Ezért fizessek?...ha lehet másképp is.
Érdekes hozzáállás. Ezért a BKV-t hibáztatni ostoba dolog.
Ezért tart itt minden.... Elõször jólenne mindenkinek a saját portáján körülnéznie.....
Mert a BKV végülis nyújtja neked azt a szolgáltatást - ingyen ugye? Az meg nem mindegy hogy milyen, ha ingyen van Neked?
Csak magamat tudom idézni: "ez olyan mintha egy buliba nem vinnél piát, aztán azt mondanád, hogy szar a zene"
jellemzõ.....
lcs, aki már 10 éve jár ingyen, de legalább befogja...
Írta 2004. február 05. - 13:28
Írta 2004. február 05. - 12:47
elvileg nem meg a bkv sem erdeklodhet. meg stb stb.
en arra lennek kivancsi, ha az ember sajat cimet nevet mond be es nemfizet, akkor sincs semmi, legalabbis amig ez a rendszer megy
DE HA!!! itt is bevezetik, amit a parkolasi cegek kiharcoltak maguknak, akkor hirtelen megkapja a fel millios kamatos kamattal rendelkezo 5e ft-rol indulo csekket?
mert most semmi kovetkezmenye nincs, meg ha rendes cimet is diktalunk be....
en arra lennek kivancsi, ha az ember sajat cimet nevet mond be es nemfizet, akkor sincs semmi, legalabbis amig ez a rendszer megy
DE HA!!! itt is bevezetik, amit a parkolasi cegek kiharcoltak maguknak, akkor hirtelen megkapja a fel millios kamatos kamattal rendelkezo 5e ft-rol indulo csekket?
mert most semmi kovetkezmenye nincs, meg ha rendes cimet is diktalunk be....
Írta 2004. február 05. - 12:47
ha megkervenyezi a bkv akkor igen.
ezert nem adhatja at a rendor sem az adataidat.
meg kell kervenyezni a bkv-nak es akko megkapja.
kerdes megcsinalja-e...
mondjuk aparkolas korul is vmi iylesmi buli van.
uyge ha nem fizetsz akko buli csak, hogy nekik nincs mas csak rendszam.
es vmi kavaras van korulotte, hoyg ki lehet vagy nem lehet.
ezert nem adhatja at a rendor sem az adataidat.
meg kell kervenyezni a bkv-nak es akko megkapja.
kerdes megcsinalja-e...
mondjuk aparkolas korul is vmi iylesmi buli van.
uyge ha nem fizetsz akko buli csak, hogy nekik nincs mas csak rendszam.
es vmi kavaras van korulotte, hoyg ki lehet vagy nem lehet.
Írta 2004. február 05. - 12:42
báj dö véj nem tudja valaki hogy a BM kiadja a címemet a BKV-nak az utlevél számom alapján? mert velem minap történt az a csúfság hogy elkaptak és "véletlenül" csak az útlevél volt nálam.
Írta 2004. február 05. - 12:26
Áh dehogy morgok, amúgy sem vagyok az a tipus!
Legutóbb egy enyhén be@aszott srác gondolta úgy hogy kipróbálja milyen lehet egy metró szerelvényben hányni,
A következõ megállóban a szerelvényben lévõ tagok száma hirtelen felére csökkent.
Írta 2004. február 05. - 12:13
mar bocsi, de no komment....
ezek utan viszont ugye nincs arcod azert morogni, mert sok ember van a metron? vagy koszos, vagy stb stb..?
lehet azert vagtak meg, mert epp blicceltel.... jajj, hogy is gondolhatok ilyenre?!
de azert pííísz!
ezek utan viszont ugye nincs arcod azert morogni, mert sok ember van a metron? vagy koszos, vagy stb stb..?
lehet azert vagtak meg, mert epp blicceltel.... jajj, hogy is gondolhatok ilyenre?!
de azert pííísz!
Írta 2004. február 05. - 12:10
Az BKV-val kapcsolatban annyit, hogy én már jó 6 éve nem vettem soha jegyet/bérletet, mert egyszer megbüntettek néhány ezer forintra és akkor azt mondtam, hogy innentõl még kezdve semmi pénzt nem invesztálok a BKV-be és bliccelek. :
Egész jól megy, a technikám az, hogy mikor a kijáratnál állnak egy jó páran a muksik akkor nem állom meg csak megyek lazán, ha szólnak akkor mintha selát-sehall Tivadar lennék csak szépen elmegyek mellettük.
Õk nem fognak utánnak lépni, mert úgy is vágják, hogy mi van. Akkor van baj, ha az ember megáll és elkezd magyarázkodni, hogy ezért meg azért nem vett jegyet, csak engedjed el...
Szóval bliccelõk hajrá!!
Szammer
Egész jól megy, a technikám az, hogy mikor a kijáratnál állnak egy jó páran a muksik akkor nem állom meg csak megyek lazán, ha szólnak akkor mintha selát-sehall Tivadar lennék csak szépen elmegyek mellettük.
Õk nem fognak utánnak lépni, mert úgy is vágják, hogy mi van. Akkor van baj, ha az ember megáll és elkezd magyarázkodni, hogy ezért meg azért nem vett jegyet, csak engedjed el...
Szóval bliccelõk hajrá!!
Szammer
Írta 2004. február 03. - 14:20
A BKV-nak több busza van mint a Magellánnak Polar-X-e, így érthetõ a "Fuck BKV" és a "Polar X" feliratok megoszlása
Írta 2004. február 03. - 13:57
szolas szabadsag..
szabad velemenynyilvanitas jellemzi az orszagot
vagyis javitok, szolas elotti szabadsag...(sok sok pelda mostansag!)
egyszer nezd meg jobban a fogast belulrol, tobb Fuck BKV matricat talalsz, mint polarx feliratot, es ez nagyon nagy szo! (a polarx-ek szamabol kiindulva...)
de ujabban jonnek a fuck kopz feliratok is
Írta 2004. február 03. - 09:30
Írta 2004. február 02. - 16:39
Írta 2004. február 02. - 11:17
Ha megadod az adataidat, ha meg rendõrt hív azt nem vagy köteles megvárni.
Van egy BKVs ismerõsõm - forgalmi ügyeletes - s õ mondta, hogy az ellenõröket õk is mindig szivatják, s utálják õket, mert nyáron - meg amúgy amikor tehetik - lenyúlják a túristákat, meg akit lehet, s k*baszott sok pénzt vágnak zsebre.
Egy jó hónapban többszázezrekrõl lehet hallani - mesélte a haver.
Volánon én még az életbe nem találkoztam ellenõrrel, bár nem is volánozok sokat.
Van egy BKVs ismerõsõm - forgalmi ügyeletes - s õ mondta, hogy az ellenõröket õk is mindig szivatják, s utálják õket, mert nyáron - meg amúgy amikor tehetik - lenyúlják a túristákat, meg akit lehet, s k*baszott sok pénzt vágnak zsebre.
Egy jó hónapban többszázezrekrõl lehet hallani - mesélte a haver.
Volánon én még az életbe nem találkoztam ellenõrrel, bár nem is volánozok sokat.
Írta 2004. február 02. - 10:59
Ez igaz. A távolsági sofõrök utálják az ellenõreiket. Ez kb. olyan mint a MÁV karszalagos ellenõrök, õk is a kallerok munkáját ellenõrzik. Talán megérne egy misét elbeszélgetni a sofõrökkel. Apám is mesélt mindenfélét, de az már régen volt, akkoriban még nem volt kocsijuk az ellenõröknek. Az viszont gondolom ma is áll, hogy ilyen ellenõrbõl kevés van, ezért a sofõr megismeri õket, mondjuk akkor már késõ. A buszokon van egy tájékoztató, ami szerint jegy nélkül ha elkapnak, az 5000. Húzós.
Írta 2004. február 01. - 20:39
Írta 2004. január 31. - 10:40
haaat, ha a bkv ellenorei is ugy mukodnenek, mint a volan-e, akkor sose vennek berletet sem...
hisz evente egyszer elkapnanak...
mondjuk azert van beloluk keves, mert a buszra elvileg CSAK jeggyel lehet felszallni.
gyakorlatilag is. es epp ezert a Zellenorok a soforoket ellenorzik valojaban, hogy adtak e jegyet, nem a civilek megbuntetesere mennek....
viszont azt orom volt nezni, mikor egy erd fele tarto buszra felszalltak par eve...
az ajtotol meg a soforig sem jutattak el... csucsforgalom rulez ;D
hisz evente egyszer elkapnanak...
mondjuk azert van beloluk keves, mert a buszra elvileg CSAK jeggyel lehet felszallni.
gyakorlatilag is. es epp ezert a Zellenorok a soforoket ellenorzik valojaban, hogy adtak e jegyet, nem a civilek megbuntetesere mennek....
viszont azt orom volt nezni, mikor egy erd fele tarto buszra felszalltak par eve...
az ajtotol meg a soforig sem jutattak el... csucsforgalom rulez ;D
Írta 2004. január 31. - 00:56
ühüm. köszi. egyik barinõm ilyen cocilógijás vagy mi, neki kéne egy beadanmdóhoz, gondoltam ez nem lehet elveszett téma...
Írta 2004. január 30. - 15:24
Perbál fele menet voltak tavaly 1x, BKV ellenõrnek öltözve. A megállóban várták a buszt, szerintem gyalog, és le is szálltak 2 megálló mulva. Mintha csak a hetesen lettek volna. Ha hivatalos publikáció lesz, akkor keresd fel a Volánt vagy BKV-t, kérdezz tõlük.
Írta 2004. január 29. - 22:14
Toom, Diósd és Érd között tavaly nyáron volt hozzájuk szerencsém, de akkor még diákkal nyomtam...