Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútisok Bp-n!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2065 hozzászólás a témában

MaNKi

MaNKi

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
Én vasárnap reggel szoktam a haverommal Istentisztelet elõtt, már ha fel tudunk kelni :D Szintén a Kondorosiba

zfazek

zfazek

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás
Péntek reggelenként 1 km-t a Kondorosiban. Kultúrált hely, csak elég sokan vannak.

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Szokott valaki uszni rendszeresen?
Ha igen, hol?

SzuMe

MaNKi

MaNKi

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
NVik: Bocsi, hülye vagyok, meg nagyon kevés idõm van, meg nem vagyok sokat net elõtt, de igyekszem még hétvégén elküldeni!

Üdv. Remport Balázs

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 hozzászólás
NVik:
Én mindenképpen ottleszek Pétfürdõn.
7kor indulunk Tatabányáról, kocsival, de elmegyünk még komárom 1 srácért.

Ha látsz a verseny elõtt-közbe-után, gyere oda nyugodtan:
Piros-sárga Basso váz, Sárga villával, piros bandázs, Pazzaz stucni, Tiagra hajtómû.

Itt a számom is:
30-345-2909
Tóth Péter a becse nevem 1ébként :D :D :D

NVik

NVik

vendég

• fórumtag
  • 165 hozzászólás
Manki nem küldted el a fórumtagok
névsorát és telefonszámát. ::)

MaNKi

MaNKi

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
Legfeljebb még annyi ötletem van, hogy nem-e túl nagy a kormányod, és a nyerged közti szintkülönbség. Az én Csepelem fejcsõve 170mm a tiedé csak 130 az 4cm különbség, 4cm-el lejebb kell hajolnod, bár valamivel alacsonyabb vagy nálam.

MaNKi

MaNKi

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
Szia SzuMe!

Látom nem voltam még Balatoni bicikliuton. Tudod mit nem is mondom :D vagy mégis, nem az a gond, hogy szar a beton, de egyébként az, hanem hogy összevissza kanyarog, de nem kicsit, nagyon. Van benne olyan szakasz, hogy egyenes lenne olyan 1km-ig, erre beleraknak ilyen lassitokat, hogy nehogy felgyorsulj, aztán lemegy egykét hejen a strandra, szóval király!!

Váll:

Két dolog lehet! Gyenge vagy merev.

1. Gyenge: erõsítsd meg: konditerem, uszás, futás

2. Merev: Nyujts cangázás elõtt!

Üdv. Remport Balázs

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Van egy kis gondom hosszutavon. Nagyon faj a vallam es a nyakam. Mit tegyek?
Ugy 50km utan mar erzem, aztan rohamosan romlik.

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Ez is benne van a kiirasban:

A verseny teljesítése végig fõútvonalon történik! A túrán lehetõség van kerékpárbarát/kerépárúton történõ teljesítésre is!

Szoval, ha akarod, akkor mehetsz bringauton is. Habar valaki irta a topicban, hogy azok eleg szarok.

MaNKi

MaNKi

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
Sziasztok!

Most nézem a Balaton kerülõ verseny kiirását. Hát azért kemény egy ilyen méretû versenyt biztosítás nélkül megrendezni. Mondjuk biztosítani egy 200km-es utvonalat lehetetlen, de a Balaton körüli forgalomra nincs kifejezhetõ eszköz. Voltam már 2-3 napos Balatonkerülésen. HA percenként csak 2-3 kamion megy el melletted, amik nem szívesen mennek tulságosan át a tulodalra, hogy leelõzõn, akkor nagy szerencséd van. Szóval azért ez durva.

Azért valszínû megyek, de ez akkor is durva.

ut.: Hogy végig bírom-e menni, az már egy másik kérdés ;) Elõször a derekam kezd el fájni, olyan 100-120km-nél, és e fölött már fáradok is, ugyhogy majd lesz ami lesz :D

Üdvözlettel Remport Balázs

NVik

NVik

vendég

• fórumtag
  • 165 hozzászólás
pcycle minden infót megtalálhatsz a Balcsikerülésrõl
ezen a honlapon:
http://www.tourdepelso.hu/
tpresident én megyek az idõfutamra, nem tudnál egy
kicsit részletesebb infóval szolgálni? Ha minden igaz
letekerek, mehetünk többen is.
Az elsõ két helyet elosztjuk valahogy egymás között
;D ;D ;).

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 hozzászólás
Legközelebbi verseny most vasárnap(holnapután) lesz, Pétfürdõn.
Ez Székesf.vár után, Várpalotától pár km-re van.
20km idõfutam.

Nagy valószínûséggel a magyar élvonal ugyanebben az idõpontban Gyöngyösön lesz a hegyi OB-n, így egy igazi amatõr versenyben lesz része annak, aki eljön, és résztvesz.
Én megyek !!!!!! (60-as átlagot ;D ;D ;D ;D ;D)

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Ma sikerult egyeztetni Mankival, ugyhogy tekertunk egyet. Bp-Budakeszi-Paty-Zsambek-Tok-Perbal-Budajeno-Telki-Budakeszi-Bp. En 76km-ert mertem. Manki kevesebbet, mert O kozelebb volt Budakeszihez. Ra kellett dobbennem, hogy nagyon-nagyon gyenge vagyok. A vegem mar fajt a labam az emelkedokon. De mentsegemre legyen mondva, hogy a gurulas elott meg csak 300km-ert mentem orszagutival, azt is ugy, hogy napi 30-at. (Reggel 15, este 15). Most faj mindenem, plane, hogy tegnapelott beleakadtam egy villamossinbe es bevertem eleg rendesen a bal forgomat.

SzuMe voltam.

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.247 hozzászólás
A Balaton200-ra én is mennék, tud valaki valami közelebbit róla + szállásinfót? Kiírás még azt hiszem nincs.
Más: a Két-bükkfa-nyereg után az esztergomi úton csak középen lehet menni és nagyon figyelni kell, ez az út mindig is sz*r volt, különösen a BVKK 100 TT-n lesz érdekes a dolog, amikor többen mennek le egyszerre.

NVik

NVik

vendég

• fórumtag
  • 165 hozzászólás
Hello tpresident ha minden igaz ezen
a héten megérkeznek a könyveim és akkor
lesz nemulass!!!! ;D Szombaton voltam Dobogókön
aztán amikor Esztergom felé gurultam anyáztam
rendesen akkora kráterek vannak az úttesten. >:(
Nagyon szép az az útvonal csak ne lenne ilyen a minõsége. Jön valaki a Balatonkerülõ versenyre
(B200)? Egyébként milyen veseny lesz legközelebb?
Nemsokára kimegyek a Békás I idõfutam helyszinére
és csinálok egy erõfelmérõt. Irgum burgum lesz
ha nincs meg a 38-39 -es átlag ;D.

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 hozzászólás
NVik:
' bringásbótos' barátomtól kapom az infokat.
6-8 éve hagyta abba a versenysportot, sokáig a postásban hajtott a "srác", nyert pár Békás fordulót is...ilyesmi.
Tõle kapok tanácsokat, ill. el is várja, hogy teljesítsem a kiadott "leckét".

Különbözõ edzési taktikákat itt a bikkmakk' honlpon is találsz, ezek egész jók. kiinduási alapnak nagyon jó.
Töltsd le, nyomtasd ki, és olvasgassd át.

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
Sziasztok !

Ezentúl nem túl sûrûn jelentkezem már errefelé ,mert
úgy döntöttem ,hogy abbahagyom az országútizást a gépemet pedig eladom. :( (fõként anyagi okok miatt -mivel nem tudok 2 gépet rendesen fenntartani :( )
A bringázást persze nem hagyom abba, a montimat megtartom (Azért azt ,mivel azt használom többet)
és persze pl. Békás kupán ,vagy egy telehódason még lehet ,hogy összefutunk. ;) :D

Mindenkinek jó tekerést és eredményeket kívánok az idényre. :D

Sniper

BoGar

BoGar

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Sziasztok!
Ma megvettem a look-os Miche pedálomat. Próbálgattam itthon, de sajna mást pár napig nem tudom kipróbálni. Azt hittem könnyebben bekattan a cipõ, de biztos csak szokás kérdése.

NVik

NVik

vendég

• fórumtag
  • 165 hozzászólás
ManKi küldtem mailt.