Olcsó húsnak híg a leve...mondja a közmondás.
Hát kiderült,h a drága húsnak is!!!!!!
A Bontrager Race Lite hátsó kerékbõl sikerül megkapnom az az 0.1%-ot, ami gyártási hibás.
A hátsó kerék felnije az illesztésnél néhány tized mm-nyit ki van púposodva(mindkét oldalon)...éppen annyira,h "szaggasson" rajta fék...
Jó, mi?!
Beszéltem a nagykerrel, természetesen kicserélik...és...kis közbenjárással(és némi ráfizetéssel) egy Race X Lite-ot kapok helyette!!!!!!!!!!!!!!!
Szóval, valahol jól sül el a dolog!!!!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Országútisok Bp-n!
Indította
syncro
, 2002. január 31. 11:38
Írta 2004. június 20. - 10:31

Írta 2004. június 17. - 01:29

1745 gramm, 450 $.
"Különösen 23c külsõvel aerodinamikus." ;D
Nagyon szép, a sajátjaim is ugyanilyen felépítésûek, mélyhornyú golyóscsapágyakkal ~fél kilóval nehezebb. Persze, közel az egész gép sem sokkal drágább ennél.
"Különösen 23c külsõvel aerodinamikus." ;D
Nagyon szép, a sajátjaim is ugyanilyen felépítésûek, mélyhornyú golyóscsapágyakkal ~fél kilóval nehezebb. Persze, közel az egész gép sem sokkal drágább ennél.
Írta 2004. június 16. - 17:54

Írta 2004. június 16. - 15:32

Nekem is Race Lite-om van hihetetlenül jó és srapabiró kerék. Se küllõtörés se nyolcas semmi, és milyen jól néz ki ;D.
Írta 2004. június 16. - 11:26

Nah majd írhatsz róla egy kis élménybeszámolót milyen a kerék.
Idén is ua. volt az útvonal, bár most 1ó56p volt a gyõztes idõ, én 3 percet kaptam a Tomikától (Lengyel).
Idén is ua. volt az útvonal, bár most 1ó56p volt a gyõztes idõ, én 3 percet kaptam a Tomikától (Lengyel).
Írta 2004. június 16. - 10:43

Voltam tavaly a HT emlékversenyen, akkor bizony valahog nem voltam az eredménylistán...pedig ketten értünk élba együtt egy sráccal(akkor még tudtam fejbõl a rajtszámát, az alapján néztem meg,h elvileg hol értem célba).
Tavaly Gyönygyös-Pásztó, Galyatetõ-Mátraháza-Kékestetõ volt az útvonal. akkor 2:24perccel a középmezõnyben végeztem 8-10 perc hátránnyal.
Ha minden igaz, ma kapom meg a várva várt kerékszettet: Bontrager Race Lite!!!!!
Tavaly Gyönygyös-Pásztó, Galyatetõ-Mátraháza-Kékestetõ volt az útvonal. akkor 2:24perccel a középmezõnyben végeztem 8-10 perc hátránnyal.
Ha minden igaz, ma kapom meg a várva várt kerékszettet: Bontrager Race Lite!!!!!
Írta 2004. június 15. - 11:27

Hát igen.Az is bánja hogy nem volt aki reggel ijedt el az esõtõl.Fõleg hogy öregfiuk közt esélyes lett volna.
Én tavaly voltam a mátrain,akkor is jó rendezés volt.Szerintem az egyik legjobb(bár ha jól emlékszem az eredménylistába akkor is csuszott egy kis baki-tán épp tpresident maradt ki)
Szöged biza elég messze van.Költséges.Bár lehet hogy jó verseny lessz ott is.Biztos keményen nyomják majd a helyi sikmanók.Fõleg a beigért 50000ft fõdij miatt.
Én tavaly voltam a mátrain,akkor is jó rendezés volt.Szerintem az egyik legjobb(bár ha jól emlékszem az eredménylistába akkor is csuszott egy kis baki-tán épp tpresident maradt ki)
Szöged biza elég messze van.Költséges.Bár lehet hogy jó verseny lessz ott is.Biztos keményen nyomják majd a helyi sikmanók.Fõleg a beigért 50000ft fõdij miatt.
Írta 2004. június 15. - 11:09

Csatlakozok Marchello kollegához. A verseny remek volt, az idõjárás is megkímélt. Igaz, amikor indultam Pestrõl, még egy kicsit megáztam, de aztán a vonatút alatt kisütött a nap. Az elsõktõl biztosd kaptam jópár percet. Még Pásztó szétszakadt a nagy mezõny, pont én voltam az utolsó, aki fennmaradt. Aztán a következõ hupli tetején leszakadtam. Gondolkoztam, hogy bevárjam a többieket, inkább egyénenkáéntiztem. És nem bántam meg, senki sem ért utól, visztont kb 10 embert megfogtam (többek közt Vanik Zolit). 87 induló volt, helyezésemet nem tudom, 40 körülre saccolom.
Megy valaki Szegedre? tibi, szeretnél menni?
Üdv
Lazus
Megy valaki Szegedre? tibi, szeretnél menni?
Üdv
Lazus
Írta 2004. június 14. - 09:56

Én elmentem a Horváth Tamás emlékversenyre, és meg kell hagynom elég jóra sikeredett. Elõször is a nevezési díj rajtszám visszaadásával 600HUF, amibe belefoglaltatott a rajtnál 3db csoki szelet. A tetõn szintén csoki, pia, szendvics és Galyán egy frissítõállomás, valamint rendõri felvezetõautó, pár motor és kísérõautó. A dobogósoknak komoly nyeremények (pl 50eHUF a férfi elsõnek, nõi elsõnek 20eHUF-ot érõ fényképezõgép, kupa, érem...)
A verseny nyílt volt, így szinte az egész magyar élmezõny itt volt (Fradi 1-2-3, Pécs, Postás, Hungary-A...). Nem tudom mennyien voltunk, de elég tisztes mezõny volt és a hegyig nagyjából együtt haladtunk (Mátrakeresztes), onnantól a Fradi megrántotta és kisebb csoportokban érkeztek a fáradt harcosok a Kékesre. Ott mindenki sztorizhatott a másiknak a maga kis haláltusájával a hegyen, szóval szerintem jó kis verseny volt.
Férfi dobogó: Lengyel, Szekeres, Garamszegi (mind FTC)
A verseny nyílt volt, így szinte az egész magyar élmezõny itt volt (Fradi 1-2-3, Pécs, Postás, Hungary-A...). Nem tudom mennyien voltunk, de elég tisztes mezõny volt és a hegyig nagyjából együtt haladtunk (Mátrakeresztes), onnantól a Fradi megrántotta és kisebb csoportokban érkeztek a fáradt harcosok a Kékesre. Ott mindenki sztorizhatott a másiknak a maga kis haláltusájával a hegyen, szóval szerintem jó kis verseny volt.
Férfi dobogó: Lengyel, Szekeres, Garamszegi (mind FTC)
Írta 2004. június 14. - 08:40

Valóban igy van,ami szerintem nem is rossz dolog.Hajdanán én is éltem vele.Saját hozzászolásával csinálhasson mindenki azt amit akar.A hunbike az viszont más,ott tudtommal utólag nem lehet törölni,módositani(ami szintén rossz,pl apróhirdetésnél-fent van ha már nem aktuális is).Ez nem vitafórum,igy egyes témák nem ideillõk.
Más. Voltam tegnap a Bakonyi idõfutamon.Sajnos,jobb lett volna a Mátra,de hát mindenki elijedt tõle,egyedül meg azért túlzás.Szóval a környék szép,a pálya is.Odafele enyhe emelkedõ végig.Jól jött ki,mivel felfele segitett a hátszél,vissza pedig a szembeszelet kompenzálta a lejtõ,igy egyeneletes tempót lehetett vinni.Edzettségemhez képest(0) jó tempó ment,aránylag jó idõvel-no nem dobogós.181átlagpulzus,36,7átlag,(szeles,emelkedõs pálya),kicsit több mint 15km(15,7talán).Hamarosan ki is tették az eredményeket.Keresem magam az idõ szerint(saját mért idõm) de nem találom.Kimaradtam?Vagy ez még csak részeredmény?De nem,a második lapon megvagyok,csak épp +1perc idõvel.Mint kiderült többen is igy jártak.Mikor szóltunk a rendezõknek,olyan válaszokat kaptunk amitõl kisegyerek elsirná magát(pl minket nem érdekel hogy ki mit mér stb).Mivel mint irtam nem dobogós hely,igy nem nekem érdekem,hogy minden korrekt legyen,hanem a rendezõknek.Vagy csak én szeretem ha minden tökéletes?Persze igy kérdéses az egész amatõrkupa eredménye is. Ez nem birálat,csak objektiv élménybeszámoló(de azért meg lehet vitani).
Más. Voltam tegnap a Bakonyi idõfutamon.Sajnos,jobb lett volna a Mátra,de hát mindenki elijedt tõle,egyedül meg azért túlzás.Szóval a környék szép,a pálya is.Odafele enyhe emelkedõ végig.Jól jött ki,mivel felfele segitett a hátszél,vissza pedig a szembeszelet kompenzálta a lejtõ,igy egyeneletes tempót lehetett vinni.Edzettségemhez képest(0) jó tempó ment,aránylag jó idõvel-no nem dobogós.181átlagpulzus,36,7átlag,(szeles,emelkedõs pálya),kicsit több mint 15km(15,7talán).Hamarosan ki is tették az eredményeket.Keresem magam az idõ szerint(saját mért idõm) de nem találom.Kimaradtam?Vagy ez még csak részeredmény?De nem,a második lapon megvagyok,csak épp +1perc idõvel.Mint kiderült többen is igy jártak.Mikor szóltunk a rendezõknek,olyan válaszokat kaptunk amitõl kisegyerek elsirná magát(pl minket nem érdekel hogy ki mit mér stb).Mivel mint irtam nem dobogós hely,igy nem nekem érdekem,hogy minden korrekt legyen,hanem a rendezõknek.Vagy csak én szeretem ha minden tökéletes?Persze igy kérdéses az egész amatõrkupa eredménye is. Ez nem birálat,csak objektiv élménybeszámoló(de azért meg lehet vitani).
Írta 2004. június 13. - 11:14

Ezen a fórumon maga a hozzászóló is törölheti a saját hozzászólásait (nem kell hozzá adminnak lenni), amire már volt példa korábban is. Szerintem maga pcycle törölte õket, egy admin mindek törölne hónapokra visszamenõleg mindent, nekik legfeljebb egy-két hozzászólással lehet bajuk.
Írta 2004. június 13. - 09:00

pcycle bajtárs már régebben is keményen( kicsit túlozva?!) fogalamazott, gondolom ez most sem volt másként...csak kicsit magas labdára sikerült, és "valaki" törölte a gondolatait....érdekes moderálási mód, de hatásos...
Sajnos a most zajló Bakonyerdõ Kupára nem volt lehetõségem eljutni...sajnálom, mert szeretem az idõfutamot, ilyen idõben talán lett volna lehetõségem kicsit több pontot gyûjteni mint eddig.
Sok sikert mindenkinek.
Sajnos a most zajló Bakonyerdõ Kupára nem volt lehetõségem eljutni...sajnálom, mert szeretem az idõfutamot, ilyen idõben talán lett volna lehetõségem kicsit több pontot gyûjteni mint eddig.
Sok sikert mindenkinek.
vendég_hasosz_*
Írta 2004. június 12. - 18:55

MArchello avval kapcsolatba, hogy ki nyomta meg a DEL-t sajnos jófelé jársz:((
Írta 2004. június 11. - 22:26

1. A hunbike-on is törlés történt, nem mondtam egy szóval sem hogy a szerkesztõk lettek volna a hibásak. Azért elég érdekes magatartásnak vélem, hogy ahelyett hogy válaszolt volna az illetõ (nem tudom ki és nem is érdekel) inkább a primitívnek mondható DEL gomb használatát választotta. És ha ez egy szövetségbeli ember volt, akkor no comment.
2. A TdH szervezõk azokat a hibákat jól tudták - mert pl egy-két eltévedés elég látványos, meg volt még pár egyéb dolog. Mindenesetre a TdH a legdinamikusabban fejlõdõ kerékpáros verseny Magyarországon, szóval nem akarom fikázni csak megjegyeztem hogy a Pelsonál "nagyobb" eseményeken is történnek bakik.
2. A TdH szervezõk azokat a hibákat jól tudták - mert pl egy-két eltévedés elég látványos, meg volt még pár egyéb dolog. Mindenesetre a TdH a legdinamikusabban fejlõdõ kerékpáros verseny Magyarországon, szóval nem akarom fikázni csak megjegyeztem hogy a Pelsonál "nagyobb" eseményeken is történnek bakik.
vendég_hasosz_*
Írta 2004. június 11. - 21:20

Hmm úgy veszem észre pár hozzászólást valaki kitörölt... csak nem olyan lesz mint a hunbike-on?!
Ha jól veszem ki Pcycle üzenetei törlõdtek véletlenül
1.A Hunbikeos fórumról csak annyit , hogy azt nem a honlap szerkesztõi törölték ki,amint azt közöltük is az oldalon.Itt viszont gondolom õk voltak, mert gondolom csak nekik van admin hozzáférésük.Sajnos a hunbikon nem csak a szerkesztõknek volt:(( Hangsúlyozom volt!!Lehet hogy nem olvastad azt a felhívást ami ezután megjelent a hunbikeon, csak mivel én tudom mirõl van szó ezért a hozzászólásod is olyan utalású , hogy a szerkesztõk a hibásak, pedig közünk nem volt a dologhoz.
2.Megkérdezhetem , hogy te versenyzõként milyen hibákat láttál a TDH-n??Sajnos kevés alkalom van errõl a versenyzõkkel beszélnünk, de fontos.
Na nagyon negatív , akor inkább priviben:)
Köszi
Írta 2004. június 11. - 14:16

Írta 2004. június 11. - 13:44

Én is azt nézem, ahogy szépen csökken a topik hossza... emberek a nagy likvidálás elkezdõdött!!!
Ha netán áldozatául esnék neki, akkor búcsúzom tõletek ;D
Ha netán áldozatául esnék neki, akkor búcsúzom tõletek ;D
Írta 2004. június 11. - 13:39

És a munkának még nincs vége, az elõzõ hozzászólásom fél órája még a 105. oldalon volt ???...
Szépen rövidül a topik :-X.
Szépen rövidül a topik :-X.
Írta 2004. június 11. - 13:08

Jézusom, ráadásul az összes hozzászólása. Könnyen lehet, hogy õ maga törölte, kb. egy éve más is megtette ugyanezt egy bvkk-s vita után...
Írta 2004. június 11. - 10:53

Hmm úgy veszem észre pár hozzászólást valaki kitörölt... csak nem olyan lesz mint a hunbike-on?!