vagy mint Neten kérdõivet terjeszteni 8)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
BKV-ellenõrök, rendõrök, erdészek - társadalmi problémák
Indította
Bikemag
, 2001. június 02. 04:21
Írta 2004. február 25. - 23:21
Írta 2004. február 25. - 09:43
Ez legalább olyan szar, mint az a vicc, hogy a Hungaroring mellet lakókat megkérdezik, nem zavarja-e õket a versenyautók hangja. ;D
Írta 2004. február 24. - 23:49
Írta 2004. február 24. - 23:41
Írta 2004. február 24. - 23:38
Írta 2004. február 24. - 23:09
Van egy jó viccem!
Ismerni kell hozzá a MÁV szignált,azt a hülye muzsikát. (Hív a vasút, vár a MÁV - ez a szöveg, de nekünk aza a hülye zenélye kell!)
Szóval így szól:
Tanítónéni odafordul Pistikéhez és kérdi tõle:
- Pistike, az anyukád a Mávnál dolgozik: õ jegypénztáros. Az apukád is a Mávnál dolgozik, õ pedig kalaúz. Te mi szeretnél leni, ha nagy leszel?
(A választ kell a mávszignállal énekelni)
- VÍZ-VEZETÉK-SZERELÕ.
Ezt csak azért mondtam... hogy legyen valami.
Ismerni kell hozzá a MÁV szignált,azt a hülye muzsikát. (Hív a vasút, vár a MÁV - ez a szöveg, de nekünk aza a hülye zenélye kell!)
Szóval így szól:
Tanítónéni odafordul Pistikéhez és kérdi tõle:
- Pistike, az anyukád a Mávnál dolgozik: õ jegypénztáros. Az apukád is a Mávnál dolgozik, õ pedig kalaúz. Te mi szeretnél leni, ha nagy leszel?
(A választ kell a mávszignállal énekelni)
- VÍZ-VEZETÉK-SZERELÕ.
Ezt csak azért mondtam... hogy legyen valami.
Írta 2004. február 08. - 00:07
Fuck MÁV
Ilyenkor reflexbõl' kötekedek, hogy ugyan mér?
"utasok közlekednek itt, tilos kerékpározni"
ezt írtad. nem értem mit nem értesz. õ van "otthon", a munkáját végzi, õ a fõnök, ez van. Tilos és kész.
de nem javítalak ki, mert így gondolom...
szarügy, de vannak szabályok és ez nagyon fájhat (konkrét esetnél maradva az most tökmindegy hogy veled szemben hányan szabálytalanok)
azér písz, csak én így gondolkodom..
Írta 2004. február 07. - 23:58
de attol meg mindig igaza van a szekuritisnek :-X
a gyalogos meg hulye es undorito allatfaj, de tok nagyot tudnak ugrani. mar csak ezert is jo oket nezni, es jatszani veluk.
az autosokat meg tiszteletben tartani, de csak ha gyorsan mennek. ha nem tudnak, akkor johet a banzaj..
szal mindig UGY menni, hogy a MI testi epsegunk megmaradjon.... mas-e meg csak a kresz fuggvenyeben maradjon epp....
persze az utan is, a lelki serules meg szabadon alkalmazhato....
a gyalogos meg hulye es undorito allatfaj, de tok nagyot tudnak ugrani. mar csak ezert is jo oket nezni, es jatszani veluk.
az autosokat meg tiszteletben tartani, de csak ha gyorsan mennek. ha nem tudnak, akkor johet a banzaj..
szal mindig UGY menni, hogy a MI testi epsegunk megmaradjon.... mas-e meg csak a kresz fuggvenyeben maradjon epp....
persze az utan is, a lelki serules meg szabadon alkalmazhato....
Írta 2004. február 07. - 23:55
no meg persze az AKACFA UTCA!!!!
meg az operator thez jajj, en sosem vagyok rajta a kepeken :'(
csekkbefizetotorzshely rulz ;D
meg az operator thez jajj, en sosem vagyok rajta a kepeken :'(
csekkbefizetotorzshely rulz ;D
Írta 2004. február 07. - 23:54
hmm gondoltam hogy kiforgatod...... :
Javíts ki ha tévedek, de nekem úgy jött le, hogy "mit képzelek magamról, hogy ezen felháborodok..."
És én igent türelmes szoktam lenniaz autosokhoz és a gyalogoshoz is, presze vannak kivételek.
autósok közül egy kedves ember volt már hogy elcsapott mert épp lusta volt indexelni, gyalogosokban meg azt nem szeretem nagyon, hogy azt gondolják nekik kell kikerülni, hülye beidegzödés :
és még a kedves vasútasoknak sem szóltam be...
Írta 2004. február 07. - 23:53
Írta 2004. február 07. - 23:49
hmm gondoltam hogy kiforgatod...... :
direkt egy, a tiedhez hasonló példát hoztam fel csak fordítva.
olyat amikor valaki olyat csinál, amit nem szabad, de akkor éppen senkit nem zavar, nem pedig a nyári csúcsot. hidd el ez pesten sem jobb.
csak aki ilyenkor a legjobban fel van háborodva és anyázik, az a primitívebb forma bringás, mer neki aztán annyira joga van ám mindenhez, még felháborodni is - ha nincs igaza akkor is....
mindegy, ez az új való világ :
direkt egy, a tiedhez hasonló példát hoztam fel csak fordítva.
olyat amikor valaki olyat csinál, amit nem szabad, de akkor éppen senkit nem zavar, nem pedig a nyári csúcsot. hidd el ez pesten sem jobb.
csak aki ilyenkor a legjobban fel van háborodva és anyázik, az a primitívebb forma bringás, mer neki aztán annyira joga van ám mindenhez, még felháborodni is - ha nincs igaza akkor is....
mindegy, ez az új való világ :
Írta 2004. február 07. - 23:42
lcs "örülök" hogy egyetértünk
amúgy énis teljesen lassan haladva, spdbõl kiakasztva az egyik lábamat szoktam áthaladni, állitom bringát tolva, jobban akadályozom az embereket...
az meg hogy kerékpáruton gyalogos?
gondolom nem vagy ismerõs pécsen, de malomvölgyi úton nyáron nemtudsz haladni, (3 ember/négyzetméter ) de még akkor se modulok fel... a gyalogos is ember mint köztudott, csak jó lenne, ha így néznének felénk is....
amúgy énis teljesen lassan haladva, spdbõl kiakasztva az egyik lábamat szoktam áthaladni, állitom bringát tolva, jobban akadályozom az embereket...
az meg hogy kerékpáruton gyalogos?
gondolom nem vagy ismerõs pécsen, de malomvölgyi úton nyáron nemtudsz haladni, (3 ember/négyzetméter ) de még akkor se modulok fel... a gyalogos is ember mint köztudott, csak jó lenne, ha így néznének felénk is....
Írta 2004. február 07. - 23:38
csak tod mi a gond...
igaza van
en is déliben jarok naponta bicoval(vonattal haza-be) mindig bicozok, de csak gurulok (persze a lefele levo lepcsonel mar beletekerek, h minel nagyobbat szalljak rajta)
de ha szol, vagy ha meglatom oket, rogton leszallok, es rendes leszek.
ez egy szabaly, ez van...
fogasnal sem lehet bicozni, ott durvabb szankciokat alkalmaznak.... :-\ (alkalmazTAK, amig nem egy alkesz biztonsagi volt, aki jarni sem tud...)
igaza van
en is déliben jarok naponta bicoval(vonattal haza-be) mindig bicozok, de csak gurulok (persze a lefele levo lepcsonel mar beletekerek, h minel nagyobbat szalljak rajta)
de ha szol, vagy ha meglatom oket, rogton leszallok, es rendes leszek.
ez egy szabaly, ez van...
fogasnal sem lehet bicozni, ott durvabb szankciokat alkalmaznak.... :-\ (alkalmazTAK, amig nem egy alkesz biztonsagi volt, aki jarni sem tud...)
Írta 2004. február 07. - 23:37
felháborító : hogy mik nem mennek :
ha pedig egy gyalogos rátéved a bringaútra és egy bringás pl. hajnali 5-kor véletlenül arra téved, akkor persze nyugodtan lehet felháborodni ugyi?
ha pedig egy gyalogos rátéved a bringaútra és egy bringás pl. hajnali 5-kor véletlenül arra téved, akkor persze nyugodtan lehet felháborodni ugyi?
Írta 2004. február 07. - 23:29
Fuck MÁV
pontositva a "Vasút Õr" -ök kicsiny csoportja
Rengetegszer járok a pécsi vasútállomáson "átgurulóban" és 100 esetbõl egyszer beszólnak hogy uygan öcsi szájjá már le...
szépen körbenézek : tábla? persze sehol...
elkezdi a szekrény méretû emberke, hogy ezért vannak õk itt majd megfordul és (befeszít) megmutatja a hátán a bûvõs rangot miszerint õ Vasút Õr....
Mondanom se kell hogy az állomásnál volt kb 5 járókelõ, a peronon még hangya se mászkált, mindez este fél 9 magasságában ma ,helyszín pécsi állomás :-X
pontositva a "Vasút Õr" -ök kicsiny csoportja
Rengetegszer járok a pécsi vasútállomáson "átgurulóban" és 100 esetbõl egyszer beszólnak hogy uygan öcsi szájjá már le...
szépen körbenézek : tábla? persze sehol...
elkezdi a szekrény méretû emberke, hogy ezért vannak õk itt majd megfordul és (befeszít) megmutatja a hátán a bûvõs rangot miszerint õ Vasút Õr....
Mondanom se kell hogy az állomásnál volt kb 5 járókelõ, a peronon még hangya se mászkált, mindez este fél 9 magasságában ma ,helyszín pécsi állomás :-X
Írta 2004. február 06. - 21:12
Csak magamat tudom idézni: "ez olyan mintha egy buliba nem vinnél piát, aztán azt mondanád, hogy szar a zene"
jellemzõ.....
ez frankó ;D
szar a zene.. ehhh! ;D
Írta 2004. február 06. - 12:49
Írta 2004. február 06. - 11:23
Írta 2004. február 05. - 23:27
õõõõ jó, akkor majd mondunk jó nagyokat, aztán meg csak vicc volt. mondjuk én is vicceltem, oké? :
ez jó játék lesz ;D
ez jó játék lesz ;D