Tpresident akkor mégegyszer:
Tpresident! Talán, hogy miért nem jött össze a pénz: a szezon elején beszéltem Rónai Ferenccel (ismerõs a név?), hogyha elkészültek a kiírások, majd az eredmények szívesen megjelentetem a honlapunkon, illetve linkelek az általa megjelölt helyre. A válaszát jobb nem idézni. + még az sem jutott eszébe senkinek sem (mert mással is beszéltem et ügyben), hogy anyagilag támogatnám-e az adott versenyt.
1) sajnos kevés olyan szponzor van aki csak az amkeli.fw való meghirdetésre ad pénzt
2) olyan még kevesebb aki odajön, van egy kis plusz pénzem költsétek el
3) nem elég neked, nekünk (kerékpárosoknak) tudni a versenyrõl, a nézõ is szponzort hoz!
4) nem az ÉN versenyem, hanem MIÉNK
5) többen többre megyünk (mennénk)
Magam részérõl mindegy mit adnak, csak jó szívvel adják. A Kendel Kupán is a végén már sörös pohárba adták a babgulyást (apropó sört! vki ezután még betekert Szf-ra, mégse üdítõt kért, ennyit a sportos életmódról), mégse volt gond. Pcycle - és még sokan mások,a szervezõk közül- megfeledkezel arról, amatõrök vagyunk és élvezni is szertenénk ezeket a versenyeket, nem csak letudni. Küzdünk eleget, hogy ide eljussunk, és egyáltalán végig tudjunk menni, vmi eredményt elérni.
Sajnos nehéz olyan olyan szponzort találni mint a Nagyrédei hûtõház, még "profi versenyekre is". Lettél volna az idõfutam ob-n, még a pohár vizet is megköszönnéd után (vagy tavaly Tamási).
Igaz amit tpresident ír: minden versenyben van vmi, jó, együtt kell mûködnünk, hogy csak az legyen bennük, (bizony a sértett egonkat félre kell tenni, ha jó versenyt szeretnénk, és meg kell halhatni a résztvevõk -versenyzõ,
nézõ- véleményét)