Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ne legyen több haláleset - Felvonulás: 2006. május 13. 11:00

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1663 hozzászólás a témában

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Én erõsen javasolnám a politikusok elkerülését. Ez ne legyen már pártügy...

A két nap az OK. Én is gondoltam esõnapra, de az elsõ idõpontot nagyon keményen meg kellene már most határozni.

medveczki

medveczki

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás
No Uraim és persze Hölgyeim!

A szervezés az fontos, de megjegyezném, hogy ez nem egy fedett teremfoci. Eleinte két idõpontot is kéne kiszemelni, gondolva az esõre. Mineden olyan szervezési feladatot meglehet csinálni, gondolva még az út bizosításra is ami csak az utolsó hónapra maradhat. A demo elõtt kéthéttel már lehet tudni nagy bizonyossággal Szent Péter akaratát és rá lehet zúdulni a pontos napra. De fél év az nagyon sok. Lehet pólót, szórüólapot, út szervezést stb. megnézni, de nem ildomos egy napra koncentrálni. Ez egy vélemény, de már sok rendezvényt szerveztem végig és a tapasztalat hogy a két idõpontos a nyerõ. Azonkívül ne csak a versenyzõkre gondoljatok, hanem a napi kerekeseket is meg lehet célozni, azok egyébként többen vannak. Iskolákba kiküldeni a felhívást, sporttanárokat megtalálni, a szükséges rosszat is, a politikusok valamelyikét, vagy csoportot, stb. Ezeket tudom mondani.

vendég__*

vendég__*
  • vendég

...
Inkább megint a HHH-i kupafutam szombat délelöttjére kellene tenni, mert szombaton nincs még semmi.

Az melyik nap?

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
most megmondom az idõpont az nem jó...
A maratonra sokan mennek úgy, hogy elötte való nap...
Inkább megint a HHH-i kupafutam szombat délelöttjére kellene tenni, mert szombaton nincs még semmi.

vendég__*

vendég__*
  • vendég

...
Manka MTB-vel már váltottam pár szót egy másik listán, van pár ötlete és szívesen segít is a szervezésben.

Véleményem szerint lehet kezdeni, az idõpont pedíg úgyis a versenynaptár függvénye!

Én javasolnám a következõt:
2004 Május 22, szombat legyen a felvonulás napja. Miért JAVASLOM ezt a napot? Több okból, úgy mint:

1. Megnézve a 2003-as versenynaptárt, azt látom, hogy ezen a hétvégén 2 verseny helyett csak egy lenne olyan horderejû, ami elvon embert az ügytõl. Konkrétan a Caprine Maraton-ra gondolok.
2. A dátum minél elõbbi megjelölése tudatosítja a verseny-szervezõkkel, hogy ez a nap egy fontos esemény napja. Meg lehet kérni a szövetséget és a szervezõket, hogy az erre a napra tervezett versenyt tolják el.
3. A dátum korrekt megjelölése a médiának is egy tervezhetõ és pontos üzenetet ad, melyre lehet készülni.
4. Az útvonal kijelölése is fontos, mert lehet kérni erre az idõszakra "eltorlaszolás" (útfelbontás) elleni tilalmat.
5. A Rendõrséggel is hamarabb lehet egyezkedni.

Egyelõre ennyi jutott eszembe. Remélem ezek beilleszkednek az általatok eddig összeállított tervezetbe.

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Én voltam...
Meg szólj mikor és hol jó neked...
Én meg megmondom épp nem dolgozom e? ;)

Coyote

Coyote

törzsvendég

• fórumtag
  • 294 hozzászólás
Már készül a mindent átütõ giga brutál weboldal design ;D ;D
ha sikerül végre valami olyan design-t csinálnom ami jó és funkiconálisan is megfelel az elvárásaknak onnantól két hét és meg van a mûködöképes oldal ;)

Sajnos a Photoshopom teljes halála (bedöglött a szinkorrekció és nem lehet kikapcsolni és reinstallal sem sikerült megoldani a dolgot) kicsit hátráltatta a dolgot de mostmár raktam fel Gimp-et ami szerintem 1000x jobb mint a PS és már nagyjából megy a kezelése szóval mostmár télleg jó és színes terveket tudok majd mutatni 8)

hm valaki igért nekem képeket... azokat megkaphatnám ?

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
május 8 ballagás, 10-11 írásbeli érettségik (vagy nem tom pontosan hogy van szombat-hétfõ-kedd)
versenynaptár meg van már? Vagy tavaly hogy volt ez? akkor sem volt verseny ugye?

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Ne morogj kedves Don... ;)
Ha visszaolvasnál látnád, már elkezdõdõtt valami, Coyote kollega szerzett tárhelyet illetve már elkezdte a domain reget, és már jöttek ötletek a formára is.
Lassan elínditjuk a honlapot és utánna belecsapunk a lecsóba ;)

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Akkor ide írom, mert Rave bezárta a másikat. >:(

Nos Hölgyeim és Uraim!
Gondoltam, nyitok egy új témát a tavalyin felbuzdulva.
Várok véleményeket és ötleteket, szeretném, ha a másodikat jobban megszerveznénk és a visszhangja is jobb lenne.
Az elsõ hibáiból tanulva véleményem szerint lehet egy jobb megmozdulást szervezni!
Manka MTB-vel már váltottam pár szót egy másik listán, van pár ötlete és szívesen segít is a szervezésben.
Véleményem szerint lehet kezdeni, az idõpont pedíg úgyis a versenynaptár függvénye!

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás
Hali!

Tegnap láttam az ATV-én egy olyan társadalmi célú hirdetésféleséget a kerékpárosoknak. Tömören: Közölték, hogy milyen jó a kerékpározás, meg hogy egyre többen vagyunk, és hogy még veszélyes is. Ezé bukó, meg minden védõfelszerelést viseljünk, meg világítsuk ki magunkat.
Szerintem jó ötlet volt! V.melyik kerékpáros szövetség készítette. Csak kár, hogy máshol nem láttam (gondolom csak az ATV-t tudták megfizetni), de azt hiszem, már ez is valami…

KisÖcsike

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
lor kollega ;D

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
remekül sikerültek a képek orsi meg boldgnévnapot, meg kinek van ac-váza a mecseki talin? :)

Coyote

Coyote

törzsvendég

• fórumtag
  • 294 hozzászólás
Nekem senki nem mondott semmit... de amint mond valaki egy helyet és egy idõt akkor én igyekszem ott lenni. 8)

mojlepque

mojlepque

törzsvendég

• fórumtag
  • 295 hozzászólás
Sziasztok!

Volt találkozó múlt héten? Én sajnos 10 napig nem tudtam netezni, úgyhogy azóta nem jártam a Fórumon...

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás
Szerintem az új design baba. Csak egy icikét-picikét talán lehetne színesebb, mert így talán már túlságosan is gyászos. De egyébként teljesen rendben van!

KisÖcsike

Coyote

Coyote

törzsvendég

• fórumtag
  • 294 hozzászólás
Sziasztok itt egy újabb design tervezet (ez még mindíg nem végleges) de a véleményeket várom ;D

az újabb:
http://www.biondobik...esign-03-ki.jpg
hm valami nem jó a szinekben de mar rajta vagyok a tman

a régi:
http://www.biondobik...n/design-03.jpg

szerintem a jpg-be konvertáláskor mosódik el , másznak el a színek >:(

Vinyisoft

Vinyisoft

vendég

• fórumtag
  • 133 hozzászólás
Nem a talihoz kapcsolódik, de javaslom a kerékpáros közlekedésrõl elmélkedõ társaim részére az alábbi link meglátogatását, ez egy könyv a kerékpározás politikai és gazdasági oldalairól.

http://www.mek.iif.h...leked/kerekpar/

Coyote

Coyote

törzsvendég

• fórumtag
  • 294 hozzászólás
Csütörtökön brutál zh-t írok de azért benézhetek pár percre...

mojlepque

mojlepque

törzsvendég

• fórumtag
  • 295 hozzászólás
Nekem OK! Legalábbis most úgy néz ki!