Thez, szerintem vizsgáld az ügyet a következõ szempontból: szegény csöves azért volt ilyen agressziv, mert lévén az utca gyermeke neki aztán tényleg nincsen semmilye, csak a jogai, amire lehet hivatkozni. Az izomcsávónak meg többi embernek pedig van kávédarálója, fogkeféje, Cd-tisztogató rongya, ceruzahegyezõje, cipõkrémje - szóval sok-sok apróbb-nagyobb dolog, amitõl az ember magát totál biztonságban érzi. Te lefotóztad...és akkor mi van? Egy csomó minden bizgera várja õt otthon. A csövi meg? Neki csak a lelke van, és ezt az egyet úgy védi, akár egy házörzõ.
A másik meg: mit vagy úgy oda, a sztorit olvasva komolyan azt hittem, hogy legalább tényleg behúzott, vagy ilyesmi, de semmi se történt? És te azon húzod föl magad, hogy a csövi "hogyan viselkedik" ;D
Lazits ember. Ha azért kezded el fotózni az embereket,mert kiváncsi vagy, hogy milyen reakciókat vált ez ki belõlük,akkor még meg is kaptad, amit akartál!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
BKV-ellenõrök, rendõrök, erdészek - társadalmi problémák
Indította
Bikemag
, 2001. június 02. 04:21
Írta 2003. december 04. - 10:10
Írta 2003. december 04. - 09:37
Írta 2003. december 03. - 15:16
Írta 2003. november 28. - 10:50
Az ilyenen miért húzod fel magad? Beleröhögsz a pofájába, de csak úgy direktbe, aztán dumáljon amit akar.
Nehogy már egy ilyen miatt kapj infarktust
Nehogy már egy ilyen miatt kapj infarktust
Írta 2003. november 27. - 22:50
hat ezaz ;D
ez most off lesz
szal ulunk a deakon. este fel 7
vagyunk paran(haveri kor)
jonnnek az emberek, mi elokapunk egy digis gepet, es lefotoztunk midnekit aki jott, mikor elenkert. a vakuval egy idoben hangos tapsvihart is kuldtunk, neztuk az emberek reakciojat. (eleg erdekes volt, nemelyik anyazott, nemelyik rohogott, nemelyik meg is hajolt ;D)
kb 20 meterre a masik oldalon ul alkesz segedmunkas, az asszony, meg meg egy alkesz.
odajon hozzank: en nem jarulok hozza, h minket fenylkepezzetek, es ha nem hagyjatok abba, akkor fizikai erot fogok alkalmazni.
visszament, es elovette a soret...
1. kis digis gep, kb 2 meterre visz a vaku. nekunk meg CSAK a vaku kellett, h odafigyeljenek az emberek
2. ki a facomat erdekel egy utszeli csoves, meg a randa asszonya??? szal gondoltuk odamegyunk. elnezest. csinalhatunk egy fenykepet magarol? ilyen ronda fotoalanyunk meg nemvolt, de mar gyujtjuk a kepeket....
utana haver fel oran keresztul azon gondolkodott milyen sorrendben fogja az uteseket betenni neki....
ja, es mindez gyalog, a DEAK teren....
áááá.
ilyenek is vannak.... kcist felhuztuk ezen magunkat...
ON
(nem is az, h beszolt valaki, mert megertettem volna. mert pl jott 2 meteres 200 kilos ketajtos szekreny, elsutottuk vele is, rohogott egyet, szaladt tovabb. erre meg a csoves jon at a ttuloldalrol, h mi a facomat kerpzelunk, nem fenykepezhetjuk csak ugy ot... a szemelyes jogait sertjuk vele.) most picit tul nagy arca van.. szanalmas....
ha a 200 kilos srac odajott volna(amugy is 2 meterre setalt el tolunk, es peppe vert volna, azt mondtam volna, ok, igazad van! de hogy .... > )
ez most off lesz
szal ulunk a deakon. este fel 7
vagyunk paran(haveri kor)
jonnnek az emberek, mi elokapunk egy digis gepet, es lefotoztunk midnekit aki jott, mikor elenkert. a vakuval egy idoben hangos tapsvihart is kuldtunk, neztuk az emberek reakciojat. (eleg erdekes volt, nemelyik anyazott, nemelyik rohogott, nemelyik meg is hajolt ;D)
kb 20 meterre a masik oldalon ul alkesz segedmunkas, az asszony, meg meg egy alkesz.
odajon hozzank: en nem jarulok hozza, h minket fenylkepezzetek, es ha nem hagyjatok abba, akkor fizikai erot fogok alkalmazni.
visszament, es elovette a soret...
1. kis digis gep, kb 2 meterre visz a vaku. nekunk meg CSAK a vaku kellett, h odafigyeljenek az emberek
2. ki a facomat erdekel egy utszeli csoves, meg a randa asszonya??? szal gondoltuk odamegyunk. elnezest. csinalhatunk egy fenykepet magarol? ilyen ronda fotoalanyunk meg nemvolt, de mar gyujtjuk a kepeket....
utana haver fel oran keresztul azon gondolkodott milyen sorrendben fogja az uteseket betenni neki....
ja, es mindez gyalog, a DEAK teren....
áááá.
ilyenek is vannak.... kcist felhuztuk ezen magunkat...
ON
(nem is az, h beszolt valaki, mert megertettem volna. mert pl jott 2 meteres 200 kilos ketajtos szekreny, elsutottuk vele is, rohogott egyet, szaladt tovabb. erre meg a csoves jon at a ttuloldalrol, h mi a facomat kerpzelunk, nem fenykepezhetjuk csak ugy ot... a szemelyes jogait sertjuk vele.) most picit tul nagy arca van.. szanalmas....
ha a 200 kilos srac odajott volna(amugy is 2 meterre setalt el tolunk, es peppe vert volna, azt mondtam volna, ok, igazad van! de hogy .... > )
Írta 2003. november 27. - 22:41
Írta 2003. november 27. - 22:38
aha, koszonom. akkor ha megegyszer beugat az a hulye alkesz allat, aki ma is..... grrr. >
Írta 2003. november 27. - 22:10
Írta 2003. november 27. - 22:04
nemtom báttya, asszem én nem fogyasztottam kinn..bár nem emléxem kristálytisztán.
De be voltam karmolva rendesen
Nembaj szombaton kitekerme magambó' felhuzok a bükkbe'
De be voltam karmolva rendesen
Nembaj szombaton kitekerme magambó' felhuzok a bükkbe'
Írta 2003. november 27. - 21:46
nemfognak ugysem... ha igen, akkor legalabb lesz egy ilyen papirod " ittas allapotban @-at logatva sertette a kozerkolcsot"
ezert megeri ;D
telleg. ma mar igy is, meg korabban is felvetodott az a kerdes bennem, h magyarorszagon bevezettek mar azt a torvenyt, h tilos szeszes italt fogyasztani kozteruleten?
vagy csak terveztek?
ezert megeri ;D
telleg. ma mar igy is, meg korabban is felvetodott az a kerdes bennem, h magyarorszagon bevezettek mar azt a torvenyt, h tilos szeszes italt fogyasztani kozteruleten?
vagy csak terveztek?
Írta 2003. november 27. - 21:39
Írta 2003. november 27. - 20:59
Vagy pereld be õket hatalommal való visszélés miatt.
A lányok majd tanúskodnak ;D
A lányok majd tanúskodnak ;D
Írta 2003. november 27. - 20:42
5 vagy 10 rugo lesz max.
utana irogatsz nekik kicsiket es kesz no porblem. :-)
utana irogatsz nekik kicsiket es kesz no porblem. :-)
vendég__*
Írta 2003. november 27. - 19:57
Gabitól kérdezném, hogy hol történt ez az este mert hogy én itt lakok Egerben, oszt eléggé ismerem a megyét!
Írta 2003. november 27. - 19:07
"Mindenki választ aztán egyedül lesz egy ideig, aztán a választott poharat a szájához emeli, ... "
(mert most ez vagyon)
hm.
csak a rendõrökrõl jutott eszembe, tegnap éjjel feljelentettek mer' kicsit piásan pisáltunk cimbimmel ...astra fék rendõrök kiugranak.. falhozbasz, még a farkam se tudtam szinte eltenni s letaperol... cimbim meg részegen visitva röhög, "he wazz ez ojjan mint a filmekbe..." Meglátták a cuccaimon személyi persze nem volt.. hogy borsodi vagyok, hogy igy itt Heves megyében ne viselkedjek blabla...
Erre mondom neki, hogy ott báttya ki se merné' szállni....
akkor még kicsit lökdöstek a falnál aztán -gondolom- nem birták elviselni, hogy részegen a falnál lógó @al röhécselünk mint egy állat a lányok nyivákolnak hogy "engeggyék má' el õrmester úrék, hát megfázik a @uk..."
szóval remek kis este volt.
Mindezek ellenére semmi gondom a rendõrökkel, sõt..
kifejtettük közben egymásnak hogy eléggé antiromások vagyunk, oszt annyi. mondjuk az kemény volt, hogy anyám lánykori nevét összekombináltam az asszonynevével.. ugyhogy erre télleg látták hogy off, s elhuztak. -mondjuk, jó, hogy nem vittek be, mer' megtehették volna. Akkor kurva kajás letettem volna.
Szóval, jófejek a rendõrök szvsz.
no by kialszom magam
Írta 2003. november 27. - 00:26
nekem van egy ilyen fel meteres audi-s 4 karika...
allok a benzinkutnal, eppa kerekemet fujom, erre meg jon egy marha audis, es 100al telibe trafalt egy masik autot. elmentek, es otthagytak nekem a hutoracsot a jellel... felkaptam, hazavittem(1 sarokra) leszedtem, a hutomaszkot meg visszavittem ;D
amugy szoktam beszelgetni rendorrel, aki meg jofej ahogy kala ismondotta vala.
ha valaki atmegy a zebratol tavolabb:
nem megbunteti, csak rohogve kiuvolt a nivabol, vagy astrabol:
"miaz tatter/mammer harap/rug a zerba?"
egy ilyet megneznek... tuti lefordulnek a nyeregrol a rohogestol
allok a benzinkutnal, eppa kerekemet fujom, erre meg jon egy marha audis, es 100al telibe trafalt egy masik autot. elmentek, es otthagytak nekem a hutoracsot a jellel... felkaptam, hazavittem(1 sarokra) leszedtem, a hutomaszkot meg visszavittem ;D
amugy szoktam beszelgetni rendorrel, aki meg jofej ahogy kala ismondotta vala.
ha valaki atmegy a zebratol tavolabb:
nem megbunteti, csak rohogve kiuvolt a nivabol, vagy astrabol:
"miaz tatter/mammer harap/rug a zerba?"
egy ilyet megneznek... tuti lefordulnek a nyeregrol a rohogestol
Írta 2003. november 27. - 00:03
"Mindenki választ aztán egyedül lesz egy ideig, aztán a választott poharat a szájához emeli, ... "
(mert most ez vagyon)
(mert most ez vagyon)
Írta 2003. november 26. - 23:36
hmmm...majdnem amúgy
csak ne nagyon emlegessük,nem azért,mert off,hanem mert vágod ;D
majd nyomok róla képet,akkora GEG
rendõr már eleve röhögött,mondjuk nem kérdezett nagyon semmit,megbámulta,és továbbengedett
mákom volt,h ez egy jó fej rendõr volt
Jófej rendõrz nem FUCK OFF
csak ne nagyon emlegessük,nem azért,mert off,hanem mert vágod ;D
majd nyomok róla képet,akkora GEG
rendõr már eleve röhögött,mondjuk nem kérdezett nagyon semmit,megbámulta,és továbbengedett
mákom volt,h ez egy jó fej rendõr volt
Jófej rendõrz nem FUCK OFF
Írta 2003. november 26. - 23:23
Írta 2003. november 26. - 23:16
volt jelzés
akkor most térjünk vissza az eredeti témához;
"FUCK !"
FUCK BKV+ELLENÕRÖK+POLICE+ERDÉSZEK
meg asszem leguccsónak Kuták
bár azokat személy szerint szeretem,méghozzá mindet (általánosítok,mint EZER )
bár,most,h belegondolok,3 éve megharapott egy dobermann tekerés közben,és 2 hétig fájt a szebbik felem a tetanusztól ;D
jahh,és most azért fuck cops,mert megállítottak bénázás közben ;D
akkor most térjünk vissza az eredeti témához;
"FUCK !"
FUCK BKV+ELLENÕRÖK+POLICE+ERDÉSZEK
meg asszem leguccsónak Kuták
bár azokat személy szerint szeretem,méghozzá mindet (általánosítok,mint EZER )
bár,most,h belegondolok,3 éve megharapott egy dobermann tekerés közben,és 2 hétig fájt a szebbik felem a tetanusztól ;D
jahh,és most azért fuck cops,mert megállítottak bénázás közben ;D