Ok. Nekem is okés a www.fekete-tekeres.hu!
KisÖcsike
ui:ja, és ma sem akart senki az aszfaltba döngölni!!! Juppéé!! (csak el ne kiabáljam!!)
Mad002: Még hogy elég nehéz engem nem észrevenni??? Ezt meg honnan veszed??? Hiszen a nevemben is benne van: "KIS"Öcsike. Aki nem hiszi az gyõzõdjön meg: ;D http://exseven.freew...py_jpg_view.htm (Középen teljes harci díszben) Csütörtökön megyek be értetségizni, akkor beugrok hozzád a kazikért!! Elõre is köszi!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Ne legyen több haláleset - Felvonulás: 2006. május 13. 11:00
Indította
flame
, 2002. október 27. 21:42
Írta 2003. június 06. - 20:16

Írta 2003. június 06. - 16:36

Az elõzõ oldalon már Rave_Ace, Korte, Maci és én leadtuk a voksunkat a www.fekete-tekeres.hu mellett.
Írta 2003. június 06. - 14:00

sztem elsõ körben meg kéne egyezni a címben. Aztán meg összegyûjteni a meglévõ alternatívákat, és kiválasztani egyet.
Szóval akkor milyen címekre lehet szavazni?
Szóval akkor milyen címekre lehet szavazni?
Írta 2003. június 06. - 11:21

EMBEREK!!!
Kéne vmit a weblappal kapcsolatosan alkotni, mert ha még sokáig húzzuk a dolgot, akkor annyira elévül a dolog, hogy senki sem fogja nézegetni azt!
Kéne vmit a weblappal kapcsolatosan alkotni, mert ha még sokáig húzzuk a dolgot, akkor annyira elévül a dolog, hogy senki sem fogja nézegetni azt!
Írta 2003. június 06. - 08:22

Egyetértek az elõttem szólóval
! A reggelem meglehetõsen jól keuzdõdött, a minap írtam, hogy volt egy rendõrkanyaros autós, kinek felhívtam a figyelmét, hogy a lánya is járhat így, na ma találkoztam vele befelé jövet, és ami meglepett kiszolt a kocsiból, amivel mellesleg figyelmesen közlekedett, elengedte a kerékpárosokat, lassított mögöttük, szóval odaszólt, hogy 'Igazad volt, tényleg rajtunk múlik a gyerek élete, Kössz!!!', na én úgy meglepõdtem, mint a tarkatehén a villanypásztornál. Úgy látszik bejön az udvariasság. Új közmondás is születhet, hogy udvariasság udvariasságot szül.

Írta 2003. június 06. - 08:09

Lehet, hogy bedumálom magamnak, de mintha valóban figyelmesebbek lennének az ótósok. Eddig 8)
Kíváncsi vagyok, meddig tart ez :-\
Tisztelettel: Mad
ui: kisÖcsi téged elég nehéz nem észrevenni
Kíváncsi vagyok, meddig tart ez :-\
Tisztelettel: Mad
ui: kisÖcsi téged elég nehéz nem észrevenni

Írta 2003. június 05. - 19:00

Köszi!! 8)
Milyen dolog ez már??? A mai világban már nem lehet csak úgy felelõtlenül Öcsizni!!! Amikor olyan kedves, szép, elbûvõlõ, ügyes, és szerény KisÖcsikék tekeregnek az úton!! Ez az általánosítás felháborító!!!!
Komolyra fordítva a szót, igen kellemes meglepetések értek mai utam során. 3 autós is csuda aranyosan megadta nekem az elsõbbséget, és még mosolyogtak is hozás!! Egy néni meg már úgy ment el mellettem, mint ahogy én szoktam azt tenni autóval: Ha nem todok biztonságos oldaltávolságot tartva elmenni a bringás mellett, akkot lelassítok, és és megyek egy kicsit mögötte. Ne mondja senki, hogy annyira siet! Ha nagyon be akarja hozni ezt a fantasztikus lemaradást, akkor késõbb majd rálép a gázra, oszt rendbejön a lelkivilága. Visszatérve: Még indexelt is!!! Olyan aranyos volt!!! Csuda boldog voltam!! Még van remény!!!
Persze eze csak a mai jótevõim voltak..... A többiek viszont ma semlegesek maradtak!!
Milyen dolog ez már??? A mai világban már nem lehet csak úgy felelõtlenül Öcsizni!!! Amikor olyan kedves, szép, elbûvõlõ, ügyes, és szerény KisÖcsikék tekeregnek az úton!! Ez az általánosítás felháborító!!!!
Komolyra fordítva a szót, igen kellemes meglepetések értek mai utam során. 3 autós is csuda aranyosan megadta nekem az elsõbbséget, és még mosolyogtak is hozás!! Egy néni meg már úgy ment el mellettem, mint ahogy én szoktam azt tenni autóval: Ha nem todok biztonságos oldaltávolságot tartva elmenni a bringás mellett, akkot lelassítok, és és megyek egy kicsit mögötte. Ne mondja senki, hogy annyira siet! Ha nagyon be akarja hozni ezt a fantasztikus lemaradást, akkor késõbb majd rálép a gázra, oszt rendbejön a lelkivilága. Visszatérve: Még indexelt is!!! Olyan aranyos volt!!! Csuda boldog voltam!! Még van remény!!!
Persze eze csak a mai jótevõim voltak..... A többiek viszont ma semlegesek maradtak!!
Írta 2003. június 05. - 17:56

Írta 2003. június 05. - 08:56

Írta 2003. június 04. - 20:44

Az igazság az, ha egy fecske nem csinál nyarat, akkor az nem azt jelenti, hogy a többit ki kéne lõni, hanem ide kéne õket csalogatni. ;D Nekem is van egy két balfék bicajos haverom, aki szarik a KRESZ-re, de ha együtt megyünk, akkor leginkább a leb... ban vannak részesítve, így mostanában már Õk is nagyjából betartják, sõt be tartatják a másikkal. Úgylátszik nem csak a kosz ragad, de a jó példa is. Én amondó vagyok, hogy mindenki nevelhetõ, aki nem az késõbb bánja. Szóval szerintem a kitartó munka meghozza a gyümölcsét, ha másért nem legalább ennyivel kevesebb lessz az esti hír. Idegen nem igen próbálok nevelgetni, mert elõfordult már, hogy olyan nevelõcélzatú elküldést kaptam, hogy nem tértem magamhoz. De mindekinek van haverja, ismerõse és ezeknek is va, ez olyan mint egy piramis, és talán elõbb utóbb csak lesz valami, Egyébként lehet abban valami, hogy jobban figyelnek a kocsiban ülõk, de azért nem kell õket angyallá avatni, lehet, hogy este bicajoztak a sráccal és ott vették észre, hogy kerékpár is van, vagy éppen egy hozzá hasonló hozta kellemetlen helyzetbe. Most azt gyakorlom, hogy nem küldöm el a gk. vezt melegebb éghajlatra, hanem felhívom a figyelmét arra, hogy neki is van gyereke, unokája akinek az egészsége éppen ilyen autóstól függ. A legszebb az volt, hogy anapokban kinyilt egy ajtó, persze akkor, mikor éppe arra guroltam, és szóvátettem a nagyságának ;D, mire csak ennyit mondott, idézem ékes csengõhangját: 'Öcsi azért te is figyelhetnél!'. Erre megáltam, levettem a bukót szemüveget és tiztáztuk a korbeli különbséget, ami kiderült, hogy csak 6 évvel volt fiatalabb. Nekem azért jól esett, és szívesen lencsevégre kaptam volna a tekintetét, mikor meglátta, hogy az 'öcsi' egy 40-es férfi volt. Na ennyit arról kivan a drótszamár tetején. Na most is jól kibeszéltem magam.
Üdv Zoli
Üdv Zoli
Írta 2003. június 04. - 18:58

Ha jobban belegondolok, akkor nekem is van egy két bringás haverom (az ugrálósabb fajtából), akik vmilyen kéztetést éreznek arra, hogy keresztbe-kasul menjenek az úton, és minden lehetséges helyen ugrassanak egyet. Én is probáltam már õket elég sokszor nevelgetni, dehát nem hallgatnak az okosabbra. ;D Erre szokták mondani, hogy mindenki a saját hibájából tanul. (bár nem kívánom nekik, hogy odáig jussanak)
Írta 2003. június 04. - 18:41

Ami a bringásokat illeti........
Nekem van 1-2 haverom akik elég sokat tekernek, ami ugye nagyon jó!! ;D De olyan brutálisan szabálytalanul közlekedni ti még embert fémvázon nem láttatok!!! Engem kerülget a szívbaj, ha velük tekerek forgalomban.... Ezért szoktam én elõl menni, mert nekik egy bazi nagy STOP tábla sem jelent semmit!! Egyébként nagyon rendes srácok, ott voltak velem a felvonuláson is. Bár a folyamatos nevelésnek köszönhetõen azért egész kúltúráltak mostanság......
Lényeg: kezelésbe kell venni KRESZben hiányos kerekes barátainkat!!!
Nekem van 1-2 haverom akik elég sokat tekernek, ami ugye nagyon jó!! ;D De olyan brutálisan szabálytalanul közlekedni ti még embert fémvázon nem láttatok!!! Engem kerülget a szívbaj, ha velük tekerek forgalomban.... Ezért szoktam én elõl menni, mert nekik egy bazi nagy STOP tábla sem jelent semmit!! Egyébként nagyon rendes srácok, ott voltak velem a felvonuláson is. Bár a folyamatos nevelésnek köszönhetõen azért egész kúltúráltak mostanság......
Lényeg: kezelésbe kell venni KRESZben hiányos kerekes barátainkat!!!
Írta 2003. június 04. - 18:28

Nekem egész jó a statisztikám!!! Mostanában naponta "csak" egyszer akarnak az életemre törni.... Bár egyik nap kb. 5-10 centin múlt, hogy egy õrült szuzukis frontális el nem gázolt. Egy elég keskeny utacskán tekertem, és jött velem szembe egy szép nagy teherautó!! Ugye eddig semmi gond, õ a saját sávjában, én az enyémben a szélén!! No de a mögötte közlekedõ barmot nem igazán izgatta, hogy ott vagyok, és pont mikor a teherautó elment mellettem, õ kirántotta a versenyautóját..... oszt ha nem húzom el a lábam a válzhoz (csak erre volt idõm), akkor olyan szépen elvitt volna, hogy öröm lett volna a szélvédõjén utazni egy pár méterecskét. Asszem rendezni kéne még néhány felvonulást (mondjuk havonta 8) ), vagy valami drasztikusabbat kéne kitalálni, hogy esetleg eredménye is legyen..... :'(
(Bár meg kell jegyeznem, mintha mostanában tényleg egy kicsit jobban figyelnének az autósok.... vagy csak én szeretném?)
(Bár meg kell jegyeznem, mintha mostanában tényleg egy kicsit jobban figyelnének az autósok.... vagy csak én szeretném?)
Írta 2003. június 04. - 12:37

Hát mi tagadás, eléggé ciki lett volna, ha eltalálom.
Egy pillanatra átfutott az agyamon, hogy ha felkenõdik a kocsira még fel is pofozom, amiért ilyen hülye volt. ;D
Aztán rájöttem, hogy ez végképp nagy hülyeség volna.
Viccen kívül nem szeretem az ilyen híreket olvasni. Az utóbbi két hónapban több ismerõst gázoltak el, mint az elmúlt két évben együtt. :'(
Körte

Aztán rájöttem, hogy ez végképp nagy hülyeség volna.

Viccen kívül nem szeretem az ilyen híreket olvasni. Az utóbbi két hónapban több ismerõst gázoltak el, mint az elmúlt két évben együtt. :'(
Körte
Írta 2003. június 04. - 12:28

Körte! Csak az apraját! ;D De úgy találd el, hogy a bicaj megmaradjon alkatrésznek. Ez szép lett volna, már lelki szemeim elõtt látom a vezércikket, 'Egy fórumos aprítja a kerékpárosokat!'. Egyébként köszi a szülinapi köszöntõt.
Zoli
Zoli
Írta 2003. június 04. - 10:46

Maci!
Gratulálok az újjászületéshez!
Ma befelé jövet majdnem volt autó-bringa harmadik típusú találkozás. Egy futár bekanyarodott az egyirányú utcába, menetiránnyal szemben. Émmeg ott álltam a lámpánál, lámpa vált, pislogni sincs idõm, a srác meg jó nagy ívben be az utcába... ha nem bambulok el, tutira eltalálom. >
Ennyit a bringások szabályos közlekedésérõl. :
Körte
Gratulálok az újjászületéshez!

Ma befelé jövet majdnem volt autó-bringa harmadik típusú találkozás. Egy futár bekanyarodott az egyirányú utcába, menetiránnyal szemben. Émmeg ott álltam a lámpánál, lámpa vált, pislogni sincs idõm, a srác meg jó nagy ívben be az utcába... ha nem bambulok el, tutira eltalálom. >

Ennyit a bringások szabályos közlekedésérõl. :

Körte
Írta 2003. június 03. - 22:23

A bukó oldal igen elgondolkoztató, fõleg, aki látta ezeket eredeti állapotban illetve tudja mekkora ütés kell ahoz, hogy ez történjen velük. Még egy érv a bukó mellet. Ma történt, hazafelé jövet, hogy elgondolkoztam azzal az egybites agyammal, és késõn vettem észre a közeledõ autót, akinek, hogy õszinte legyek elsõbbsége volt, így egy olyan 10 pontos dupla leszurt ritzbergerrel méltányoltam a dolgot, hogy az na. A fejem a járdaszélénél koppant és a bukóban egy gyönyörû hasadék bizonyítja, hogy ez nem játék, pedig alig mentem 20-25-el. Most még a WC-re is bukót veszek az biztos. ;D ;D ;D Szóval ha hûlye vagyok, akkor most egy darabig kivontam volna magam a forgalomból. Közel húsz éve nem estem ekkorát, ami hozzá segített azért az is, hogy épen ma kentem meg a láncot, és valószínüleg a felnire egy kis olaj is kerülhetett, mert a hátsófék alig fogott. Ez van, amikor valaki munkaidõben sunnyog és a géppel foglakozik.
Írta 2003. június 03. - 16:14

Szerintem olyan valaki kellene, aki nem csak a lapot tudja, de a problémával is tisztában van. Ja és elérhetõ bármikor, és nem csak amikor elkészíti, de frissíteni is képes. Pbali szerintem ezen úrak közé tartozik, de tényleg jó öttlet a versenyeztetés.
Írta 2003. június 03. - 15:42

Halika!
Egy volt oszt.társammal dumáltam szombaton, és mondta, h majd csinál vmi honlapot õ is. Sztem ha majd összegyûlt néhány alternatíva, akkor meg kell szavaztatni és kész.
ja, a srác: http://blademc.freeweb.hu (itt kb. nulla info van, de csak azért, hogy vmi ilyesmi szintû lesz a honlap, ha kész lesz. Legalábbis remélem)
Na ennyi. Ja, és tök jó h lesz domainünk
, és ezt meg most láttam, ezt sztem közzé kell tenni máshol is:
www.testbike.hu/buko

na byezz
Preffzz
Egy volt oszt.társammal dumáltam szombaton, és mondta, h majd csinál vmi honlapot õ is. Sztem ha majd összegyûlt néhány alternatíva, akkor meg kell szavaztatni és kész.
ja, a srác: http://blademc.freeweb.hu (itt kb. nulla info van, de csak azért, hogy vmi ilyesmi szintû lesz a honlap, ha kész lesz. Legalábbis remélem)
Na ennyi. Ja, és tök jó h lesz domainünk

www.testbike.hu/buko

na byezz
Preffzz
Írta 2003. június 03. - 15:36

Mint már mondtam, én szívesen elvállalom a frissítgetését a weblapnak. De ha esetleg vmi profit akartok, akkor azt se bánom.