Találtam az Erdõalja út-Virágosnyereg szakaszon, már majdnem az út végén, (ahol jobbra irtás van lefelé a közelmúltbeli gázvezeték építés miatt), egy jó kis emelkedõt. Az említett helyen balra fel indul egy irtáson és a szintútba torkollik.
Aztán ellátogattam a "gázvezeték nyomvonala" emelkedõhöz.
Kiállva bár, de sikerült nagytányéron kinyomni. (44/34-es áttétel). A váltó is jól bírta szerencsére, nem ugrott le. Utána két percig pihegtem a helyszínen, további sok percet pedig a Határnyeregnél masszíroztam a vádlimat. Itt találkoztam Kacsával és barátjával.
Ja azt a Viragosnyergi szakaszt en is nezegettem mar parszor.. igaz en felulrol lefele..
A kietekereshez meg gratula, de Te egy robot vagy!
Utana masztunk meg 1et, aztan sargan lementunk Huvosvolgyig majd vissza maszas, ujra le, s Vitorlazorepteren talalkoztunk Peppevel, akia Voros kovarra felvitt minket, s megmutatta a gyakorlo szakaszokat. Egesz jokat lehet ott korozni. XCre lehet gyakorolgatni. Kellokeppen koves, murvas, s tele van huplival.
Aztan Peppe bevitt minket a susnyasba. Ekkora toviseket en meg nem lattam: csak a National Geographic TV musoran mutogatnak ilyet kb..
Engem is megszeretgetett par tusi. Innen Vitorlazoreptertol Szepvolgyi parkoloig masztunk fel mar tok sotetben. A lampa jol mukodik, bar 6db 50cds leddel es egy 3 wattos luxxeonnal lesz tokeletes. KI kellene cserelni s akkor a fejlampam mar meg is van:)
Ma semmentem sokat: 27 km csak, de kozeptanyeros maszasok voltak benne.. meg Pinyo is latta milyen attetelt vagyok kenytelen hasznalni..
Munkatarsam Jani is elcsodalkozott a 18 sebessegen [amibol 12ot tudok legtobbszor hasznalni]. Ellenben meglepoen jol maszik. Voros kovarra sziklas reszeken is felmaszott. [Igaz Nagyharshegyen szokott maszkalni]
Era nem telefonalt..ill. lehet, csak kikapcsolt a telcsim. Ezt este 3/4 9kor vettem csak eszre..