Jelentkezz be Regisztrálj

Ne legyen több haláleset - Felvonulás: 2006. május 13. 11:00
vendég_rainman_*
Írta 2006. május 10. - 01:10

a http://www.fekete-tekeres.hu/ nem jön be nekem egyik böngészõvel sem...
Írta 2006. május 09. - 23:26

Írta 2006. május 01. - 16:24

Rá kell menni a biztonságra, mind a versenyzõknek, mind a verseny szervezõknek!!! Aki versenyt szervez gondoljon mindig a biztonságra!
QKY voltam csak 1 DH-s (FOURCROSSOS) a sok közül
Írta 2006. április 26. - 12:13

Hápi said
Igen. A Fekete Tekerés maradjon meg a megemlékezésnek, a maga meghittségével, alacsony számú résztvevõjével.
A CM viszont továbblép, mert csak akkor van értelme. A tömeg már megvan, de nincsenek szakemberek akik céljainkat tolmácsolni tudnák a hivatalnokoknak azok nyelvén. Ezért fog össze a CM szervezõgárdája és a Magyar Kerékpáros Klub! Segítsünk nekik mi is! <-- Klikk ide!
na, akkor nem vagyok én se hülye, ugy látom hasonló a gondolkodásunk a szervezõkkel. A lentiekben teljesen igazad van, ez így lenne jó...
Írta 2006. április 26. - 12:05

Bálna said
Igen. A Fekete Tekerés maradjon meg a megemlékezésnek, a maga meghittségével, alacsony számú résztvevõjével.És õsztõl megszûnik a kerékpáros szigorú jobbra tartási kötelezettsége... Akkor mi lesz...!? - megmondjam... Semmi! Mert ugy sem tudjuk majd érvényesíteni, mert visszajutottunk az alapponthoz hogy az életeddel fogsz játszani... És tényleg valamilyen módon ezekkel a szabálokkal kellene megismertetni az autós népet...
A CM viszont továbblép, mert csak akkor van értelme. A tömeg már megvan, de nincsenek szakemberek akik céljainkat tolmácsolni tudnák a hivatalnokoknak azok nyelvén. Ezért fog össze a CM szervezõgárdája és a Magyar Kerékpáros Klub! Segítsünk nekik mi is! <-- Klikk ide!
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
Írta 2006. április 26. - 11:42

Rave_Ace said
...mert sajnos még mindig sok autós birka van akinek elképzelése sincs róla, hogy elsõbbségadási kötelezetsége van jónéhány helyen a kerékpárossal szemben.
És õsztõl megszûnik a kerékpáros szigorú jobbra tartási kötelezettsége... Akkor mi lesz...!? - megmondjam... Semmi! Mert ugy sem tudjuk majd érvényesíteni, mert visszajutottunk az alapponthoz hogy az életeddel fogsz játszani... És tényleg valamilyen módon ezekkel a szabálokkal kellene megismertetni az autós népet...
Írta 2006. április 26. - 11:38

De amint látod azért nem nyomjuk ezerrel még mindenhol, mert én sem szeretnék több ezer fõs tömeget.
És szintén folytatjuk a hagyományunkat, hogy a kerékpárútakat használjuk, mert véleményem szerint ezekre kell felhívni a figyelmet, mert sajnos még mindig sok autós birka van akinek elképzelése sincs róla, hogy elsõbbségadási kötelezetsége van jónéhány helyen a kerékpárossal szemben.
Írta 2006. április 26. - 11:21

Ennek ellenére én -bár még nem biztos- de jelentkeznék szervezõnek.
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
Írta 2006. április 25. - 09:10

Írta 2006. április 24. - 22:55

Írta 2006. április 24. - 16:38

Fekete Tekerés
Május 13. 11 óra Deák tér
Szórólap ha tudod terjeszd:
Elõre is köszi!
Ha valaki jönne segíteni, jelentkezzen itten.
Írta 2006. március 25. - 04:15

... amin jókat nevethetünk is
Nagyon klasszak a képek is, galéria:
http://index.hu/gal/...lt/bicaj/&pid=3
Írta 2006. március 25. - 03:11

Írta 2006. március 22. - 09:09

raycoon said
Legalább nem beszélek félre..
Viszont azt csak most vettem észre, hogy a dátum megváltozott a címben..
Igaz, figyelmetlen voltam az ápr. 22-e az a CM, de nekem is azért tûnt fel az idõpont, mert a címben eddig más volt, arra egyébként nem emlékszem, hogy mi.
Jó felkésüést!
Prohi
Írta 2006. március 22. - 00:43

Viszont azt csak most vettem észre, hogy a dátum megváltozott a címben..
Írta 2006. március 22. - 00:28

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. március 22. - 00:20

Írta 2006. március 21. - 17:33

Írta 2006. március 20. - 23:26

Írta 2006. március 20. - 02:20

van ugy, hogy egy evig siman nem nezek be ide.
amit en irtam az egy konkret baleset miatt volt.
nagyobb teljesitmenyu szalaknal lathato nemi keslekedes ~2-3 sec.
kis teljesitmenyunek is van csak nem lathato.
az uveg olvadasi homersekletetol fugg az egesz.
de ez itt off
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...