Én ismerek olyan embereket, akik hétköznap is tekernek a hegyekben, csak õk nem ide irnak. Hisz Manka világosan megmondtad, hogy te immáron nem vágysz társaságra. Ezért aztán a topikban is jórészt csak magaddal beszélgetsz. És ez igy van jól! 
Én most tényleg nem vágyom társaságra.
Nagyon komolyan érintett az, hogy bíztam jó pár emberben, oda adtam volna akár a fél karomat is értük, sõt még többet is. A többi egyesületi tagságomat is feladtam, pedig ez az alapszabály pont - az általam megkérdezett emberek szerint is - indokolatlanul szigorú.
Mesélhetnék itt sokat, de nem teszem. Lényeg az, hogy vitám kerekedett Panther-ral. És ekkor derült ki, hogy azok közül, akiket barátaimnak hittem jó pár csak tettette, és az elsõ adandó alkalommal baromi keményen nekem jött. Megkérdõjelezve az eddigi munkásságomat is. Nem ezt mondják, de a tettek minõsítik az embert, nem a szavak.
A többiek meg csak hallgattak és nem álltak ki mellettem, nem mondták ezeknek, hogy álljanak már le. Azaz teljesen egyedül maradtam. Az, hogy én léptem ki csak egy következménye volt annak, hogy senki sem állt mellém.
Lehet, ezt egyoldalú tájékoztatásnak venni, lehet támadni, de nincs értelme. Az a tény, hogy én egyedül maradtam. Köszönetet - a munkámért - soha sem kaptam.
Ezért döntöttem a magányos tekerés mellett.
Természetesen, ha úgy gondolod, hogy túl sokat írok ide, akkor inkább befogom a szám. Többet nem fogok ide (sem) írni. Nem akarom, hogy mindenhonnan kiutáljanak. Én az írásaimmal kedvet akartam önteni azokba, akik nem mernek felmenni a HHH-ra, ebben a változó idõben.
Pedig tényleg nagyon jó most tekerni!