Lehet, hogy ismer valakit, akit te nem...
Balkán rulez
jaja... 3krti rendorkapitansagon van egy fotorzs vagy torzs ismerose...
erdekes, hogy ilyen rangu embertol is kaptam a levelet...raadasul Notol.. es Noismerose van..
szal...
Lehet, hogy ismer valakit, akit te nem...
Balkán rulez
Bocsanat.. negyed8kor meg mukodott a telcsi, mert akkor talalkoztunk Peppevel Vitorlazorepteren. Utan avalszinu a Voros kovarnal kapcsolt ki [baleset ota sajnos naponta tobbszor kikapcsol. Kapott 1 olyan utest, h ez van].
Es csak hazafele utnal 20;40kor vettem eszre h ki vagyok kapcsolva.
Off: Megkaptam a rendorsegi papirt a balesetrol. mindenben en vagyok a hibas, s a No egyaltalan nem vetkes. Igy aztan 2000 ft orvosi ellatas cimszoval fizetnem kell.
Nem ertem maga a fizetes cimet sem [TB nuku?], de magat a hatarozatot sem...
Ma-holnap helysiznen fotozok, s meregetek, s bringamat fotozgatom...
Jo mulattsag, mindezt 1 nappal szabi elott... persze jovo het szerdaig fellebezhetek csak...
ON:
csutortokot en meg nem tudom. Mindenesetre a tegnapi teljesen jo volt:)
Akkor igazából Dante-n múlik, hogy mikor megyünk, úgyhogy Dante bökjön rá egy idõpontra, amikorra valahova oda tud érni és rajt!
McGywer, te úgyis felénk jönnél haza, nem? Akkor meg, mindegy, majd követed a kondenzcsíkot.
:)na de azzal is eléggé kissebbségben vagyok,hogy 6ra járok melózni...Szerintem ezzel a "2-ig dolgozommal" egyedül vagy...én 6 után tudok bárhol ott lenni, de mondjuk extrém esetben fél-6-ra.
Kacsa, hívtalak, csak nem volt a telefonod kapcsolható.
Így aztán Fenyõgyöngye környékén tekeregtem, gyakoroltam a mászásokat.
én 2ig dolgozom.3 után bárhol ott tudok lenni.mármint csütörtökön--Ha csütörtök klaffol mindenkinek, akkor menjünk! Idõpontot az mondjon, aki dolgozik vagy valami hasonló, mert nyílván könnyebb hozzá igazodni.
hip-hip...csütörtök délutánról lenne szó...
2ig meló utána hajrá!
ki mikor ér rá?