1.5 honap utan vegre sikerult kimenni A HEGYRE. Viragosnyereg 18 sebesseges acel monsterrel zuzos nehez, foleg ha csak 38-28as attetellel tudok tekerni. Rendesen ereztem a combomat meg a vadlimat meg a combom hatso felet. Ellenben 5 meter hijjan kitekertem a tavot.
Az Erdoalja kut elotti resznel a betonos padkat nem sikerult megcsinalni. na ott kellett leszallnom 1x. Erre akkor is buszke vagyok, ha tudom ki vagyokpukkanva, nehez a bicikli, s regen voltam mar bringazni, s csak 12 perc alatt ertem fel.
Innen le sarga szintuton Vitorlazorepter fele. Erdekes volt a merevvilla hatas [Suntour xc 60 kb 1 centit mozog mar csak ki]. A kezemet rendesen razta, pedig nem mentem gyorsan [20-25 max]. A Hangarnal aztan feltekertem a Voros kovarra, s inenn ereszkedtem le a Vitorlazorepterre.
Innen keken lementem a Huvosvolgyi vegallomasig. Itt bevartam peppet, s innen egyut masztunk vissza repter, majd katonasir, es a gazvezeteknyomvonal fele.
Peppevel ketszer is megprobaltuk kitekerni [persze tudtuk ez most lehetetlen.. foleg nekem]. Mindketszer ugyanaddig a pontig jutottunk.
Innen le piros felkoron, es sargan [ekkor mar felhomalyban] le ujbol Huvosvolgy, s innen masztunk fel a Szepvolgyi ut tetejeig.
A parkolo elotti koves emelkedo erdekes volt sotetben. Csak az en lampafenyem volt.. amire ismet azt mondhatom, hogy KEVEEEES!
Orulok, hogy tobbet tud mint a gyari fenyero [3x erosebb], megis kb meg 3x erosebbnek kellene lennie, hogy mar-mar lehessen latni. Parkolok utan Szepvolgyin le ereszkedes Fenyogyongyeig, majd itt bementunk a kis erdei utra, ami az uttal parhuzamosan halad, s innen le Palvolgyi barlang.
Palvolgyinel eppen Lorincz Oliver tekert fel az esti tekereshez fejlampajaval egyetemben.
Csak 27 km volt az egesz, megis erzem a combom a huzos attetelek miatt.