És hogyan kell csinálni? Én nem értek hozzá...
Google...
Mindent lehet növelni, csak ésszel...
Sziasztok!
Valaki meg tudja nekem mondani, hogy a Marzochhi Z1 Drop Off 2001 (130mm) útját lehet növelni?
ha szétszeded, akkor a nyomórud feje alá kell tenni valami kis rugót vagy egy darab elasztomert.
tisztázzuk: mi az hogy olajfürdõs?
ha szétszeded, akkor a nyomórud feje alá kell tenni valami kis rugót vagy egy darab elasztomert.csõõvááz
sr suntorur xcr-el nem lockoutos....mit lehet csinálni hogy ne koppanjon kifelé..? mivel lehetne ezt lecsillapitani ? plusz rugó ? vagy valami ütéselnyelõbigyulát bele lehet gyömöszkölni? speciell ha szétszedem amit még nem tettem meg..elasztomeres..tehát nincs benne olyan amivel összedzsuvázom a környezetet ?
tisztázzuk: mi az hogy olajfürdõs?:help:
Hogyan lehetne egy 05-ös Drop Off Triplet-t meg csinálni h mind2 oldala olajfürdõs legyen? Mert ugye az egyik oldalala levegõs a másik olajfürdõs!
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Segítsetek!
dehonnem
teljes mértékben keverhetõ azonos típusú.
más is talán, de ki tudja.
dehonnem
teljes mértékben keverhetõ azonos típusú.
más is talán, de ki tudja.
szerintem sehogysem.Csákó Mindenkinek! Egy kis segítséget szeretnék kérni: Hogy lehet megtuningolni egy suntour xcr villát, hogy 120 mm legyen a rugóútja...? Légyszi segítsetek!
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
dehonnemDe jó is lenne. Ezt így sajnos nem lehet kevergetni.