trepsident: nem kell ezt annyira nagy dobra verni. Igazából szerintem jól oldotta meg Balázs, mert nem veszekedni, ill. meggyõzni akart téged, hanem egy köztémát megvitattni az ujságban, amit elég sokan olvasnak.
Sokat kell tudni ezzel kapcsolatban:
1, Tata és Budapest között azért elég nagy a különbség. Egyszer gyere be egy délután és meglátod, hoyg itt bent mekkora a forgalom, és mivel az országban a legnagyobb, érthetõ, hogy itt a legszarabbak az utak. Fõleg az idei tél eléggé betett az utaknak, és tényleg nagyon szar. Akkora kátyuk vannak, hogy az valami hihetetlen.
2, Szerintem abban igaza volt balázsnak, hogy van különbség 23-as és nagyobb jobb minõségû gumi között kényelemben. Ez tény és szerintem nem lehet vele vitatkozni.
3, Ha elég rég óta olvasod a BikeMag-ot akkor tudnod kell, hogy balázs kényelegmániás. Két biciklije van, az egyik egy Morati Titanium, a másik egy Merida 907 magnezium, ill. montiba aszhem egy fulltelos, köztudottan, "ultrapuha" Pillangója van (Az utóbbi kettõrõl nem tudom, hogy most övé v. tesztcangák, lényeg, hogy õ használja. Szóval mindhárom biciklije ilyen rezgéselvezetõ cuccos, és mindig hangsúlyozta az ujságban, hogy je titán, meg je magnézium, meg acél, és fuj merev aluminium
Én valamennyire ismerem, régebben sokat email-eztem vele. A beírásában semmi rossz szándék nincs. Egyébként is õ a legjobb fej ujságíró a BikeMag-nál, õ írja a legtöbb cikket (montiteszteken kivül szerintem az összeset)
Konluzió és ez a legfontosabb: a Szubjektív vélemény. Igazat adok abban balázsnak, hogy a 25-s jobb minõségû gumi sokkal kényelmesebb. Viszont lehet, hogy ez engem, meg sok más embert nem érdekel, köztük téged is. Nekem egy 1,9kg-os Schwinn vázam van, Kinesis alu villával (ez azért puha), és 23-as gumikkal. A vázam oldalról lapított, tehát ultra merev. ja, és 8-10 báron használom a gumikat. Gondolom titán vázhoz, és 25-s gumihoz képest ráz mint állat, de ez engem nem különösebben zavar. Mindig szerettem a merev cuccokat, mivel elég sulyos egyéniség vagyok

Remélem érthetõ voltam, és nem kavartam össze senkit se mégjobban.
ut.: Egyébként ha zavar a dolog, ugyis elküldöm lassan a táblázatot neked is, és abban benne van balázs is email címmel együtt, ha gondolod írhatsz neki.
Üdvözlettel Remport Balázs