Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kelly's

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2151 hozzászólás a témában

Miky

Miky

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Sziasztok!

Hát megvettem, Magnus, nem a tárcsafékes változat, bordó színü. Ngyon jól néz ki.

A Ridebike-ban vettem, vettem hozzá még kilométerórát Cateye Mity8. Eddig 61 km-t tekertem vele (2 nap)

Nagyon jók az eddigi tapasztalataim, habár eddig fõleg aszfalton mentem vele.

Most nagyon örülök neki, csak sajnos pont most romlott el az idõ, remélem hamarosan jobb idõ lesz és akkor mindennap elmegyek egy kicsit tekerni.

Üdv, Miky

Tocinu

Tocinu

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
rendelni nemlehet?
nekem rendelésre hoztak kerót Pestrõl...

jajjj... én annyira nemértek ehhez...!!!
mert ha sz.gépnél aztmondják, hogy ATi Radeon 9800 256Mb DDR TVin/DVI akkor vágom mivan...
de a keró más tészta...

tekerek és kész... :-[

ma viszem tetetek rá egy pedált... hátha az a baja! (remélem,mert az olcsóbb mint egy középagy vagy mi)
ott is hagyom nekik asszem.

nah hali...

Jupiter

Jupiter

vendég

• fórumtag
  • 76 hozzászólás
Sejtettem, hogy ezt fogod írni, de pont onnan jöttem. Volt egy fajtából 2 db. Azért az nem nagy választék. És pont olyan ami nem nagyon tetszik...

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1.169 hozzászólás
Kálvin tér, Hugo Bike

Jupiter

Jupiter

vendég

• fórumtag
  • 76 hozzászólás
Sziasztok!

Nem tudjátok merre lehet kapni kelly's hátitatyókat?

Tocinu

Tocinu

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Szeva mindenki!
Én segítséget kérnék elsõsorban!
193cm vagyok. Vettem egy Kelly's scorpio kerót. elég zsírul megy, fõleg ha azt nézem hogy 120 kiló vagyok :o
most merült fel egy olyan probléma hogy mikor tekerem a hajtókarban valami csörög, nyekereg.
lehet szétment a block?
annyira nemértek hozzá, hogy az valami iszonyat!
ajánlottak monoblockot nekem valami 4500HUF ért, ami elvileg megbírja a súlyom. ha valaki tud ajánlani egy hasonló árú monoblockot ami esélyesen elbírja a súlyom, pls írjon nekem!

az elõzõ srácnak mondom hogy én egy 21,5ös vázzal tekerem... és láttam 22es vázú Kelly's-t is.
http://www.fulopkere...main_vmx_2.html
itt van soksok Kelly's.

hali

Miky

Miky

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Én a www.kellys.sk oldalon néztem, de ugylátom ugyanaz mint amit tiberius írt. Ezen a 2004-es típusok vannak, a kerekpararuhaz.hu -n is.

dizzib: milyen a váltókarja? a telója jól müxik?

Ugy néz ki Pesten kell megvennem és valahogy haza kell szállítanom.

Szerintetek garanciális szervizbe bármelyik szervízbe el lehet vinni, vagy csak oda ahol vettem?

Tiberius

Tiberius

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 hozzászólás
http://www.kellys-bi...class=3&prod=27

Itt nézitek?

dizzib

dizzib

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Miky:
Én hazatekertem. Gyorsabb volt mint tömegközlekedve.
Felszereltségét tekintve, ha a Kelly's honlapra gondolsz, akkor ott szerintem egy 2003-as bicikli szerepel. Ott pl. Alivio hátsó váltót írnak, ezen meg Deore van. Szóval eltér.
De ha más honlapra gondolsz, írd le a címét, aztán megnézem.
Amúgy az enyém felszereltsége a kerekpararuhaz.hu oldalon szereplõ Salamander felszereltségével egyezik meg.

Miky

Miky

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
dizzib: Gratulálok, remélem jövö héten én is meg tudom venni. Te hogy vitted haza? Kocsival vagy már azzal mentél haza?

Nekem az a gondom hogy nem Pesten lakom és az itteni kerékpárboltban nem tartanak Kelly's -t. Meg kell rendelni és akkor kihozzák a raktárból. Ez gondolom pár nap. Na mindegy, annyit még kibírok...

Csak egy kérdés: a felszereltség ugyanaz mint amit a honlapon leírtak?

Mégegyszer gratulálok, a szakdolgozatodhoz pedig nagy kalappal...

nimand

nimand

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Sziasztok!

Nekem egy Salamanderem van már 1 éve. Jó bicaj, bár a fékekkel voltak gondjaim, ezért le is cseréltem. Most elöl hidro Deore, hátul Avid bowden van. Igy már király!!
;)

Tiberius

Tiberius

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 hozzászólás
Üdv a táborban dizzib! :D

dizzib

dizzib

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Hello!

Köszi a tanácsokat.
Megvettem. Kelly's Salamander, ezüst színû.

Miky:
A Fülöp-nél vettem, ott pont volt egy minden tekintetben megfelelõ (szín, méret), ezért el is hoztam rögtön, de azt mondták, hogy elég gyorsan elkapkodják és egyszerre nem hoznak be sokat az országba. Ennek ellenére én múlt héten láttem 2 db-ot a Hugóban is, illetve 1-et a Ridebike-ban (asszem így hívják, az Árkád-belirõl van szó) és a honlapuk tanulsága szerint mindkét színbõl van raktáron. Azt nem tudom, hogy a raktárban lévõre mennyit kell várni, de nem hiszem, hogy sokat.

Próbáltam egy kis engedményt kicsikarni a korábban itt olvasottakon felbuzdulva, de azt mondták, hogy szezon van, meg, hogy pár nap múlva úgy is elvinné valaki, ezért nem ad. Mondjuk ebben igaza is van.

Menettapsztalatokról nem írnék, tegnap annyira volt idõm a vásárlás után, hogy menjek egy kisebb kört. Ha lesz tapasztalatom majd megosztom veletek, de mostanában még vadul szakdolgozatot írok. Lehet, hogy ezt nem fogja elõsegíteni, ha ránézek a biciklire.

Ha van valami kérdezz, ha tudok szívesen válaszolok.

Üdv!
diz

Miky

Miky

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
dizzib:
Nekem is tetszik a Salamander meg a Magnus is. Még nem döntöttem el hogy melyik lesz. Érdekelnének a vásárlási tapasztalataid, hol veszed, mennyi ideig kell rá várni, esetleges kedvezmények stb...

Természetesen érdekelnek az elsö tapasztalataid is a bringával kapcsolatban.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Üdv.

dizzib
A http://www.testbike.hu oldalon van három vélemény a Salamanderrõl ott nézd meg,azt írják a külsõ szeret kilyukadni.Lehet,hogy kapásból cserélni kell.

dizzib

dizzib

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
OK!

Kössz a segítséget.
Még körbenézek egy-két helyen, de szerintem Õ lesz az!

diz

Tiberius

Tiberius

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 hozzászólás
Jó kis masszív váznak tûnik, alu, tárcsafék elõkészítés megvan, szerintem nem rossz!

dizzib

dizzib

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Köszi a válaszokat!

Igazából túrázásra, (gyenge) CC-re szeretném használni.
Fontos lenne, hogy olyan legyen a bringa, amit ha késõbb szeretném, akkor fejleszthetem. Ha jól sejtem ezt leginkább a váz szabja meg nem?
Ebbõl a szempontból milyen a Kelly's Salamander?

Szeva!
diz

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Ha valakinek kételyei lennének a garanciával kapcsolatban hívja fel a forgalmazót. Kelemen Branislav; 20/9755732.

Tiberius

Tiberius

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 hozzászólás
dizzib: nem tudom mire szeretnéd használni a bicajt (tudom, biciklizni ;D ), de jónak tûnik.
Garanciális probléma nekem nem akadt, igaz, hogy a telóm elromlott, de a szerelés pár napon belül meglett volna, csak én új telót akarok, ezért akadozik nekem speciál.

Én nem hiszem, hogy a Kelly's cangák hamarabb romlanának mint a többi márkák gépei.
Nem tudom melyik boltban kellene venned nem vagyok Pesti, de a Hugóról nem sok jót hallottam eddig a fórumon.