Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ne legyen több haláleset - Felvonulás: 2006. május 13. 11:00

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1663 hozzászólás a témában

medveczki

medveczki

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás
Részemrõl is rendben. Most már csak a webmestert kell kijelölni, aki ezt karbantartja, és van elég levélkapcitása, hogy befogadja a beérkezõ leveleket. Én továbbra is a nagy anyagokat valami web helyre pakolnám, ahonnan letölti, és csak mail-ban jelezném, hogy van valami. Más. Szó volt a jogi oldalról. A Hungária Biztosító Rt.-tõl felhívtak és röviden az alábbiakat mondták:

1. amennyiben a kerékpárost baleset éri, és a hunyó az autós volt, a kocsi kötelezõ biztosítása téríti a kerékpárban és a RUHÁZAT-ban esett kárt, de ezt külön kérni kell. Ami fontos, hogy személyi sérülés esetén MINDENKÉPPEN ÉRTESÍTENI KELL A RENDÕRSÉGET és a felvett jegyzõkönyv másolatát csatolni kell a kárbejelentéshez.
2. amennyiben a kerékpáros okozott kárt, a kártérítést a lakás vagy otthonbiztosításkor megköthetõ felelõségbiztosítás állja. Amennyiben kis- vagy fiatalkorú a károkozó, úgy a szülõ, vagy gyámviselõ biztosítása téríti a kárt.
Lehetõség van külön felelõségbiztosítást is kötni, ez néhány száz forint évente, amelyet a kerékpáros kötthet. Na ennyi kivonatosan, amit közöltek, részletesebben a lapomon, a híreknél (majd ha lesz egy kis idõm, talán este).
Jogi dolgokban megkerestem Dr. Solt Péter Úrat, hogy segítsen nekünk, talán sikerül rábeszélnem a régi ismeretségre való tekintettel, hogy kötélnek álljon és képviselje a kerékpárosok érdekét.
Na üdv

Zoli

pbali

pbali

vendég

• fórumtag
  • 193 hozzászólás
Szerintem is jó! ;D

korte

korte

vendég

• fórumtag
  • 93 hozzászólás
Nekem jó. :)

Körte

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Ugyan! ;)
Akkor www.fekete-tekeres.hu?

korte

korte

vendég

• fórumtag
  • 93 hozzászólás
Jah, közben fogtam a dolgot, bocsi! ::)

Körte :)

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Félre értés történt ugyanis a nyuszika még jorusnak szólt, a te hozzászólásod még nem láttam amikor elkezdtam írni! ;)
De az esõ tutira nem fog esni, mert ma Balga koncertra megyünk bringával! ;D

korte

korte

vendég

• fórumtag
  • 93 hozzászólás
Oké, oké! Csak azt mondd meg, hogy fog-e esni az esõ?! :D

Körte ;)

korte

korte

vendég

• fórumtag
  • 93 hozzászólás
Kimonyoztam... latin betûk, számok, kötõjel lehet a domain névben. :)

Körte

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Tudod mit nyuszika.....;D

korte

korte

vendég

• fórumtag
  • 93 hozzászólás
Már miért ne lenne jó? Egy csomó domain tartalmaz kötõjelet. Szerintem így jobban is olvasható, ha meg leírjuk valahová, akkor egyszerûen külön kell írni, ha a webcímet írjuk, akkor meg kötõjellel.

Körte

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
http://www.cerwin-vega.com/ ;)

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
én azért írtam így mert azt hiszem a címsorban nem jó a kötöjel. de nem biztos ::)

korte

korte

vendég

• fórumtag
  • 93 hozzászólás
Mi volna, ha kötõjellel írnánk?
Merthogy a fekete tekerést külön kell írni, tehát az aláhúzás eleve nem állja meg a helyét... vagy mi... ;D

Körte

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
én még mindig a www.fekete_tekeres.hu mellet szavazok.
Még néha azon gondolkodom mivel lehetne kiváltani a _ jelet, mert azt elég nehéz elmagyarázni egy egyszerû felhasználónak.

pbali

pbali

vendég

• fórumtag
  • 193 hozzászólás
Van egy baromi jó hírem! Írtam egy levelet az egyik "webtárhely szolgáltatónak", hogy biztosítanának-e ingyen domain regisztrációt, valamint webhostingot, cserébe mi felraknánk õket a támogatóink közé. Ma kaptam meg a választ, amiben közölte velem, hogy szívesem támogatja ezt a célt, úgyhogy sûrgõsen el kéne döntenünk, hogy mi legyen a domain név, hogy minnél hamarabb kész lehesen a weblap!!! ;D

pbali

pbali

vendég

• fórumtag
  • 193 hozzászólás
Én a feketemenet-re, vagy a fekete_tekeres-re szavazok!

korte

korte

vendég

• fórumtag
  • 93 hozzászólás
Na jó, de a nevét még mindig nem találtuk ki... ::)

Körte :)

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Csak, hogy beleüssem az orrom:

.com/.net/.org regisztráció 1 évre:
4.990 Ft+ÁFA (Cirka egy órán belül be tudom jegyeztetni.)

.info domén regisztráció (2 évre):
9.990 Ft+ÁFA

.hu regisztráció:
7.990+sarc 1 évre
8.990+sarc 2 évre

Tárhelyet átmenetileg tudunk biztosítani a bikemag szerverén, PHP mehet, de SQL nélkül...

üdv

pbali

pbali

vendég

• fórumtag
  • 193 hozzászólás
Végre megtudtam nézni a videjót, amit csináltál Maci, és tényleg nagyon jó ezzel a zenével.

medveczki

medveczki

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás
Természetesen nem! Egyébként is imádom olvasni az írasaid, mint a sivatag a vizet iszom szavaidat! ;D ;D ;D