Hal,
képek fent vannak...
és midenkinek szívböl ajánlom ezt a remek darabot:
http://kep.tar.hu/ca...7545&fullsize=1
Itt Lensver az egyetlen a bátor és igaz látható, valamint cAb /- jómagam/.
Kõszegen találkozunk... cAb
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Maratonok 2003
Indította
Rave_Ace
, 2002. november 04. 20:27
Írta 2003. június 09. - 01:27
Írta 2003. június 09. - 00:06
Írta 2003. június 09. - 00:03
Nos,
OFF:
sped mostanában hihetetlenül el van szeparálva a gépétõl....
ugyhogy felteszem én
lásscsodát:
http://kep.tar.hu/ca...ml?aid=27571959
most kezdem feltölteni õket, úgyhogy még néhány tízperc és ott lesznek...
ON
Üdv::cAb
OFF:
sped mostanában hihetetlenül el van szeparálva a gépétõl....
ugyhogy felteszem én
lásscsodát:
http://kep.tar.hu/ca...ml?aid=27571959
most kezdem feltölteni õket, úgyhogy még néhány tízperc és ott lesznek...
ON
Üdv::cAb
Írta 2003. június 08. - 23:08
//OFFValaki kérdezte, ki megy Alpokaljára...
nos én megyek. bevállalom a rövidebbet. ha lesz utlevele, akkor flame is jön és remélhetõleg sped-et is rábeszélem :-*
cAb
apropó sped és maratonok!
cAb: meg tudnád kérni sped-et, hogy rakja fel a tavalyi Bükk Maratonos képeit? :
//ON
Írta 2003. június 08. - 17:32
Valaki kérdezte, ki megy Alpokaljára...
nos én megyek. bevállalom a rövidebbet. ha lesz utlevele, akkor flame is jön és remélhetõleg sped-et is rábeszélem :-*
cAb
cAb
Írta 2003. június 03. - 19:08
Megérkezet a kiirás a Duna Maratonra! A mouintainbike.hu honlapon megtalálod a leírást a letölthetõ jelentkezési lappal együtt!
Írta 2003. június 03. - 10:50
Írta 2003. június 03. - 10:48
Lehet, hogy rosszul tudom, de szerintem ahhoz, hogy indulhass versenyen be kell lépned vmelyik egyesületbe, mert csak akkor kaphatsz licenszet. Amúgy egyenlõre még nem veszik komolyan ezt az o.b.-ken.
Írta 2003. június 02. - 15:42
a kõszegi maratonra lenne helyünk az autóban egy, azaz egy vállalkozó ember számára
Pestrõl retúrban. priviben lehet jelentkezni 
Írta 2003. június 02. - 09:31
Írta 2003. június 02. - 09:28
Sziasztok, itt 2bak,
olvasgatom, és szeretném mindenkivel megosztani azt a sajnálatos tényt, és hírt, hogy a TÖSERDÕ Maraton, és aMEGAMARATON is elmarad ebben az évben.
Ok, a Kiskunsági Nemzeti Park nem adta áldását a versenyekre. (Veszélyeztetem a kócsakok nemi életét.)
Elnézést kérek mindazoktól akik készültek, és szerettek volna indúlni ezeken a rendezvényeken.
Cserébe nagyon-nagyo jó TISZA MARATONT IGYEKSZEM RENDEZNI!!
Tudjátok, már csak 48 nap!!!
2003. július 20. SZEGED, II.TISZA MARATON!!
Üdv,
2bak.
olvasgatom, és szeretném mindenkivel megosztani azt a sajnálatos tényt, és hírt, hogy a TÖSERDÕ Maraton, és aMEGAMARATON is elmarad ebben az évben.
Ok, a Kiskunsági Nemzeti Park nem adta áldását a versenyekre. (Veszélyeztetem a kócsakok nemi életét.)
Elnézést kérek mindazoktól akik készültek, és szerettek volna indúlni ezeken a rendezvényeken.
Cserébe nagyon-nagyo jó TISZA MARATONT IGYEKSZEM RENDEZNI!!
Tudjátok, már csak 48 nap!!!
2003. július 20. SZEGED, II.TISZA MARATON!!
Üdv,
2bak.
Írta 2003. június 01. - 21:42
CC-re kell idéntõl! Ezt a Mountain Bike szövetség adja ki! Ezt álatlában az aktuális versenyen tudod megcsináltatni, vagy ha fölkeresed s szövetséget akkor ott! Egyébként ha maratonon indulsz akkor csak nevezési díj kell!
Írta 2003. június 01. - 14:46
Csak egy kérdés: Kell avlamiféle papír, hogy abszolút amatõr statussal (tehát sehool sem leigazolva sem tagként nem vagyok számontartva) indulhassak versenyen? Natûrlih a hobby kategóriában.
És ha kell, akkor milyen típusú, hol lehet beszerezni?
Köszönöm
És ha kell, akkor milyen típusú, hol lehet beszerezni?
Köszönöm
Írta 2003. május 30. - 19:31
ki tud valami normális versenynaptárat, mer ez a mtbs. honlapján lévõ nem frankó
Írta 2003. május 29. - 17:30
Írta 2003. május 29. - 17:15
Halihó!
Hallottam valamiféle Csobánc maratonról, ami elméletileg junius 7-8-án lesz. Tud valaki esetleg valami bõvebbet a dologról?
Hallottam valamiféle Csobánc maratonról, ami elméletileg junius 7-8-án lesz. Tud valaki esetleg valami bõvebbet a dologról?
Írta 2003. május 29. - 07:51
Én azt hallottam, hogy a Tôserdei maraton elmarad, de persze lehet, hogy azóta már megint változtattak a progin!
Írta 2003. május 27. - 07:55
Írta 2003. május 15. - 10:08
Az elmélettel tisztában vagyok. Gondoltam itt még a verseny elõtt találok kiírást, mert az utóbbi idõben (tisztelet a kivételeknek) a szervezõ oldalára kerülnek fel utoljára az infok.
Írta 2003. május 15. - 10:02
Hali!
A Tõserdõs marciról a www.2bancar.hu vagy www.tiszamaraton.hu oldalakon kéne elméletileg találnod infókat...
Üdv, PéeF
A Tõserdõs marciról a www.2bancar.hu vagy www.tiszamaraton.hu oldalakon kéne elméletileg találnod infókat...
Üdv, PéeF

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére