Jelentkezz be Regisztrálj
HármasHatárHegy
Írta 2006. július 12. - 13:25
Ma este tizkor szep csendesen betoltom a Krisztusi kort;) Remelem hamar felgyogyulok [mar mennek bringazni, de meg nincs mukodokepes 2 kerekum], s akkor lehet tolni neki a HHHn-Budai hegyekben.
Írta 2006. július 05. - 22:35
gyí-gyí-gyí
Írta 2006. július 05. - 11:04
A fibrillárásról jut eszembe, kellemesen fárasztó tud lenni a nagyköves felfelé. Tegnap épp nem sikerült, mert a kiszélesedõ felsõ részén elkapartam.
Írta 2006. július 05. - 10:15
Sorry, tavasszal jártam ott utóljára kiváncssiságból, akkor még simán járható volt...Túl dús volt a vegetáció, összeérõ magas füvek, nem sokan használhatják..
DM elõtt kicsit megfibrilláltattam magam, felmentem én is, picit arrébb van a kõháztól. De szerintem te is ott mentél fel...tavaly mélyebb vízmosások voltak benne szerintem, most azért kivitelezhetõbb.Viszont a szélzsákos hangártól induló uta(ka)t megnéztem..
Majd csaphatnánk egy közös tekerést, végre kezdünk felépülni (bringám és én ) a DM schockból...
Eddig csak futólag találkoztunk... a múlt héten csütörtökön pl ne te jöttél velem szemben a ism. katona sírjánál?
Olvastam a farkastorki megmozdulásodat, kemény vagy!
Írta 2006. július 04. - 21:45
Viszont a szélzsákos hangártól induló uta(ka)t megnéztem, és kettõt is találtam. Az egyik közelebb van, k. meredek és csurom gurulós kõ az egész, lehet hogy tavaly még jó volt, de most elég reménytelen. A másik út közvetlenül a kõházikó felett megy, ez is keresztezi a singletrack "szintutat", és alapvetõen földes. Az eleje meredek és vízmosásos, de kellemes rekreációs emelkedõ. Meglepetésemre a sárga jelzésbe torkollott, ezt az ösvénykapcsolatot nem ismertem.
Írta 2006. július 03. - 21:28
Írta 2006. július 03. - 18:07
amit latok rajta:
1.kormanyszarv jobb felen elhajolva
2.kormany elgorbulve. pont annyira, hogy ne legyen mar biztonsagos
3.bal hajtokar a tamvillahoz behajolva
4.valto jobb oldalt kullokig behajolva
5.majd ha szet lesz kapva kiderul, hogy a bal oldalrol kapott utest a hatso kereknel a tamvilla megsinylette-e
ez olyan 35e ft kb
Írta 2006. július 01. - 21:06
Nem maradsz le semmirõl, idén csak iszabbírkózásra futja az égiektõl, mesteri idõzítéssel a verseny-hétvégékre :-(. Már uncsi. Bringám se komálja.
Írta 2006. július 01. - 10:50
Szal tõlem DM-en lehet sár, akármekkora de lehetõleg napsütéssel, meleggel.
Tegnap este voltam HHH-n, pontosabban Nyéki-hegyen és NO sár.
Írta 2006. július 01. - 10:44
Ajajajajajj!tudokapacitas...nekem 1db-ig kimarad a HHH,mert csutortokon sikeresen elutottek.a kocsi xelvedoje betorott,bringan hajtomu csere(tobbit meg nemtom),sisak megtorott,bordaim3helyen is. ha minden okes, s tudoben nem lex szovodmeny,akkor vasarnap mehetek haza a korhazbol.
Olvastam BB fórumán vmi horrort, de próbáltam úgy értelmezni, hogy a bordák a hajtómûnél törtek el..., meg olvastam, hogy voltál futni és nem néztem dátumokat...
Jobbulást, a lehetõ leghamarabb, drukkolunk neked.
Leírod, majd hogyan történt? Sérülésekbõl kiindulva, Te és Paci, durva lehetett.
Írta 2006. július 01. - 08:54
Azt hiszem, ez mindannyiunk rémálma. Legyél túl rajta mihamarabb!
Írta 2006. július 01. - 08:50
Írta 2006. július 01. - 08:27
Írta 2006. június 28. - 12:29
persze az a legnagyobb szint egyben, de az egy lankás aszfalt, pont jó bemelegítõnek....a többi terepen van, nincs már ekkora mászás, de lehet benne ami rövid de combosabb mint az eleje....tehát ha felértem, akkor még nem vagyok túl a nehezén? a szinteket nézve azt hittem, hogy a rövidtávnak csak az eleje nehéz, és onnantól már nem dögleni meg.
Sajna még nincs verseny tapasztalatom, és nem igazán tudom mire készüljek.
Egy fél versenyt mentem már Crosskovácsin, de ott feladtam a nagy sár miatt.
Remélem ezt legalább végig tudom majd csinálni
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. június 28. - 12:24
Írta 2006. június 28. - 11:50
az a lájtos része....
tehát ha felértem, akkor még nem vagyok túl a nehezén? a szinteket nézve azt hittem, hogy a rövidtávnak csak az eleje nehéz, és onnantól már nem dögleni meg.
Sajna még nincs verseny tapasztalatom, és nem igazán tudom mire készüljek.
Egy fél versenyt mentem már Crosskovácsin, de ott feladtam a nagy sár miatt.
Remélem ezt legalább végig tudom majd csinálni
Írta 2006. június 28. - 11:17
edit: a szélzsákos kõépületre gondoltam ami a reptértõl a HHH felé van.
Igen a szélzsákos épület az.
Írta 2006. június 28. - 09:29
Lefelé viszont sikerült eltévednem az erdõben. a kék jelzésen szerettem volna lejutni a Bécsi út felé, de valahogyan sikerült letérnem az útról, és bekeveredtem egy susnyásba. Nem volt semmi. A cangámmal a hónom alatt kúsztam lefelé a bokrok alatt, míg kijutottam egy dózerútra. Érdekes élmény volt, kicsit beszartam, de nem volt vészes.
Írta 2006. június 27. - 23:17
csütörtök délután egy DM-nevezéssel egybekötött "edzés"-szerûséget próbálok elkövetni a HHH&környékén.4-5 körül.még valaki?!?
Írta 2006. június 27. - 21:48
edit: a szélzsákos kõépületre gondoltam ami a reptértõl a HHH felé van.