Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Maratonok 2003

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
485 hozzászólás a témában

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
tamaskaa: miért lenne nagyképû??
8) max öngyilkosság... ;D ;D ;D

na de komolyan: nem jelent problémát. Elméletileg végig lehetne nyomni egy bükk maraton méretû versenyt is egy single speed-del. Az egész szvsz erõnlét, és hozzáállás kérdése...

Tsõváz és hátszél...
Joghurtos szép napot!
PéeF voltam...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Hali tekerõmanók!

kérdésem: nagyképû dolog lenne életem elsõ maratonjára egysebességes géppel menni? A Tisza Maratonra gondoltam, mert ott nem kell sokat mászni. nos?

kissfish

kissfish

törzsvendég

• fórumtag
  • 454 hozzászólás
Mongi16: Te kaptál rajtszámot :-\ Mert én is ott neveztem és azt mondta a büféscsajszi, hogy nevezni lehet, de nem tud adni rajtszámot, mert nem vitték fel neki >:( 8)

trakis

trakis

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás
na itt az idei versenynaptárhttp://www.mountainbikesport.hu/
van néhány érdekes...
ja és Tubak elvtárs szorgos melót végzett....

Mongoose_16

Mongoose_16

vendég

• fórumtag
  • 108 hozzászólás
Ma leadtam a jelentkezési lapomat a Rekettyésben a Buda maratonhoz. Egyenlõre jó lesz nekem a 30 km-s táv is... :) Ki tart még velem?? ;) Egyébként valaki volt a pálya bejáráson?? Ha igen akkor milyen volt?

Mongoose_16

Mongoose_16

vendég

• fórumtag
  • 108 hozzászólás
Mi úgy mentünk fel Írott-kõre hogy Kõszegtõl elindultunk a határ felé, utána még mentünk egy jó darabig (kb. 15 km) sík terepen mindez az 55 ös fõút melletti bringa ösvényen. Igazán mi sem tudtuk hogy merre megyünk csak kb. ra. aztán jobbra letértünk egy kis településnél (ha jól emléxem akkor Lockenhausnál) és kerestünk egy kis erdei ösvényt ami kb. Írott-kõ felé "nézett" :). és telibe trafáltunk... valahol az erdõben cikázik ez az út ha minden igaz akkor az 56-os fõutat többször is keresztezve. és szép lassan így fel lehet tekerni. Egyébként egy-két helyen ki is van táblázva hogy "MTB bringaút-Írott-kõ felé". Hörmann forrás.. hm.. hát nem tom lehet. Ahol mentünk ott csak egy gyönyörû szép kis tó volt és egy kastély kinézetû építmény fent a dombon.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
szerintem pici keverés van a dologban, mert augusztus 30-31 az mintha a kõszegi dh verseny idõpontja lenne....
én valami júniusról tudok
a szervezõket nem ismerem, 100 km-en a szintkülönbség szerintem megvan 3000 méter, az Írott-kõre pedig a hátsó úton kell majd felmenni, a fenyvesben, és a sziklás úton kell majd lefelé menni...

nevezésrõl, kiírásról, meg webcímrõl sajna még nem tudok

mongi16 egyébként ti Hörmann-forrás felõl mentetek fel Írott-ra?

Mongoose_16

Mongoose_16

vendég

• fórumtag
  • 108 hozzászólás
khhm.... :D
Igen, Tomi, Olaf és én az osztrák oldalról mentünk fel ;D

kissfish

kissfish

törzsvendég

• fórumtag
  • 454 hozzászólás
Mongi: tomiék osztrák oldalról mentek, ha jól emléxem :-\ Magyar oldaloról mi mentünk a Tyitoékkal 8) De jó volt az biztos ;D ;D

Mongoose_16

Mongoose_16

vendég

• fórumtag
  • 108 hozzászólás
wáááh Írott kõ.. ;D nincs mit hozzáfûzni.. igaz thommey ? ::) ;D ;D
bár lehet hogy száraz idõben egész jó.
de ha a maraton pontosan ott menne ahol mi mentünk a Kõszegi talin akkor "ott balra és emelkedik mint állat" ;D

kissfish

kissfish

törzsvendég

• fórumtag
  • 454 hozzászólás
McClane: Nem megijedtem, csak érdeklõdtem ;) ;D

Ilyesmi érdekel: táv, szinkül., nevezés, weboldal stb.

Egyébként Lensver maratonos topicjából kinéztem az idõpontot: 2003.augusztus 30-31

üdv

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
Kõszegen lesz egy hegyikerékpár maraton, azt hiszem valamikor augusztusban...szal arra mondtam, hogy nem lesz piskóta, de nem kell ám megijedni tõle azé' :)
a pálya nagyon jó, változatos, van benne szintkülönbség is ;) felmegy Írott-kõre is, és rengeteg szép helyet érint...

kissfish

kissfish

törzsvendég

• fórumtag
  • 454 hozzászólás
Ez a Kõszegi maraton nekem új :o Valami bõvebbet tudnátok róla írni ;) ;D

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
Lensver igen, szerintem nehéz.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Hali!
Nem akarja valaki vasárnap bejárni velem a BM pályáját?Persze csak jó idõ esetén:)
Üdv:Thy

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Te már ismered? Ha igen, akkor szerinted milyen?

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
kiváncsi leszek, hogy a kõszegi maraton pályája kinek hogy fog tetszeni :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Tudtommal az a rész nem volt kikövezve sosem és a rajta levô kövek teljesen naturálisak.
Kb. 500m-es az a köves emelkedô, de vele párhuzamosan vezet egy keskeny, földes ösvény is.

A lefelék szinte mind földutak, igy továbbá is fenntartom elôzô véleményemet.
Egyébként én nagybütykü gumival leszek, mert annak vagyok a hive.

Én reméltem, hogy a rendezô lesz olyan találékony, hogy elvezeti az útvonalat a Fekete-hegyekbe, de sajna tévedtem.

Mongoose_16

Mongoose_16

vendég

• fórumtag
  • 108 hozzászólás
na most igen.. köves út. hát..
tegnap jártam arra ;D
bevallom, ha arra megy amerre én gondolom (kék kör jelzésen a tornyokig) akkor egy két részen vállra kaptam a gépet és inkább gyalogoltam! ::)
Egyáltalán nem meredek sõt azt kívánnád hogy inkább meredek legyen mint ennyire köves. A kövek nagysága változó de igen sûrûen vannak ha ott valaki meg tud lógni akkor az biztos nagy elõnyre tehet szert. ;D Régebben felmentem a HHH-ra egy másik úton is de az is kb. ilyen gázos volt. Aztán lehet hogy létezik egy 3. út is. (mondjuk a beton a rekettyésig) de én mindig Hüvösvölgy felõl mentem neki. Pilis ez meg az felé nem igazán tudom hogy milyen az út. De a HHH tapasztalataim szerint elég húzós. Mondjuk nem túl sokszor járok arra. Nem tudom hogy ti hogy vagytok vele most elsõsorban a Pestiekre gondolok, de mondjuk a János hegyet is szívesen láttam volna az útvonalban... :-\ meg egy kis Csillebérc.

kissfish

kissfish

törzsvendég

• fórumtag
  • 454 hozzászólás
Lens: ez a köves szakasz az lenne, ahol van egy út, ami régen ki lehetett kövezve, de mára már egy kicsit megcincálta az idõ vas foga ??? ;D Az elég rázós - bár én lefelé szoktam rajta menni 8)

Egyébként nem tudja valaki, hogy hol lehet megnézni a budamaratonra nevezettek listáját ???