Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

BKV-ellenõrök, rendõrök, erdészek - társadalmi problémák

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1660 hozzászólás a témában

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

Deák tér, még nyáron, este f7 (!) körül
-Jónapot, van bérlete?
-Van.
-Rendben, én hiszek magának, menjen csak, viszlát (mosoly)

jaja, en meggyoztem egyszer igy eg yellenort berlet nelkul. latom h figyel, elkezdem elovenni a penztarcamat a farzsebembol, ramnez, latja milyen elozekeny es rendes vagyok, megkerdi: berlet? mondom igen. jo, akkor hagyja csak... modnom kosszi ;D es ez szinten a deak ter.
lehet h naluk is fel van osztva? mint a kontrollban.
metrok megallo szerint, es aki rossz, az mehet buszozni ;D
40es buszon emg hawaii inges párocska felszall, nezem nem ulnek le, hanem nezelodnek. becsukja ajtot, szalag elo, "jegyeket berleteket buuuu".
de a fogason mindig kitunnek h ellenorok ;D bkv melleny naon jol all rajtuk.... ::)

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
;D

mittu

mittu

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás
~1 hete, 82-es troli, du. 2óra körül.
Felszáll egy qrrrrrrrvayó nõ, meg egy kevésbé szép. Körbenéznek, rájuk mosolygok, visszamosolyognak. Ajtó becsukódik, elõkerül a karszalag... %"%!="!
Hihetetlen, már a jó nõk is betöltik a mi fantasztikus békávénk ellenõreinek szerepét... biztos elõlük nem menekülnek, inkább közelednek :D
vagy...
Deák tér, még nyáron, este f7 (!) körül
-Jónapot, van bérlete?
-Van.
-Rendben, én hiszek magának, menjen csak, viszlát (mosoly)
;D

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Bender magyarországon ? ;D

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
150-es rugóút alatt nem engedik majd meg a yardok ;D ;D
nehogy bajod essen...

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente

-akkor ejtõernyõvel akarsz leugrani? ;D ;D

Naná, de közben a bicikli is legyen alattad. ;D

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
ja de tudják mi van a táskádban !!!4 ;D ;D
>:(

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
persze, es ha igy elkapnak, akkor _teljesen jogosan_ visznek az örsre.... ::)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Engem egyszerse :)
de bringázni mindi papírok stb nélkül megyek.. mindössze telefon + kulcs
szal ;)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
most enis meseljek? hat az ugy volt keremszepen, hogy rendor eddig egyszer igazoltatott, akkoris csak a vonaton.
de mas esetben meg sosem ertek utol... ::) (pedig naponta akarnak ::) :))

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

...hátsó rekeszben szerszámok vannak ;) a biciklire mutattam és továbbengedett..

Önvédelmi eszközök biztosúr ;D

tdns

tdns

vendég

• fórumtag
  • 64 hozzászólás
;D ;D
elmúlt két napban 2x ellenõriztek:
Óbudán az Auchanhoz vezetõ úton elmegyek egy opelastra mellett, észre se vettem, hogy szép lassan utánam jön. megláttam egy gyárkéményt, amit ipari mûemlék gyanánt meghagytak, megálltam, hogy közelebbrõl szemügyre vegyem. közben szépen becserkésztek.
az egyik közeg megkérdezte:
-ugye nem akarsz errõl a kéményrõl leugrani és öngyilkos lenni? ;D ;D
mondtam neki, hogy természetesen eszemben sincs öngyilkosnak lenni, erre õ:
-akkor ejtõernyõvel akarsz leugrani? ;D ;D
mondtam, hogy úgy se akarok leugrani
erre kitalálták, hogy "varázsoljak pilácsot a bringámra", és ezt egy csomó közhellyel tûzdelt rögtönzött szónoklattal meg is próbálták indokolni :D
mondtam nekik, hogy tisztában vagyok vele hogy fantomjármû vagyok, hátul pedig van villogóm, erre elhúzták a csíkot..

nagykörúton mentem tegnap, leállított egy yard hogy mutasd a táskádat ???
levettem a hátizsákom, közben kérdezte, hogy mi van benne, mondom hogy néhány könyv, stb. erre rámvigyorog
hogy ne próbáljak mellébeszélni, tudom én jól hogy mi van abban ;D ;D ;D
végül átkutatta az egészet, meglepõdött, hogy a hátsó rekeszben szerszámok vannak ;) a biciklire mutattam és továbbengedett..

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás

Sziasztok,ha már rendör sztorik:

" Se dimangó se lampinyon oszt igy lavirozunk a flaszteron??!! "

hát ez kész... ;D ;D ;D ;D

mode1

mode1

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
Sziasztok,ha már rendör sztorik:

Nyáron éjszaka tekerünk haza a környékbéli ifjusági
táborból.Megvolt a napi sör és csaj adag.Mitagadás kissé be voltunk harapva a ser+vodka koktéltól.
Megállit a közeg az út szélén,jó fél percig nézegeti a bringánkat.Már kezdtük azt hinni hozzáértövel van dolgunk(na jo ez kis túlzás ;D),majd egymigyen szólt
nivarájder barátunk:

" Se dimangó se lampinyon oszt igy lavirozunk a flaszteron??!! "

Na itt lemerevedtünk mint pistike a nyitott nöi mosdó elött.Miii van?? Ilyen dumára nem lehet mit mondani!
Végeredmény képpen fel lettünk szólitva hogy a kerékpárt toljuk,mivel kissé ilumináltak vagyunk.
Egy szó mint száz,hazáig röhögtünk a közeg
dumáján !!

Bye: Modeone

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Esetemben az volt szép, amikor pár éve (úgy öt) voltunk luppa szigeten (nõvérem, (azóta) sógor, (akkori) barátnõ meg én). Nekem azon a nyáron lett meg a jogsim, sógor 205-ös 1.9-es GTI Peuegot-jával jövünk haza.Volt 42.5 fok árnyékban, kocsin vastagon áll a por, két fiatal "f*sz" elõl napszemüvegben, hátul fürdõruciban a nõk, ablakok leengedve, zene szól, na kit kaptak ki a belsõ sávból?
Naná, hogy minket.
A fazon amúgy rendes volt.

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
az volt a legjobb amikor strandról hazafelé mentem a kocsival és a yardok megnézték a csomitartót
(biztos razzia volt) , és televolt gépekkel mivel meló után mentem, és megkérdezték, hogy hol voltam. - mondom:strandon .
nem akarták elhinni ,oszt még vagy 5 percig ott kellett magyarázkodnom.
jó ,hogy az egész élettörténetemre nem kiváncsiak...
meg nem is tartozik rájuk...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
jajj, hova gondolsz. midneki rendornek szuletik, de van aki tovabb tanul(megy gimibe pl ;))
veszed... ::) ;D
de azert vannak ertelmesek is koztuk neha, egyet legalabbis ismerek ;)

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Tõlem a népkertnél akarta elvennia jogsit egy közeg, arra hivatkozva, hogy harminc napnál régebben lejárt az orvosim!
Szegény közeg nem tudta megkülönböztetni a kettest a hetesõl, pedíg csak két nulla volt közöttük!
Én meg szépen nekiálltam, hogy ugyan mutassa már meg, hogy szerinte hogy is van ez. Elõvette a elemlámpáját, megvilágította, kötözködött még egy darabiug, hogy ez így meg úgy, aztán azt mondta, hogy menjek el az orvosomhoz és írassam be normálisan, hogy ne lehessen összekeverni.
Erre már végképp oldalba röhögtem.
Még a számokat sem ismeri, és ez rendõr?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
batyam rendoros elmenyei!

Ma kocogtam az Egressyn, erre két szõke rendõrlyány irányítja a forgalmat, az osztály többi része (fiúk) meg az út szélén lazít. Elkezdtek mutogatni, hogy túráztassam a gépet. Rangidõst nem láttam, de kb. nem is érdekelt. Páran beszaladtak a csajok mellé is, de végül kb 20-an lendítették a karjukat (zõd=mehet), úgyhogy ilyen körülmények közt kénytelen voltam rendesebben elindulni. Nagyon lelkesek voltak.
Ilyen dolgok nem estek meg velem az Astrával

-: két idõsebb (elõzõ garnítúrából visszamaradt ) rendõr rámrepült, mert hajnal 4-kor átléptem a záróvonalat az Andrássi környékén. Egyik lyukat beszélt a hasamba, hogy milyen drága manapság a bírság. Bõ 5 percig pofázott, a másik meg szöszmötölt a papírjaimmal a kocsiban, aztán szóltam, hogy most már mennék haza, mert álmos vagyok és abban maradtunk, hogy feljelentés lesz. Nem lett egyelõre (2 hete semmi). Nehogy már én adjam a zsebpénzüket. Amikor az orrom alá tolta az elektronikus szondát és belemondtam, hogy "Halló halló riadó", akkor már sejtette szerintem, hogy itt ma nem lesz fejés. Türelmesen megkért, hogy ne beszéljek, hanem fújjak bele

+: ma éjjel 3 körül megállít 4 fiatal yard.
..
- Mióta van a tulajdonában a gépjármû?
- 3-4 hónapja.
- És még kipróbálás alatt áll? (mosolyog)
- Miért?
- Mert láttuk, ahogy kikanyarodott.
- Honnan?
- A József Attiláról..
- Nem is csikorgott a gumi
- Ja, ha nem csikorgott, akkor rendben van. Viszontlátásra.
- Hali, jóéjt.

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Ha rendõr, akkor az én sztorim:
Ózdról jöttem visszafelé autóval este 10 körül.
Sajópüspöki és Bánréve között korom sötét, jó egyenes, nyomás vagy százzal. Erre felbukkan egy biciklista elõttem pár méterrel. Alig tudtam kikerülni, ugyanis: Rendõr volt a lelkem fekete téli ruhácskában, világítás és fényvisszaverõk nélkül, az út szélétõl vagy két méterre.
Ha elcsapom, akkor mi van?
Mert a rendõrgázolás ugye "más elbírálás alá esik.
De ki volt az az állat, aki a rendõrök téli egyenruháját feketére tervezte, fényvisszaverõ csíkok nélkül?
Ezerk dumálnak nekünk, hogy feltûnõ öltözetben sétáljunk az út szélén, meg hogy inkább világítsuk ki magunkat stb.
Véleményem szerint ha keresztül megyek rajta, egy szót nem szólhatott volna (igaz nem is tudna).
Csak ugye akkor rám bizonyítanák, hogy gyorshajtás, meg nem az útviszonyoknak megfelelõ vezetési stílus stb.
Nagy az Isten állatkertje!!