Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Haláleset

- - - - -

• Please log in to reply
159 replies to this topic

zo-lee

zo-lee

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 posts
:( :'( :(

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,533 posts

Tegnap láttam:

"a mexikói körverseny 13. befutó szakaszán egy ELTÉVEDT BUSZ halálra gázolta Cesar Mucino Arvizu egykori olimpikont"
:'( >:( :'(

zo-lee

zo-lee

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 posts
az a baj szerintem m.o.-n, hogy tul hamar jött a "jolet", es 1es emberek ezt nem nagyon tudjak kezelni, azt hiszik, hogy most ök a kiralyok, mert hamar ilyen sok penzhez jutottak es most mindent es mindenkit kilora meg tudnak venni.
ezert elünk most "vad-kapitalizmusban".....

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 posts

en csak egyszeruen el szoktam kobozni a renszamot!!!

bazz... itt a követendõ példa ;D ;D ;D

yalaman

yalaman

törzsvendég

• fórumtag
  • 509 posts
De ezt nem mi választhattuk megugye?! ;)

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
hogy miért?
erre ugyanaz a válasz mint sok hasonló kérdésre:
mert ez Magyarország és itt mindeni mindig másképp mûködik... :-\ :-X

yalaman

yalaman

törzsvendég

• fórumtag
  • 509 posts
Teljesen egyetértek veled zo-lee!
Cskhát Mo.-n nem a közbiztonság a legfontosabb. Itt mindenki megy (repül) a "saját feje" után. Az nem értem , hogy más országokban miért lehet normálisan közlekedni, és nálunk még hány embernek kell súlyosan megszenvednie ahhoz , hogy legyen egy csöppnyi biztonságérzetünk az utakon...

zo-lee

zo-lee

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 posts
hat ez igaz, de a zsaruk is inkabb a bringasokat b@§$%&gatjak, hogy mer mesz a jardan, mer nincs lampad + csengöd, ha meg vezetsz, akkor meg jol megb@§$%sznak, mert veletlenül elfelejtetted varoson kivül felkapcsolni a lampadat, de a szaguldozo a8asokat, akik 170el letolnak mindenkit az utrol, azokat meg sem merik allitani, nehogy vmi maffiozo üljön benne....!
ennyit az ungarische rendörsegröl!
....ha en rendör lennek, en biztos, hogy ilyen helyeken taboroznak, es egymas utan vennem el a jogsikat!

yalaman

yalaman

törzsvendég

• fórumtag
  • 509 posts
kicsit messzemenõ következtetés lehet, de : a pontrendszernek semmi értelme ,így, ahy most csinálják a jardok. nem az õ oldalukon állok ,de egy-két jogsit már tényleg,bekellene vonni ahhoz ,hogy tényleg rend legyen ÉS AZ ELSÕBBSÉGET megkapaj az arrajogosult. Mert egyesek szerint a gyalogs és akerékpáros nem tartozik szervesen a közlekedéshez. >:(

zo-lee

zo-lee

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 posts
itt apam haverja jut eszembe, akit egy zebran gazolt el majdnem egy ilyen autos vadbarom. mar az ut közepen volt, es az a hülye padlogazzal közeledik es eszeben sem volt fekezni, ugy hogy apam haverjanak kellet egy metert helyböl vissza kellett ugrania. na, emlitett emberke nem megy ki soha brifko nelkül az utcara, ami altalaban eleg jol meg van pakolva es ezert jo nehez.
szal kapasbol ugy hozza vagta a kocsihoz, hogy azt az a barom biztos nem köszönte meg. ugyan azt remelte apam haverja, hogy emiatt a a f@sz kiszal, es ö frankon le tudja majd pofozni, de emlitett vadbarom csak zuzott tovabb, miutan majdnem elgazolt egy gyalogost.

yalaman

yalaman

törzsvendég

• fórumtag
  • 509 posts
mindennapireggeli betzevõm munkája kerékpáros: szórólap , újság. DE egy héten legalább egyszer elõfordul olyan helyzet, hogy azt mondom nem akarok több autóst látni!!!! Teljes mértékbn nem vesznek tudomást a létezésemrõr. Szép nagy dobozos piros bike ( postás) aki látta már ismeri. NEM lehet nem észre venni!!!! de már háromszor nyalatam végig az árkot miattuk. én is vezetek kocsit DE nem úgy........

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
en csak egyszeruen el szoktam kobozni a renszamot!!!
persze az autos tudta nelkul.
eleg sok autos jart mar porul azert mert f@sz volt.
hehe ilyenek elofordulnak miskolciaban!!!

de ez olyan hely, hogy lopsz egy rendszamot eldugod a bokorban es ket nap mulva ellopjak a bokorbol!!
ez milyen??

egy autos elutott egyszer (nyomtam miatta egy bukfencet, ez nem gond csak erre 40cm helyem volt. balra padka jobbra auto)
na neki nem maradt egy rendszam sem.

beke nigger!!

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 posts
Az ilyenekkel Dunát lehetne rekeszteni. Egyes embertípusok képtelenek elviselni, ha bármi akadályozza õket a haladásban. Nem kell hozzá kigyûrt kopasznak lenni, ma két szõke nõ ment majdnem egymásnak a ház elõtt, mert az egyik megállt egy pillanatra, amíg kiszállt valaki. Én nagyon komoly pszichológiai teszthez kötném a jogsit.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts

...marmint nem a halalesetek, hanem ezek az ignorans autosok.
en ugy szoktam öket idegesieni - mar ha vezetek, hogy mar csak azert is megallok minden gyalogosnak a zebranal!
talan, 1szer beletanulnak!?
...legalabb is a soproniak. ;D

Zo-lee, errôl nekem egy sztori jutott az eszembe, amit nemrég mesélt az egyik ismerôsöm. Taxival ment valahova Budapest utcáin. Amikor a sofôr egyszer megállt, hogy jobbról elengedjen egy kocsit - akinek mellesleg elsôbbsége volt - hátulról valaki ezerrel nyomni kezdte a dudát. A következô keresztezôdésnél lámpa volt, és épp pirosra váltott. A hátsó kocsis ekkor bevágott a taxi elé, kiszállt egy kigyúrt állat, vésztjóslón odaballagott a taxishoz, hatalmasat köpött az ablakon be a taxis döbbent arcára, majd elkezdett üvöltözni vele, hogy "barom" meg stb...Inkább nem részletezem.

Szal, óvatosan azokkal a megállásokkal, hátha épp arra jár az a brutális állat!

vBalu

vBalu

törzsvendég

• fórumtag
  • 251 posts
Városba nem nagyon tekerek, de országúton sokat. Csak magadra számithatsz! Bukó+villogó+halogén reflektor a min. felszerelés amivel el szabad indulni! Kegyetlen sok az állat autós, de ha tudod, hogy rosszak a közl. körülmények te is tehetsz pár dolgot a biztonságod érdekében: picit lassabban nagyobb figyelemmel mész, lehúzódsz ha jön a vadbarom, esetleg leszálsz. Jó-jó ez már csak nagyon szélszõséges esetben, de akkor is inkább feéhagyok az önérzetemmel, minthogy otthagyjam a fogam.

zo-lee

zo-lee

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 posts
...marmint nem a halalesetek, hanem ezek az ignorans autosok.
en ugy szoktam öket idegesieni - mar ha vezetek, hogy mar csak azert is megallok minden gyalogosnak a zebranal!
talan, 1szer beletanulnak!?
...legalabb is a soproniak. ;D

zo-lee

zo-lee

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 posts
igen, azert, mert m.o.-n nincs semmi közlekedesi moral!
mennek mint a vadbarmok, es meg a zebran atkelö gyalogost is inkabb elütik, minthogy lefekezzenek - marpedig ott meg az ungarische kressz szerint is a gyalogosnak van elsöbbsege!
multkor lattam ilyen kemeny akciot, es az volt benn a vicc, hogy mindezt egy tanulo vezetö csinalta, es az oktato meg frankon mellette ült, es ö sem nyomta volna meg a feket!
szal, itt mar igy vannak nevelve az emberek!
...különben ez a kedvenc temam! annyira idegesitenek ezek a barmok! tegnap elött majdnem engem is elb@...szott egy ilyen hülye. en voltam a föuton, ö meg jött oldalrol ezerrel, elsöbsegadastabla....nem erdekelte, es masfel meteren mullott hogy telibekapjon. na egy parszor meg is emlegettem az edesannyat, de semmi reakcio, csak hajtott tovabb kb olyan 90el - varosban!
na ha en rendör lennek, akkor pontosan ezekre az emberekre vadasznek, es nem a bicajosokat zaklatnam, hogy "öcsi, az nem bicikli ut, hanem jarda! szajj ma le..."
es akkor csodalkoznak, hogy inkabb a jardat hasznalod.
...mondtam en, hogy ez az egyik kedvenc temam! ;D

Lorka

Lorka

vendég

• fórumtag
  • 218 posts
Ez nem állapot, h majdnem minden héten +hal vlki...
De sajnos nem mindig lehet ellene tenni.... :'(

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,725 posts
A www.boon.hu honlapon a helyi hírekben van néhány kép.
Az autó sérüléseibõl ítélve szerencsétlen kerékpárosnak esélye sem volt a túlélésre.
Az a gond, hogy aki ilyen autóban ül, az egyszerûen nem vesz tudomást a többi közlekedõrõl.És itt nem csak a kerósokról beszélek.
Az elsõbbség meg nem adása nálam szinte mindennapos dolog. Ha jelzed, hogy ott a tábla, meg kéne állni!, még téged ugatnak le.
Sajnálom szegény bringást, teljesen értelmetlenül halt meg.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
nem gondoltam volna, hogy valaha is ilyet kell majd irnom! de tegnap volt egy baleset miskolcon egy 24 eves
fiatal mercedessel elutott egy 21 ev koruli bringast, miskolc peremen!
ma tudtam meg, hogy az egyik haveromnak jo baratja volt! el is volt kenodve szegeny miatta egyesz nap!
a kerekparos a jardan kozlekedett az autos pedig gyorsan hajtott valahogy felcsuszott a padkara es elutotte a bringast!
ilyen ez sajna! nem ismertem de nagyon sajnalom! 24 evesen meghalni egy ... autos miatt nem nagyon jo dolog!
hat ennyi voltam! sziasztok.