ki van zárvaA suntour-t ismerem, de lehet, hogy a santour jobb mint egy travis... :-)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Teló tuning
Indította
Bikemag
, 2001. június 02. 04:00
Írta 2007. október 07. - 01:09
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2007. október 06. - 23:48
Írta 2007. október 06. - 23:42
Írta 2007. október 06. - 23:38
Hát igen... vegyél egy Travis Single-t, az mozog... -bár nemtom minek annyi telóút-
Írta 2007. október 06. - 23:23
komplett cserével.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2007. október 06. - 23:20
Írta 2007. október 06. - 19:20
Elõször is tanulj meg helyesen írni..
még mindig sUntour.
Mozgásra:szétszed, újraken, pár napig jó lesz talán, aztán a szimeringek kiengedik az összeset..
Útnövelés meg eladással..én legalábbis nem mernék csinálni vele semmit.
még mindig sUntour.
Mozgásra:szétszed, újraken, pár napig jó lesz talán, aztán a szimeringek kiengedik az összeset..
Útnövelés meg eladással..én legalábbis nem mernék csinálni vele semmit.
Írta 2007. október 06. - 10:23
hali van 1 sr santour xcu villám wheeler buddy 02 be kaptam és van vele 1-2 gond 1 hogy az útja elejét darabosanmozogja kb 3 centit utána jó ezt lehetne orvosolni?
2 hogy kévés nekem z útja kicsit tuningolni én kb 100-130ra kéne tuingolni ez megoldható? amúgy jó kis kezd szin villa útjáát teljesenkimozogja és nem nagyon koppan max2ször koppant csõrös miatt
2 hogy kévés nekem z útja kicsit tuningolni én kb 100-130ra kéne tuingolni ez megoldható? amúgy jó kis kezd szin villa útjáát teljesenkimozogja és nem nagyon koppan max2ször koppant csõrös miatt
Írta 2007. szeptember 20. - 18:33
Szevasztok!
Az lenne problémám, hogy haveromnak van egy 120as XCP-je csak túl nagy neki a vázába, Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan lehetne leültetni, hogy kevesebbet mozogjon?Ha a nyomórúdat kissebbre veszi, vagy csináltatna kisebb nyomórudat akkor gondolom kellene kissebb rugó is nem?
A válaszokat elõre is köszi!
Az lenne problémám, hogy haveromnak van egy 120as XCP-je csak túl nagy neki a vázába, Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan lehetne leültetni, hogy kevesebbet mozogjon?Ha a nyomórúdat kissebbre veszi, vagy csináltatna kisebb nyomórudat akkor gondolom kellene kissebb rugó is nem?
A válaszokat elõre is köszi!
The quick brown fox jumps over the lazy dog.
Írta 2007. szeptember 13. - 23:52
Üdv. Nem rég vettem használtan egy kona Stinky-t csak a abaj az elsõ telóval (2005ös mazocchi drop off triple) h vagy túl könnyen mozog és bekoppanthatom ugrásoknál, vagy ha felpumpálom a megadott legmagasabb értékre a nyomást akkor meg nehezebben indul meg és kevésbé jár alattam a kisebb gödrökön. Segítene valaki beállítani vagy valami tanácsot adni h hogy állítsam be? Testbike-on írták néhányan h kicserélték benne olajat sûrûbbre. Ez télleg segít? És bonyolult megcsinálni itthon a cserét? Ha valakinek van ilyen villája vagy tapasztalata írjon lécci. Köszi! üdv.
Írta 2007. augusztus 29. - 09:04
Viktorider má 3. tulaj vagyok 05'-ös a teló szal már nemigen garis:) Lecsiszolni csak a stance nyomórudjának a végébõl kellett mert szélesebb volt, teljesen egyenletes lett szal nem fog felsérteni semmit. ÉS meglepõ módon a mozgása nem változott. De majd rakunk be gumibakot, meg veszünk le olajat mert már eredeti állapotában is összekoppant alattam. Vagyis, hogy a kerék beleért a telóvállba:)
Írta 2007. augusztus 28. - 20:36
Írta 2007. augusztus 28. - 20:31
czpetike nem nagyon értem a kérdést..
Norb gari ugrott gondolom tudod.. ha nem garis akkor meg akkor csináltam volna ha nem kell furkálni csak átrakni azt kész.
egyébként nem lett tul lineáris igy? nem koppan le könnyen?
Norb gari ugrott gondolom tudod.. ha nem garis akkor meg akkor csináltam volna ha nem kell furkálni csak átrakni azt kész.
egyébként nem lett tul lineáris igy? nem koppan le könnyen?
Írta 2007. augusztus 28. - 14:26
Kilátott már 110mm-es nixon compot? Kép itt: http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Hát nekem nagyon bejön! Tegnap egyik barátommal kicseréltük a 100as stance-ében és a 145-ös nixonomban a nyomórudat... Kis fúrás faragás és minden a helyére illett. Így most a nixon olyan 115mm-t mozog, a stance pedig kicsit több, mint 145-öt.
Hát nekem nagyon bejön! Tegnap egyik barátommal kicseréltük a 100as stance-ében és a 145-ös nixonomban a nyomórudat... Kis fúrás faragás és minden a helyére illett. Így most a nixon olyan 115mm-t mozog, a stance pedig kicsit több, mint 145-öt.
Írta 2007. augusztus 21. - 12:27
Ha kibírja, akkor miért ne? Egyébként dirt jumpban a szabályos érkezés elsõ vagy hátsó kerékre történik, vagy esetleg egy másik ugrató túlsó oldalára?
Írta 2007. augusztus 21. - 12:11
nem csak síkraugrásból áll a street nálunk képzeld....de mind1....és nem is gyötöröm ezzel mindig a bringát...ave
Írta 2007. augusztus 19. - 10:59
Equinox1991:
Szerintem inkább csak 0.5 centit vágj le a keménybõl, próbáld ki úgy. Ha nem elég jó, akkor kifúrkálod (hogy átlátsz rajta) és a tetejére teszed. Végülis a jelenlegi eredménnyel is elégedett vagy.
Én már annak is örültem, hogy egyáltalán meg tudtam bontani az enyémet.
Egyébként ismeri valaki a ballisztikus, vagy akármilyen gél receptjét? Arra gondoltam, hogy jó levegõsre keverem, hígan belemerítem a rugót, majd ha megkötött, megformázom belül is, kívül is, majd gumirúd nélkül teszem vissza az egészet.
Szerintem inkább csak 0.5 centit vágj le a keménybõl, próbáld ki úgy. Ha nem elég jó, akkor kifúrkálod (hogy átlátsz rajta) és a tetejére teszed. Végülis a jelenlegi eredménnyel is elégedett vagy.
Én már annak is örültem, hogy egyáltalán meg tudtam bontani az enyémet.
Egyébként ismeri valaki a ballisztikus, vagy akármilyen gél receptjét? Arra gondoltam, hogy jó levegõsre keverem, hígan belemerítem a rugót, majd ha megkötött, megformázom belül is, kívül is, majd gumirúd nélkül teszem vissza az egészet.
Írta 2007. augusztus 18. - 23:03
mjani01......miért tudsz hozzá gratulálni? bírja a bicikli...erre van...street meg dirt...nem tudom mi a gondod ezzel.....
off:
Szóval a street felétek abból áll, h ki tud magasabbról síkra ugrani?Hadd gratuláljak énis!
Mert nálam inkább abból, h trükközök/gyakorlok, amit tudok és amin csak lehet..és meglepõ módon ezeket lehet úgyis, h kímélem a bringát.
amugy sztem a síkraugráshoz kb nulla tudás kell..és igen, a bringa bírja, egy ideig, aztán egy alkatrész megnyekken, Te meg ottmaradsz..
Írta 2007. augusztus 18. - 22:42
czpeti.... a maradékot sztem meg egy 5 méteres ugratás után mozogná ki
valószínûleg azt fogom csinálni az elasztometerrel, hogy levágok a tömörbõl egy 3 centit kb...és hozzárakok 3 centi puhább gumit.....így talán már kimozogja a teljes útját úgy, hogy nem koppan le
valószínûleg azt fogom csinálni az elasztometerrel, hogy levágok a tömörbõl egy 3 centit kb...és hozzárakok 3 centi puhább gumit.....így talán már kimozogja a teljes útját úgy, hogy nem koppan le
Írta 2007. augusztus 18. - 22:39
mjani01......miért tudsz hozzá gratulálni? bírja a bicikli...erre van...street meg dirt...nem tudom mi a gondod ezzel.....