Jelentkezz be Regisztrálj
HármasHatárHegy
Írta 2006. augusztus 19. - 13:35
a városi megmozdulás viszont számomra erõs volt...fõleg a végére ott már el is voltam fáradva.nagyon
egyébként rájöttem,hogy mi van a kormánycsapágyammal,de ez egy másik topik---bla-bla-bla
szóval kössz a részvételt
gyí-gyí-gyí
Írta 2006. augusztus 17. - 23:16
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2006. augusztus 17. - 14:50
de akár visszafelé is mehetnénk a jani felé...
csakis a zümmögõk:)
és ahogy elnézem az indulatokat kevés lesz az a másfél óra.úgyhogy sztem ránkesteledik---pilács ON---
akkor 1800fenyõgyöngye...
gyí-gyí-gyí
Végülis a reptér csücskétõl le lehet gurulni relatíve hosszan a Hûvösvölgybe, aztán lehet Hárs-hegyet, utána meg János- hegyet mászni, onnan át a Normafához és le akár Budaörsre - ott van egy jóóó lejtõ, lehet váltót törni a köveken, merev vázzal örök emlék marad:) (fullyval csak meredek, a kövek nem zavarnak be igazán), 2órába ez belefér( ha nem álunk meg mindenhol piknikezni, és lakott területen leszünk mire besötétedik. Kút is van kb. mindenhol, 1 kulacs simán elég.
Írta 2006. augusztus 17. - 14:41
csakis a zümmögõk:)
és ahogy elnézem az indulatokat kevés lesz az a másfél óra.úgyhogy sztem ránkesteledik---pilács ON---
akkor 1800fenyõgyöngye...
gyí-gyí-gyí
Írta 2006. augusztus 17. - 14:28
Én viszem a lámpákat is, mert miért ne. Rég voltak használva, aztán kellene már használni. Bár nem hinném, hogy túl nagy lenne a fényerejük az erdõben a vérfarkasok idején. Amúgy addig úgysem maradunk... Ötlet van az irányzékról?
Én viszek fejlámpát is, hátha elmegy az eszünk (ami nem is volt:) ) és ránk esteledik. Fenyõgyöngyétõl fel lehetne mászni TEREPEN a csúcsig, utána egy kört a CC pályán az aszfaltnál lévõ kútig, onnan zöldön el lehet menni a Virágosnyeregig. Ismerek pár utat, de általában ez a févörit. Virágosnyeregtõl le lehet gurulni egész a reptér csücskéig, aztán valamelyik úton felmászni megint. Gondolom Danténak is van pár útvonal a fejében.
Fél-3/4 6 körül szerintem már ott leszek. Ha 6kor nem lennék a Fenyõgyöngyénél, csörgessetek meg: 06-20-442-09-08
Írta 2006. augusztus 17. - 14:07
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Írta 2006. augusztus 17. - 14:03
Nálam csak sima pumpa van minden szelephez.
Azzal nem sokra megyek a rugóstagnál. Viszem akkor a telópumpát, +20dkg... megint elõbújt a grammbuznyák énem.
Írta 2006. augusztus 17. - 13:11
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Írta 2006. augusztus 17. - 12:57
Írta 2006. augusztus 17. - 08:02
De nem aszfaltozunk, ugye? A "zümmögõkkel" jövök, azokkal nagyon vicces lennne.
Haat nem tudom ki, mikor, hogyan, de en Szepvolgyirol megyek fel 17 korul kb., s maszni akarok, es terepen. ezt kell gyakorolni. A lejtozest maskor, ahhoz kell meg ido, hogy batrabb legyek:)
Írta 2006. augusztus 17. - 06:43
Írta 2006. augusztus 16. - 23:55
Most nem tökmindegy, hogy ki mennyit ment az elmúlt hetekben?
Nem attól függ, hogy milyen tempót bírsz.
Ha már HHH topik, ment valaki mostanában Fenyõgyöngye-HHH idõfutamot?
(Lásd http://topictt.kivisite.hu )
En megprobalom majd feltekerni a tetejeig:)
Terv 15 percen belul felerni..
Írta 2006. augusztus 16. - 23:39
Mik is ezek az idõfutamok? Én csak saját rekordokat szoktam nézni, 11:25 a csúcsom - bár én a Reptértõl (nagy zöld izé, ahogy kiérünk a felkanyarodó útra,a mi majd egyszer a hangárhoz vezet) indítom, s a csúcsig (bunker) mérem. Útvonal fogalmam sincs hogy hívják, részben baziköves és széles (amivel párhuzamban jött le a régi DM), onnan meg be a piroson az XC pályára. (ez 202 m szint és 2,8 km) Majd egyszer bemérem az említett szakaszt is...csak egyszer esetleg slick gumival kellene akkor már jönni.
Írta 2006. augusztus 16. - 23:26
de legalább nem mûûûanyag.
Akkor megnyugodhatsz, mert az alumínium is az.
Race, no Rest!
Írta 2006. augusztus 16. - 23:07
Nem attól függ, hogy milyen tempót bírsz.
Ha már HHH topik, ment valaki mostanában Fenyõgyöngye-HHH idõfutamot?
(Lásd http://topictt.kivisite.hu )
Írta 2006. augusztus 16. - 22:27
Írta 2006. augusztus 16. - 22:18
Én az elmúlt nyolc napban 338,28 km-t mentem, sok-sok mászással, plusz foci a haverokkal 2-szer. Szóval én sem leszek Chuck Norris...
Az elmult 8 napban 115km-t tekertem.. ebbol 2x terepen meg 1x Teliholdas tura...szoval en megyek 1dul:)
Írta 2006. augusztus 16. - 19:25
akkor 1800kor a fenyõgyöngye.sárga calderával leszek+szürke bukó...
gyí-gyí-gyí
Írta 2006. augusztus 16. - 19:07
Én az elmúlt nyolc napban 338,28 km-t mentem, sok-sok mászással, plusz foci a haverokkal 2-szer. Szóval én sem leszek Chuck Norris......
Ha Dante csak annyira lesz lassú, mint én 8 egymásutáni nap tekerés után, akkor nem is lesz annyira lassú...
Írta 2006. augusztus 16. - 17:34
OK. 18:00-kor én fent leszek. Sárga tökfedõt keress sárga fejcsõvel.
Nekem a Szepvolgyire el kell ugranom Apam cuccaert, s en onnan maszok fel kivetelesen. Nekem egy 8 evvel ezelotti tartalekbringam van most. Sotetkek Gepida Mundo, Szurke teloval, Narancssarga tartalekbukoval.
Ha van 1 hycomat csoport azzal szivesen mennek.
Neha felfeleken csak 38-28as attetelem van.. neha jol jonne helyette a 22-32es..
ja 18 sebesseg..
Szoval a hegyen leszek en is, bar en kivetelesen 8ra haza akarok erni. A tegnapi esti tekeres jo volt Peppevel, meg Janival. A szepvolgyi teteken a parkolonal a koves lefele [ill akkor felfele, mert vitorlazorepterrol jottunk hatarnyereg felol].. na az erdekes este sotetben:) Hiaba volt egy 1wattos luxxeon fejlampa, meg a sajat buher cateye lampam.. a kovek sotetben is kovek:)