Hadd nezzem meg en is!!!
De wmv -ben sajnos nem tudom.
Valaki fel tudja rakni mas formatumban?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Letörések, lépcsõk, egyéb GAP-ek Bp-n
Indította
Phyree
, 2002. május 20. 02:18
Írta 2002. november 23. - 15:57

Írta 2002. november 23. - 15:41

Phyree, asszem minden elismerést megérdemelsz! -nameg a többiek is

A video nagyon szép, és profi munka. A soundtrack-ek igazán illenek a filmhez, elöszõr egy kis X-akták beütés
(lehet, hogy csak számomra), aztán folyamamtosan bekeményedik a dolog, és ütemesebbe átvált.
Komolyan sztem csináljatok egy NWD-t amolyan Hungarian Edition-t.
Ja és ezt a videót úgy ahogy van el lehetne küldeni az Extreme Chanell-nek, fogadom, hogy leadnák. (Extreme Homegrown -egy csomót reklámozzák, bármilyen szabványon elküldheted a filmet, az Extreme székházába!) Nem vicc ezt érdemes lenne megpályázni, mert ez már olyan szinten mozog.
Szívesen látnék még 1-2 ilyen filmet.

A video nagyon szép, és profi munka. A soundtrack-ek igazán illenek a filmhez, elöszõr egy kis X-akták beütés

Komolyan sztem csináljatok egy NWD-t amolyan Hungarian Edition-t.
Ja és ezt a videót úgy ahogy van el lehetne küldeni az Extreme Chanell-nek, fogadom, hogy leadnák. (Extreme Homegrown -egy csomót reklámozzák, bármilyen szabványon elküldheted a filmet, az Extreme székházába!) Nem vicc ezt érdemes lenne megpályázni, mert ez már olyan szinten mozog.
Szívesen látnék még 1-2 ilyen filmet.

Írta 2002. november 23. - 15:29

Most már sikerült nem tom mért nem sikerült tegnap elég gyorsan jó le remélem este már megnézhetem. Kössz tr a segítséget...
Írta 2002. november 23. - 15:20

Írta 2002. november 23. - 15:09

Írta 2002. november 23. - 14:26

Nem tudja valaki felrakni mas formatumban? Mondjuk avi, vagy mpeg jo lenne.
Engem is erdekelne, de igy nem tudom megnezni.
:'( :'( :'(
Engem is erdekelne, de igy nem tudom megnezni.
:'( :'( :'(
Írta 2002. november 22. - 23:17

Írta 2002. november 22. - 23:00

Én sajna nem tudom letölteni, mert ha ráklikkelek a Download-ra minednféle zagy vaságokat ill. jeleket ír ki jó hosszan. :-\ :-\
Írta 2002. november 22. - 19:25

Phyree: csak a legnagyobbak között tudom ezután emlegetni a neved. A vágás, az effektek, az áttûnések, a zene választás k..szottul ott van. Csak így tovább.
Ja, és a legtutibb, hogy benne van a volt gépem, yeahhhh. ;D
Ja, és a legtutibb, hogy benne van a volt gépem, yeahhhh. ;D
Írta 2002. november 22. - 11:05

Phyree basszus!
Kibeb*szott nagy gratula ezért a szösszenetért!
Mindenkinek ajánlom figyelmébe!!!
Írta 2002. november 22. - 03:22

es meg egy par gap, lepcso, es egyeb nyalanksag. koszonjetek elsosorban phyree-nek aki elete kockaztatasaval, faradhatatlan munkajaval osszevagta, lefilmezte, es kiseggelte ezt a rovid de szemnek es fulnek kellemes muvet.
zenei izlese pedig onmagaert beszel.
nékém téccik
a link : http://www.trender.hu/freeride/
cibáljátok gazdagon
tr
zenei izlese pedig onmagaert beszel.
nékém téccik

a link : http://www.trender.hu/freeride/
cibáljátok gazdagon
tr
Írta 2002. november 20. - 15:43

Írta 2002. november 20. - 01:03

Írta 2002. november 14. - 20:45

Írta 2002. november 14. - 19:35

én nem azon gurultam amin hecs leugrott.ez csak egy street hely.a north sor meg csak lessz kelenföldön de errõl már van egy másik topic! majd elviszlek oda, és megmutogatok minden helyet!
Írta 2002. november 14. - 18:31

És leugrottad vagy csak rámentél? Ja légyszi írd meg pontosan hol van ez a north sor, mert még nem teljesen vágom!
Írta 2002. november 14. - 18:17

azon az egyensúlyozos cuccon végig mentem na jó csak a felétöl indultam de menni fog végig is!!!! és nagyon király!!!amúgy eszt már én elöbb kinéztem csak nem erre hanem bmxeseknek csuszkálásra.de így jobb!!a bikásnál van egy csomó deszka legalábbis ma volt onnan elkéne valahogy vinni jó north sor elem lenne!!!!!
Írta 2002. november 12. - 13:54

10 cm???? Hu az nekem kicsit gáz lenne. Nem parás az egy kicsit fõleg ha elég nagyot esel oldalra??
Írta 2002. november 12. - 02:52

ON
**** TIPP ****
De amúgy van egy kis egyensúlyozós cucc, kb 10m hosszú, szintén kelenföldön, a Tétényi úton. Ahogy mész a városközponthoz képest kifele, elhagyod a Bornemissza teret, majd mielõtt elérnéd a Kondorosi uszoda elõtti felüljárót (nem igazi felüljáró) jobb oldalt ilyen panel szerü, de alacsonyabb kockaházak vannak. Namost ott valamelyik 2 között van egy lejáró, ami mellett egy fal van, amin végig levet menni. Kb 10cm széles, kicsit lejt is, nem kell tekerni közben nagyon. Egyik oldalt eléggé magas van leesni viszont. Kamerán jól nézhet ki mindenesetre.
**** TIPP ****
De amúgy van egy kis egyensúlyozós cucc, kb 10m hosszú, szintén kelenföldön, a Tétényi úton. Ahogy mész a városközponthoz képest kifele, elhagyod a Bornemissza teret, majd mielõtt elérnéd a Kondorosi uszoda elõtti felüljárót (nem igazi felüljáró) jobb oldalt ilyen panel szerü, de alacsonyabb kockaházak vannak. Namost ott valamelyik 2 között van egy lejáró, ami mellett egy fal van, amin végig levet menni. Kb 10cm széles, kicsit lejt is, nem kell tekerni közben nagyon. Egyik oldalt eléggé magas van leesni viszont. Kamerán jól nézhet ki mindenesetre.
Írta 2002. november 11. - 13:59