Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Országútisok Bp-n!
Indította
syncro
, 2002. január 31. 11:38
Írta 2003. április 26. - 23:30

Én vasárnap reggel szoktam a haverommal Istentisztelet elõtt, már ha fel tudunk kelni
Szintén a Kondorosiba

Írta 2003. április 26. - 21:42

Péntek reggelenként 1 km-t a Kondorosiban. Kultúrált hely, csak elég sokan vannak.
Írta 2003. április 26. - 21:22

Írta 2003. április 26. - 18:32

NVik: Bocsi, hülye vagyok, meg nagyon kevés idõm van, meg nem vagyok sokat net elõtt, de igyekszem még hétvégén elküldeni!
Üdv. Remport Balázs
Üdv. Remport Balázs
Írta 2003. április 26. - 14:42

NVik:
Én mindenképpen ottleszek Pétfürdõn.
7kor indulunk Tatabányáról, kocsival, de elmegyünk még komárom 1 srácért.
Ha látsz a verseny elõtt-közbe-után, gyere oda nyugodtan:
Piros-sárga Basso váz, Sárga villával, piros bandázs, Pazzaz stucni, Tiagra hajtómû.
Itt a számom is:
30-345-2909
Tóth Péter a becse nevem 1ébként
Én mindenképpen ottleszek Pétfürdõn.
7kor indulunk Tatabányáról, kocsival, de elmegyünk még komárom 1 srácért.
Ha látsz a verseny elõtt-közbe-után, gyere oda nyugodtan:
Piros-sárga Basso váz, Sárga villával, piros bandázs, Pazzaz stucni, Tiagra hajtómû.
Itt a számom is:
30-345-2909
Tóth Péter a becse nevem 1ébként

Írta 2003. április 26. - 10:19

Írta 2003. április 26. - 01:07

Legfeljebb még annyi ötletem van, hogy nem-e túl nagy a kormányod, és a nyerged közti szintkülönbség. Az én Csepelem fejcsõve 170mm a tiedé csak 130 az 4cm különbség, 4cm-el lejebb kell hajolnod, bár valamivel alacsonyabb vagy nálam.
Írta 2003. április 25. - 22:58

Szia SzuMe!
Látom nem voltam még Balatoni bicikliuton. Tudod mit nem is mondom
vagy mégis, nem az a gond, hogy szar a beton, de egyébként az, hanem hogy összevissza kanyarog, de nem kicsit, nagyon. Van benne olyan szakasz, hogy egyenes lenne olyan 1km-ig, erre beleraknak ilyen lassitokat, hogy nehogy felgyorsulj, aztán lemegy egykét hejen a strandra, szóval király!!
Váll:
Két dolog lehet! Gyenge vagy merev.
1. Gyenge: erõsítsd meg: konditerem, uszás, futás
2. Merev: Nyujts cangázás elõtt!
Üdv. Remport Balázs
Látom nem voltam még Balatoni bicikliuton. Tudod mit nem is mondom

Váll:
Két dolog lehet! Gyenge vagy merev.
1. Gyenge: erõsítsd meg: konditerem, uszás, futás
2. Merev: Nyujts cangázás elõtt!
Üdv. Remport Balázs
Írta 2003. április 25. - 22:34

Van egy kis gondom hosszutavon. Nagyon faj a vallam es a nyakam. Mit tegyek?
Ugy 50km utan mar erzem, aztan rohamosan romlik.
Ugy 50km utan mar erzem, aztan rohamosan romlik.
Írta 2003. április 25. - 22:32

Ez is benne van a kiirasban:
A verseny teljesítése végig fõútvonalon történik! A túrán lehetõség van kerékpárbarát/kerépárúton történõ teljesítésre is!
Szoval, ha akarod, akkor mehetsz bringauton is. Habar valaki irta a topicban, hogy azok eleg szarok.
A verseny teljesítése végig fõútvonalon történik! A túrán lehetõség van kerékpárbarát/kerépárúton történõ teljesítésre is!
Szoval, ha akarod, akkor mehetsz bringauton is. Habar valaki irta a topicban, hogy azok eleg szarok.
Írta 2003. április 25. - 22:15

Sziasztok!
Most nézem a Balaton kerülõ verseny kiirását. Hát azért kemény egy ilyen méretû versenyt biztosítás nélkül megrendezni. Mondjuk biztosítani egy 200km-es utvonalat lehetetlen, de a Balaton körüli forgalomra nincs kifejezhetõ eszköz. Voltam már 2-3 napos Balatonkerülésen. HA percenként csak 2-3 kamion megy el melletted, amik nem szívesen mennek tulságosan át a tulodalra, hogy leelõzõn, akkor nagy szerencséd van. Szóval azért ez durva.
Azért valszínû megyek, de ez akkor is durva.
ut.: Hogy végig bírom-e menni, az már egy másik kérdés
Elõször a derekam kezd el fájni, olyan 100-120km-nél, és e fölött már fáradok is, ugyhogy majd lesz ami lesz 
Üdvözlettel Remport Balázs
Most nézem a Balaton kerülõ verseny kiirását. Hát azért kemény egy ilyen méretû versenyt biztosítás nélkül megrendezni. Mondjuk biztosítani egy 200km-es utvonalat lehetetlen, de a Balaton körüli forgalomra nincs kifejezhetõ eszköz. Voltam már 2-3 napos Balatonkerülésen. HA percenként csak 2-3 kamion megy el melletted, amik nem szívesen mennek tulságosan át a tulodalra, hogy leelõzõn, akkor nagy szerencséd van. Szóval azért ez durva.
Azért valszínû megyek, de ez akkor is durva.
ut.: Hogy végig bírom-e menni, az már egy másik kérdés

Üdvözlettel Remport Balázs
Írta 2003. április 25. - 16:25

pcycle minden infót megtalálhatsz a Balcsikerülésrõl
ezen a honlapon:
http://www.tourdepelso.hu/
tpresident én megyek az idõfutamra, nem tudnál egy
kicsit részletesebb infóval szolgálni? Ha minden igaz
letekerek, mehetünk többen is.
Az elsõ két helyet elosztjuk valahogy egymás között
;D ;D
.
ezen a honlapon:
http://www.tourdepelso.hu/
tpresident én megyek az idõfutamra, nem tudnál egy
kicsit részletesebb infóval szolgálni? Ha minden igaz
letekerek, mehetünk többen is.
Az elsõ két helyet elosztjuk valahogy egymás között
;D ;D

Írta 2003. április 25. - 14:28

Legközelebbi verseny most vasárnap(holnapután) lesz, Pétfürdõn.
Ez Székesf.vár után, Várpalotától pár km-re van.
20km idõfutam.
Nagy valószínûséggel a magyar élvonal ugyanebben az idõpontban Gyöngyösön lesz a hegyi OB-n, így egy igazi amatõr versenyben lesz része annak, aki eljön, és résztvesz.
Én megyek !!!!!! (60-as átlagot ;D ;D ;D ;D ;D)
Ez Székesf.vár után, Várpalotától pár km-re van.
20km idõfutam.
Nagy valószínûséggel a magyar élvonal ugyanebben az idõpontban Gyöngyösön lesz a hegyi OB-n, így egy igazi amatõr versenyben lesz része annak, aki eljön, és résztvesz.
Én megyek !!!!!! (60-as átlagot ;D ;D ;D ;D ;D)
Írta 2003. április 24. - 20:28

Ma sikerult egyeztetni Mankival, ugyhogy tekertunk egyet. Bp-Budakeszi-Paty-Zsambek-Tok-Perbal-Budajeno-Telki-Budakeszi-Bp. En 76km-ert mertem. Manki kevesebbet, mert O kozelebb volt Budakeszihez. Ra kellett dobbennem, hogy nagyon-nagyon gyenge vagyok. A vegem mar fajt a labam az emelkedokon. De mentsegemre legyen mondva, hogy a gurulas elott meg csak 300km-ert mentem orszagutival, azt is ugy, hogy napi 30-at. (Reggel 15, este 15). Most faj mindenem, plane, hogy tegnapelott beleakadtam egy villamossinbe es bevertem eleg rendesen a bal forgomat.
SzuMe voltam.
SzuMe voltam.
Írta 2003. április 23. - 13:28

A Balaton200-ra én is mennék, tud valaki valami közelebbit róla + szállásinfót? Kiírás még azt hiszem nincs.
Más: a Két-bükkfa-nyereg után az esztergomi úton csak középen lehet menni és nagyon figyelni kell, ez az út mindig is sz*r volt, különösen a BVKK 100 TT-n lesz érdekes a dolog, amikor többen mennek le egyszerre.
Más: a Két-bükkfa-nyereg után az esztergomi úton csak középen lehet menni és nagyon figyelni kell, ez az út mindig is sz*r volt, különösen a BVKK 100 TT-n lesz érdekes a dolog, amikor többen mennek le egyszerre.
Írta 2003. április 22. - 13:25

Hello tpresident ha minden igaz ezen
a héten megérkeznek a könyveim és akkor
lesz nemulass!!!! ;D Szombaton voltam Dobogókön
aztán amikor Esztergom felé gurultam anyáztam
rendesen akkora kráterek vannak az úttesten. >
Nagyon szép az az útvonal csak ne lenne ilyen a minõsége. Jön valaki a Balatonkerülõ versenyre
(B200)? Egyébként milyen veseny lesz legközelebb?
Nemsokára kimegyek a Békás I idõfutam helyszinére
és csinálok egy erõfelmérõt. Irgum burgum lesz
ha nincs meg a 38-39 -es átlag ;D.
a héten megérkeznek a könyveim és akkor
lesz nemulass!!!! ;D Szombaton voltam Dobogókön
aztán amikor Esztergom felé gurultam anyáztam
rendesen akkora kráterek vannak az úttesten. >

Nagyon szép az az útvonal csak ne lenne ilyen a minõsége. Jön valaki a Balatonkerülõ versenyre
(B200)? Egyébként milyen veseny lesz legközelebb?
Nemsokára kimegyek a Békás I idõfutam helyszinére
és csinálok egy erõfelmérõt. Irgum burgum lesz
ha nincs meg a 38-39 -es átlag ;D.
Írta 2003. április 22. - 12:34

NVik:
' bringásbótos' barátomtól kapom az infokat.
6-8 éve hagyta abba a versenysportot, sokáig a postásban hajtott a "srác", nyert pár Békás fordulót is...ilyesmi.
Tõle kapok tanácsokat, ill. el is várja, hogy teljesítsem a kiadott "leckét".
Különbözõ edzési taktikákat itt a bikkmakk' honlpon is találsz, ezek egész jók. kiinduási alapnak nagyon jó.
Töltsd le, nyomtasd ki, és olvasgassd át.
' bringásbótos' barátomtól kapom az infokat.
6-8 éve hagyta abba a versenysportot, sokáig a postásban hajtott a "srác", nyert pár Békás fordulót is...ilyesmi.
Tõle kapok tanácsokat, ill. el is várja, hogy teljesítsem a kiadott "leckét".
Különbözõ edzési taktikákat itt a bikkmakk' honlpon is találsz, ezek egész jók. kiinduási alapnak nagyon jó.
Töltsd le, nyomtasd ki, és olvasgassd át.
Írta 2003. április 19. - 18:26

Sziasztok !
Ezentúl nem túl sûrûn jelentkezem már errefelé ,mert
úgy döntöttem ,hogy abbahagyom az országútizást a gépemet pedig eladom.
(fõként anyagi okok miatt -mivel nem tudok 2 gépet rendesen fenntartani
)
A bringázást persze nem hagyom abba, a montimat megtartom (Azért azt ,mivel azt használom többet)
és persze pl. Békás kupán ,vagy egy telehódason még lehet ,hogy összefutunk.

Mindenkinek jó tekerést és eredményeket kívánok az idényre.
Sniper
Ezentúl nem túl sûrûn jelentkezem már errefelé ,mert
úgy döntöttem ,hogy abbahagyom az országútizást a gépemet pedig eladom.

A bringázást persze nem hagyom abba, a montimat megtartom (Azért azt ,mivel azt használom többet)
és persze pl. Békás kupán ,vagy egy telehódason még lehet ,hogy összefutunk.

Mindenkinek jó tekerést és eredményeket kívánok az idényre.

Sniper
Írta 2003. április 18. - 23:33

Sziasztok!
Ma megvettem a look-os Miche pedálomat. Próbálgattam itthon, de sajna mást pár napig nem tudom kipróbálni. Azt hittem könnyebben bekattan a cipõ, de biztos csak szokás kérdése.
Ma megvettem a look-os Miche pedálomat. Próbálgattam itthon, de sajna mást pár napig nem tudom kipróbálni. Azt hittem könnyebben bekattan a cipõ, de biztos csak szokás kérdése.
Írta 2003. április 18. - 23:05