Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútisok Bp-n!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2065 hozzászólás a témában

lazus

lazus

vendég

• fórumtag
  • 112 hozzászólás
Hali!

Sikerült lemennem a versenyre, két ajánlatból választhattam, köszönöm szépen!

Gratulálok Marchello kollegának, szépen megszökött, öröm volt látni!

Üdv mindenkinek!

Lazus

Marchello

Marchello

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás
Erõsebb csapatok a Postás, Fradi és a Pécs volt, ezen kívül még volt pár ember aki a gyõzelemre esélyes lehetett. 500m-nél Kovalóczy megindult, de nem reagált rá senki. Utána folyamatos szökési kisérletek, de nem tudtunk sehogyan se elszakadni a mezõnytõl. A 3. körben egyedül ellépett Berkesi, de végig láttuk. Én a 4.-ben a Tihanyi Révnél éreztem úgy hogy menni kell ha gyõzni akarok és megindultam. Miután nem reagált senki, csapattársam Specziár Viktor szökött meg. Hátranéztem, láttam csak õ jön és rögtön lassítottam. Ketten utolértük Berkesit, majd az 5. körben a Révnél õt is hátrahagytuk. Az Apátságnál, 5km-rel a vége elõtt megfogtuk az Áront is. A vége hegyi befutó volt és a 2. lószra sikerült is elmennem, kb 10mp-vel nyertem. Második a Viktor lett.
Km-órám szerdán jön meg, így csak pulzust néztem. Átlag 165, max 191.
Lassurajttól én 1ó50percet mértem. Állítólag olyan 40es átlagot mentünk.

Marchello

Marchello

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás
Megvolt az idei szezon elsõ versenye. Szép idõ, viharos szél, nagyon jó hangulat, 180 induló.
Részemrõl mondhatni jól sikerült a verseny ;D
Szóval megnyertem Specziár és Kovalóczy elõtt a Tihany kupát. Egyébként a szinvonalra jellemzõ hogy a magyar élmezõny java itt volt (kivéve pár fradist), de olyanok vettek részt mint a Steig Csaba, vagy Árvai Attila, csak hogy a szemezgessek a nevek között.
A lényeg hogy nagyon jó volt, Tpresident és Henger is indult. Hengerrel ugyan nem találkoztam, ezért is kérdem hogy sikerült?

Marchello

Marchello

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás
Tpresident: vasárnap ha innen tekersz le akkor 8.15 hotel parkoló!!!

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 hozzászólás
Csá!

Marchello: Nem tudtam menni veletek szerdán, késõ délutánra haza akartam érni...
A vasárnapi legurulás még bonyolódik, lehet,h vas. reggel utazom le Tihanyba itthonról(Tatabánya).
A héten 2 lazát mentem eddig, kedden 2órát, tegnap(csüt.) meg lentvoltam Tihanyban, megnéztem a pályát.
12600m egy kör, megmértem.

Néhány apróság mindenkinek:
Az aszfalt majdnem végig jó minõségû, az apátságtól lefelé vannak kátyúk, amikre érdemes figyelni, valamint a 71-es útra való kihajtás bizony rázós, össze van gyûrve az aszfalt. az a pár száz méter a 71esen is sok kisebb-nagyobb(inkább kisebb) kátyúval tarkított, a visszakanyarodás a félszigetre pedig elég kavicsos..ezekre érdemes figyelni.
Szarul elrakott csatornatetõt nem láttam, ahol járda fut az út mellett még a téli kavicsos-forgácsos jégmentesítés maradékát is akkor takarították el, mikor ottjártam!!!
Az emberek mindenhol virágokat ültettek, kertet rendezgettek, kaput festettek, söprögettek, hajót "cipeltek" a kikötõbe...jó volt látni ahogy készülõdnek a nyárra a hirtelen jött melegben.
Ha az idõ nem romlik el(esõ) nagyon jó kis verseny lesz!!!!

Arra figyeljetek,h a víz hidegsége(5-6fokos) miatt az egész partmenti részen 3-6fokkal hûvösebb van, mint máshol!!!
Sok sikert mindenkinek!

lazus

lazus

vendég

• fórumtag
  • 112 hozzászólás
Nem megy senki a Tihany-kupára Pestrõl? Nem tudok hogy lemenni... persze a benzinbe beszállnék!

Ha valaki el tudna vinni, jelentkezzen legyen oly szíves a lazus\web.de e-mailcímen! Köszi!

Lazus

Marchello

Marchello

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás
Hát igen, vannak érdekes eresmények... A körpályán meg általában nincs végig hátszél ;D ;D ;D

Marchello

Marchello

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás
Egy kör kb 12km! És ezen egy biztos, hogy senki nem ment még 48as átlagot, a reális a 38, nagy összetartással is legfeljebb 42-43. Én az utóbbi pár évben mindig elindultam, ugyhogy emlékeznék rá, ha 48as átlag lett volna. Még amikor a Mapei Kanizsa eljött sem volt annyi. Ha a nagy Mapei (jogutódja) lenne itt akkor azt mondom mennek annyit, de magyar (kivéve Bodrogi, Rohtmer) nem tudna ott maradni.

Marchello

Marchello

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás
Egy tihanyi kör...
Lejtõvel indul az Apátságtól, majd pár kili sík, aztán egy jó 500m-es emelkedõ olyan 5%os lendületes. Aztán le és újra 2-3kili sík. Utána jön egy jobb emelkedõ 2 részbõl áll az elsõ olyan bõ 500m 6-8%, enyhe lejtõ, majd még 500m kb 5-6% és vége egy körnek. A második részét szokták megnyomni nagytányéron. És ebbõl ugye 6.5kör, a 7. ben már az elsõ emelkedõnél nem gurulunk le hanem jobbra fel a célba (az elágazótól még 200m-t emelkedik - hegyi befutó)

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 hozzászólás
Oké, akkor annyival könnyítek, hogy lejjebb veszem a phase4-es résztávokat.
Hegymenetet meg a Hármashatárhegyen gyakorlom.

Tihanyban hogy néz ki az emelkedõ? Milyen hosszú, hány százelékos?

Egy 150 km-es edzéshez sztem még nem vagyok elég edzett, nekem olyan 3 óra, ami okés. De jól mondod, és reméljük, hogy hosszú lesz a szezon!

És büszkén jelentem, megvan idén az 1000. kilométer! ;D
Úgy, hogy a januárt kihagytam....
Nem olyan rossz egy kocabringástól.

Marchello

Marchello

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás
Henger: Ajka nincs messze, és hosszú még a szezon, szóval lesz még alkalom közös tekerésre.
Vasárnap lesz Tihany kupa, most van kedd ha holnap még nyomsz egy keményet, van még mindig rá 3 napod hogy kipihend, nem jó az se ha túlságosan rápihensz. Szerintem szerdán még egészséges egy keményebb edzés!
Tpresident: kényelmesen Tihany 1 óra Veszprémbõl. Nevezés 9.45ig, akkor indulás 8.30 Hotel parkoló! Hát akkor nézzük nekem pénteken volt 70km (fixivel), szombat 107km (fixi), vasárnap 124km (Merida), hétfõ 124km (Merida). Összesen 425km. Hétfõn Tihanyban a pályán hegyi résztávoztunk, gyakoroltuk a hegymenetet ;)
Szerdán én még megyek a többiekkel egy tempós 100ast és utána már csak 50-60km-ket a versenyig.
Ha akarsz szerdán csatlakozni akkor 14.30kor indulunk az egyetem utca - stadion utca találkozójánál van a találka!!!

NVik

NVik

vendég

• fórumtag
  • 165 hozzászólás
Én is nagyon csípem azokat rákoskerti versenyeket. ;D

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 hozzászólás
Marchello,
Szorri a szombatért, de egy sux festés kellõs közepén voltam... Igérem, lesz még alkarom! ;)

Helyette vasárnap mentem egy közepesebbet: Ajka-Devecser-Halimba-Padrag-Ajka-Úrkút-Ajka.
Jó volt az idõ is (végre), csak a szélel gyûlt meg a bajom. :P Végül 28-as átlag lett, 160-as pulzussal.

tpresident,
Gratula! Nekem ez kb. 2-3 heti adag.

Tudnátok tanácsot adni, mivel készüljek vasárnapra? Az edzésteremben vannak erõs részek is, vagy már csak "ráhangolódjak"? Inkább az elsõ felé hajlok, mert nagy a hátrányom, és így talán nme punnyadok viszza. De a szombat tuti pihi lesz.

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 hozzászólás
Végre tavasz-napsütés, 20fok.
Megirom ezt a pár sort, és megyek is gurulni 1 keveset.
remélem sikerült rendesen rákészülnöm Tihanyra, és a sokhetes munka hoz valami gyümölcsöt.
Hála a jó idõnek péntek-hétfõ között mentem 360km-t!
Péntek: 106km (29.7 átlag) szombat 36km...kis regenerálódás(27es átlag), vasárnap: 153km (30.45 km/h).
Hétfõ 68km (28.7 km/h).

most a héten keddtõl-péntekig 1-2óra laza pörgetõs biciklizés, szomat teljes pihi, vasárnap Tihany-Kupa.
Ha az idõ sem romlik el, minden szép és jó lesz...emlékszem, tavaly bizony éppen csak +2-3 fok volt, ráadásul a Balatonnál mindig fúj a szél!!! Hideg volt!

Marchello: Nagy valószínûséggel szombat este Veszprémben alszunk, és vas. reggel gurulunk Tihanyba.
Holnap esetleg kora du. gurulhatunk együtt kicsit, bár nemtom' Te milyen edzést terveztél magadnak.
Ettõl függetlenül vasárnap 8-fél9 között kellene elindulni innen.
Hmmm ??? ??? ???

BVKK: Nem szokásom a szurkálódás...május 9én ottleszek, bár elég nehéz volt ilyen közeli idõpont esetén szabaddá tenni magam ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Pcycle: 3 versenyt szokatak szervezni, az elsõ v.mikor április-májusban van, a másiok kettõ úgy, ahogy írtad....megnézem majd az edzésnaplómat,h tavaly mikor volt...nehogy lemaradjunk róla!!!!

Coyote

Coyote

törzsvendég

• fórumtag
  • 294 hozzászólás
Kedves BVKK én is így vagyok a weboldalatokkal. ;)

bvkk

bvkk

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Sziasztok, akkor ime a hivatalos értesités:
a márc. 7-dikei elmaradt idofutam május 9-én, vasárnap lesz megtartva. Feltételek ugyanazok. Igen, ütkozik a Sopron maratonnal. :(
Mindenkinek jó válogatást a versenyekböl, és sok napsütéses napokat! ;D
Khm, Tpresident; elég idoben van? (Kosz a levelet, de en elobb megirok tiz emailt, mint hogy ebben a lassu serverben tetveszkedjek)

Marchello

Marchello

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás
Sajnálom Henger hogy nem jöttél el, jó volt a tekerés, a végére lett 107km. Úgy néz ki utoljára kellett használnom a "csótányt" vagyis a fix meghajtású ördögömet ;D ;D ;D
Holnap már a Merida nyergében falom a kilómétereket. A jó idõ is alakul, olvad a szutyok hó, szóval minden kezd happy lenni ;)
És jön Tihany... 8)

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 hozzászólás
Szombatnak lõttek...fasza.
HÁT MÉG "EDZÕ-VERSENYRE" SEM MEHETEK!!!!
Versenyezni akarok!!!!!!!!!! :) :D :) :D ;D :D :) ;D

Remélem jövõ hétvégére(Tihany-kupa) nem jön valami köcsög hidegfront+lehülés.

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 hozzászólás
Május 9? Sirály! :-\
Flash Across MTB Maraton, Sopron.

Nem tudom, lehet, hogy mégis inkább CC-s leszek.
Gyõzzetek meg a Békásról! ;D

Marchello,
egy Veszprém-Hárskút-Bakonybél-Pápa-Ajka nem lenne jó?
De vágülis tökmindegy, a lényeg, hogy guruljon! ;)

2-kor Nagyvázsonyban tali?? ? Addig lenyomok egy hegyi hajrát.

Akkor Viszlát, innentõl offline vagyok!
A számom még mindig 07. ;)

Marchello

Marchello

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás
!!!!!!!!!Szombaton a Stadion kupa ELMARAD!!!!!!!!

Én szombaton reggel viszem fel a bringám (Mali) lehet elviszik, de ha minden igaz már itthon ebédelek és akkor 1kor tudok indulni Veszprémbõl, akkor mondjuk mehetnék Pula irányába a tapolcai úton ha gondolod gyere szembe aztán meglátjuk. Már lassan 6ig világos van ;)
Tpresident: akkor majd keressük egymást, jövõ héten már csak-csak jó idõ lesz!!!