Hát Rezsõ, miért veszel magadra olyan inget, ami nem a tiéd? De ha felveszed... Feltételezed rólam, hogy csalásra gondolok veled kapcsolatban, vagy csak téged ismerlek jobban?? A jobban nem azt jelenti, hogy jól, csak nem teljesen ismeretlen. A fejlõdõképes korosztályt pedig egyébként sem a 6. szoktam érteni, virágnyelven idõsebbeket jelenti.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Országútisok Bp-n!
Indította
syncro
, 2002. január 31. 11:38
Írta 2004. december 06. - 13:15

Írta 2004. december 03. - 17:14

"Akiket viszont jobban ismerek, feltûnõ volt pl. 4 perces javulás tavaly óta (s még pár ilyen hasonló), ráadásul nem a fejlõdõképes korosztályban. Ilyenkor már én is elkezdek kételkedni... "
Ezt minek nevezed?
Ezt minek nevezed?
Írta 2004. december 03. - 14:44

Hát látom erõs ellenszenv kiséri sportténykedésem, de nem baj! Armstrongot is köpködték, mégis megnyerte a 6.-kat a sovén csigafalók hazájában! LEhet ám készülni, mert most pillanatnyilag 4 perces határt döngetem futásban. LEhet hogy tavaszra újra visszatérek a futáshoz (is)...?
Rezsõ: nem tudom mire gondolsz, komoly a vádad? Mert akkor jobb lenne megmondani, hogy tudjam mirõl van szó!
Rezsõ: nem tudom mire gondolsz, komoly a vádad? Mert akkor jobb lenne megmondani, hogy tudjam mirõl van szó!
Írta 2004. december 03. - 12:03

Hajrá rezsõ!
Õszintén szurkolok,hogy sikerljön a nagy terv.
Reális cél,h pcycle kollegát legyõzd...sok sikert hozzá, reméljük le sikerélmény, ami majd egy nagyobb cél elérést motíválja.
jómagam kihasználva a decemberi jóidõt elmegy délután kerekezni 1 nagyot...talán lesz +10fok is kora délután, ami ilyenkor-valljuk be- jónak mondható!!!!
Õszintén szurkolok,hogy sikerljön a nagy terv.
Reális cél,h pcycle kollegát legyõzd...sok sikert hozzá, reméljük le sikerélmény, ami majd egy nagyobb cél elérést motíválja.
jómagam kihasználva a decemberi jóidõt elmegy délután kerekezni 1 nagyot...talán lesz +10fok is kora délután, ami ilyenkor-valljuk be- jónak mondható!!!!
Írta 2004. december 02. - 20:59

Meglátjuk!
Talán tartozol egy bocsánatkéréssel? (emlékeztetõ: más fórumon valótlanságok állítása stb)
Készülj, mert hamarosan felépülök.
Talán tartozol egy bocsánatkéréssel? (emlékeztetõ: más fórumon valótlanságok állítása stb)
Készülj, mert hamarosan felépülök.
Írta 2004. december 02. - 10:19

Hajrá Rezsõ! Hajrá Rezsõ!
Így foglak biztatni a hegyi idõfutamokon (amikor elsuhanok melletted). No de komolyan: azért más világ család és gyerekek mellett versenyzésre gondolni, külön kategória kellene. Egyébként a magas kerekeseknek nem kifejezetten a hegyi if. fekszik, inkább a sík, ami nem jelenti azt hogy jó eredményt ne tudnának elérni. Jelentem nagyon sokat nyom a latban nemcsak a jó edzésterv, hanem a jó edzõ is, egyéb motivációs tényezõkrõl nem is szólva: pl. nagyon tudja az embert felfelé húzni a hosszú hegymenetben egy orra elõtt ritmikusan mozgó nyeregre tökéletesen illeszkedõ nõi hátsó domborúság. (csak sajnos kevés az ilyen az oúti szakágban)
Így foglak biztatni a hegyi idõfutamokon (amikor elsuhanok melletted). No de komolyan: azért más világ család és gyerekek mellett versenyzésre gondolni, külön kategória kellene. Egyébként a magas kerekeseknek nem kifejezetten a hegyi if. fekszik, inkább a sík, ami nem jelenti azt hogy jó eredményt ne tudnának elérni. Jelentem nagyon sokat nyom a latban nemcsak a jó edzésterv, hanem a jó edzõ is, egyéb motivációs tényezõkrõl nem is szólva: pl. nagyon tudja az embert felfelé húzni a hosszú hegymenetben egy orra elõtt ritmikusan mozgó nyeregre tökéletesen illeszkedõ nõi hátsó domborúság. (csak sajnos kevés az ilyen az oúti szakágban)
Írta 2004. december 01. - 21:36

Szia tpresident!
Rég rossz neked ha velem akarsz szökni . Tavaly, 33 évesen kezdtem tekerni, a mozgás öröméért és magával ragadt a versenyláz, leigazoltam, de a téli pihit nem tudtam behozni ( Még így fejlõdésképtelen korban is, hogy idézzem egyik közös ismerõsünk jellemzését). Kb. a tök utolsóként végeztem a B liszenszesek között . Most igyekszem egy kicsit jobban felkészülni, (edzõ, edzésterv, sportkórház stb) és meglátjuk. A célom a „tisztelt kolléga” grabancának elkapása a Nimródon. Úgy gondolom magára ismer és ott lesz! Ami + motivál az a fiataljaink védelme, a csapat egyben tartása a BB-s kihívás ellen. Pl. én ezt tehetségkutatásnak nehezen nevezném, Ti mit szóltok hozzá?
Üdv
Rezsõ
Igen, márciusban találkozunk!
Rég rossz neked ha velem akarsz szökni . Tavaly, 33 évesen kezdtem tekerni, a mozgás öröméért és magával ragadt a versenyláz, leigazoltam, de a téli pihit nem tudtam behozni ( Még így fejlõdésképtelen korban is, hogy idézzem egyik közös ismerõsünk jellemzését). Kb. a tök utolsóként végeztem a B liszenszesek között . Most igyekszem egy kicsit jobban felkészülni, (edzõ, edzésterv, sportkórház stb) és meglátjuk. A célom a „tisztelt kolléga” grabancának elkapása a Nimródon. Úgy gondolom magára ismer és ott lesz! Ami + motivál az a fiataljaink védelme, a csapat egyben tartása a BB-s kihívás ellen. Pl. én ezt tehetségkutatásnak nehezen nevezném, Ti mit szóltok hozzá?
Üdv
Rezsõ
Igen, márciusban találkozunk!
Írta 2004. december 01. - 14:15

Hello Rezsõ!!!
Milyen eredménnyel zártad az idei évet????
sok sikert, és millió tonna kitartás a felkészüléshez...2005ben megvívunk egymással???....vagy sokat...nagyon sokat készülünk, és sikeres szökést hajtunk végre a Tihany Kupán???:-))))))))
Milyen eredménnyel zártad az idei évet????
sok sikert, és millió tonna kitartás a felkészüléshez...2005ben megvívunk egymással???....vagy sokat...nagyon sokat készülünk, és sikeres szökést hajtunk végre a Tihany Kupán???:-))))))))
Írta 2004. november 29. - 21:26

Szia tpresident!
Már azt hittem csak én szedek Béres cseppet
Igaz 1 hete kényszerpihin vagyok vmi kis megfázás miatt.
November eleje óta a köv megy:
2 alkalom 45 perc futás 120-140
3 alkalom gimnasztika
1 bringa min 1,5 óra 120-140 között a nehézbombázón
Találkozunk márciusban!
Jó felkészülést!
Már azt hittem csak én szedek Béres cseppet

November eleje óta a köv megy:
2 alkalom 45 perc futás 120-140
3 alkalom gimnasztika
1 bringa min 1,5 óra 120-140 között a nehézbombázón
Találkozunk márciusban!
Jó felkészülést!
Írta 2004. november 29. - 13:06

Üdv!
Én is ittvagyok...ismerkedem az új Forum-felülettel...
Téli edzést nem szeretem, de muszáj...1 hete elkezdtem az alapozást:
Heti 2úszás(1-1.5óra, laza, beszélgetõs)
Heti 2 futás(40-90Perc fáradtságtól, idõjárástól függõen, egyenletes tempóban, 120-160 közötti pulzussal)
Heti 1 bringa(1-2óra szintén fáradtságtól és idõjárástól függõen, 120-150közötti pulzussal, egyenletesen, min. 85-90csapásszámmal).
Ebbõl általában 4 alkalom meg is valósul, ez megy még vagy 3-4 hétig, aztán lehet emelni a szintet.
Üdv, és hátszél minenkinek!!!!
Én is ittvagyok...ismerkedem az új Forum-felülettel...
Téli edzést nem szeretem, de muszáj...1 hete elkezdtem az alapozást:
Heti 2úszás(1-1.5óra, laza, beszélgetõs)
Heti 2 futás(40-90Perc fáradtságtól, idõjárástól függõen, egyenletes tempóban, 120-160 közötti pulzussal)
Heti 1 bringa(1-2óra szintén fáradtságtól és idõjárástól függõen, 120-150közötti pulzussal, egyenletesen, min. 85-90csapásszámmal).
Ebbõl általában 4 alkalom meg is valósul, ez megy még vagy 3-4 hétig, aztán lehet emelni a szintet.
Üdv, és hátszél minenkinek!!!!
vendég_hasosz_*
Írta 2004. november 17. - 19:57

Tisztelt Kerékpársport rajongók!
Újonnan induló , Magyarországon egyedülálló kerékpáros oldal hírportáljának szerkesztéséhez keresünk segítséget.
Olyan fiatal ,dinamikus , jó kommunikációs készséggel rendelkezõ munkatársakra van szükségünk , akik elkötelezett hívei a kerékpársportnak és szívesen dolgoznak a sportág népszerüsítésének érdekében .
Ami szükséges :
- saját internetes hozzáférés ill. számítógép
- legalább középfokú idegennyelv tudás (angol vagy német vagy francia vagy spanyol vagy olasz nyelvbõl )
- felhasználói szintû számítógépes ismeret
- B kategóriás jogosítvány
- kerékpársport ismerete
A feladat nem fõállású munkát kínál, egyéb munka mellet is vállalható , napi 2-3 óra szükséges hozzá.
Kérjük rövid bemutatkozó levelüket ill. önéletrajzukat legkésõbb december 15.-ig az alábbi emalcímre elküldeni szíveskedjenek:
cyclinghungary@freemail.hu
Amennyiben az ajánlattal kapcsolatos bármilyen kérdése lenne , felvilágosítást a :
+36+30-639-08-02 vagy a +36-20-445-45-50-es telefonszámokon kaphat.
Reméljük felkeltettük érdeklõdését és hamarosan csapatunk tagjai között tudhatjuk.
Köszönettel :
A Szerk.
Újonnan induló , Magyarországon egyedülálló kerékpáros oldal hírportáljának szerkesztéséhez keresünk segítséget.
Olyan fiatal ,dinamikus , jó kommunikációs készséggel rendelkezõ munkatársakra van szükségünk , akik elkötelezett hívei a kerékpársportnak és szívesen dolgoznak a sportág népszerüsítésének érdekében .
Ami szükséges :
- saját internetes hozzáférés ill. számítógép
- legalább középfokú idegennyelv tudás (angol vagy német vagy francia vagy spanyol vagy olasz nyelvbõl )
- felhasználói szintû számítógépes ismeret
- B kategóriás jogosítvány
- kerékpársport ismerete
A feladat nem fõállású munkát kínál, egyéb munka mellet is vállalható , napi 2-3 óra szükséges hozzá.
Kérjük rövid bemutatkozó levelüket ill. önéletrajzukat legkésõbb december 15.-ig az alábbi emalcímre elküldeni szíveskedjenek:
cyclinghungary@freemail.hu
Amennyiben az ajánlattal kapcsolatos bármilyen kérdése lenne , felvilágosítást a :
+36+30-639-08-02 vagy a +36-20-445-45-50-es telefonszámokon kaphat.
Reméljük felkeltettük érdeklõdését és hamarosan csapatunk tagjai között tudhatjuk.
Köszönettel :
A Szerk.
Írta 2004. november 15. - 21:17

Sajnos fordítva:((. Az álmoskönyv szerint nem jó jel ilyenkor 180-as pulzussal alapozni, így lemaradtam. Trekkingem meg már 5 éve van, azzal szálítom az aktuális legkisebb gyereket fagyizni:)).
Írta 2004. november 12. - 11:28

Üdv Rezsõ! És mit jelent az hogy elszabadult a pokol? Sírva nézték a hátadat? ;D Ez a mtb/trekking mánia már kezd hasonlítani a mobilmániához, akinek nincs nem is ember...
Írta 2004. november 11. - 23:01

Sziasztok!
Én is a trekkinget építettem át edzésre. Nem volt nagy ötlet 8) kb 60 km-t tudtam a fiúkkal menni, utána elszabadult a pokol
. Na mindegy, egy kicsit erõsödünk és gyûjtöm a km-t és tavaszra kiderül, hogy válik be.
Én is a trekkinget építettem át edzésre. Nem volt nagy ötlet 8) kb 60 km-t tudtam a fiúkkal menni, utána elszabadult a pokol

Írta 2004. november 10. - 17:34

Szia Sanker! Szóval már mindenkinek van egy mtb-je is, mégha oútis lenne is. Hová lesz a világ dicsõsége, amikor még csak téliesítették az oútit. :

Írta 2004. november 10. - 11:02

sziasztok
de rég olvastam ezt a topikot! én télre építek egy traktorgumis montit, h latyakban se legyen gond a hegyen. jánoshegy szerpentin bizonyos kanyarjaiban durván megmarad a jég, még akkor is ha máshol már pluszok vannak.

Írta 2004. november 09. - 12:51

Én is kíváncsian várom ezeknek az óriási leértékeléseknek a helyszínét. Az a Zoogie stucni gyanús 125 gr.(?) és 4800Ft eredetileg is (a legolcsóbb oúti is 2e fölött van). Pl. Shimano 105-ös holmik érdekelnének. Ha igaz minden infó (és nem nyugat-wesztfáliában van a leértékelés), akkor kilóra vesszük...

Írta 2004. november 08. - 11:58

Írta 2004. november 08. - 10:31

109 oldal után halott a topic????
Írjatok!!!
Ki mit fejleszt a bringáját a téli uborkaszezon mélyre nyomott árai között?????
Pár ajánlat:
Zoggie k.szár 125g(!!!) 4800Ft helyett 2500körül!
FSA Alu nyeregcsõ 21500 helyett 7500(!!!) Ft.
Shimano cuccok 10-30% kedvezménnyel,
Ritchey 20-30% kedv.
Nyári ruhák szinte ingyé'
Stb-stb-stb.
Írjatok!!!
Ki mit fejleszt a bringáját a téli uborkaszezon mélyre nyomott árai között?????
Pár ajánlat:
Zoggie k.szár 125g(!!!) 4800Ft helyett 2500körül!
FSA Alu nyeregcsõ 21500 helyett 7500(!!!) Ft.
Shimano cuccok 10-30% kedvezménnyel,
Ritchey 20-30% kedv.
Nyári ruhák szinte ingyé'
Stb-stb-stb.
Írta 2004. október 23. - 20:37

Trek!
Mennyi idõs vagy????
Ha 20-25között, biztos,hogy 200 körül van a max. pulzusod. Ha 5 véreb menne utánad 1 méterrel, biztos,hogy mennél 60nal is pofaszélbe!!!!!
Ha 25-30között vagy lehet 195-el számolni.
Níugalmi pulzusodat meg mérd meg 2-3szor ébredés után, és számolj átlagot(persdze ne szétedzett nap, vagy agyonbulizott éjszaka után mérj!!!).
A 100%od lesz a 195 v. 200, a 0%od meg az a 45-60közötii érték,ami a tényleges nyug. pulzusod.
Ez között kell mérni a dolgokat.
Kb. ennyi.
120-as pulzustól kezdõdik a munka, 120 alatt gyakorlaitilag nem végzel hatásos edzésmunkát, tehát az edzés 75-90%-ban igyekezz ezen érték felett maradni.
Állóképességi edzésnél 65-70% a max, tehát ez(egyéntõl függõen) 145-165 köztti érték....kb.
Nem olyan nagy ördöngösség, ha kicsit megszalad kicsit vissza kell veni az intenzitásból, de 1-2sprint a piros elõtt v. a haver után még bõven belefér....ennyi!
Mennyi idõs vagy????
Ha 20-25között, biztos,hogy 200 körül van a max. pulzusod. Ha 5 véreb menne utánad 1 méterrel, biztos,hogy mennél 60nal is pofaszélbe!!!!!
Ha 25-30között vagy lehet 195-el számolni.
Níugalmi pulzusodat meg mérd meg 2-3szor ébredés után, és számolj átlagot(persdze ne szétedzett nap, vagy agyonbulizott éjszaka után mérj!!!).
A 100%od lesz a 195 v. 200, a 0%od meg az a 45-60közötii érték,ami a tényleges nyug. pulzusod.
Ez között kell mérni a dolgokat.
Kb. ennyi.
120-as pulzustól kezdõdik a munka, 120 alatt gyakorlaitilag nem végzel hatásos edzésmunkát, tehát az edzés 75-90%-ban igyekezz ezen érték felett maradni.
Állóképességi edzésnél 65-70% a max, tehát ez(egyéntõl függõen) 145-165 köztti érték....kb.
Nem olyan nagy ördöngösség, ha kicsit megszalad kicsit vissza kell veni az intenzitásból, de 1-2sprint a piros elõtt v. a haver után még bõven belefér....ennyi!