Visszaadom az éretségim. ;D

Gratulálok a sikeres vizsgákhoz. Ha szólsz, hogy programozás és elektronika a választásod, akkor biztosan segíthettem volna.LEÉRETSÉGIZTEM!!!!!!!!!
És nem is rosszul!! Bár konkrét eredméyeket, csak holnap tudok mondani. Ezen is túl vagyok...... Nem is volt olyan vészes. Bár egy kis mázli is kellett, mert szakmai volt a választott tárgyam, ami informatikából, és elektronikából áll. A tételek 25%-ához hozzá sem tudtam szólni, mert vagy programozás, vagy nagyon dúrva elektronika, amihez nekem nem igazán van közöm.
Én szombaton elmegyek haverokkal, de szerdán jövök haza, szóval kénytelenek lesztek majd elviselni a jelenlétemet..... 8)
Köszi, hogy szorítottatok nekem!!!
KisÖcsike
Még szerencse, hogy nem hangos képet raktál fel!Szegény bicaj, mit kell kiállnia, miket nyöszizhet!? ;D ;D ;DOk. Nekem is okés a www.fekete-tekeres.hu!
KisÖcsike
ui:ja, és ma sem akart senki az aszfaltba döngölni!!! Juppéé!! (csak el ne kiabáljam!!)
Mad002: Még hogy elég nehéz engem nem észrevenni??? Ezt meg honnan veszed??? Hiszen a nevemben is benne van: "KIS"Öcsike. Aki nem hiszi az gyõzõdjön meg: ;D http://exseven.freew...py_jpg_view.htm (Középen teljes harci díszben) Csütörtökön megyek be értetségizni, akkor beugrok hozzád a kazikért!! Elõre is köszi!