ööö
jeee.
kovetkezo adrenalinszint emeles is meglesz hogy tudjuk minel jobban megkozelitve a "fizetos kapukat" kikerulni, illetve fizetes nelkul ott menni
majd az extremebb szakosztallyal( antigravitacios szakosztaly) epitunk ra egy felszalloivet en elvezni fogom. vagy megtanulok megnagyobbat nyulazni ;D
amugy hmm. ezt ki talalta ki? verjuk meg :-X
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
BKV-ellenõrök, rendõrök, erdészek - társadalmi problémák
Indította
Bikemag
, 2001. június 02. 04:21
Írta 2004. március 06. - 09:06
Írta 2004. március 06. - 07:56
Neharagudjatok, de elgondolkoztatok már a dolgon?
Szerintetek mennyi esélye van annak, hogy valaki "megadóztassa" a bicikliseket egy közel 2km-es szakaszon?
Ha ez tényleg így lenne (én személyszerint 0% esélyt látok rá) akkor mindenki a Szentendrei úton bicózna, a kinti "Kerékpár úton".
Ez kb olyan mint fizetni azért, hogy az Andrásin biciklizel.
Szerintetek mennyi esélye van annak, hogy valaki "megadóztassa" a bicikliseket egy közel 2km-es szakaszon?
Ha ez tényleg így lenne (én személyszerint 0% esélyt látok rá) akkor mindenki a Szentendrei úton bicózna, a kinti "Kerékpár úton".
Ez kb olyan mint fizetni azért, hogy az Andrásin biciklizel.
Írta 2004. március 06. - 00:09
ha ez így megy tovább akkor a kerósokra is bevezetik a súlyadót (éljenek a grammániások) ;D
Írta 2004. március 05. - 19:18
Inkább a várost tegyék arréb, én szeretek ezen a hosszúsági és szélességi körön biciklizni
Írta 2004. március 05. - 13:13
mi lesz akkor a következõ lépés!!!kerékpárosok ki a városból!!
vagy fizessetek!!!! >
vagy fizessetek!!!! >
Írta 2004. március 05. - 11:13
Ha igaz a hír, akkor sem tudom elhinni, hogy ezt valaki komolyan gondolja. Mennyi pénzt lehet elkérni egy áthaladásért az adott területen? Nem sokat. Szvsz arról lehet szó, hogy a csónakházas/evezõs arcok lassan teljes kitúrása után a másik idegesítõ csoportot, a bringásokat próbálják eltüntetni a trendi/tuchtig/gazdag/csinos/elit/sportkocsis réteg elõl, akik az elmúlt tíz évben érkeztek a Rómaira. És csak jót hoztak... ??? :-\ :'(
Írta 2004. március 05. - 09:30
Azért kell fizetned, hogy a kormány tagjai minél jobban éljenek, minél több pénzük legyen, nem tudom mit nem lehet ezen megérteni. Õk a nap 24 órájában rendelkezésünkre állnak, ha valami kérdésünk van, egész nap a parlamentbe vitatkoznak a nép érdekeit figyelembe véve, állandóan buzdító beszédeket tartanak és mindent megtesznek értünk, ezt kell megfizetned adó formájában.
Mielõtt túl komolyan vennéd, remélem éreztél benne egy kis iróniát
Már nem tudom mire szednek be adót, egyre kevesebb a fejlesztés és egyre több lesz az adó, ez 1990 óta így megy, ne mondják nekem, hogy ez normális.
Yala, ne fizess semmit, sz*rjál rá ;D
Mielõtt túl komolyan vennéd, remélem éreztél benne egy kis iróniát
Már nem tudom mire szednek be adót, egyre kevesebb a fejlesztés és egyre több lesz az adó, ez 1990 óta így megy, ne mondják nekem, hogy ez normális.
Yala, ne fizess semmit, sz*rjál rá ;D
Írta 2004. március 04. - 23:46
egy kis freerides: ;D ;D nem rossz
Phil:
a benzinbe már csak a kormányt kéne beleépíteni ,de az összes politikussal együtt....
a 236Ft-os benzinbõl cirka 20-40Ft-ba kerül a nyersanyag és a többi szinte mind adó.
Kérdem én miért fizessek még ezen kivül.?? ?? ??
Phil:
a benzinbe már csak a kormányt kéne beleépíteni ,de az összes politikussal együtt....
a 236Ft-os benzinbõl cirka 20-40Ft-ba kerül a nyersanyag és a többi szinte mind adó.
Kérdem én miért fizessek még ezen kivül.?? ?? ??
Írta 2004. március 04. - 16:17
HÁT JA !! > >:(de mit tudok csinálni vele???
Sztem elég jó az hogy minden nap elmegyünk v 10 percre idegesíteni ;D ;D ;D
Csak ha eccer elkap :'(
Meg tod ilyen mozgásérzékelõs ÓtÓmata ajtó van,és mindig elmegyünk elõtta bájkkal vagy 3-4szer,hogy kinyiljon ;D ;D 8)
PORTÁSIDEGESÍTÉS RULEZZ ;D
Sztem elég jó az hogy minden nap elmegyünk v 10 percre idegesíteni ;D ;D ;D
Csak ha eccer elkap :'(
Meg tod ilyen mozgásérzékelõs ÓtÓmata ajtó van,és mindig elmegyünk elõtta bájkkal vagy 3-4szer,hogy kinyiljon ;D ;D 8)
PORTÁSIDEGESÍTÉS RULEZZ ;D
Írta 2004. március 04. - 13:32
Hát, nálunk nincs benzinpénz, amibe bele tudnák építeni az útadót, így ki kell találniuk valamit.
Csak mi lesz?
Nekünk is egy kapun kell áthaladnunk, vagy bekamerázzák a bringásutakat?
Kikerülöm a kamerát (ott nem megyek a biciklis úton) oszt mi van?
Ja, és ha fizetõs lesz a jogszabályon is változtatni kéne, mert ahol van kerékpárút, ott kötelesek vagyunk használni, de ki fog "fizetõs" úton menni, amikor ott az ingyé is?
És azt hogy ellenõrzik, hogy nem a biciklis úton megyek, hanem lógok? Az egész várost nem lehet bekamerázni?
Szerintem ez is csak egy hülye ötlet, amit nem gondoltak végig, csak "szedjünk má be valahol még pénzt, me úgyis van olyan hülye aki fizet" alapú tréfa.
Bár ha bevezetik, törvénysértõ leszek.
Tudom, most kicsit sok voltam nem az egész városról volt szó, de ebbõl a városvezetésbõl sok mindent kinézek (csak jót nem ;D (bár cáfoljanak rám))
Csak mi lesz?
Nekünk is egy kapun kell áthaladnunk, vagy bekamerázzák a bringásutakat?
Kikerülöm a kamerát (ott nem megyek a biciklis úton) oszt mi van?
Ja, és ha fizetõs lesz a jogszabályon is változtatni kéne, mert ahol van kerékpárút, ott kötelesek vagyunk használni, de ki fog "fizetõs" úton menni, amikor ott az ingyé is?
És azt hogy ellenõrzik, hogy nem a biciklis úton megyek, hanem lógok? Az egész várost nem lehet bekamerázni?
Szerintem ez is csak egy hülye ötlet, amit nem gondoltak végig, csak "szedjünk má be valahol még pénzt, me úgyis van olyan hülye aki fizet" alapú tréfa.
Bár ha bevezetik, törvénysértõ leszek.
Tudom, most kicsit sok voltam nem az egész városról volt szó, de ebbõl a városvezetésbõl sok mindent kinézek (csak jót nem ;D (bár cáfoljanak rám))
Írta 2004. március 04. - 11:46
arra most nincs pénz, hogy utakat javítsanak, mert a költségvetés :-X (nem akarok politizálni mert ......)
De megérjük, hogy éves díjat kell majd fizetnünk a kevés "kerékpár út" (nem igen fedi a valóságot) használatért.
De megérjük, hogy éves díjat kell majd fizetnünk a kevés "kerékpár út" (nem igen fedi a valóságot) használatért.
Írta 2004. március 04. - 10:48
Ez tök jó, aztán idejön az osztrák túrista, ott a többszáz kilóméter kiépített bringásútja, itt meg fizet valami kijelölt utánzatokért, az autós leszorításokért, meg a sz*r minõségû sárgával határolt piros kockákértSziasztok, kaptam egy infot, hogy fizetõssé teszik a római partot(?) az Összekötõ és a hajóállomás között a biciklisek számára...
Írta 2004. március 04. - 00:32
egykis freerides:
azé az gáz ha beléd rúg a portás :
én nem hagytam volna annyiban.
Persze ez szitufüggõ......
azé az gáz ha beléd rúg a portás :
én nem hagytam volna annyiban.
Persze ez szitufüggõ......
Írta 2004. március 03. - 19:31
csak ugy:)))
zsömi, mongi, aron- es en 8)
Látszik ám, hogy valódi jómunkásemberek. Még szép, hogy az ilyeneket megállítják.
Írta 2004. március 03. - 16:29
nebazz >, az autósok meg lazán grasszálhattak eddig is..... úúú mi lesz ott.... forradalom ;D
Írta 2004. március 03. - 13:19
Sziasztok, kaptam egy infot, hogy fizetõssé teszik a római partot(?) az Összekötõ és a hajóállomás között a biciklisek számára... Ez akkora baromságnak és pofátlan lépésnek tûnik, hogy nehezen tudom elképzelni. Valaki tud errõl valamit? ???
Írta 2004. március 01. - 20:18
Tegnap Belémrugott egy portás! >
K&rv@ annyát :-X
Elmondom a sztorit.
Nyíregyi volán mellet lépcsõ--->ugratgatunk. 8)
Lerakom a bicót,pihenek(3méterre a géptõl kb.)
Kijön a portás,hogy takarodjunk innen biciklivel(közterületen >)!felállok,elindulok a bájkért.De õ hamarabb odaért és szó nélkül sípcsonton rúgott,miután felvettem a bringát! :'( :'(Hogy lehet 1 14 éves gyereket megrúgni ??!!!Aztán mikor már vagy három méterre voltam tõle.Jól le qrv@anyáztam. >
A paraszt.De azóta kísértem ;D ;D ;D
Mindig odamegyünk bicósok vagy 20an és ott körözünk 8) ;D
K&rv@ annyát :-X
Elmondom a sztorit.
Nyíregyi volán mellet lépcsõ--->ugratgatunk. 8)
Lerakom a bicót,pihenek(3méterre a géptõl kb.)
Kijön a portás,hogy takarodjunk innen biciklivel(közterületen >)!felállok,elindulok a bájkért.De õ hamarabb odaért és szó nélkül sípcsonton rúgott,miután felvettem a bringát! :'( :'(Hogy lehet 1 14 éves gyereket megrúgni ??!!!Aztán mikor már vagy három méterre voltam tõle.Jól le qrv@anyáztam. >
A paraszt.De azóta kísértem ;D ;D ;D
Mindig odamegyünk bicósok vagy 20an és ott körözünk 8) ;D
Írta 2004. február 26. - 09:38
Írta 2004. február 25. - 23:44
ja. bár alakul a terv, azé' még lehet tõtögetni.
kiváncsi lennék védanira:
mive' mennék há' gecc' a bükkbe' há' jóho' Sztílóva' gecc' höühöhhö.. hülyev kérdés gecc höhö
kiváncsi lennék védanira:
mive' mennék há' gecc' a bükkbe' há' jóho' Sztílóva' gecc' höühöhhö.. hülyev kérdés gecc höhö