Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútisok Bp-n!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2065 hozzászólás a témában

Rezsö

Rezsö

vendég

• fórumtag
  • 186 hozzászólás

Te tudsz valamit, Rezsõ! :o Mit jelenthet az, hogy egyesek versenyzõk sportolók helyett?

Nálam: sportoló: sportszerûen viselkedõ
versenyzõ: csak az eredmény érdekli, az eszköz nem, ráadásul az egyszerûbb még be is szól.

Marchello

Marchello

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás
Én is videóról néztem végig a TdH-t.
A Gemenc kupa pedig nagyon jó ötlet lenne, mert az szerintem még sokkal izgalmasabb. Fõleg az utolsó szakasz a városban, ahol sokszor láthatja a nagyérdemû a karavánt. Az esti kritérium meg leírhatatlan: több ezer nézõ, villanyfényes, gyors, minden körben részhajrá... Elõtte gyerek versenyek, utána pedig utcabál. Hogy ilyet ne közvetítsen egy TV se?!

Coyote

Coyote

törzsvendég

• fórumtag
  • 294 hozzászólás
Én néztem a sport1-en és elég sok ismerõsöm is, akinek meg nincs az felvetette videóra :)

szóval sokan nézték és persze még többen néznék !! remélem idén a többi Tv adó is észhez kap és felkarol egy-egy bringaversenyt pl a Gemenc kupát is szivesen nyomonkövetném :)

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 hozzászólás
Na igen, engem kifelejtettek. ???

A 9:32-es bollyal értem be, a 70. hely körül.

Annyit a sportág fejlõdésérõl/fejlesztésérõl, hogy adni kellene a médiában, mutatni az embereknek, hogy ez jó dolog, nem csak a doppingot, mert ez erõs ellenpropaganda (persze a sajtónak csak ez érdeke-s ). A TdH-t is közvetítették, mennyien nézték!

Ne csak az legyen, hogy sportoló=futballista. Ez vicc! Olyan sportágat kellene erõltetni, amiben tényleg jók lehetünk, és a kerékpár igenis az!

Marchello

Marchello

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás
Mondjuk igen, azt én se értem teljesen mire céloztál.

Rezsö

Rezsö

vendég

• fórumtag
  • 186 hozzászólás
Marchello! Gratula,különösen örülök, hogy a fenekére vertél néhány olyan embernek akit nem neveznék sportolónak legjobb esetben is versenyzõnek! ;)
Szép volt fiú! csak így tovább

Marchello

Marchello

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás
Én nem tudom, hogy volt e kamera, de azért az utolsó km felfelé volt és szétrázódott a mezõny.
Azért egy olimpián részt venni nem egy utolsó dolog, és Kanadában sem lett mindenki utolsó...
Az hogy a TV nem közvetít, az eléggé összetett dolog, de úgy tûnik mintha mindenki el lenne mint a befõtt és nem is akarnának elõrébb lépni.

Marchello

Marchello

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás
Hát igen, ha az ifiknek nem ment kénytelen voltam serdülõként megszorítani a Szilárdot ;D Igaz megverni soha nem tudtam, de küzdöttünk azért párat. ;)
Más: fent van a hunbike-on már a Tihany kupa eredménylistája és van pár fénykép is:
http://www.hunbike.h...termek/j616.xls

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 hozzászólás
Mondjuk úgy, hogy õ szerezte meg a kvótát.
Ha nem sérül le a nyáron, alanyi jogon ment volna.

De _valaki_ serdülõben 2. volt mögötte ;)
Erre céloztam.

Az meg kiszúrás lenne vele szemben. Ebben még az is benne van, hogy defektel, máris ugrott 8-10 év munkája, a beleölt pénz, energia...
Én nem rendeztem volna válogatót. Lesérülése esetén menne a Parti András, mert õ a 110. körüli. És kész.

Marchello

Marchello

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás
Buruczki még nem biztos hogy megy az olimpiára ha azóta nem változtattak, akkor lesz elõtte pár verseny amelyen a legjobb eredményt elérõ lesz az utazó. Ennek nagyon nem örülök, mert ha valami neadj Isten közbe jönne (technika, betegség stb), akkor máris vki más menne helyette.
Pedig Õ az aki a legtöbbet tett érte!

Marchello

Marchello

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás
Hát igen végülis 92tõl 99ig szinte csak montiztam. Az tette be a kuput, hogy nem igazán lehetett elõrébb lépni, nem volt magyar válogatott. Elkeserítõ volt a helyzet.
Egyébként azért nincs a Tour de Hongrie-nál eredmény, mert egyszerõen nem találtam a neten eredménylistát. A hivatalos honlapról meg ne is beszéljünk, példát vehetnének a Gemenc kupáéról! Ha valaki mégis találna valahol TdH eredménylistát, akkot légyszi küldje el nekem. Köszi érte!
Tpresedintet egyébként az elsõ videón felfedezni véltem. Vhol középpen sárgában, jól láttam?

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 hozzászólás
Is.

Ugye tavaly kezdtem el komolyabban készülni, idén tekertem 1200km körül.
Idénre 10ezer km-t jó lenne tekerni.
Tavaly már sikerült a 3500 is.
Ehhez képest Te már túl az 5000-en... :o
Ezek a tények.

A honlapod nekem is tetszik, az eredménylistád elõtt pedig le a bukóval, nagyon tehetséges vagy!
Ugye, Buruczki most megy az olimpiára... errõl sem kell többet beszélnünk.

Marchello

Marchello

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás
Hiányzik a résztáv és/vagy a versenykilóméter. Vagy fáradt voltál.
Ha valakit érdekel, pár videófelvétel készült a versenyrõl és már fel is tettem a honlapomra:
www.ronaszeki.fw.hu

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 hozzászólás
És Te mind elõtt vagy!

Visszatérve a pulzushoz: az elsõ kör végén 173-al kiszálltam a gyorsak közül, utána 170-rõl fokozatosan ment lefelé, az utsó körben már szinte csak utaztam, ekkor 150-re visszaállt. Lehet, hogy ez volt a probléma?

Mivel tudok felsõbb régiókban is tartósabban tekerni?

tpres,
lehet, hogy tehetséges a srác? 8)

Marchello

Marchello

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás
A hunbike-ra szokták feltenni, de egyelõre csak az abszolút elsõ 10 van fent, mint hír. Eredménylista, fotókkal még nincs.
Jó végignézni a Top10-en, szép sor gyûlt össze.
Tpresident az "öcskös" lenyomott?! Gratula neki!

kollina

kollina

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Sziasztok!

Tudja vki, hogy a Tihany Kupán készült képeket hol és mikortól lehet megnézni?

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 hozzászólás
Üdv Nektek!

Amit el tudok mondani Tihanytól, hogy saját magamhoz képest jól teljesítettem, a pulzusokból ítélve maximálisat beleadtam(emelkedõkön végig 180felett, befutó 197).
A 2.körben akadtam le az élbolyról, erre számítottam, ugyanis 6 hét alapozó edzésen vagyok túl, nem mentem még se hegyre, se intervallumot.
Síkon tudtam vinni a tempót, de a hegyen mikor meglódult a sor, csak néztem utánna.

A 3. kört szinte egyedül nyomtam, ekkor ért be a 2.boly, ahova beálltam, vittük a tempót, de a hosszú emelkedõn minig küzdöttem,h felérjek rájuk.
A végére kicsit visszavettek a rángatózásból, kb. 30-40fõ tekrt együtt az utolsó körben.
A parton aztán próbálkoztak néhányan, elszökött 1, aztán utánnament 2fõ, arra még 2...ekkor már túl sokan léptek el, ha pontot akartam nyûjteni, mennem kellett...felhúztam rájuk a sort(kb. 100m "rést" nyitottak), majd kicsit hátrébb mentem..."pihenni" az rövid emelkedõn elõre mentem, vittem a tempót az Y-elágazásig(30km/h). Mindenki ott volt mögöttem, az elágazásnál visszanézetem, 2-val nagyobb áttételt választottam, kiáltam a nyeregbõl...nem jött velem senki. 4-6mp-el elõttük értem be....külön idõvel.-))))
Itt volt 197 a pulzusom.

Remélem sikerült pontot szereznem

Megjegyzem,h az öcsém, Tóth Tamás élete elsõ mezõnyversenyén 1988.04.27én született(nincs még 16éves) elment az elsõ sorral!!!!!!!!!!!!!!!!

Kiváncsian várom a végeredményt.

Béke Veletek!

Marchello

Marchello

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás
Pcycle: elõnye hogy a Postásban tekerek, hogy fizetik a nevezést, kaptam egy Merida 909-es kerékpárt persze csak használatra. Elindulhatok olyan versenyeken mint pl Gemenc GP, Tour de Hongrie stb. Edzõtábor tavaly nem volt, idén kérdõjeles. Közös edzés tavaly idõközönként volt, de veszprémi révén ez engem nem érint. Egyébként ahogy mondod itthon mindenki amatõr, csak a jelzõkkel lehet játszani.
Henger: közös edzést csütörtökre még nem tudom hogy lesz idõm. A 22 perces köridõ pedig nem rossz! És szerintem hogy elfáradtál nem meglepõ mert azért volt egy "kis" szél, domborzat és erõs mezõny.

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 hozzászólás
Gratulálok a gyõzelemhez, szép volt!

Én valahol elvesztem a mezõnyben. Az elsõ körben leszakadtam a fõmezõnytõl, de szerencsére találtam egy bolyt, amivel végigmehettem.
Hibák voltak, amiket legközelebbre megpróbálok kijavítani. Még nem vagyok elég erõs, ez van.

Emelkedõn simán otthagytak a többiek, ezen még javítani kell. Viszont a lejtmenetben nem volt ellenfél ;D Egy 30-40 méteres leszakadást is felhoztam.
Amit sajnálok, hogy a legvégére teljesen elment az erõm, pedig direkt tartalékoltam is. No mindegy.
Bratyó mondta, hogy ti 20 perces köröket nyomtatok, mi meg 22-eseket.

Adatok az iskolai rajttól mérve:
dst 68.8km, tm 2:00

Marchello, tpresident, csütörtökön ráértek egy kis edzésre?

Marchello

Marchello

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás
Áron az idõfutam versenyekre készül. Megpróbálta, majdnem bejött neki. De egy versenyen elég ha a cél elõtt és után 1 centivel a Te kereked van elõl, a többi nem számít. Egyébként én is amatõr vagyok. Egyetemre járok és még fizetést se kapok. Szóval azonosak a feltételeim...