Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Letörések, lépcsõk, egyéb GAP-ek Bp-n

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
527 hozzászólás a témában

mbalazs

mbalazs

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
jaja jó piri elküldöm a számom rivibe és küld el te is , és ugy megtudjum beszélni ha nem a megy a neten..

light_atti

light_atti

vendég

• fórumtag
  • 29 hozzászólás
Nekem is az egyik hétvégi délután lenne jó.
Tudok hozni egy pár gyereket ,mbalazs ismeri
õket.

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
Nekem a péntek sajna nem igazán jó de hétvég délútán az jó lenne ha minden igaz! mbalazs neked is jó? Ásokat valami építkezésrõl kéne szerezni vagy aki tud hozzon én sajna nem tudok.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
mondjuk engem hívjál fel, mert pénteken/hétvégén tudnék menni, a munkaerõmet tudom feláldozni.

Phyree

Phyree

törzsvendég

• fórumtag
  • 251 hozzászólás
Naaaa! Ez már valamiiii! Mondjuk pénteken ne menjetek suliba, és ne essen az esõ... Szóval lényeg, hogy hétvége felé áshatnánk.
Kérdések:
1. Kelenvölgyben?
2. Szerszámok honnan lesznek?
3. Hogyan szóljak?
4. Ti mikor értek rá?
(1 ásónk van... Talán tudok még 1-2t szerezni, de ez nem 100%!)

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
Majd Phyree szól elõtte és próbáljatok minnél több embert hozni, hogy nehogy megint Phyreenek egyedül kelljen dolgoznia.

light_atti

light_atti

vendég

• fórumtag
  • 29 hozzászólás
Mikor megyünk ásni???????

mbalazs

mbalazs

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
ja majd én is megyek ha ráérek. amugy phyree én vagyok az a serpenses gyerek rémlik?light atti meg a gepidás

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
Majd szólj mikor mentek építkezni és ha ráérek megyek segíteni amiben tudok! Csak akkor ne csak brutál naygokat építsünk!

Phyree

Phyree

törzsvendég

• fórumtag
  • 251 hozzászólás
- Kelenvölgyet meg a laktanyát válasszuk el térben egymástól!

- A laktanyával kapcsolatban egyesek pontatlanul fogalmaztak: még nem lett semmi. Rohadtul nincs idõnk egy pontban sokunknak, h összeüljünk, fõleg jodának, hogy megrajzolja a látványtervet, aztán még utánarohangálni, stb. Szóval ez nem olyan egyszerû, hogy kimegyek ásni no! Elárulom, hogy kb amikor jodát felhívom ez mindíg téma.

- Kelenvölgyel kapcsolatban meg annyit, hogy a következõ feltételek ha egy idõben teljesülnek fogok építeni: ne essen a köcsög esõ, ne legyek suliban, ne legyen dolgom, ne kelljen tanulnom, legyen kedvem ásni egyedül...

Egyedül ritkán van kedvem bármihez. De lehet látni, h azért van egy kis változás... Szerencse, h vannak még lelkes emberek.

- Unbreakable. Valahogy szerintem nem. A logó jól néz ki télleg, meg minden, de valahogy. Még átgondolom. A vége akkor se team lesz, mert minden team, meg elegem van a team-munkákból, amivel folyton jönnek itt nekem. Szerintem squad lesz, mert ez nem annyira hétköznapi. ...,mint Flipmodesquad! Yo!

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
melyikre gondolsz konkrétan? Mert azt hallottam, hogy a Laktanya mögött is akarnak vhol csinálni valami ugratot de abból se lett a végén semmi.

light_atti

light_atti

vendég

• fórumtag
  • 29 hozzászólás
Phyree mikor fogjátok megépíteni az ugratót
Kelenvölgyben

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
Phyree rájöttem kedden volt. Na mindegy.

tr

tr

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás
piribebi

http://www.addict.hu...t_shirt/ub2.jpg

unbrkbl.bk.tm.presents <- hum?
mert szerintem illik a konceptbe [ siman ]

Phyree

Phyree

törzsvendég

• fórumtag
  • 251 hozzászólás
Nem tudom már, hogy hol voltam szerdán, de szerintem elég sokáig lehettem suliban. No mindegy.

Tr - ez az "Unbreakable" koncepció melyik igényemet fedje le inkább szerinted (filmcím / csapatnév - ami a "presents" elõtt lesz kiirva - természetesen semmiképp BMFT mivel nem szponzorál senki, de pssszt)? Egyébként, nem is tudom hogy írjam a legkevésbé bántóan, de légyszi gyõzz meg, hogy bármelyiknek megfelelne-e!  ;) Legyalábbis szerintem így önmagában nem elég. Talán az a bajom vele, hogy túl rövid, nem mond így semmit... pólótervnek a koncepció szerintem nem rossz, de ezt már mondtam.

tr

tr

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás
piri : unbreakable.. csak magunk kozott.. vagy nem emlekszel erre a nevre? vagy t-shirt design-t nem lattad? ;>  

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
Jó ha lehet minnél hamarbb mert kíváncsi vagyok rá Phyree! Szerdán?( ez nem biztos) de  láttalak a fogasnál pont nem érted el amivel én mentem föl.

Phyree

Phyree

törzsvendég

• fórumtag
  • 251 hozzászólás
Ja, hogy én igazából az elõzõ oldalra válaszoltam.
De nem mondtam hülyeséget, ahogy nézem  ;D
Szóval akkor még annyit, hogy nem a Disorder 4 lesz, legkevésbé a Kranked 4.
Bár nagyon jól brinázunk, különösen én, mindent elsõre és rögtön beadunk, különösen én, sosincs semmi baja a bringánknak, mert rögtön új alkatrészt veszünk, különösen én...Bár jól beszélünk angolul, különösen én, nem vagyunk õrült amerikaiak, magunknak bringázunk, különösen Joda (mert ezt Õ mondta).

Naszóval valahogy majd feljut a videónk elõzetese a netre és íra meg mindenki mit gondol.

Phyree

Phyree

törzsvendég

• fórumtag
  • 251 hozzászólás
Én ismerem Schuemakert, Kokot, Eric Cartmant meg Frei Tamást, ti is?
Részemrõl kész van az elsõ kis film, én inkább Klip-nek nevezném. Kb 6 perc képanyag+zene+SFX.
Csak nevet kéne adni a "bandának" meg kéne egy jópofa cím a filmnek, vagyis a klipnek inkább.
Egyébként elkeztdem a másodikat is csinálni!

De most elakadtam, mert a Hi8-as kazit odaadtam a Tamásnak, aki kép(!)telen volt még visszahozni, tehát nem tudok fölvenni, meg szar az idõ, nincs kedvem kimenni forgatni (!), meg elrepedt megint a szábaba*zott rugostagom és most megint csak a szárazcsillapítás van benne + néha egy kis olaj szürcsög, de folyamatosan van legalább kenése a láncnak, meg a tengelyeknek, középcsapánynak, meg a guminak.
Aki csak tud, segítsen. Lehet pusztán pénzzel is, mert ez a meló világ, itt a lé a tét!
Majd fölrakatom valakivel, ami eddig kész van a kis filmbõl, vagyis a klipbõl és segítsetek neki kitaláni neveket! kösz!

Andix: Nem "fura" a bicóm!  ;)

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
;D