Margit -híd, budai hídfõ, alant szép láttványt nyújtanak a menekülõ 2lábú népek ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Letörések, lépcsõk, egyéb GAP-ek Bp-n
Indította
Phyree
, 2002. május 20. 02:18
Írta 2002. november 11. - 13:56

Írta 2002. november 11. - 13:28

És kb mien nagy?? Mert ha neked nagy akkor az nekem még nagyobb. MAjd ha tudsz képet rakni az jó lenne!
Írta 2002. november 11. - 00:24

[glow=green,2,300]Építettünk[/glow] egy elég jó kis letörést Kelenföldre, ilyen North-shore jellegû. Még nem mertük beadni, mert mire készen lettünk túl sötét lett... Meghát nem lett kicsi se az is biztos, és kell egy kevezet egyensúlyozni. Hétvégén, akit érdekel a jöjjön.
Írta 2002. november 02. - 04:53

[move][glow=red,2,300]Valaki rakott fel képeket a Kelenföldi topicba!!! Kurvajók! Csekiráut![/glow][/move]
Írta 2002. október 27. - 22:04

vendég__*
Írta 2002. október 27. - 18:47

Phyree: Gondolkodtam csapatneven/ken(hátha kell még), eddig 1 ötletem van:
Mad Squad
Lama
Mad Squad
Lama
Írta 2002. október 25. - 21:03

Képzeljétek el mi történt velem kb 2 hete: mentem a Keletibe hogy nyomjak egy frankó túrát a Mátrában, és ahogy megérkezem (mint minden igazi bicajos) hát leverettem a lépcsõn mint az állat! Lenn aztán elgurultam a pénztárhoz ahol már várt a haverom! Kb 1 percig álédogálunk mikor két rendõrbácsi jön oda és elkezd magyarázni:
-maga meg hogy közlekedik azzal a kerékpárral????(nagyon komoly hangon)
-én sehogy ahogy kell
-a lépcsõn hogy jött le???!!!
-hát a biciklimen!
-És ha jön valaki?!!
-Kikerülöm
-Ne mórikázzon mert kap egy "PÓSTAIT"
-Ok
és ezzel elmentek!
Nagyon kemények voltak....
)))
Tényleg tudja valaki mi az a póstai?
-maga meg hogy közlekedik azzal a kerékpárral????(nagyon komoly hangon)
-én sehogy ahogy kell
-a lépcsõn hogy jött le???!!!
-hát a biciklimen!
-És ha jön valaki?!!
-Kikerülöm
-Ne mórikázzon mert kap egy "PÓSTAIT"
-Ok
és ezzel elmentek!
Nagyon kemények voltak....

Tényleg tudja valaki mi az a póstai?
Írta 2002. október 24. - 16:00

Lényeg, hogy még így is hogy töredéke a "lelkes embereknek" jött el, (szerencsére volt akivel nem beszéltük meg és (ezért?!) ráért) mégis megástunk 2 ugrót, plusz, feljavítottunk néhány másikat. Meg lesz NorthShore. Szóval érdemes kinézni [glow=red,2,300]Kelenvölgybe[/glow], majd mindjárt felélesztem a másik topicot is, aminek az elsõ oldala tartalmazza a pontos helyleírtást (nehogy valaki megkérdezze!!!)
Meg csomót kameráztunk és vágom össze az anyagot ott is meg lehet majd nézni a helyet, aki óvatosabb.
Ja és legközelebb úgy szervezzünk ásást, hogy BIZTOSAN legyenek szerszámok! De már mintha akkor is szóltam volna...
Meg csomót kameráztunk és vágom össze az anyagot ott is meg lehet majd nézni a helyet, aki óvatosabb.
Ja és legközelebb úgy szervezzünk ásást, hogy BIZTOSAN legyenek szerszámok! De már mintha akkor is szóltam volna...
Írta 2002. október 24. - 15:49

[glow=red,2,300]TOPIC WARNING![/glow]
Csak az, hogy én úgy gondolom, hogy ne szennyezük (ja!) a jövõben a topicot ilyen baromságokkal, hogy te gyere oda, akkor, de én csak akkortól érek rá, mert. Végül úgyse jön sose senki sehova... LSd multkor.
Elveszik a topic információtartalma, vagyis felhigul... Tök jó lenne, ha minden oldalon képek lennének, meg helyleírások stb (nem azt mondom, hogy csak, de mondjuk az is...).
Ráadásul a kelenvölgyi ásásal kapcsolatba vagy egy "Építsünk kelenvölgyben,..." topic.
[glow=red,2,300]Küldjetek privátot, ingyenSMS, ICQ, IRC, Chatgecz.
[/glow]
Köszi a megértést! De ha valaki nem így gondolja, szóljon, nem gáz (megtalálom és rágyújtom a házát)!
Csak az, hogy én úgy gondolom, hogy ne szennyezük (ja!) a jövõben a topicot ilyen baromságokkal, hogy te gyere oda, akkor, de én csak akkortól érek rá, mert. Végül úgyse jön sose senki sehova... LSd multkor.
Elveszik a topic információtartalma, vagyis felhigul... Tök jó lenne, ha minden oldalon képek lennének, meg helyleírások stb (nem azt mondom, hogy csak, de mondjuk az is...).
Ráadásul a kelenvölgyi ásásal kapcsolatba vagy egy "Építsünk kelenvölgyben,..." topic.
[glow=red,2,300]Küldjetek privátot, ingyenSMS, ICQ, IRC, Chatgecz.
[/glow]
Köszi a megértést! De ha valaki nem így gondolja, szóljon, nem gáz (megtalálom és rágyújtom a házát)!
Írta 2002. október 20. - 19:24

Írta 2002. október 20. - 19:11

Írta 2002. október 19. - 09:17

Írta 2002. október 18. - 22:45

Írta 2002. október 18. - 22:40

Jó rendben de ezügybe még hívj mert lehet, hogy csak késõbb érek rá még nem tom.
Írta 2002. október 18. - 22:23

Írta 2002. október 18. - 22:23

Írta 2002. október 18. - 22:22

Írta 2002. október 18. - 22:15

Írta 2002. október 18. - 21:59

Jó! Az õrmezõ az a sor ahol múltkor voltunk? Ja és mekkorák lettek, mert DANI mondta, hogy megcsinálták. Láttad már azóta?
Írta 2002. október 18. - 21:52