Upsz tévedtem nem minden héten csak havonta egyszer mint itthon:
"Minden honap,utolso pentekjen,van itt 1-felvonulas!
Ma (pentek)este 19-kor is igy lessz.
Vagyis figyelem felkeltes,a biciklisekert!!!
Altalaban,mintegy 400-500 biciklis szokott ezen reszt venni!
Vegig megyunk a varos nevezetesebb reszein,es kozben szorolapok osztogtasaval,van a hirdetes,hogy biciklis is "letezik"!
Es aztan termeszetesen,buli!
Minden evben,ami a legnagyobb szokott lenni,az oktober utolso pentekjen van,mert ilyenkortalyt van,a halottak napja,vagyis a szellemek napja!
Itt a bulin,tavaly 3000-en voltunk:)))
Es itt ilyenkor,az emberek beoltoznek kulonbozo maskaraakba,allarcot huznak az arcukra,es sikongatva,kiabalva,orditva megyunk vegig a varoson!(mint a farsang)
Es verseny is van,hogy kinek jobb vagy ilyesztobb az oltozeke:)))
De arra gondoltam,hogy jovore(ha itt leszek?

,ha nem?

,akkor a HOO csinalja meg,helyettem!)
Naszoval,ugye a honak van a cargo-biciklije,es arra gondoltam,hogy(cargo,meg soha nem indult ezen a versenyen)a honak a cargojabool kene valamit csinalni:)
Pl;a sargadoboz ami a kocsi elelyeen van,(nem a hatuljan)azt lekeene-takarni,valamilyen fekete lepedovel,es keresztet ra tenni,viragokkal stb...
Amolyan,koporso szeru lenne,amit biciklivel visznek a ravatalozasra:)))
Es en meg termeszetesen ehhez illo ruhat venneek fel!(pl;vampiir)
Vagy,akaar az ordognek.......
De akaar a satan,amikor eljon,kocsival(hinto)hogy elvigye az emberek lelkeet a tulvilagra!
Es itt meg van masik hasonlo verseny amin szintugy eselyes lenne.
PL; HALLOWEN-versenyen,ill.a WARRIORS-versenyen.is alkalmazi lehetne,tutira de eselyes lenne a kulondijjra:)
Es nem kerul sokba a feldiszitese.
Es a biciklire valo figyelem felkeltes szempontjabol a legjobb lenne(otthon is),szerintem+1-2 dijj:) "
Innen szedtem az idézetet