Huhh, nemistudom hogykezgyem... Szóval régóta érlelõdik bennem a gondolat és ma végre a felszínre is tört, hogy szavak formájában materializálódjon: MI A P*CS*ÉRT AKAR AZ ÖSSZES KUTYA ENGEM??? Leírhatatlanul idegesítõ, hogy lassan 100 métert nem lehet megtenni, mert elkezdõdik a koncert. Ráadásul én azt hittem, hogy a fagy beköszöntével majd megpusztul néhány és ismét bátran lehet kerekezni, ehelyett megtízszerezõdtek ezek a dögök!! Senki ne értsen félre, én állatbarát vagyok, nekünk is van 4 kutyánk + 9 macskánk, és pontosan tudom, hogy a gazdájuk a hibás, nem pedig maguk a jószágok, de ez nem ment meg attól, hogy levegyenek a géprõl. Kabaré, hogy nem lehet kirándulni, motorozni, bringázni, meg semmi mást csinálni a szabadban, mert bármerre is mész, dugig van a környék kutyákkal. Nem tudja felfogni a sok barom, hogy postásokat, bringásokat, gyalogosokat ÉLETVESZÉLYBE sodornak azzal, hogy nem zárják be az állataikat? Komolyan mondom, egy-egy elvetemültebb pillanatomban bekattan, hogy veszek egy flobert pisztolyt és egyszerûen L-E-L-Ö-V-Ö-M azt a kutyát, amelyik leugat, aztán szépen feldobom a gazdi kerítésére a tetemét azzal az üzenettel, hogy a golyót Õ érdemelte volna. Azokkal az önkéntes menhelytulaj 100 éves bácsikkal és nénikkel is tele a puttonyom, akik mindegy milyen megfontolásból úgy döntenek: minden környéken fellelhetõ kutyát / macskát megetetnek. Bezárni persze neeeem, hadd zabálja szét az arra bringázó hülyegyereket a sok dög, legalább kevesebbet kérnek vacsorára. Vehetek én safety jacketet, fullfacet, meg amit akartok, de a kutyaharapás ellen nem nagyon véd egyik sem.
De mind1, nem szitkozódom tovább, mert semmi értelme. Lényeg: van valami hatékony módszer ellenük? Kutyasíp használ valamit, vagy csak mese?
Amúgy oútisokat kivéve ne menjen senki rájdolni az elkövetkezõ napokban, mert leírhatatlan sár van, teljes képtelenség terepezni.