Május 9re rakták békás 1.et, az elõbb olvastam az e-mailt.
Még nem néztem, de remélem nem ütközik semmivel.
Pcycle:
A Rákoskertieknek mikor lesz versenyük????
Marchello:
Ha hétfõn nem esik ez esõ, visszajövök az o.útimmal, aztán hét közben készülhetünk a Tihany-kupára.
Majd jelentkezem, ha aktualis lesz.
Ha jó idõ lesz szombaton, felmegyek a Stadion-kupára.
Csak nemtudom,h mikor lesz, és pontosan hol.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Országútisok Bp-n!
Indította
syncro
, 2002. január 31. 11:38
Írta 2004. március 11. - 15:34

Írta 2004. március 11. - 14:29

Srácok!
Kinek van kedve a hétvégén tekereni egyet? Vagy kettõt...
Ajkáról indulnék, de pl. Veszprém is tökéletes. Ideje lenne már edzeni kicsit.
Telefonon elérhetõ vagyok, ha holnap délig nem olvassátok eztet.
Kinek van kedve a hétvégén tekereni egyet? Vagy kettõt...

Ajkáról indulnék, de pl. Veszprém is tökéletes. Ideje lenne már edzeni kicsit.
Telefonon elérhetõ vagyok, ha holnap délig nem olvassátok eztet.
Írta 2004. március 09. - 23:16

Március 21. vasárnap, az elõzõekben tárgyaltuk a pályát is. Amatõr kupa része, ha van nekik holnapjuk ott biztos írnak róla.
Egyik rendezõ:
Meilinger Miklós 06 30 / 237-63-72
Egyik rendezõ:
Meilinger Miklós 06 30 / 237-63-72
Írta 2004. március 09. - 23:11

Írta 2004. március 09. - 23:01

Én eddig egyszer indultam még full amatõrként és akkor bárki elindulhatott. Miért ne indulhatnál el? Ez tudtommal nem egy UCI verseny

Írta 2004. március 09. - 21:20

Hát, itt esett...de kurva sok hó!!! Nem esõ!!!
Marchello:
A Stadion-kupára beneveznék, mint mondtad: Felkészülésnek...bárki nevezhet???
Péntekre-szombatra mér egyre több napsütést, meg +7 - +10fokot mondanak.
Meglátjuk, h mi lesz belõle.
A tihany-kupán nincs sok autó, se turista...pangás van ott ilyenkor.
Marchello:
A Stadion-kupára beneveznék, mint mondtad: Felkészülésnek...bárki nevezhet???
Péntekre-szombatra mér egyre több napsütést, meg +7 - +10fokot mondanak.
Meglátjuk, h mi lesz belõle.
A tihany-kupán nincs sok autó, se turista...pangás van ott ilyenkor.
Írta 2004. március 09. - 18:07

De jó, ma egész nap esett az esõ!
Nem tudom, mi a jobb: a havazás, vagy hogy minden szétázik.
Brrr, undok az idõjárás.
Viszont Tihanyban indulnék, hisz' közel van.
Nem tudom, mi a jobb: a havazás, vagy hogy minden szétázik.
Brrr, undok az idõjárás.
Viszont Tihanyban indulnék, hisz' közel van.
Írta 2004. március 09. - 11:38

Tihany végig üdülõkörzet, nincsenek vészes kanyarok, az út minõsége jó és még a túristákkal sem volt eddig gond. Szóval ilyenkor "tavasszal" ideális versenyzésre!
Írta 2004. március 08. - 19:31

Elõször is Tihany kupán nem állítják ki akit leköröznek, lányok is szoktak indulni a fiukkal együtt, nincs külön rajt. Együtt megy az egész bagázs, ráadásul Magyarország egyik legszebb táján, szerintem érdemes eljönni!
A Stadion kupa az idõt elnézve lehet elmarad, bár a Népstadion környékét lehet jobban takarítják és ott a hó nem okoz gondot. Mindenki el szokott indulni, fõleg pestiek, nagyon gyors verseny, ha jól emlékszem 40kör, tele megindulásokkal. Szóval felkészülésnek kiválló!
Egyébként az Szõke Gábor volt aki megnyerte a tavalyi H.T-t.
A Stadion kupa az idõt elnézve lehet elmarad, bár a Népstadion környékét lehet jobban takarítják és ott a hó nem okoz gondot. Mindenki el szokott indulni, fõleg pestiek, nagyon gyors verseny, ha jól emlékszem 40kör, tele megindulásokkal. Szóval felkészülésnek kiválló!
Egyébként az Szõke Gábor volt aki megnyerte a tavalyi H.T-t.
Írta 2004. március 08. - 17:59

Sziasztok!
Lányok szoktak indulni, illetv érdemes elindulniuk a Tihany Kupán? :-\
Lányok szoktak indulni, illetv érdemes elindulniuk a Tihany Kupán? :-\
Írta 2004. március 08. - 16:01

Marchello:
Stadion Kupa 1.el mi lesz szerinted????
Kik szoktak indulni???
Milyen verseny ez egyáltalán???
Ki indulhat rajta????
Thank's!!!!
Stadion Kupa 1.el mi lesz szerinted????
Kik szoktak indulni???
Milyen verseny ez egyáltalán???
Ki indulhat rajta????
Thank's!!!!
Írta 2004. március 08. - 15:40

Marchello & Pcycle: Tavaly voltam a H.T. emlékversenyen, tényleg elég kemény menés volt.
Szóval Pásztóig az eleje ment 41es átlagot.
Pásztó után jött a hegy, nem is bírtam menni velük 2-3km-nél többet, inkább beálltam a saját(akkori) 18-22km/h tempómra, egészen Galyatetõig ment is...Mártaházára már elég megrogyott ábrázattal érkeztem, onnan az a 4km...frankón eléheztem. 10-12km/h val küzdöttem.
A 20percel hátrányoból(asszem' Garamszegi v. Szõke a Fradiból) 6-8percet tuti ott szedtem össze.
De jó kis verseny volt, és odafennt rengeteg enni-innivaló volt, aki kerékpárral indult haza, bõven megtömték csokaival!!!
zfazek: 10kor kezdõdik, 9:45ig nevezés.
Lassú rajt az iskolától(ott nevezel) éles rajt a 71es után mikor befordulsz a Balaton-partra.
Óramutató irányába megyünk: a révtõl kell felmászni az apátság felé-ki a 71esre, majd a parti úton vissza a révig.
Az utolsó körben nem mész el a révig, hanem átvársz a kis szerpentines részen az apátság felé.
Kb. 80-100fõ szokott indulni, a színe-vaja mellett vannak kevésbé edzett kerekesek is.
Aki körhátrányt kap NEM állítják ki.
(Ugye jól tudom?????)
HÓ-Hó-HÓ kurva sok hó esik...teljesen befordulok tõle!!!!!
Szóval Pásztóig az eleje ment 41es átlagot.
Pásztó után jött a hegy, nem is bírtam menni velük 2-3km-nél többet, inkább beálltam a saját(akkori) 18-22km/h tempómra, egészen Galyatetõig ment is...Mártaházára már elég megrogyott ábrázattal érkeztem, onnan az a 4km...frankón eléheztem. 10-12km/h val küzdöttem.
A 20percel hátrányoból(asszem' Garamszegi v. Szõke a Fradiból) 6-8percet tuti ott szedtem össze.
De jó kis verseny volt, és odafennt rengeteg enni-innivaló volt, aki kerékpárral indult haza, bõven megtömték csokaival!!!
zfazek: 10kor kezdõdik, 9:45ig nevezés.
Lassú rajt az iskolától(ott nevezel) éles rajt a 71es után mikor befordulsz a Balaton-partra.
Óramutató irányába megyünk: a révtõl kell felmászni az apátság felé-ki a 71esre, majd a parti úton vissza a révig.
Az utolsó körben nem mész el a révig, hanem átvársz a kis szerpentines részen az apátság felé.
Kb. 80-100fõ szokott indulni, a színe-vaja mellett vannak kevésbé edzett kerekesek is.
Aki körhátrányt kap NEM állítják ki.
(Ugye jól tudom?????)
HÓ-Hó-HÓ kurva sok hó esik...teljesen befordulok tõle!!!!!
Írta 2004. március 08. - 14:34

Hello,
A Tihany-kupáról meséljetek!
Amit tudok a tavalyi Bringa Magazinból, hogy 6 és fél kör. Amit nem:
- Hánykor kezdõdik, mikor lehet nevezni?
- Hol a rajt, hol a cél?
- Óramutató járásával egyezõen megy a kör?
- Végig a vízparton, vagy bemegy a belsõ útra ami Tihany faluba megy az öbölbõl
- Vannak-e hozzám hasonló mûkedvelõk, vagy inkább a magyar amatõr élmezõny van jelen? -Kiállítanak-e körhátrányban?
Köszi
A Tihany-kupáról meséljetek!
Amit tudok a tavalyi Bringa Magazinból, hogy 6 és fél kör. Amit nem:
- Hánykor kezdõdik, mikor lehet nevezni?
- Hol a rajt, hol a cél?
- Óramutató járásával egyezõen megy a kör?
- Végig a vízparton, vagy bemegy a belsõ útra ami Tihany faluba megy az öbölbõl
- Vannak-e hozzám hasonló mûkedvelõk, vagy inkább a magyar amatõr élmezõny van jelen? -Kiállítanak-e körhátrányban?

Köszi
Írta 2004. március 08. - 10:32

Megnéztem Pcycle és 2002 júni 9. Lehet találkoztál velünk, mert ha már ott voltunk, csináltunk egy kis edzést: Gyöngyös- Kékes- Parád- Galya- Pásztó- Galya- Gyöngyös. Szóval bolyongtunk ott egy kicsit... de szivesen lennék most megint arra, csak menne már el ez a tél!
Írta 2004. március 06. - 10:31

Köszönet a tájékoztatásért!
Azért ilyen idõben nem lett volna szerencsés megrendezni a versenyt, fõleg hallom Pesten tegnap is hó esett. Itt szerencsére még nem.
Voltam olyan Mátra körön, amirõl nem volt semmilyen tájékoztatás sem, hogy elmarad. Ugyhogy vagy 50en azért hiába felutaztunk...
Azért ilyen idõben nem lett volna szerencsés megrendezni a versenyt, fõleg hallom Pesten tegnap is hó esett. Itt szerencsére még nem.
Voltam olyan Mátra körön, amirõl nem volt semmilyen tájékoztatás sem, hogy elmarad. Ugyhogy vagy 50en azért hiába felutaztunk...
Írta 2004. március 05. - 16:47

Eddig az van, hogy késõbb rendezik meg...ugyan nem akarok ünneprontó lenni, de tuti,h valami más versennyel egyidõben lesz megtartva, és elõtte 12 órával lesz meghirdetve.
Szia tpresident!
... elötte 12 órával... nem jellemzö ránk. Most is agyaltunk, h. ne az utso pillanatban mondjuk le.
Igyekszünk kinézni majd olyan idõpontot, amikor a lehetõ legjobb, de az TE is tudod, hogy a késõ tavaszi idõszakra szinte minden hétvégére esik egy-egy verseny. Hogy mindenkinek jó legyen, olyan meg nincs

Írta 2004. március 05. - 16:39

Figyelem!
A vasárnapi, márc. 7-ikei
Békás Kupa idöfutam
a zord idöjárásra való tekintettel
ELMARAD!
Megrendezésére késöbbi idopontban
kerül majd sor....
Kérünk mindenkit, adja tovább ismeretségi körében ezt az információt!
a Rendezök
Írta 2004. március 05. - 16:22

Nekem az "edzõm" telefonált fél órája,h hívták a szervezõk(BVKK) miszerint késõbb kerül megrendezésre, 2-3cm hó van a pályán, slick gumival járhatatlan.
Ismerve a Bvkk-t várjuk meg a holnapi napot, ha akkor is aztmondják,h nem lesz verseny, akkor tényleg nem lesz.
Eddig az van, hogy késõbb rendezik meg...ugyan nem akarok ünneprontó lenni, de tuti,h valami más versennyel egyidõben lesz megtartva, és elõtte 12 órával lesz meghirdetve.
Kellemes szaunázást, és kandallózást a hétvégére!!!
Ismerve a Bvkk-t várjuk meg a holnapi napot, ha akkor is aztmondják,h nem lesz verseny, akkor tényleg nem lesz.
Kellemes szaunázást, és kandallózást a hétvégére!!!
Írta 2004. március 05. - 14:34

Fejlemények a Békás 1-rõl:
A rossz idõre való tekintettel valószinû, elmarad a tahitótfalui idõfutam.
Ellenõrizétek le, elvileg ma délután 4-re kiteszik a http://www.bvkk.hu oldalra, hogy mégis megtartják-e.
Én is erõsen elgondolkodtam azon, hogy kell-e nekem ez a hóbájkolás. Nem vagyok oaoirkutya, de azért nem kéne szétfagyasztani magunkat.
A rossz idõre való tekintettel valószinû, elmarad a tahitótfalui idõfutam.
Ellenõrizétek le, elvileg ma délután 4-re kiteszik a http://www.bvkk.hu oldalra, hogy mégis megtartják-e.
Én is erõsen elgondolkodtam azon, hogy kell-e nekem ez a hóbájkolás. Nem vagyok oaoirkutya, de azért nem kéne szétfagyasztani magunkat.
Írta 2004. március 05. - 12:29

Akkor jó versenyzést mindenkinek aki elindul! Kiváncsian várom az eredményeket, meg a beszámolókat!