Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútisok Bp-n!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2065 hozzászólás a témában

bvkk

bvkk

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
sniper : "Ez elég biztos forrásból jött és örülök ,hogy ezek szerint valószínüleg nem igaz."<br>
Nincs gond, de maradjunk abban, hogy ezentúl hagy legyek én a Békási dolgokban az "elég biztos" forrás ;)<br>
Örülök, ha a rosszabb id? ellenére is élvezted <br>
SzuMe> Nézz el az oldalunkra (<A href="http://www.bvkk.hu" target="_blank">http://www.bvkk.hu</a>), ott találsz összesitett amat?r-kiirást is.<br>
pcycle : " tudnám javasolni a késõbbi idõpontot a rendezéshez"<br>
Tudod, nem csak a mi amat?r-futamaink vannak, hanem... elég sok országosan (outi, MTB, stb). Ezeket kell felf?zni az év hónapjaira, úgy, hogy ne nagyon ütközzenek... ezért van immár második éve az Amat?r Liga. Ilyen korai id?pontra lehet csak, ha nem akarjuk teljesen elhagyni. Bár két éve rövidgatyában napoztunk a Hegytet?n :o<br>
Pinyo : "Viszont remélem, hogy az eredmények nem majd egy hetes késéssel kerülnek fel a honlapra, és az átlagokat nem 45 km-re vetítve számolják ki"<br>
Nem, már fent vannak :-* Az átlagot pedig 38 km-re számolják. (Amúgy, az els? forduló végén tönkrement az aggregát, mindent újra kellett számolni, miután a programot is sikerült újraéleszteni... máshol is fordul el? szerverhiba ...)<br>
tibi> "Ezekután már a versenytõl nem sokat vártam el.Idõm kb 1h 42perc,bár senki nem vette észre hogy beértem,igy a lista legvégére tettek,több mint 2h idõvel."<br>Hogy senki sem vett észre, azt nehezen tudom elképzelni, mert amig van befutó, addig eredményrögzités is van. Viszont, ha leköröztek esetleg... és ha a zárás után értél be... de van e-mail cimünk, (mailto: bvkk@extra.hu) irjál, megnézzük.
Képek még a <a href="http://kep.tar.hu/bv...l?aid=27559097" target="_blank"> tar.hu.bvkk </a>oldalon is vannak.
Üdv: al_Dhanab

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
,ennek ellenére sokan a 2-3 körben jöttek fel,mint pl Pinyó fórumtárs.
Jé, ezt honnan tudod? Én nem éreztem, hogy feljöttem volna... Amúgy furcsa módon, és sem éreztem, hogy kihajtottam volna magamat (utólag természetesen, mert azért lihegtem rendesen a verseny alatt). Semmi izomláz vagy másnapi fáradtság. A másnapi tünetek alapján azt mondom, hogy a hétvégi tekerések alkalmával általában jobban megszadizom magamat.

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Dunakeszi:
http://www.hunbike.h...termek/v346.pdf
2003.04.12. Szombat 11:00
Körverseny 1200 m-es körökkel, a felnõttek 30 kört mennek. Részhajrák, stb...

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Mi lesz hetvegen Dunakeszin?

clebo

clebo

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Sziasztok!

Gratulálok Mindenkinek aki részt vett a Békás II. futamán. Engem legjobban a szél, ill. a néhol viharos erejû szél zavart. Mondjuk jól esett, hogy a célegyenesben hátszélben lehetett nyomni.
Pinyó én is 1:38 idõt mentem. Mivel ez volt az elsõ mezõnyversenyem, hátulról indultam (sajna, tavaly indultam az Azimex kupán júliusban, de 200 m után defektet kaptam). Mire nyeregbe száltam, az eleje 2-300 méterrel elõrébb járt. Az elsõ két emelkedõn próbáltam társakkal együtt tekerni, de a harmadikat egyedül kellett végig nyomnom. Valaki ment elõttem kb. 20-30 méterrel, de sehogy sem tudtam utolérni.
A körülmények ellenére jó buli volt. :)

Valaki megy a hétvégén Dunakeszire?

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Az ízületed nem az április 6-i hidegtõl megy tönkre, ilyen erõvel mondd azt, hogy május elõtt ne szervezzenek egy versenyt sem.

Az utakat tényleg nem outikra találták ki, a skanzeni fordító elõtt lévõ kb 1 km-es lejtõs-vízszintes szakasz katasztrofális volt. Sajnos még a jó minõségû részen vettem elõ a kulacsot, de visszarakni már nem tudtam, mert féltem elengedni a kormányt. Viszont így a fordítónál meg nem tudtam használni az elsõ fékemet, mert tele volt a kezem.

Viszont remélem, hogy az eredmények nem majd egy hetes késéssel kerülnek fel a honlapra, és az átlagokat nem 45 km-re vetítve számolják ki, mint az elmúlt két évben. (Elhûlve néztem ugyanis, hogy egyesek 37 feletti átlagokat mentek :P, majd utánaszámoltam)

Egy-két elmondás alapján idén úgy tûnik 4-5 perccel rosszabb eredmények születtek mint tavaly.

Fotók vannak a http://www.tar.hu/tomifoto oldalon. Köszönjük.

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.247 hozzászólás
Ez sem egészen ide vág, de nagyon a bögyömben van: nem a tél vágja haza az utakat, hanem a kedves útkarbantartók, akik nem elég hogy sz@rul dolgoznak de még ki is kilopják az anyagot ("Kõmûves Kelemen" brigádok). >:(Németországban, Svédországban (-30-40C), stb nincs tél?
De hogy a BVKK futamhoz is szóljak: tudnám javasolni a késõbbi idõpontot a rendezéshez, mert április elején rendszeresen kemény hideg van, ahogy az érezhetõ évek óta. Az izületek visszaköszönnek 10-20 év múlva!

MaNKi

MaNKi

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
Hát igen!

Nem éppen itteni témákhoz fûzödik az elözõ megszólalás, de egyetértek, ez a tél eléggé hazavágta az egyébként se király utakat, hihetetlen milyen lyukak vannak az uton, bele se merek gondolni, mi lenne, ha ilyenbe bele mennék 40km-el. Ha valaki a Karinthyról megy a Móricz térre, akkor egy olyan félméteres kátyúval találkozik, hogy még talán a montikerekem is tönkre menne benne.

szanti

szanti

vendég

• fórumtag
  • 24 hozzászólás
Hát én nem irigyelem a pesti országutisokat,a sok kátyu miatt jo hogyha az ember egy DH-s géppel normálisan tud közlekedni.......

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
En nagyon sajnalom, hogy nem tudtam menni. Mikor lesz a kovetkezo verseny amin amatorok is indulhatnak?

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
Na ,én is megjöttem. Hát az idõ nem volt túl ideális ,ahogyan azt már Pinyo is említette.
Én az utolsók között végeztem a magam 2ó 2x perc idejével, bár ebben része van annak is ,hogy montival mentem, de nem bántam meg, nagyon jó volt a verseny. Sajnálhatja aki kihagyta. :D

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Üdv minden otthon melegedõnek :)

Legyûrtem a Békás II. 2,5 körét. Bazi nagy szél és hideg volt, szétfagytak az ujjaim, de legalább száraz pálya és napsütés volt. Megjavítottam a max. sebességemet 71 km/ó-ra. Végül kb. 1:38-as idõvel értem be. Rohadt hideg volt, így nem vártam meg izzadtan az eredményhirdetést, mentem haza. A felfeléket jobban bírtam, mint gondoltam, de a lefelékkel még bajok vannak...

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
bvkk:
Elnézést a tévedésért. Nem szoktam csak úgy mindenféle hírt továbbadni. Ez elég biztos forrásból jött és örülök ,hogy ezek szerint valószínüleg nem igaz. Ez a Pap-réti a kedvenc versenyem és ezúton is meg szeretném ragadni az alkalmat ,hogy megköszönjem a munkátokat ami ezt lehetõvé tette.

tpresident: Én eléggé elszánt vagyok ,viszont azt nem állítom ,hogy bármilyen idõ esetén jövök.

bvkk

bvkk

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás

pcycle: Sajnos komoly. (Erdei verseny még lehet ,de nem ott ahol most lesz ,mert ott nem engedelyezik !!!) Egy Szerpentines barátom mondta a múlt héten. Az okot nem tudom ..... Szvsz többek között a felfestett feliratok miatt nem egyeztek bele az erdõgazdaságiak több versenybe Pap-rétnél. Persze ez baromság, de ez van... ::) >:(

:-* Hali Sniper! Bizonyos részdolgok hallatán kérlek, ne állits olyan dolgokat, amiket nemcsak Te, de még a nagy atyaúristen sem tudhat el?re! Való igaz, hogy a tavaly ismeretlenek által felfestett biztató feliratok miatt görditettek az erd?gazdasági vezet?k akadályokat, de sikerült legy?rnünk azokat. Tehát, 6-án lesz futam, úgy, ahogy több, mint évtizede mindig. Azt, hogy jöv?re lesz-e, egyik?nk sem tudhatja, mert minden évben, évkezdet után kell tárgyalnunk az engedélyekr?l. Nem jelentette ki most még senki az erd?gazdasági vezet?k közül, hogy többet nem rendezhetünk ott - és a többi úton - amat?r futamot. Ha majd mégis mondanák, igérem, id?ben szólunk, hogy jöjjetek asztalt boritani.... :-))

Üdv: Al_Dhanab

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Még mielõtt valakit elõre elriasztana a met.hu prognózisa, az esetleges esõ mennyisége nem lesz túl jelentõs vasárnap.

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Én tuti megyek, akkor is, ha esik. Csak nem tudom, akkor mit húzok fel. Tuti dolog a ziherejsztûvel (hû vaz, hogy néz ki leírva :) ) átszúrni a vízhatlan dzsekit.

Tatabányáról valami net-es eredménylista van valahol?

Telszámom egyébként újabb, mint a MaNKi féle xls-ben: 20-982 2292

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 hozzászólás
Elég sok dolgom volt a héten eddig+ a bringámat is átépítettem.
Kapott új villát(alu/acél), Pazzaz XC light stucnit, Zoom kormányt, A-head kormánycsapágyat, új bandázst, bowdenezést.
Ill. nagyon jó áron tudtam szerezni Tiagra hajtómûvet.

Ma akarok menni dobogõkõre, de az idõjárás nem igen kedvel engem.
A hét végén a Békáson ottleszek..bármilyen idõ is legyen.

Nem is meséltem a hétvégi tatabányai idõfutamról!

A nagyok közül(postás, Fradi áévonal) senki nem volt ott, mivel ezen a napon volt a szezinnyitó Dányban.
A idõ kellemes 15 fok, közepes széllel, ami a visszafordító után hátráltatta a célba érkezést.
Férfi 5. kategóriában 4. lettem, 30:27-es idõvel(36.26km/h átlag). Az abszolút gyõztes a ffi. 6. kategóriából került ki, ami érdekes módon sokkal erõsebb volt, mint a ffi. 5.
Egy barátom ffi 6-ban 29:29-es idõvel 6. helyezet lett ! ! !

mindent egybevetve kellemes idõben kellemes igazi amatõr verseny volt.
Ami nekem nagyon tetszett: 800Ft-os nevezési díjért a rajtszám leadása után járt 1 póló!!!

Remélem nyáron sokkal többen lesznek(leszünk):

2003. július 12-13.

12-én de: 40km egyéni idõfutam
12-én du: kritériumverseny
13-án de: 30 v. 80km mezõnyverseny a Gerecse dombjai között.

Egész jónak igérkezik.

Hétvégén Békásra ki jön biztosan ??????,

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Külön életveszély a hegy túloldalán, Budakeszin a hullámosan felgyûrt út.
Az még hagyján, de pont ott van egy piros lámpa.

Emlékeztetõül: vasárnap 6-án Szentendrén Békás II. Ha minden igaz, jó sz*r idõnk lesz.
És a héten még nem ültem bringán :(

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.247 hozzászólás
Én is szoktam néha a Budakeszi úton kockáztatni életemet. Szerintem kifele is combos az a hosszú sunyi emelkedõ. Külön nehezítés a baromi erõs forgalom meg az útszél útszéli minõsége. A tetõn 334m körül vagy, a hûvösvölgyi elág.-nál kb. 180m. Külön életveszély a hegy túloldalán, Budakeszin a hullámosan felgyûrt út. Erre mindenki vigyázzon, mert 70 km/h vigyázatlanul rámenni..., keményen kell fogni a kormányt. Felmentem már 42x21-el is, de általában a végén lekapcsolok 23-ra. A forgalom miatt nem tanácsos kiállva küzdeni.

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Lathattam ma valakit kozuletek a koruton egy Peugeot geppel Rudy Projectes mezben?