Üdv Nektek!
Amit el tudok mondani Tihanytól, hogy saját magamhoz képest jól teljesítettem, a pulzusokból ítélve maximálisat beleadtam(emelkedõkön végig 180felett, befutó 197).
A 2.körben akadtam le az élbolyról, erre számítottam, ugyanis 6 hét alapozó edzésen vagyok túl, nem mentem még se hegyre, se intervallumot.
Síkon tudtam vinni a tempót, de a hegyen mikor meglódult a sor, csak néztem utánna.
A 3. kört szinte egyedül nyomtam, ekkor ért be a 2.boly, ahova beálltam, vittük a tempót, de a hosszú emelkedõn minig küzdöttem,h felérjek rájuk.
A végére kicsit visszavettek a rángatózásból, kb. 30-40fõ tekrt együtt az utolsó körben.
A parton aztán próbálkoztak néhányan, elszökött 1, aztán utánnament 2fõ, arra még 2...ekkor már túl sokan léptek el, ha pontot akartam nyûjteni, mennem kellett...felhúztam rájuk a sort(kb. 100m "rést" nyitottak), majd kicsit hátrébb mentem..."pihenni" az rövid emelkedõn elõre mentem, vittem a tempót az Y-elágazásig(30km/h). Mindenki ott volt mögöttem, az elágazásnál visszanézetem, 2-val nagyobb áttételt választottam, kiáltam a nyeregbõl...nem jött velem senki. 4-6mp-el elõttük értem be....külön idõvel.-))))
Itt volt 197 a pulzusom.
Remélem sikerült pontot szereznem
Megjegyzem,h az öcsém, Tóth Tamás élete elsõ mezõnyversenyén 1988.04.27én született(nincs még 16éves) elment az elsõ sorral!!!!!!!!!!!!!!!!
Kiváncsian várom a végeredményt.
Béke Veletek!