Tényleg kevés Trek szaladgál a magyar utakon, de 2002-ig nem az ár volt a ludas benne. (Egyébként is kevés normális oúti van.) 476e volt a 2300 Ultegrás Rolf kerekes változat, ami nem számított drágábbnak (ilyen felszereltség mellett), mint általában hasonló. 2002-tõl jött be az új cirkóniumos váz és Bontrager kerék, ami nagyon megdobta (570e). Persze lehetett múlt éveben venni Ultegrás szettel Peugeot-t 420e körül, csak hát... Az már érdekes lenne kideríteni, hogy hogy hány 5500-t tekernek nálunk (Dura-Ace, 1m fölött).
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Országútisok Bp-n!
Indította
syncro
, 2002. január 31. 11:38
Írta 2003. április 11. - 10:55

Írta 2003. április 10. - 20:28

Az enyém Trek 5200-as 2003-as modell.
Full Ultegra, OCLV váz, Bontrager Race Lite kerekek,
US Postal festés. Look 296 pedál.
Full Ultegra, OCLV váz, Bontrager Race Lite kerekek,
US Postal festés. Look 296 pedál.
Írta 2003. április 10. - 20:23

Írta 2003. április 10. - 20:05

Hello NVik!
Írtad, hogy kék / ezüst TREK kel "nyolmulsz"
Sajnos nagyon ritkán látok TREK o. útit.
A tiéd milyen típus?
Az enyém 2000 évjárat 2300-as váz, 105 ös szerelés, Rolf kerekek
Írtad, hogy kék / ezüst TREK kel "nyolmulsz"
Sajnos nagyon ritkán látok TREK o. útit.
A tiéd milyen típus?
Az enyém 2000 évjárat 2300-as váz, 105 ös szerelés, Rolf kerekek
Írta 2003. április 10. - 16:51

A 120 kilós korszakom még a
jövõ nemzedékeknek tartogatom
.
Be jó is lesz....
jövõ nemzedékeknek tartogatom

Be jó is lesz....
Írta 2003. április 10. - 16:37

Szerintem az elsõ ötvenhez még nem kell tehetség. Mondjuk nem árt, ha nem 120 kiló vagy, szóval valami adottság azért kell hozzá.
Írta 2003. április 10. - 15:54

Hehe...
Meg tehetségesnek kell lenni hozzá, neked
könnyebben megy tpresident. ;D
Meg tehetségesnek kell lenni hozzá, neked
könnyebben megy tpresident. ;D
Írta 2003. április 10. - 15:09

Jó eredményt egy versenyen nagyon könnyen el lehet érni:
Sokat kell biciklizni. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Látta v.ki tegnap du. Chippolini kulacsdobálós figuráját???
Éppen frissítõt akart Mario a kocsiból(ami mellette haladt), mikor hátulról dudált kisérõ motoros, majd elment kettõjük között !!!
Erre C. fogta a kulcsot, hozzávágta a motoroshoz, majd elé tekert, és a másikat is a motoros felé "tette".
Mindez az után 2-3perccel, hogy elesett 1 laûza balkanyarban...picit mérges volt a srác.
Sokat kell biciklizni. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Látta v.ki tegnap du. Chippolini kulacsdobálós figuráját???
Éppen frissítõt akart Mario a kocsiból(ami mellette haladt), mikor hátulról dudált kisérõ motoros, majd elment kettõjük között !!!
Erre C. fogta a kulcsot, hozzávágta a motoroshoz, majd elé tekert, és a másikat is a motoros felé "tette".
Mindez az után 2-3perccel, hogy elesett 1 laûza balkanyarban...picit mérges volt a srác.
Írta 2003. április 10. - 13:35

Lendületem az már nekem sem nagyon volt ;D.
Ezeket a reggeli edzéseket azért iktattam be
mert nekem kevés a hétvége a fejlõdéshez. Jó lenne
valamikor bekerülni az elsõ ötvenbe :
.
Ezeket a reggeli edzéseket azért iktattam be
mert nekem kevés a hétvége a fejlõdéshez. Jó lenne
valamikor bekerülni az elsõ ötvenbe :

Írta 2003. április 10. - 10:51

Igen tibi zöld Kelme mez volt rajtam. Ma reggel
is voltam a hegytetõn (6-kor indultam 8)), szerencsére már nem fúj a szél csak egy kicsit hûvös van
.
is voltam a hegytetõn (6-kor indultam 8)), szerencsére már nem fúj a szél csak egy kicsit hûvös van

Írta 2003. április 10. - 09:26

Szokott még valaki montival is edzeni rajtam kívül?
Igen, fõleg, hogy a régi gépem darabokban van az új pedig csak most kezd majd el igazán épülni.
Bár a montit hivatalosan munkábajárásra illetve pár maraton miatt vettem, terepen a rossz idõ miatt egyenlõre nem nagyon volt még tesztelve.

Írta 2003. április 10. - 09:01

Hát ha csak ebbõl állna a topik, hogy ki mikor, akkor rövid úton kihalna :-) .Én nem bánom, hogy nem csak errõl szól. Nekem szombat vasárnap szokott "kimenõm" lenni, közvetlenül ebéd után, de hogy a délelõtti programok miatt hogy húzódnak és mikor indulok, azt sose tudom elõre. Így aztán teljesen beszámíthatatlan vagyok. Egyébként meg csak munkahelyen van internetem. Ettõl függetlenül ha valaki pl du. 1 órai idõpontot írna indulásnak, megpróbálhatok igazodni.
Még a Békás eredményeit nézegetve, az utolsó pár km-en 1-2 percet vertem rá azokra, akikkel együtt mentem. De szerintem inkább õk fáradtak el, mint én robbantottam.
Még a Békás eredményeit nézegetve, az utolsó pár km-en 1-2 percet vertem rá azokra, akikkel együtt mentem. De szerintem inkább õk fáradtak el, mint én robbantottam.
Írta 2003. április 09. - 22:19

Sziasztok!
Csak hogy kicsit visszatereljen a témát. Kérdezte valaki ki mikor edz, hátha tudunk együtt. Hát sajna én most sokkal nem tudok kecsegtetni, mivel máj. 9-re le kell adnom egy Delphi szakdolgozatot 40 oldalas dokumentációval, úgyhogy sok idõm nem lesz. Mondhatni nulla! Viszont egy jó dolog történik velem is. 1 hónapig lakásfelújítás lesz nálunk, ezért nagyszüleimnél fogok lakni. Ott van mindkét bringám, és kb 2km-re van a budai erdõktõl. Ezért ha megtehetem, minden este sötétedés elõtt felmegyek a HHH-ra montival edzeni egy kicsit, mert nagyon sz*r állapotban vagyok most. Tegnap majdnem meghalltam egy emelkedõn, igaz baromi nagy szembeszél volt, de akkor is. Majd május, juniusban ráhajtók, akkor már csak irásbelim, meg szóbelim van hátra (még hogy CSAK
)
Üdvözlök mindenkit. Sziasztok!
Csak hogy kicsit visszatereljen a témát. Kérdezte valaki ki mikor edz, hátha tudunk együtt. Hát sajna én most sokkal nem tudok kecsegtetni, mivel máj. 9-re le kell adnom egy Delphi szakdolgozatot 40 oldalas dokumentációval, úgyhogy sok idõm nem lesz. Mondhatni nulla! Viszont egy jó dolog történik velem is. 1 hónapig lakásfelújítás lesz nálunk, ezért nagyszüleimnél fogok lakni. Ott van mindkét bringám, és kb 2km-re van a budai erdõktõl. Ezért ha megtehetem, minden este sötétedés elõtt felmegyek a HHH-ra montival edzeni egy kicsit, mert nagyon sz*r állapotban vagyok most. Tegnap majdnem meghalltam egy emelkedõn, igaz baromi nagy szembeszél volt, de akkor is. Majd május, juniusban ráhajtók, akkor már csak irásbelim, meg szóbelim van hátra (még hogy CSAK

Üdvözlök mindenkit. Sziasztok!
Írta 2003. április 09. - 18:50

Sziasztok.
Én is ott voltam vasárnap és ha minden igaz
tibivel többször elmehettünk egymás mellett.
Én voltam ugyanis a 106. helyezett (az elsõ fordulón
91.) hiába szokni kell még az emelkedõket. Lehet, hogy én is láttalak egy gyönyörû kék-ezüst Trek
bringával nyomultam. Az a kissebb összeverõdött csapat el is ment mellettem de mindig látótávolságon
belül voltak. Láttam, hogy valaki megpróbált felzárkózni rájuk de ahogy elnéztem teljesen nem sikerült. Nagyszerû verseny volt minden tisztelet
a rendezõké. Kár, hogy a következõ forduló olyan
messze van.
Én is ott voltam vasárnap és ha minden igaz
tibivel többször elmehettünk egymás mellett.
Én voltam ugyanis a 106. helyezett (az elsõ fordulón
91.) hiába szokni kell még az emelkedõket. Lehet, hogy én is láttalak egy gyönyörû kék-ezüst Trek
bringával nyomultam. Az a kissebb összeverõdött csapat el is ment mellettem de mindig látótávolságon
belül voltak. Láttam, hogy valaki megpróbált felzárkózni rájuk de ahogy elnéztem teljesen nem sikerült. Nagyszerû verseny volt minden tisztelet
a rendezõké. Kár, hogy a következõ forduló olyan
messze van.
Írta 2003. április 09. - 13:51

Ennek az egész problémának a lényege az, hogy ennyi befutónál (és ilyen sûrûségnél) nem lehet ilyen módszerrel komolyan vehetõ eredménylistát adni. Két ember nézi és mondja be a befutókat, akik egyszerre is bejöhetnek... Véleményem szerint vagy kamerás módszer vagy ne erõltessük a teljes objektív eredménylistát. És ez vonatkozhat nem csak az amatõr versenyekre, hanem a "profikra" is, amik ugyanilyen módszerrel folynak. Tudom, hogy a BVKK amatõr gárda, és csak köszönet a versenylehetõségekért, de a lényegen ez sem változtat. Ha nincsenek olyan feltételek nem kell "profi" versenyeket ambicionálni, mert esetleg nem vállalható fel. Az indulókat meg különösen nem kell hibáztatni, vagy velük vitatkozni.
Írta 2003. április 09. - 12:41

"Az viszont irtora felhaborito,ha valaki bekiabal vendegkent egy forumba,es nyilvanosan hazugnak nevez(finomitsunk "sugall")"
Asszem, jó lenne ezt a mondatodat végiggondolnod. Ugyanis,
1, mivel rólunk, a verseny kapcsán irtál, az arra való reagálásom nem bekiabálás, hanem a másik fél megszólalása. Vagy Te úgy értelmezed a világot, hogy csak Te beszélhetsz, a másiknak kuss? Ebböl én nem kérek. Ne próbálj magadra értelmezni olyasvalamit, ami nincs: nem sugallt senki Téged nyilvánosan hazugnak - Te viszont minket igen. (És még bekiabálásnak nevezed a jogos megszólalást. Viszont jelentkezni levéllel nem tudtál, ebböl is inkább az sz?rhetö le, hogy Neked a szövegelés a lényegesebb, nem a megoldás.)
"Az hogy a magnon nincs nyoma,csak annyit jelent,hogy epp nem vettek eszre"
De jelentheti azt is, hogy a kérés ellenére nem jól látható helyen volt a rajtszámod, vagy egyáltalán nem volt látható [eltakarta esetleg a széldzsekid]). Tévedések valóban fordulhatnak elö, kérdezd csak meg a futamainkon résztvevöket, el szoktuk-e ismerni, vagy sem.
És, nézzünk meg még valamit: a 266-os rajtszámú versenyzövel (mert, ugye, azt mondtad, ö mögötte jöttél be), csoportban még három kerekes lett rögzitve. Utánuk jó perc különbséggel jött a következö. Te hihetönek tartod azt, hogy amikor csoportban jönnek egyszerre négyen - vagy öten -, akkor a befutót rögzitök közül bámészkodnak másfelé? Ha pedig nem tudták volna leolvasni a rajtszámodat - a létszám miatt - akkor az lenne rögzitve a magnószalagon. Ezért ajánlottam fel Neked a visszahallgatását. Ezekután bennünket "nem korrektnek" nevezni, több, mint furcsa. Igy nem érthetö a "miért kell bolhából elefántot" kérdésed sem: megjelent egy probléma a nyilvánosság elött, megpróbáltunk korrektül utánnajárni, történt-e részünkröl hiba, s ha igen, korrigálni azt. Úgy látszik, (ez immár a harmadik), Neked ez sem jó, valami mást képzeltél el.
"Ezen nagyon csodálkozom,mivel egyedül haladtam át a célvonalon.Remélem korrigálják a dolgot."
Tibi, ez már bizony felvetés. Szerinted bekiabálás az erre való megszólalás? De, van itt valami más probléma, aminek megoldását már nem vállalom. A fórumban azt irtad, egyedül haladtál át a célvonalon, lent, a sátornál pedig azt mondtad, a 266-os rajtszámú kerekes mögött. Mint az eredménylistából látható, a 266-ossal együtt többen is érkeztek...nos, egyedül, vagy mégsem?
"Eselye ugysem lehet amatornek egy ilyen mezonyben."
Ez is megér egy gondolatnyi sort. Mi magunk is küzdünk az évröl-évre besomfordáló élmezönybe tartozók kisz?résére. Ha láttad a kiirásunkat, tudhatod, ki vannak zárva az élvonalbeliek. DE nem lehet mindenkit kizárni, aki nem "hétvégisként" nyomul. És, aki indulhat, az tényleg amatör. Viszont oda-vissza is hat a dolog, mert a jobbak azért a futamon "húzzák" a többieket. És sokan pedig igy fejlödnek. Sokan mások is, akik most egyesületekben "menök", itt, Békás-futamokon kezdték.
Üdv, és remélem, találkozunk még vagy a Békás 100-on, vagy az öszi fordulónkon.
al_Dhanab
Írta 2003. április 09. - 12:01

Nem hiszem, hogy ilyen jellegû problémát ennyire fel kellene fújni.
Ennyi a véleményem.
Ennyi a véleményem.
Írta 2003. április 08. - 21:22

-tibi- : "ehhez nincs mit szoljak.mindenki tevedhet,csak ugylatszik nem mindenki ismeri el.sebaj."
Szeretném, ha az alapvet? dologban közös nevez?re tudnánk jutni. Te felvetettél itt egy problémát, én kértem, hogy irj e-mailt. Feltételezve, hogy leirod részletesen a problémát, névvel, rajtszámmal. Mostanáig nem érkezett T?led levél. Én az információ területén igyekszem képviselni a klubot, nem én álltam a befutónál, és nem én mondtam a két magnó egyikébe sem a rajtszámokat. Mondd, ha nem irsz levelet, hogyan nézzek utánna a problémádnak? Kit, milyen rajtszámot keressek? Ha Te nem adod meg az alapvet? segitséget az utánnanézéshez, akkor mit vársz? Vagy, ehelyett könnyebb Neked a fent idézett megjegyzéseddel egy kézlegyintéssel szinte sugallni: eh, le vagytok sz.rva...?
Ha Te vagy az a Pászka Tibor, aki a 220-as rajtszámmal indult, és a saját helyszini reklamációja miatt kétszer végighallgattuk a magnó-rögzitést, (a befutónál párhuzamosan két magnóra mondják a rajtszámokat, ketten meg irják, ezekb?l az adatsorokból áll össze az eredménylista, ezért is van, hogy várni kell az eredményhirdetésre), akkor csak azt tudom irni; nincs rögzitett nyoma a beérkezésednek. Rendelkezésedre áll a lehet?ség, hogy Te is visszahallgasd a két magnón rögzitett befutót. Ládd, mégiscsak hamarabb megoldást találnánk a problémádra, ha valamit te is lépnél a megoldás érdekében, nem csak lefikáznál. Bocsi, ha er?s voltam.
al_Dhanab
Szeretném, ha az alapvet? dologban közös nevez?re tudnánk jutni. Te felvetettél itt egy problémát, én kértem, hogy irj e-mailt. Feltételezve, hogy leirod részletesen a problémát, névvel, rajtszámmal. Mostanáig nem érkezett T?led levél. Én az információ területén igyekszem képviselni a klubot, nem én álltam a befutónál, és nem én mondtam a két magnó egyikébe sem a rajtszámokat. Mondd, ha nem irsz levelet, hogyan nézzek utánna a problémádnak? Kit, milyen rajtszámot keressek? Ha Te nem adod meg az alapvet? segitséget az utánnanézéshez, akkor mit vársz? Vagy, ehelyett könnyebb Neked a fent idézett megjegyzéseddel egy kézlegyintéssel szinte sugallni: eh, le vagytok sz.rva...?
Ha Te vagy az a Pászka Tibor, aki a 220-as rajtszámmal indult, és a saját helyszini reklamációja miatt kétszer végighallgattuk a magnó-rögzitést, (a befutónál párhuzamosan két magnóra mondják a rajtszámokat, ketten meg irják, ezekb?l az adatsorokból áll össze az eredménylista, ezért is van, hogy várni kell az eredményhirdetésre), akkor csak azt tudom irni; nincs rögzitett nyoma a beérkezésednek. Rendelkezésedre áll a lehet?ség, hogy Te is visszahallgasd a két magnón rögzitett befutót. Ládd, mégiscsak hamarabb megoldást találnánk a problémádra, ha valamit te is lépnél a megoldás érdekében, nem csak lefikáznál. Bocsi, ha er?s voltam.
al_Dhanab
Írta 2003. április 08. - 13:04

Most kaptam 1 e-mail a hunbike-tól, hogy a hétvégi Dunakeszi verseny a népszavazás, és az pályán nemrég végzett csatornázási munkálatok miatt késõbb kerül megrendezésre.
Tehát most hétvégén NEM LESZ Dunakeszi verseny.
A Békás 2.:
csontig hatoló hideg, oriási szél(amit én különösen ehezen viselek el).
Ennek ellenére elindultam, végignyomtam, bár utólag arra jöttem rá, hogy mentálisan nem tudom rábírni magam arra, hogy nyélen kihajtsam a bennem lévõ maximumot.
Tihanyban, és itt is tudtam volna jobban menni, de félek kihozni magamból a maximumot, mert tartok tõle, hogy a vége elõtt kifingok.
A következõ versenyig ezen kell változtatnom.
Nektek van/volt hasonló érzésetek????
Végül 1:29:25-es idõvel fejeztem be a versenyt, 11 perc abszolút hátránnyal.
Mindenkinek gratulálok aki ilyen idõben is teljesítette a távot.
Legközelebb Pétfürdõn találkozunk ? !
Tehát most hétvégén NEM LESZ Dunakeszi verseny.
A Békás 2.:
csontig hatoló hideg, oriási szél(amit én különösen ehezen viselek el).
Ennek ellenére elindultam, végignyomtam, bár utólag arra jöttem rá, hogy mentálisan nem tudom rábírni magam arra, hogy nyélen kihajtsam a bennem lévõ maximumot.
Tihanyban, és itt is tudtam volna jobban menni, de félek kihozni magamból a maximumot, mert tartok tõle, hogy a vége elõtt kifingok.
A következõ versenyig ezen kell változtatnom.
Nektek van/volt hasonló érzésetek????
Végül 1:29:25-es idõvel fejeztem be a versenyt, 11 perc abszolút hátránnyal.
Mindenkinek gratulálok aki ilyen idõben is teljesítette a távot.
Legközelebb Pétfürdõn találkozunk ? !
Írta 2003. április 08. - 08:23

al_Dhanab
Hát ez gyors lista volt.
De nicsak, hmmm, az átlagokat azértis 45 km-re számoltátok... Szóval átlag számítás: 60/idõ_percben*táv_kmben
Remélem Tibi ügye is szerencsésen rendezõdik.
Hát ez gyors lista volt.
De nicsak, hmmm, az átlagokat azértis 45 km-re számoltátok... Szóval átlag számítás: 60/idõ_percben*táv_kmben

Remélem Tibi ügye is szerencsésen rendezõdik.