Szoktunk tömegesen "déházgatni", csak nem szokunk mindenkit elhívni, mindenkivel öszeállni.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

DS, DH pályák a Norma fánál!!!
Indította
Major
, 2001. július 28. 17:00
vendég__*
Írta 2002. június 07. - 06:41

Írta 2002. június 06. - 18:22

Írta 2002. június 06. - 16:38

Szerintem mindenki szokott DHzni, Duálozni, aki olyan topicba ír, aminek a címében benne van, hogy DH, DH verseny, ássunk, midnight, ride, urban, terror, letörések, lépcsõk, Budapest, Bp, fogas, normafa, stb.
Miért kérded?
Amúgy szoktunk és szokunk megszervezni tömeges megmozdulásokat (Városi tekergés, midnight ride...), csak most legtöbben a vizsgák, érettségi, stb nem érnek rá...
Miért kérded?
Amúgy szoktunk és szokunk megszervezni tömeges megmozdulásokat (Városi tekergés, midnight ride...), csak most legtöbben a vizsgák, érettségi, stb nem érnek rá...
Írta 2002. június 06. - 16:36

Írta 2002. június 06. - 16:35

Írta 2002. június 06. - 16:26

Írta 2002. június 05. - 18:25

Na szerintem ezt a témát nem kéne hanyagolni, mert elég sok ember jár szerintem a nOrmafára dulozgatni és dhzgatni.
Írta 2002. április 20. - 17:42

Képzeljétek el lementem hogy akkor megyek tekerni és erre mikor éppen tolom ki a bringát a garázsból rákezd a zuhé..... :'(
Ennyi volt a nagy tekerés!!! :-/
Ennyi volt a nagy tekerés!!! :-/
Írta 2002. április 19. - 23:30

Írta 2002. április 11. - 14:51

Igen az egy jo palya, de tul sokat kell tologatni felfele, meg utana az aszfalton is gurulhatsz eleg sokaig, mire visszaersz a fogashoz.
De a palya az tenyleg nagyon jo, egyszer mindenkeppen erdemes kiprobalni. Bar eso utan nagyon gazos lehet!!
De a palya az tenyleg nagyon jo, egyszer mindenkeppen erdemes kiprobalni. Bar eso utan nagyon gazos lehet!!
Írta 2002. április 10. - 23:43

Na most tévedtem ide ,de asszem ezt a pályát még senki nem írta. A kilátótól a szokott módon lejössz a Ságvári-ligeti úttörõvasúti megállóig (vagy most mi a neve). A vasútállomás elõtt átmész a síneken és nyomokat követve feltolod a bringádat a Thán vagy Kán Károly kilátóba. Nem lehet eltéveszteni mert a hegy tetejére kell tolni.(12-15 perc naon dúrva gyaloglás,meredek mint állat) A kilátótól balra indulsz és ott kezdõdik a durvulás. (kõ-gyökér-fa-meredek-kõ-kõ-gyökér-fa-kõ-kõ-kõ-kõ-kõ-fa-meredek) lehet neki nyomni de van olyan rész ahol biztosan nem fogysz tekerni. ;D Ha leértél a betonúthoz jobbra fordulsz az erdõbe és onnan már elég lájtos a dolog. Letekerhetsz a Nagyrétre ahol ha átbringázol keresztbe megint tútistaútra jutsz ami levisz az uttörõvasút végállomásához. Innen is lehet menni tovább erdõbe meg lehet menni betonon is vissza a fogashoz. Igaz a pálya nem pont a Normafánál van de kit érdekel legalább nem kell annyit fogasozni. Kb. 1 óra amíg megint visszaérsz a fogashoz. Na hö
Írta 2002. április 05. - 21:59

Na mien volt ? ? ?
Én majdnem jttem, csak éppen a RaceFace karomra operáltam valahogy az MRPt meg ilyenek!!!
Amúgy mien volt ? ? ?
Én majdnem jttem, csak éppen a RaceFace karomra operáltam valahogy az MRPt meg ilyenek!!!
Amúgy mien volt ? ? ?
Írta 2002. április 05. - 00:33

szia!
péntek 14.30 fogasnál, fehér SLK DH/alfalfa, sárga WEGA/HI5, fehér Zoggie/tatanka
péntek 14.30 fogasnál, fehér SLK DH/alfalfa, sárga WEGA/HI5, fehér Zoggie/tatanka
Írta 2002. április 03. - 12:56

Én még eléggé a kezdõ kategóriába tartozok: soha nem voltam a hegyen (mármint ezen). Azt sem tudm, hogy hogy tudnék eljutni oda. Pénteken és szombaton gyönyörû fõvárosunkban leszek és viszem a biciglimet is. Ha valaki fog tekerni akkor, örûlnék, ha csatlakozhatnék hozzá/hozzájuk. Írhattok ide üzenetet, emilt, smst: 06304684957. Egyébként merevfarú gépem van. Baromira odalennék, ha valaki válaszolna. ;D
Írta 2002. április 02. - 20:08

Írta 2002. március 20. - 21:00

Kell szerezni egy budai hegység térképet és ha elég részletes akkor kihúzni rajta az utakat. A jó térképeken még a túristaösvények is jelölve vannak úgyhogy csak ki kell húzni valamivel aztán beskennelni feltölteni....JODA
Írta 2002. március 14. - 10:25

Írta 2002. március 13. - 20:55

Ezt oldaná meg egy térkép. Mindenki mindent megtalálna! Nem kell sokat sznsjbkodni vele, elég egy lerajzolt cuccot feldobni a netre amin azért mindenki kiismeri magát aztán hátszél...JODA
Írta 2002. március 11. - 22:05

Igen, ebbol a szempontbol eleg nagy a keveredes, de ez van. azert hogyha mesz a haverokkal, akkor legalabb ti tudjatok hogy mirol van szo, es ez a lenyeg.
Írta 2002. március 11. - 22:02

Én pl. sok utat ismerek, de mivel 2 haverommal fedeztük fel a hegyet, névrõl szinte alig. Így hiába mondják, hogy "pisilõs", mert tuti hogy voltam rajta, de fogalmam sincs hogy melyik.