Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ne legyen több haláleset - Felvonulás: 2006. május 13. 11:00

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1663 hozzászólás a témában

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Jaja pbali volt a tettes...
Várom már hogy jelentkezzen... ;)
De tárhelyet zOrg i ajánlot és akkor még a domain reg is max 5+fa, tehát ez az ajánlat egy kicsit húzós a mi szitunkban..

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
olvassatok kicsit vissza, vki talán ingyen domaint + tárhelyet is tudott (volna) intézni, csak hát semmi nem lett belõle :(

Coyote

Coyote

törzsvendég

• fórumtag
  • 294 hozzászólás
És milyen tárhelyen kívánjátok hostolni a domaint ?
beszéltem az ilettékessel és 20e Ft/év-ért megcsináljuk a domain registrációt meg 100mega tárhelyet is kaptok meg emaileket weboldalt meg én megcsinálom ingyé esetleg ha van ötletetek hogy mik legyenek rajta azt mondja el mindenki és akkor az ötletekbõl kialakíttunk valamit amin el lehet indúlni afelé, hogy milyen legyen az oldal... ;D ;D

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Nagyon köszönjük a felajánlást! ;D
Nekem tetszik, ha esetleg van valami terved ne rejtsd magadban. ;)
Már feljebb leírtam szerintem mi lenne jó az oldalon, de bármilyen ötletre vevõk vagyunk.
Flame-el és Tibikével karöltve jövõ tavasszal újra lezongorázzuk az engedélyeztetési részét a dolgoknak, azzal nem lesz gond.
Viszont a médiához kellene szerintem egy igazán ütõs weblap, hogy lássák komolyan gondoljuk.

Coyote

Coyote

törzsvendég

• fórumtag
  • 294 hozzászólás
Sziasztok. Én véletlenül épp egy webes cégnél vagyok. Szóval megtudnánk oldani, hogy a domain rege-t + tárhelyet elég kedvezményesen kapjuk meg az oldalt pedig össze tudnám dobni a "dicsõségért". persze ez csak egy felajánlás.

Projektek amikbe részt vettem
http://www.dekoraruhaz.hu
http://www.powerinvestandtrade.com
http://www.orczy-gallery/teszt2
http://www.biondobike.hu
stb...stb...

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás

Pbali,Maci:
Mivel ti vagytok a számtech guruk, és ha jól emlékszem Bali már lebeszélte valakivel a domaint is (vagy csak a tárhelyet?), szóval nem kellene valamit lépni?

Khmm...

mojlepque

mojlepque

törzsvendég

• fórumtag
  • 295 hozzászólás
Hát meg kell mondanom én is ódzkodom a politikusoktól, sõt az egész bal meg jobboldali bagázst megvetem, de ez más tészta. Én is láttam, a cangázó politikusokat, sztem a Környezetvédelmi Miniszter lenne a legnyerõbb, õ volt ugye az állatkert igazgatója. Tehát van benne környezetvédelmi tudat, és sztem õ még mindig a visszafogottabb politikusok közé tartozik... Biztos, hogy bevállalná. És azzal, hogy felvállal egy ilyen ügyet, továbbá mutogatják az arcát a tévében, már kapásból profitált is a dologból! Valami akármilyen kis friss sztárocskáért nem hinném, hogy anyira ugranának a tévések, mint egy miniszterért... Aki látta a TV2 ben most ezt a hír részletet, az tapasztalhatta, hogy egy viszonylag színvonalas kis összeállítást nyomtak utána a budapesti kerékpáros életrõl. És ehhez csak két biciklizõ miniszter kellett különösebb porverés nélkül. A többszáz fekete ruhás kerékpárosra nem is volt szükség.... Szóval én sztem a legjobb lenne Persányi Miklóst, a körny.védelmi minisztert az ügyünk mellé állítani. És asszem nem is kéne sokáig gyõzködni.

lazus

lazus

vendég

• fórumtag
  • 112 hozzászólás
Hali!

Meg mindig azt mondom, hogy ahhoz, hogy felfigyeljenek rank,es ertelmes hiradast közöljenek (ne olyat, mint tavaly), az kell, hogy legyenek prominens szemelyisegek a sorainkban. Lehetne pl olyan "melekmotto" (fömotto, hogy ne legyen több halaleset topic), hogy a kerekparozas összehoz. Es ehhez 1-2 politikus biztosan betarsulni. Pl Demszky (ö minden hülyesegben benne van), Deutsch (volt sportminiszter, csak tud mar tekreni par metert), Kovacs Laszlo (kerekparversenyzö volt!)

Azt meg eszre kell venni, hogy nem bizhatunk az erdekvedö-szervezetekben, mert nekik mas a celjuk. A sajat erdekeinket sajat magunknak kell megvedeni!

Sok kilometert!

Lazus

Coyote

Coyote

törzsvendég

• fórumtag
  • 294 hozzászólás
Én mondjuk annyira nem szeretem a politikusokat, de sajna ahhoz, hogy médiába kerüljünk minimum valami politikus kell vagy mondjuk egy élõ csirke boncolása az Andrássy útán mivel az utóbbitól mégjobban undorodom, mint a politikusoktól ezért sajna maradnak azok a szánalmas lények...

Valami TV társoságot nem lehetne megnyerni az ügyért?! tudom, hogy ez nem "road show" de azért mégis... pl az éppen aktuális "reality só" szereplói + éppen aktuális supersztárok pl fekete pákó meg meigymás ;D ;D ezek mégse politikusok és a médiamegjelenés is garantált 8)

A kerékpárutakkal nekem semmi bajom nincs mivel nem használom õket. Eseleg arri is rá kéne döbbenteni a kedves bársonyszékeseket, hogy nem vödör festékkel kéne kerékpárutat "építeni" a járdából hanem mondjuk a rendes autó utat kéne olyan szélesre megcsinálni, hogy az út szélét jelzó fehér vonalat is fel bírják még festeni és meg azon túl is legyen kb 40-50cm széles aszfaltcsík. Én az Andrássy úton is inkább a szélesebb forgalmi sávokra szavaznék mint a rámnyitják a parkolóautóbolazajtót bringaútra (egyébként pont errõl a szakaszról valamelyik reggel az egyik nem tom mi azt nyilatkozta az M1-en, hogy "milyen jó mert a parkoló autók védik a bringásokat", ja és nem is látszunk tõlük. ).

medveczki

medveczki

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás
Üdv és a többi mindenkinek!

Lazus! A poitikusok egy külön tenyésztett faj. Ha valamit csinálnak, akkor általában csak saját népszerûsítésük érdekében teszik. Jó állás a politikusi. Nem mondom, hogy nem lehet Õket megtalálni, de ha nincs benne profituk, akkor nem tesznek semmit. Magukkal elfoglalt a külvilágra érzéketlen fajta. Ezt tapasztalatból mondom, én is ilyen állatfajta voltam, de megcsömörlöttem a gátlástalanságtól, és minden egyéb netet nem tûrõ dolgoktól. Ami a demokat illeti igen is van helyük, de nem minden nap, évente egy szervezés az legendõ lehet, fõleg, ha minden szervezet tesz érte valamit. Ha valamibõl rendszer kovácsolódik, akkor az hatásos lehet, de ha feladjuk, akkor nem történik semmi. A kerékpáros érdekszervezeteknek nem a fizetéssel kéne foglalkozni, hanem tenni kellene valamit, ami a külvilág felé is jelntkezik. Manapság sokat beszélnek a kerákpár útakról, de nem beszélünk a biztonságos kerékpározásról. A kerékpárutak többsége veszélyesebb, mint a forgalomban történõ közlekedés, mert a közúton közlekedés esetén a gk. vez. számít a kerékpárra, de egy elszeparált, nem jelzett kerékpárút csak megzavarja. Mostanában sokat járok városon kívûl, mert edzek az atheni túrára és az a tapasztalat, hogy forgalmasatt országút nem okoz nagyobb veszély, mint egy budapesti kerékpárút.
na mára ennyit .

lazus

lazus

vendég

• fórumtag
  • 112 hozzászólás
Hali!

Tegnap 2 politikus is bringaval ment a parlamentbe. Ha jol emlexem, az egyik a gazdasagi miniszter volt. A masik mintha a környezetvegelmi lett volna. De nem biztos. A hirt a TV2-n lattam, NETen meg lehet nezni. Szoval ök biztos kaphatoak a dologra, csak koran kell jelentkezni.

Üdv: Lazus

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Halihó!
Én a magam részérõl nem tartom olyan fontosnak a politikusok belekeverését, illetve az EU sem..
Inkább valami híres ember projectet kellene bevetni, de ez még ráér tavasszal.
Amiben szerintem pedig lépni kellene a honlap...
Pbali,Maci:
Mivel ti vagytok a számtech guruk, és ha jól emlékszem Bali már lebeszélte valakivel a domaint is (vagy csak a tárhelyet?), szóval nem kellene valamit lépni?
Hogy mi legyen rajta, arra ötleteket szivesen várunk,
az én ötleteim:
A tavalyi felvonulás leírása, képek videók, sajtóanyagok.
Ezután lehetne napi vagy heti frissitésben az éppen aktuális kerékpáros balesetek cikkjei, így elég jó képet kapnánk minden tavasszal a felvonulás elött, hogy kb mennyi baleset történt.
És még valami:
Ha esetleg valaki nem látta volna TV2 Totalcar múlt hét szombaton, leadott egy szerintem tõk jó baleset megelõzéses blokkot a bingásokról!
Sinya ha ezt olvasod: Köszi! ;)

mojlepque

mojlepque

törzsvendég

• fórumtag
  • 295 hozzászólás
Ahoi!

Nos, a Demszky tényleg egy lehetséges egyén, akit el tudok képzelni, hogy bevállal egy ilyen felvonulást. De az is király ötlet, hogy az EU-s dologgal kapcsoljuk össze, hiszen a választás júniusban lesz, ígyhát a májusi hónapban gondolom kampányolnak, mint a bánat! Csak jó lenne tudni, hogy kik indulnak és, hogy közülük kiaz, akinek esetleg bármi kötõdése is lehet az ügyünkhöz!
Amúgy nem gondolom, hogy jövõ május elõtt érdemes lenne mégegy felvonulást csinálni, szervezzük meg a májusit frankón, aztán utána majd meglátjuk.

üdv

Coyote

Coyote

törzsvendég

• fórumtag
  • 294 hozzászólás
Szerintem a májusi dátum jó, mert június-július-augusztus-ban már annyi rendezvény van a városban, hogy senki nem figyelne oda rá. Szóval inkább a pangós idõszakban április vége május ban kell mert akkor ugysincs még semmi...

mittu

mittu

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás
Nosza! ;) Támogatom!

Mellesleg -egyenlõre- úgy látom, h sok értelme nincs a felvonulásoknak... Bár azokra én nagyon szívesen eljárkálnék, mert mégis valami a semmi helyett...
De pl. ma reggel a kocsinknak vágódott egy kerekes, m egy másik autós lesodorta, miközben minket (az út szélén álló autót) elõzte volna... a a lotyó pedig csak jött, és szart bele, h jön a bringás...
Asszem qrtanagy mákja volt, mert fejvédõ nélkül ekkorát vágódni... betonon... a fejét fájlalta, és a bal oldalát, nagyobb baja nem lett.

Azért remélem lesznek felvonulások - azért, hogy ritkábban legyenek!

Üdv:
mittu

Vinyisoft

Vinyisoft

vendég

• fórumtag
  • 133 hozzászólás
Van egy ötletem: most ez az EU dolog nagyon divatos téma, és a tévé is felkapja az ilyen híreket hamar. Mi lenne, ha Irány Egészségesen Európába szlogennel menne a dolog, erre egy politikus is rákaphat, hiszen a választásokon a szimpatikusabb fél gyõz mifelénk. És az a szimpi, aki focizik, aluljárókat tisztít meg a csõcseléktõl és EU politizál. Ha tetszik a dolog, akkor hajrá! :D :D

flame

flame

törzsvendég

• fórumtag
  • 310 hozzászólás
vagy ÉVENTE vagy FÉL ÉVENTE kell rendezni a MÁJUS 17-i MÓKÁT!

csak el kéne dönteni! MEE rendszertelenül nem érdemes

Coyote

Coyote

törzsvendég

• fórumtag
  • 294 hozzászólás
mojlepque ! ez jó ötlet!

Szerintem meg kéne próbálni meggyerni bp. fõpolgármesterát az ügyhöz, hogy személyesen is vegyen részt a demonstrációban (ugyan én nem bírom a képét de mégiscsak õ a fõpolgármestert )és a Haláleset helyett inkább a vigyázz a bringásokra részt kéne erõsíteni, meg, hogy bringával mennyivel egyszerübb és jobb közlekedni a városban... + esetleg még azért is hogy minden közintézmény elött (bank, posta, polmesteri hivatal, rendõrség) legyen bringatároló ahova ki tudom kötni a TESCO-bikom amikor megyek ügyet intézni...

mojlepque

mojlepque

törzsvendég

• fórumtag
  • 295 hozzászólás
Üdv Mindenkinek!

Rég nem voltam erre. A május 17.i felvonuláson én is rendezõ voltam.
Mélységesen megdöbbentettek az írások a elõzõ oldalakon. Undorító ez a gátlástalanság, amit a vétkes autósok csinálnak! Az a helyzet, hogy megdöbbentõ sztorikat egyre többet hallani mostanában. Szóval nem kérdéses, hogy ez így nem maradhat! A következõ felvonuláson kéne lassan gondolkodni!!!
Amit elõre bocsátok az elsõ tapasztalatai után: ha nincs az oldalunkon vmi politikus vagy híres ember, akkor a média leszarja a fejünk! És akkor semmit nemértünk el. Mer sajnos pár száz ember közös tekerése nem segített sokat, így utólag beláthatjuk...

lazus

lazus

vendég

• fórumtag
  • 112 hozzászólás
Hali!

Es megegy erdekesseg Nemetorszagbol. Elöfordul itt is, hogy oldalrol kifordulas celjabol az autosok ramennek a kerekparutra, ha nem jön bringas. Azonban ha nem tud kifordulni (mert pl nagy a forgalom) es jön egy biciklis, akkor VISSZATOLAT!!!

Sok kilometert!

Lazus