Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ne legyen több haláleset - Felvonulás: 2006. május 13. 11:00

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1663 hozzászólás a témában

medveczki

medveczki

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás
Egyébként mit szóltok, hogy manapság már mindenkit átengednek a vizsgákon?!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D
Visszaadom az éretségim. ;D :P A többin még gondolkodom. ???

medveczki

medveczki

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás

LEÉRETSÉGIZTEM!!!!!!!!!

És nem is rosszul!! Bár konkrét eredméyeket, csak holnap tudok mondani. Ezen is túl vagyok...... Nem is volt olyan vészes. Bár egy kis mázli is kellett, mert szakmai volt a választott tárgyam, ami informatikából, és elektronikából áll. A tételek 25%-ához hozzá sem tudtam szólni, mert vagy programozás, vagy nagyon dúrva elektronika, amihez nekem nem igazán van közöm.

Én szombaton elmegyek haverokkal, de szerdán jövök haza, szóval kénytelenek lesztek majd elviselni a jelenlétemet..... 8)

Köszi, hogy szorítottatok nekem!!!

KisÖcsike

Gratulálok a sikeres vizsgákhoz. Ha szólsz, hogy programozás és elektronika a választásod, akkor biztosan segíthettem volna.
Most már az érettek táborát gyarapítod. Ezeket a napokat fogod majd visszakívánni még érettebb korodban. Én legalábbis így vagyok vele.
Azért szerdán talán elviselünk, bár fél éretten is jó voltál. Az alkohol és a vér arányára azért ügyelj,mert a túl sok vér esetleg a fejedbe szálhat! ;D Még egyszer jó pihenést és mulatást kívánok!
Maci

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
ügyi vagy! Gratula! :) :) :)

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás
LEÉRETSÉGIZTEM!!!!!!!!!

És nem is rosszul!! Bár konkrét eredméyeket, csak holnap tudok mondani. Ezen is túl vagyok...... Nem is volt olyan vészes. Bár egy kis mázli is kellett, mert szakmai volt a választott tárgyam, ami informatikából, és elektronikából áll. A tételek 25%-ához hozzá sem tudtam szólni, mert vagy programozás, vagy nagyon dúrva elektronika, amihez nekem nem igazán van közöm.

Én szombaton elmegyek haverokkal, de szerdán jövök haza, szóval kénytelenek lesztek majd elviselni a jelenlétemet..... 8)

Köszi, hogy szorítottatok nekem!!!

KisÖcsike

medveczki

medveczki

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás
Hali ÖCSI!

Mégegyszer egy nagy kalappal! ??? Ha túl vagy írj!

Szorítok Neked! ;)

U.i: A szerdai randi, ha mindenkinek jó, akkor rendben, este 6-kor a zenélõ kútnál. Én a montit választom, mégis kényelmesebb.

Maci

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
wov.
nem is tudtam h a Velotrade.hu-n is meg volt hirdetve a felvonulás (én csak most találtam meg :))

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás
A töribe az a jó, hogy 2 tétel közül választhatsz!! 2 "A" meg egy "B" tétel lesz a lapon. Egy normálisabb (itt nem a Horty rendszer konszolidációjára gondolok) tétel csak lesz rajta!!
Körte, én midig a vizsga elõtt tanulok....... :)

Köszi a bíztatást!! Drukkoljatok holnap!!

Most meg megyek vissza tanulni.......

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Vagy úgy jársz mint én és fingod sincs mi az a Horty rendszer konszolidációja. ;D
De nem gáz mert b tételen még meg lehet a 2-es! :D
Idõvel a kutyát nem érdekli milyen jegyek vannak benne.

korte

korte

vendég

• fórumtag
  • 93 hozzászólás
KisÖcsike!

Ne parázz már! Ez teljesen természetes jelenség. Ha felkészültél rendesen, a vizsga elõtti napon ne nagyon tanulj, inkább pihenj, hogy a vizsgán koncentrálni tudj, és meg fogod látni, minden eszedbejut majd! :)
Egy nagy kalappal! ;D

Körte

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás
Asszem a szerda nekem is okés.... addigra túl leszek ezen az egész õrületen (pontosabban már holnap).

Kérdésem: Asszem ti már mind éretségiztetek, teljesen normális az, hogy a vizsga elõtt 1 nappal az ember nem tud semmit?????? ???

medveczki

medveczki

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás
Szerda nekem is jó, úgy estve 6 után, talán addigra nincs ilyen döglesztõ meleg sem. A zenélõ kút mint randi hely?
Maci

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Nekem a szerda lenne pálya ha lehet beleszólásom! ;D

korte

korte

vendég

• fórumtag
  • 93 hozzászólás
Szerintem Flame-nek vizsgaidõszaka van...

Ez a hét nekem is elég zûrös, szóval marad a jövõ 7 valamikor, csak ne hétfõn, mert kornyikapróbám van...

Körte

medveczki

medveczki

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás
Kéne találni egy idõpontot, ami jó lesz. A héten nekem nem túl alkalmas, mert sok minden összejött, De a jövõ hét már jónak látszik. A WEB lappal kapcsolatban szerintem el lehetne kezdeni a regisztráltatást, és essünk neki. Még Flame nem jelzett, biztos nyaral, vagy tanul. Régen hallottam felõle. Remélem nincs semmi baja? Tud valaki, valamit róla?

Maci

Mad002

Mad002

vendég

• fórumtag
  • 57 hozzászólás
www.fekete-tekeres.hu tölem is OK

Tisztelettel: Mad

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás
Köszi Maci! Majd igyekszem!

korte

korte

vendég

• fórumtag
  • 93 hozzászólás
Maci!

Esti tekerés nagyon jó ötlet! Margit-sziget még jobb! ;) Legalább kapok levegõt és beszélgetni is tudunk.

Ja, és egy hasznos infó: Lezárták az Árpád-híd északi járdáját, a szigettõl, a budai oldalig. Persze a felhajtón nincs kint tábla... :-\

Körte

medveczki

medveczki

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás
Hát akkor egy nagy kalappal a vizsgára. A lényeg, hogy folamatosan beszélj, nem baj ha másról, úgy sem érdekli a vizsgabiztost.
Zoli

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás
Semmi gond! Tisztában vagyok igen emberes méreteimmel! ;D Egyébként a bringa egész jól bírja, de azért tervbe van véve egy erõsebb válz. A bringázásnál nem a méret a lényeg! Szívvel-lélekkel kell tekerni!!!

Egy esti tekerésben benne vagyok. Márha az Általad említett pótvizsgás lehetõség nem jön be! Amit nagyon remélek......

medveczki

medveczki

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás

Ok. Nekem is okés a www.fekete-tekeres.hu!

KisÖcsike

ui:ja, és ma sem akart senki az aszfaltba döngölni!!! Juppéé!! (csak el ne kiabáljam!!)

Mad002: Még hogy elég nehéz engem nem észrevenni??? Ezt meg honnan veszed??? Hiszen a nevemben is benne van: "KIS"Öcsike. Aki nem hiszi az gyõzõdjön meg: ;D http://exseven.freew...py_jpg_view.htm (Középen teljes harci díszben) Csütörtökön megyek be értetségizni, akkor beugrok hozzád a kazikért!! Elõre is köszi!

Még szerencse, hogy nem hangos képet raktál fel!Szegény bicaj, mit kell kiállnia, miket nyöszizhet!? ;D ;D ;D

Bocsi, de ezt a labdát Te dobtad fel.
Egyébként mitszolnátok egy kis esti tekeréshez valamikor, persze ha Öcsinek nem kell a pótvizsgára güriznie. Én személyesen kevés bicajost ismerek innen, és jó lenne egy kis személyes kontakt is. A hétvégék általában nem járhatók, de hétköznap egy esti bicajozás, csak úgy tekergetni, akár a Margit-szigeten is nem lenne rossz. Közben dumálnhatnánk is .

Zoli.
Ui.: géptipus megjejöléssel (monti-Oui) 8)